Jelgava, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Heldia, SIA

Lietuvas šoseja 8-3, Jelgava, LV-3001
Grāmatvedības pakalpojumi, nodokļu konsultācijas, atskaites, deklarācijas, pārskatu sagatavošana, bilance, bilances, dokumenti, dokumentu kārtošana, lietvedība, uzņēmuma reģistrācija, uzņēmumu reģistrēšana, dibināšana, SIA, IK, Mikrouzņēmums, pašnodarbinātie, VID, gada pārskats, audits, revīzijas, finanšu konsultācijas,

Bau24, SIA, Būvmateriālu internetveikals

Ganību dambis 7a, Rīga, LV-1045
Apraksts: Būvmateriālu, apdares materiālu internetveikals Rīga, Latvija. Siltumizolācija, jumta logi, jumta segumi, celtniecības plēves Jelgava, Valmiera, Ogre, Rēzekne, Daugavpils, Liepāja, Ventspils, Tukums, Jūrmala.
ZL.LV iesaka

MT fizioterapijas privātprakse

Kraujas 6, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Komanda:

Mūsu lielākais lepnums ir komanda. Katrs no mūsu komandas dalībniekiem ir ar augsti kvalificētu izglītību savā jomā, sniedz augstākā līmeņa fizioterapijas un ārstniecības pakalpojumus, kuru efektivitāte ir balstīta zinātnē un daudzu gadu pieredzē.

Piedāvājam plašu fizioterapijas pakalpojumu klāstu profesionālu un sertificētu speciālistu vadībā:: ✓ Fizioterapija traumatoloģijā, ortopēdijā, neiroloģijā; ✓ Klasiskā masāža, sporta masāža , grūtnieču masāža; ✓ FIZIOTERAPIJA , fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem; ✓ Teipošanas pakalpojumi, kinezioloģiskā teipošana; ✓ Rehabilitācijas programma, atveseļošanās procesa programmas sastādīšana pēc traumām; ✓ Traumu profilakse, rehabilitācija. Ārstnieciskā vingrošana; ✓ Mājas vizītes -  Ārstnieciskā vingrošana, fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem.

Putni - Kūku bode, konditoreja

Mātera 40, Jelgava LV-3001
Kafija, dabīgās beramās tējas, beļģu šokolāde, karstā šokolāde, eklēri, eklērkūkas, eklērkūciņas, kūkas, kēksi, tiramisu, tortes, sāļās tortes, sāļie kliņģeri, plātsmaizes, kanapē, mini burgeri, speķa rauši, pīrādziņi, groziņi, kūciņas, pastilas, maršmelou, maizītes, tortes, kliņģeri, uzkodas, sāļās uzkodas, braunijs, medus kūka,

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

Akvai Rores Ciet? Tehniskais kanalizācijas dienests, SIA, diennakts avārijas dienests

Rīga
Pakalpojumi:: ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Attīrīšana ar augstspiediena ūdens strūklu ✓ TV Diagnostika caurulēm ✓ Bojājuma vietas un trases noteikšana ✓ Beztranšeju remonts Apraksts:

Laika gaitā cauruļvadi aizsērē, aizsprostojas, saplaisā vai iebrūk, kā rezultātā rodas gan sadzīviskas, gan ekoloģiskas problēmas. Lai atvieglotu bojājumu diagnostiku un remontdarbus to novēršanā, piedāvājam būtiski atšķirīgu problēmas risinājumu, neatrokot, neatsedzot un nedemontējot bojātos posmus.

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

KPK, SIA, Deratizācijas, dezinsekcijas, dezinfekcijas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Pleskodāles 1a, Rīga LV-1046
Apraksts: Deratizācija, dezinfekcija visā Kurzemē, Rīgā, Jelgavā, Siguldā un citur Lavijā! Viens no lielākajiem deratizācijas, dezindekcijas uzņēmumiem! Vēršoties pēc palīdzības pie SIA "KPK" kvalificētajiem speciālistiem ar ilggadēju pieredzi, jūsu ieguvums būs profesionāla un operatīva grauzēju un insektu iznīcināšana ar kvalitātes garantiju un individuālu pieeju katram klientam.

Ilzes birojs, SIA

Strazdu 16, Jelgava LV-3004
Grāmatvedības pakalpojumi uzņēmējiem::

Standarta grāmatvedības apkalpošana:

✓ Datu ievade grāmatvedības uzskaites sistēmā. ✓ Darba algas aprēķins. ✓ Pamatlīdzekļu uzskaite. ✓ Ikmēneša un gada atskaites, to iesniegšana Valsts ieņēmumu dienestā (VID). ✓ Atskaites LR Centrālās Statistikas pārvaldei un Latvijas bankai. ✓ Ikmēneša bilances un peļņas un zaudējumu aprēķins. ✓ Vadības atskaišu sagatavošana pēc pieprasījuma vai regulāri. ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID. ✓ Piedalīšanās uzņēmuma gada revīzijā.

Finanšu vadības pakalpojumi:

✓ Uzņēmuma finanšu stāvokļa izvērtēšana un priekšlikumu sagatavošana.

Biznesa organizācijas pakalpojumi:

✓ Uzņēmuma iekšējās normatīvās bāzes (procedūras, nolikumi, norādījumi un rīkojumi) sakārtošana atbilstoši ārējiem normatīviem dokumentiem. ✓ Efektīvas un kvalitātes standartiem atbilstošas darba organizācijas izveide.

