Izglītības programmas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Izglītības programmas (vidējā profesionālā izglītība):: ✓ Enerģētika un elektronika ✓ Programmēšana ✓ Datorsistēmas, datubāzes un datortīkli ✓ Elektronika ✓ Telekomunikācijas ✓ Administratīvie un sekretāra pakalpojumi ✓ Kokizstrādājumu izgatavošana ✓ Metālapstrāde ✓ Mehatronika ✓ Siltumenerģētika ✓ Inženiermehānika ✓ Telemehānika un loģistika

Studiju programmas (1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība):

✓ Elektriskās iekārtas ✓ Siltumenerģētika ✓ Aukstumtehnika ✓ Informācijas tehnoloģijas ✓ Telekomunikācijas ✓ Elektronika ✓ Telemātika un loģistika ✓ Autotransports ✓ Inženiermehānika (mehatroniķis, mašīnbūves speciālists) ✓ Kokapstrāde

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Daugavpils filiāle

Strādnieku 16, Daugavpils, LV-5404
Koledža, Koledžas, studiju programmas , kur mācīties, studijas, lekciju saraksti, informācija studentiem, uzņemšana koledžā, mācības profesionālajā vidusskolā, stundu saraksti, uzņemšana profesionālajā vidusskolā, izglītības

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Liepājas filiāle

Ventspils 51, Liepāja, LV-3405
Profesionālā vidējā izglītība, autotransports, elektronika, sakari, metālapstrāde, enerģētika, informācijas tehnoloģijas, kokapstrāde, loģistika, sekretariāta un biroja darbs. Koledža, Koledžas, studiju programmas, kur mācīties, studijas, lekciju saraksti, informācija studentiem, uzņemšana koledžā, mācības profesionālajā

Autoskola HERCOGS - autoapmācība Jēkabpilī

Autoapmācība, autovadītāju Jēkabpilī
Dambja 10, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Autoskolā "Hercogs" ir iespēja apgūt:: ✓ Autovadītāju B, BE, C, CE, D, kategoriju autovadītāju apmācības, Autovadītāju kursi Jēkabpiī. ✓ Pirmās palīdzības kursu dažādu profesiju pārstāvjiem un jebkuras autoskolas kursantiem. Par autoskolas "Hercogs" pasniedzējiem::

Autoskolā HERCOGS šobrīd apmācību veic tikai profesionāli un pieredzējuši pasniedzēji un instruktori, bet noteikti esam atvērti arī topošajiem profesionāļiem. Mums rūp ētiska un godprātīga attieksme pret autoskolas instruktoriem un pasniedzējiem, kursantiem un sadarbības partneriem, jo mēs ticam, ka gribot negribot pastāv princips – apmierināts kursants ir apmierināti mācību spēki.

Lai mācības noritētu produktīvāk, nodarbības notiek mājīgā, komfortablā atmosfērā pie silta dzēriena. Mēs kursantus apmācam ar entuziasmu un lielu aizrautību! Kāpēc? Tāpēc, ka tas ir mūsu sirds darbs!!!

Permanent akadēmija

Strēlnieku 9, Rīga LV-1010
Apraksts:

Permanentā akadēmija ir skola, kas izveidota, lai katrs, kurš vēlas, varētu apgūt permanentā grima meistara profesiju. Mūsu akadēmijas programma ir izstrādāta tā, lai katrs absolvents pēc apmācībām varētu uzsākt savu privātpraksi kā savas nozares speciālists - permanenta meistars. Mēs vēlamies, lai katrs mūsu students sasniedz labākos rezultātus, tādēļ lielu uzmanību pievēršam praksei, lai katra studenta darbi būtu dabīgi, izskatīgi un skaisti. Mūsu akadēmijas pasniedzēji ir starptautiska līmeņa permanentā grima meistari, kas ieguvuši dažādas starptautiskās balvas dažādos kongresos un konkursos. ĀRSTNIECĪBAS IESTĀDES REĢISTRĀCIJAS KODS 005000007

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Ārsta Viktora Vestermaņa privātprakse, IK

Krišjāņa Barona 93, Rīga, LV-1001
Mēs specializējamies:: ✓ vertebroloģijā ✓ ortopēdijā ✓ kaulu, locītavu slimību ārstēšanā ✓ muguras sāpju ārstēšanā ✓ mugurkaula ķirurģijā ✓ algoloģijā Veicam sāpju iemesla diagnostiku, piedāvājam ārstēšanu un dažādus palīglīdzekļus, kas palīdz novērst locītavu un muguras sāpes. 

