Jelgava, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

RB Motors, SIA, Auto un moto rezerves daļu tirdzniecība

Rūpniecības 39a, Jelgava, LV-3008
auto detaļas lēti, nopirkt motociklu detaļas lēti, nopirkt skūteru detaļas lēti, auto rezerves daļas Jelgava , , motociklu rezerves daļas Jelgava , skūteru rezerves daļas Jelgava .

ER Rasiņas, SIA, Malkas tirdzniecība Kurzemē

MALKA, PĀRDOD MALKU un piegādā MALKU Kurzemē !
"Grīvaiši" , Ezeres pagasts, Saldus nov. LV-3891
osis, bērzs, ozols, alksnis, apse, alkšņu malka, alkšņu malka, malkas tirdzniecība Saldus, Kuldīga, Jelgava , Vaiņodes pagasts, Vecpils pagasts, Vērgales pagasts, Virgas pagasts, Malkas piegāde (Saldus,Kuldīga, Jelgava

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
daļas Cēsis, rezerves daļas Daugavpils, rezerves daļas Dobele, rezerves daļas Gulbene, rezerves daļas Jelgava

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, atvadu zāle Rīgā

Jēkabpils 28, Rīga, LV-1003
Krematorija, licencētā krematorija, kremācijas centrs, Valmieras kremācijas centrs, Kocēnu kremācijas centrs, Rīgas krematorija, kremācija Rīgā, krematorijas atvadu zāle, Vidzemes kremācijas centrs, kremācija, kremēšana, kremācijas atļauja, kremēšanas atļauja, kremācijas cena, kremēšanas cena, kremācijas pakalpojumu izmaksas, pirmā

Autohaoss, 24h autoevakuatora tehniskā palīdzība

Dobeles šoseja 43, Jelgava LV-3007
Auto serviss Jelgava , Jelgavā. Auto transportēšana Jelgava ., Auto apdrošināšana Jelgava , Auto apdrošināšanas negadījums. Auto likvidācija. Auto utilizācija.

Grivika, IK

Viskaļu 27a, Jelgava LV-3008
Auto evakuācija, avakuators, auto evakuatora pakalpojumi, kravu parvadājumi, kravu taxi transporta pakalpojumi, pārvešanas pakalpojumi, iekraušanas pakalpojumi, pārvešana un iekraušana, pārvadājumi, mēbeļu pārvešana, klavieru pārvešana, pārbraukšanas pakalpojumi, pārvietošanās serviss, pasažieru pārvadajumi, piekabju noma,

Telemarket, SIA

Valguma 4a-3, Rīga LV-1048
Telemārketings, zvanu centra pakalpojumi, pārdošana pa telefonu, pārdošana, ienākošo zvanu apkalpošana, jaunu klientu meklēšana, aktīva produkta pārdošana, pakalpojuma pārdošana.
ZL.LV iesaka

Latwork, SIA

Stacijas 129j, Daugavpils LV-5401
Līvāni, Alūksne, Rēzekne, Jēkabpils, Aizkraukle, Rīga, Madona, Smiltene, Valmiera, Gulbene, Balvi, Jelgava

Valgme, SIA, Dziļurbums

Kristapa 16-98, Rīga LV-1046
akas Zemgale, Kurzeme, Artēzisko aku urbšana, Dziļurbumi, dziļurbums Zemgale, Kurzeme, Tukums, Talsi, Jelgava

Aktis, SIA, Jēkabpils filiāle

Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Aizkraukle, Alūksne, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Gulbene, Jelgava , Jēkabpils, Kuldīga, Krāslava

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

Prosperous, SIA, pilna servisa grāmatvedības pakalpojumi

Lielā 24, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Zināšanas, mīlestība pret darbu, smaids un cilvēciskas attiecības – izaugsmes pamats jebkurā gadsimtā! Mums ir vairāk nekā 16 gadu darba pieredze ar dažādu nozaru uzņēmumiem, konsultējot nodokļu jautājumos un sniedzot pilna servisa grāmatvedības pakalpojumus. Individuāla apkalpošanas stratēģija katram klientam! Uzticiet savu grāmatvedību mums!

