Izglītības programmas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Skyhunters, mācību un izpētes bērnu aksesuāri, jauno prātu zinātkārei un iztēlei, daudzveidīga bērnu aksesuāru kolekcija, Piedzīvojumu brīvā dabā, zinātniskie eksperimenti, izglītojošās rotaļlietas mazajiem pētniekiem, Polārākie bērnu aksesuāri, Izpētes piederumu klāsts, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam, Rotaļlietas jauno prātu

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
būves, biroja ēkas, loģistikas, noliktavas, ražošanas ēkas, industriālas būves, tirdzniecības būves, izglītības
ZL.LV iesaka

Mīlulis, SIA

Murjāņu 93, Rīga, LV-1064
pieskatīšana, bērnudārzs jaukā vidē Juglā, bērnu apmācība skolai, bērnu sagatavošana pamatizglītības programmas

Svētā Jāņa palīdzības, mācību centrs Socio

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Mācību centrs, Slimnieku aprūpes darbinieku apmācība, Guļošu pacientu, slimnieku aprūpe, izgulējumu ārstēšana, Psihiski slimu cilvēku, slimnieku aprūpe, Pavadoņu asistenta apmācība, apmācīšana, Apmācam slimnieku aprūpes darbiniekus, Supervizoru pakalpojumi, Supervizors.

berniem.lv, Attīstošas spēles, attīstošas rotaļlietas, sporta spēles bērniem, Montessori rotaļlietas Egle RIS, SIA

Ilgas 4A, Jūrmala LV-2008
Spēles bērniem, attīstošas rotaļlietas, attīstošas spēles bērniem, koka rotaļlietas, montessori spēles, gudriem bērniem, smilšu terapija, multisnesorās istabas. Specializēta attīstošo rotaļlietu tirdzniecība,Multisensoro istabu iekārtas,Visa veida profesionāls mīkstais inventārs. Montessori spēles,Smilšu terapijas

Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums

Strādnieku 16, Daugavpils LV-5404
Izglītības programmas: ✓ atjaunojamās enerģijas tehniķis ✓ automehāniķis ✓ datorsistēmu tehniķis ✓ konditors ✓ frizieris ✓ elektrotehniķis ✓ viesmīlības pakalpojumu speciālists ✓ klientu apkalpošanas speciālists ✓ lokomotīvju saimniecības tehniķis ✓ loģistikas darbinieks ✓ mazumtirdzniecības komercdarbinieks ✓ programmēšanas tehniķis ✓ pavārs, telekomunikāciju tehniķis

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Rīgas ģimnāzija Maksima, SIA

Pārmiju 14A, Rīga, LV-1057
Apraksts: Privātskola "Maksima", privātģimnāzija "Maksima". Privātā ģimnāzija "MAKSIMA", pamatskola "MAKSIMA".

Lejas-Andersones I. psihologa privātprakse

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Psihologa konsultācijas pieaugušajiem ✓ Psihologa konsultācija jauniešiem ✓ Grupu psihoterapija ✓ Psihisko traumu psihoterapija ✓ Atbalsta terapijas Apraksts:

Konsultācijas virzītas uz klienta resursu apzināšanos, tikšanos pašam ar sevi, savām vēlmēm un reālajām iespējām. Tās veicina sevis pašizjūtu. Konsultācijas sekmē problēmsituāciju izpratni un attiecību labirintu šķetināšanu. Konsultācijās tiek veikta risinājumu meklēšana attiecībās ar citiem un attiecībās ar sevi. Būšu kā pavadošais atbalsta gids jūsu individuālajā izaugsmes ceļojumā. Mana izglītība ir psihologijā (konsultēšanā psiholoģiskās krīzes situācijās, grupu psihoterapijā (psihodinamiskā pieeja), psihisko traumu psihoterapijā (psihodinamiskā procesuāli-somatiskā pieeja)), kā arī pedagoģijā un jogā. Darba pieredze: 2004. – 2005. skolas psihologs; 2005. – 2009. psihologs, karjeras konsultants PKIVA; kopš 2009.gada psihologa privātprakse; kopš 2012.gada psihologs ieslodzījuma vietā.

MK Finanses, SIA, Grāmatvedības programma Horizon

Turpinām strādāt klātienē!
Zvana 2, Ventspils LV-3601
Konsultācijas:: ✓ Sistēmu demonstrācijas ✓ Produktu piegāde ✓ Apmācība darbam ar sistēmu ✓ Sistēmu instalācija ✓ Ieviešanas darbi ✓ Sistēmu uzturēšanas darbi Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "MK Finanses" dibināts 2006. gadā. Darbības pamatvirziens – grāmatvedības sistēmu piegāde, ieviešana un konsultēšana. Mums ir vairāk kā 20 gadu ilga pieredze grāmatvedībā, finanšu sistēmu ieviešanā un apkalpošanā.

Veiksmīgu attīstību šajā nozarē nosaka konsultantu profesionalitāte, pieredze un, protams, gūtā izglītība. Lielu nozīmi pievēršam izglītošanai. Sekojam līdzi visām izmaiņām likumdošanā, tiek apmeklēti dažādi semināri, lekcijas un kursi. 

Krāslavas Varavīksnes vidusskola

N.Rancāna 4, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601
Apraksts:

Kompetenču pieejā balstītas konkurētspējīgas izglītības nodrošināšana pedagogu vadībā, izmantojot mūsdienīgu mācību procesu, lai izglītojamais ir gatavs dzīves darbībai mūsdienu mainīgajā pasaulē un spēj izmantot zināšanas, prasmes un paust attieksmi, risinot problēmas mainīgās, reālās dzīves situācijās.

LatInSoft, SIA, Mācību centrs

Saules 49b, Daugavpils, LV-5401
Studiju programmas . Komunikācija un gramatika. Semestri ārzemēs – programmas prakses iespējas.

LatInSoft, SIA, Mācību centrs

Ģimnāzijas 7/9, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Akreditēts mācību centrs LatInSoft – dažādi kursi un profesionālā izglītība Daugavpilī.

Dāvja Ozoliņa Apes vidusskola, Izglītības programmu realizēšanas vieta Vidagā

Vidaga, "Sikšņu skola" , Virešu pagasts, Smiltenes nov., LV-4355
Izglītība: vispārējā