Templum, SIA, Privātskola

Meža 4, Rīga, LV-1048
Mācību process privātskolā notiek divos posmos:: ✓ 9:00 - 13:00 (1. - 12. klasēm) - obligātie mācību priekšmeti ✓ 14:00 - 17:00 (7. - 12. klasēm) - radošās nodarbības (ritmika, teātra māksla, jaunrades pulciņš, praktiskie darbi psiholoģijā, angļu un latviešu valodas klubi) Par skolu: "Templum" ir 1994.gadā dibināta privāta vidusskola, kas atrodas Rīgā, Meža ielā 4. Skolas mācību procesu tiek organizēts nelielās klasēs (līdz 10 skolēniem) un individuāli, ņemot vērā audzēkņu īpašības un personību. Netiek uzdoti apjomīgi mājas darbi, tā vietā koncentrējoties uz produktīvu darbu stundās un pašsagatavošanos nodarbībās. Pastāv individuālas padziļinātu mācību programmas sekmīgākajiem skolēniem. Regulāri tiek rīkoti sporta pasākumi, mācību ekskursijas un projektu nedēļas. Privātskolā mācās bērni no dažādām ģimenēm un valstīm, līdz ar to mācību laikā skolēni pakāpeniski pāriet no krievu valodas uz bilingvālu apmācību.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Upesleju sākumskola

Upeslejas, Skolas 12, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2118
Apraksts:

Upesleju sākumskola ir skola ikviena bērna talantu attīstībai drošā, izglītojošā un ekoloģiskā vidē. Skola, kurā tiek nodrošināts mūsdienīgs mācību process, lai attīstītu ikviena bērna prasmes, sniegtu dzīvei svarīgas zināšanas. Klases ar nelielu skolēnu skaitu, kas dod iespēju nodrošināt individuālu pieeju katram bērnam, atbilstoši jaunajām kompetencēm.

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

Madonas Valsts ģimnāzija

Skolas 10, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par skolu:

Madonas Valsts ģimnāzija ir reģiona vispārējās vidējās izglītības iestāde, kas nodrošina kvalitatīvu pamatizglītību, sākot no 7. klases, un vidējo izglītību trijās izglītības programmās, kā arī interešu izglītību un pieaugušo tālākizglītību, dod iespēju jauniešiem radoši strādāt, sagatavo viņus iestājai augstākajās mācību iestādēs, veiksmīgai dzīves darbībai, veicina patriotisku attieksmi pret savu skolu, pilsētu, valsti.

Olga Burmaka, grāmatvedības pakalpojumi

F.Brīvzemnieka 56, Liepāja LV-3401
Profesionālā izglītība: ✓ Diploms RTU (maģistrs)  ✓ Grāmatvedības programma 1C ✓ Grāmatvedības apdrošināšanas polise ✓ Licence ārpakalpojuma grāmatveža darbībai ✓ Valsts ieņēmumu dienests - Apliecība Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības dokumentu sagatavošana: Gada pārskatu sagatavošana, Noformēšana, Sagatavošana, Izsniegšana ✓ Nodokļu konsultācijas: Nodokļu atmaksa, Juridiskām personām, Fiziskām personām ✓ Uzņēmuma pārstāvniecība VID: PVN atskaišu sagatavošana, VID atskaišu sagatavošana ✓ Darba algas aprēķināšana Personāla dokumentu kārtošana ✓ Statūtu grozījumiOperatīvā uzņēmuma bilances sagatavošana Maksājumu uzdevumu sagatavošana ✓ Pamatkapitāla uzskaiteUzņēmumu kompānijas reģistrēšana Mikrouzņēmuma dibināšana un likvidēšana Uzņēmuma personāla dokumentācijas kārtošana Uzņēmumu reorganizēšana

 

Patskanis, privātā pirmsskolas izglītības iestāde Purvciemā

Ūnijas 54, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Esam droša un uz vispārcilvēciskām vērtībām balstīta pirmsskolas izglītības iestāde. Mūsu galvenā vērtība - cilvēks. Strādājam tā, lai ikviens pie mums justos gaidīts, mīlēts, cienīts. Mēs īstenojam vispārējo pirmsskolas izglītības programmu, kuru bērni profesionālu pedagogu un sirsnīgu auklīšu vadībā apgūst integrētās rotaļnodarbībās. Esam labs palīgs katram bērnam uzsākt savas pirmās, pastāvīgās bērnudārznieka gaitas. Papildus bērniem piedāvājam ZUMBAS nodarbības.