Ātrums Serviss Pluss, SIA, Auto gāzes iekārtas

Auto gāzes iekārtas DIGITRONIC dīleris Baltijā🚘🤝
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Apraksts:

Autogāzes iekārtu tirdzniecība. Auto rezerves daļas visu marku automašīnām. Gāzes aprīkojuma ražotāja "KING” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs.

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Smile De Lux, klīnika

Raiņa 3a-28, Jelgava LV-3001
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Akūtā zobārstniecība ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu higiēna, balināšana ✓ Ortodontija ✓ Protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu raušana u.c. Par mums:

"Smile De Lux" Jelgavā sniedz dažāda veida zobārstniecības un skaistumkopšanas pakalpojumus.

Putni - Kūku bode, konditoreja

Mātera 40, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Mēs esam ģimenes uzņēmums, kurš piedāvā gardas kūkas un ēdienus - Jums un Jūsu draugiem.

Suta Ilze, pasākumu vadītāja

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Ilze Suta ir aktrise, kura nodarbojas ar svētku pasākumu vadīšanu visā Latvijā. Pasākumu tematika un mērogs ir ļoti plašs – no bērnu dzimšanas dienām un svētku reizēm tuvāko draugu lokā līdz kāzu, jubileju un lielu korporatīvu pasākumu vadīšanai. Skatuves pieredze Ilzei ļauj atveidot dažādus tēlus un atraktīvi vadīt tematiskās ballītes. Svētkus neaizmirstamus padara Ilzes pašas rakstītie dzejoļi, kas īpaši uzrunā pasākuma gaviļniekus, un katriem svētkiem īpaši izstrādāts scenārijs. Ja nepieciešams, Ilze spēj svētkus vadīt divās valodās - latviešu un krievu. Ja klients vēlas, vienā komandā ar Ilzi mēdz strādāt arī kāzu muzikanti, Dj, foto un video meistari. Sadarbība ar muzikantiem ļauj dažādot pasākuma scenāriju, bet foto un video meistari rūpējas, lai svarīgākie un spilgtākie pasākumu momenti tiek iemūžināti. Ilze Suta sadarbojas arī ar uzņēmumiem un vada korporatīvās balles.

3C, SIA

Filozofu 3b-3, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"3C", SIA nodarbojas ar:

✓ Ceļu projektēšana ✓ Ceļu būvdarbu vadīšana ✓ Ceļu būvuzraudzība ✓ Inženiertīklu projektēšana

KAFE-PICĒRIJA, SIA Comedor

Turpinām strādāt klātienē!
Akadēmijas 4, Jelgava LV-3001
Ēdieni, ēdināšana, brokastis, pusdienas, vakariņas, galdu klāšana, picērija Jelgavā, zupas, otrie ēdieni, salāti, picas, šašliki, konditoreja, konditorejas izstrādājumi, bērnu picas, uzkodas, kliņģeri, gaļas plates, tortes, smalkmaizītes, tēja, kafija, sulas, dzērieni, izlejamais alus, terase. Ēdienu piegāde, bezmaksas piegāde. 

Sertificētas ārstes Solvitas Lauvas privātprakse psihoterapijā

Pulkveža O.Kalpaka 16-211, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Psihoterapija ir terapijas veids, kurā profesionāli apmācīta persona palīdz atrisināt emocionālas jeb psiholoģiska rakstura problēmas, izmantojot psiholoģisku pieeju. Psihodinamiskā psihoteapija palīdz cilvēkam apzināties un pieņemt savas jūtas, tās saskatīt, izprast un saprast zemapziņas konfliktus un neveselīgus uzvedības vai izturēšanās veidus. Līdz ar to samazinās vai izzūd simptomi un ir iespējama personības garīgā attīstība, pilnveidošanās un funkcionēšana augstākā līmenī.