KrekluKrogs, ģimenes restorāns

Lielā 19a, Jelgava LV-3001
Par mums:

"KrekluKrogs", ģimenes restorāns. Mūsu moto: dzīvesprieks un bezrūpība, garšīgi ēdieni un dzērieni, kā arī forši klienti. Organizējam dažādus pasākumus, klājam banketus pie mums un izbraukumā pie klienta. Veicam ēdienu piegādi Jelgavā un tuvākajā apkārtnē.

Aktis, SIA, Daugavpils filiāle

Daugavpils LV-5401
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

3C, SIA

Filozofu 3b-3, Jelgava LV-3001
Ārējie ūdensvada tīkli projektēšana, kanalizācijas tīklu projektēšana, ceļu projektēšana Jelgava , inženiertīklu, projektēšana Jelgava , ielu projektēšana Jelgava , ceļu būvdarbu vadīšana Jelgava .

ATRAKCIJA.LV, SIA Konzums AK

Cēres 69, Rīga, LV-1058
Apraksts: Mūsu uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar piepūšamo atrakciju nomu. Iznomājam lielās profesionālās PVC piepūšamās atrakcijas dažādiem pasākumiem. Atrakcijas iegādājamies pilnīgi jaunas. Mūsu atrakcijas ir sertificētas saskaņā ar CE, EN71, EN14960, ASTM, un ISO standartu, kas ir testēta ar neatkarīgo ekspertu komisiju un ir saņēmusi SGS sertifikātus.
 SGS ir vadošā kontroles, ekspertīžu kompānija dažādās nozarēs un darbības sfērās. Šodien tā atzīta par pasaules kvalitātes etalonu. Tieši tāpēc, produkcija ar SGS sertifikātu – efektivitātes un drošības visaugstākais kritērijs. Pārdodam un iznomājam piepūšamās atrakcijas. Patīkamu atpūtu!

PB Finanses, SIA, pilna servisa finanšu kompānija

Turpinām strādāt klātienē!
Lielais prospekts 54-9, Ventspils LV-3601
Par uzņēmumu:

Mūsu galvenais darbības rezultāts - pārskatāma un korekta grāmatvedības uzskaite un saskaņā ar starptautiskajiem standartiem (IFRS) sastādīti finanšu pārskati, kam ir svarīga loma uzņēmuma saimnieciskās darbības efektivitātes paaugstināšanā un prestiža veidošanā.

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000018.

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

3D GEO, SIA, Topogrāfija, ģeoloģija Rīga, Rīgas rajons

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Topogrāfija. Ģeodēzija. Rīga, Rīgas rajons. Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale, Jūrmala, Ogre, Tukums, Sigulda. Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija.

Galma aptieka

Lielā 12-1, Jelgava LV-3001
Par aptieku:

Galma aptieka un aptiekas filiāle "Zalenieki" rūpējas par jūsu veselību. Aptiekā var iegādāties medikamentus, homeopātiju, uztura bagātinātājus un biokosmētiku. Bez maksas piedāvājam ”apotheka.lv” klienta kartes, ar kurām nodrošinām īpaši izdevīgus piedāvājumus. Katru mēnesi ir akcijas bezrecepšu medikamentiem un citām precēm, kas priecē klientus ar speciāliem piedāvājumiem. Aptiekas farmaceiti sniedz kvalitatīvu farmaceitisko aprūpi un konsultācijas par zāļu lietošanu līmenī. Paldies, ka uzticaties mums! Rūpējoties par Jūsu veselību - "Galma aptieka"

Parks 2004, SIA

Jāņa 1a, Jelgava LV-3001
Apraksts: Zobārstniecības kabinets Parks 2004 piedāvā plaša spektra zobārstniecības pakalpojumus gan pieaugušajiem, gan bērniem. Viss no zobu ārstniecības un plombēšanas līdz ķirurģijai un protezēšanai. Klīnika ir ierīkota ar vieglu ieeju un draudzīgi vidi cilvēkiem ar traucējumiem.
ZL.LV iesaka

FinKonsult, Ilona Bērziņa, grāmatvedības pakalpojumi Jēkabpilī

Draudzības aleja 10-41, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Vadības grāmatvedība ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ IIN deklarāciju sagatavošana ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Uzņēmumu dibināšana Apraksts:

Grāmatvedības birojs "FinKonsult" ir dibināts un darbojas grāmatvedībā jau no 2003. gada. Sadarbojamies ar dažādiem klientiem no dažādām nozarēm, tai skaitā mežizstrāde, mazumtirdzniecība, lauksaimniecība un citi pakalpojumi. Starp mūsu klientiem ir gan mazāki, gan lielāki uzņēmumi, gan fiziskās personas. Kaut paši atrodamies Jēkabpilī, mūsu klientu pulkā ir pārstāvji gan no Jēkabpils, gan no tuvajiem reģioniem un arī no tālākiem apvidiem.

Kollo, apavu veikals

Katoļu 7, Jelgava, LV-3001
Bērnu un pusaudžu apavi Jelgavā. Bērnu kurpes. Bērnu kurpes ar zemu zoli. Bērnu kedas. Bērnu apavi - sporta stils. Jauniešu kurpes, apavi. Sandales, pludmales čības, iešlūcenes, sporta apavi, ādas botes, botas, dabīgās ādas bērnu apavi, ziemas, rudens, mazuļu apavi, siltie gumijas zābaki, češkas, kanvas, canvas.