 

Cieceres pamatskola

Kalnsētas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mēs piedāvājam:: ✓ Radošu mācību procesu mūsdienīgās telpās; ✓ Alternatīvās dienas, kad mācīto apgūst ārpus skolas; ✓ Pagarinātās dienas grupu līdz plkst.17.00; ✓ Izglītojošas mācību ekskursijas; ✓ Džimbas skoliņu; ✓ Ārpusstundu nodarbības – jauno gidu skolu, teātri, mākslu, mūziku, sportu, keramikas pulciņu; ✓ Izglītojošas un izklaidējošas nometnes; ✓ Peldēšanas un slidošanas nodarbības; ✓ Moderni aprīkotu sporta zāli; ✓ Internātu, ēdināšanu x4 dienā; ✓ Medicīnas personāla pakalpojumus; ✓ Atbalsta personālu – logopēds, psihologs, sociālais pedagogs; ✓ Masāžas; ✓ Dabas vides estētikas nodarbības un silto smilšu terapiju; ✓ Mūzikas terapijas nodarbības. ✓ Cieceres pamatskola 2022./2023. m. g. uzsāk sešgadīgo bērnu apmācību ar pēctecības mērķi nodrošināt bērnu sagatavošanu skolai.

   Skolu vada direktore Vineta Vovere.

Janauto, SIA, Autoskola, autoapmācība Cēsīs

Uzvaras bulvāris 30, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Autovadītāju apmācības. Teorija: ✓ B kategorija ✓ C kategorija ✓ D kategorija ✓ E kategorija ✓ 95 kvalifikācijas kods ✓ Autovadītāju apmācības praktika: ✓ B kategorija ✓ C kategorija ✓ D kategorija ✓ E kategorija

Auditorfirma Grāmatvedis, SIA

Skolas 27-3, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Zvērinātu revidentu pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības programmatūras Grāmatvedības programmatūra un pakalpojumi:

SIA "Auditorfirma Grāmatvedis"" ir audita, grāmatvedības un uzskaites pakalpojumu, grāmatvedības datorprogrammu izplatīšanas, ieviešanas un apkalpošanas sabiedrība, kurā strādā speciālisti ar augstāko ekonomisko, matemātikas un tehnisko izglītību un ievērojamu praktiskā darba pieredzi šajā jomā (vairāk par 17 gadiem).

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87I, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācija

J.Asara 5, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:: ✓ Asociācija ir nozares uzņēmumu novērtēta, profesionāļu plaši pārstāvēta (vairāk kā 600 biedri) stabila sabiedriska organizācija. ✓ LKKA ir iekļāvusies starptautiskā apritē. Tā pievienotā vērtība ir starptautiskās CIDESCO kvalifikācijas ienākšana kosmētiķu apmācībā Latvijā, iespējamība iegūt informāciju un piedalīties aktivitātēs Eiropas Savienībā (piem., Eiropas Skaistumkopšanas pakalpojumu Standarta tapšanas procesā). ✓ LKKA sadarbība ar Latvijas Aroma terapijas asociāciju, LĀB Ārstu kosmetologu asociāciju, Latvijas Fizikālās Medicīnas asociāciju, ar mācību iestādēm, kas izglīto kosmētiķus. Tas veicina praktizējošu profesionāļu kompetences izaugsmi, topošo speciālistu profesionālās sagatavotības līmeņa pilnveidi.

Aivija, privātais bērnudārzs

Privātais bērnudārzs Juglā
Salamandras 4, Rīga LV-1024
Apraksts:

Bērnu pirmsskolas izglītības iestāde Aivija priecāsies redzēt bērnus no 1 līdz 7 gadu vecumam. Te jūs gaida ne tikai gādīgi, bērnus mīloši pedagogi, bet arī augsti kvalificēti, zinoši sava darba meistari, kā arī mājīgs iekārtojums un patīkams interjērs.