Jelgava, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k.1, Rīga LV-1045
Produkti: ✓ MMA/MIG/MAG/TIG metināšanas iekārtas ✓ plazmas griešanas iekārtas ✓ metināšanas aizsargmaskas ✓ invertortipa strāvas ģeneratori ✓ metināšanas automatizācijas risinājumi ✓ metināšanas mehanizācija ✓ nerūsējošā tērauda šuvju kodināšanas un pasivēšanas iekārtas ✓ nerūsējošā tērauda marķēšanas iekārtas

Element Fitness, Element Lab, SIA

Stiklu 7b, Daugavpils LV-5404
Pakalpojuma sniegšanas vietas: Aizkraukle, Alūksne, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Dobele, Gulbene, Jelgava
ZL.LV iesaka

Food Systems Services, SIA

Lubānas 78b, Rīga LV-1073
Gaļas pārstrādes iekārtas:: ✓ ASTOR burgeru automāts ✓ Kotlešu automāts ✓ Pelmeņu automāts ✓ Kūpināšanas kamera ✓ Pildītājs ✓ Kuteris ✓ Gaļas mašīnas ✓ Lentes zāģis ✓ Klipsators ✓ Maisītājs ✓ Ledus ģenerators ✓ Injektors ✓ Ādas noņēmējs ✓ Masieris ✓ Termoformeris ✓ Tray sealer ✓ Flow pack ✓ Vakuuma pakotājs ✓ Metāla detektors ✓ Svara kontrole ✓ Optiskā kontrole

WSP, SIA, Noliktavu, metāla plaukti Rīgā

Mežāres, "Alejas" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Noliktavai:: ✓ Sīkpreču metāla plaukti ✓ Plastmasas kastes, konteineri ✓ Gara laiduma plaukti ✓ Konsoļu plaukti ✓ Daudzstāvu noliktavas palešu plaukti ✓ Transportēšnas aprīkojums ✓ Speciālie risinājumi ✓ Norobežojošie žogi un sieti ✓ Instrumentu paneļi un āķi ✓ Plastmasa paletes

ROTERS, SIA

Dravnieku 1a, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts:

Diennakts RIEPU SERVISA centrs, riepu tirdzniecība Lielvārdē.

T B I, SIA

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Apraksts: LLDPE Stretch ietinama plēve, Polietilēna LDPE, HDPE maisi, Maisi granulām, Atkritumu maisi, Termosarukuma plēve, Līmlente, Burbuļplēve, Putu plēve, Pretslīdēšanas loksnes, Mēbeļu kartons, Iepakojums, iesaiņošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Iepakojuma materiāli. Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale. Valmiera, Jelgava, Liepāja, Ventspils, Saldus, Rēzekne, Daugavpils, Ogre.

Deg.lv, Briketes, granulas, akmeņogles , Helikons pluss, SIA

Griķi, "Vīganti" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2136
Apraksts: Deg.lv ir kurināmā tirgotājs, kas šajā sfērā darbojas kopš 2012. gada. Lai atvieglotu klientu dzīvi piedāvājam divus kurināmā pasūtīšanas veidus: vecais labais telefons un otrs jaunais vienkāršais - digitāla platforma ātrai un ērtai pasūtījuma noformēšanai. Mūsu vērtība ir apmierināts klients, tādēļ mēs vienmēr meklējam augstākās kvalitātes preci un precīzai produkcijas piegādei par vislabāko cenu. Piedāvājam: briketes, akmeņogles, granulas.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

K.Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
Apraksts:

LBTU Veterinārā klīnika ir lielākā veterinārā klīnika Latvijā, kas sniedz veterināros pakalpojumus dažādu sugu dzīvniekiem suņiem, kaķiem, eksotiskajiem dzīvniekiem, zirgiem un lauksaimniecības dzīvniekiem. Veterināro pakalpojumu augstā kvalitāte tiek sasniegta, piesaistot Latvijā labākos veterināros speciālistus, izmantojot mūsdienīgas vizuālās diagnostikas un laboratoriskās izmeklēšanas metodes, kā arī uz pierādījumiem balstītu medicīnu. Sadarbojamies ar citām veterinārajām klīnikām Latvijā un Baltijā, sniedzot references pakalpojumus. Neatliekamā palīdzība tiek nodrošināta diennakts režīmā.

Aktis, SIA, Valmieras filiāle

. , Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Patrioti, armijas preču veikals Rīgā

Armijas preču veikals Latvijā Nr 1 !
Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

"Patrioti", armijas preču, darba apģērbu, apavu veikals Rīgā. Veikalā ir pieejamas gan armijas preces, gan civilās preces aktīvai atpūtai no Zviedrijas, ASV, Vācijas, Holandes, Anglijas, Francijas. Pieejami formas tērpi, darba apģērbi un apavi, kā arī armijas apavi. Strādājam pa visu Latviju, piegāde visā Latvijā.

Lauma Lingerie, veikals

Lielā 5, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Lauma Lingerie ir vadošais sieviešu veļas ražotājs Baltijas valstīs, kas ar savu produkciju ir iekarojusi ne tikai latviešu sieviešu sirdis, bet arī Eiropas un NVS valstu sieviešu sirdis. Lauma lingerie veļa izceļas ar tās kvalitāti, praktiskumu, ērtumu, mūsdienīgumu, eleganci, un tā priecē valkātājas ikdienas dinamiskajā dzīvē, kā arī svētku reizēs un romantiskos brīžos. Sievišķīga, ērta un skaista sieviešu apakšveļa jebkurai gaumei no dažādām apakšveļas līnijām. Lauma lingerie piedāvā veļas bāzes kolekcijas, kas tiek papildinātas ar jauniem modeļiem un krāsām no modes (fashion) kolekcijas, kuras arī tiek veidotas, sekojot modes aktualitātēm. Lauma lingerie piedāvā dāvanu kartes. Tās noder tiem, kas apjūk veļas piedāvājumā, bet nepieciešama sirsnīga dāvana.

Akvedukts, AS, KAC Jelgava

A.Kronvalda 3a, Jelgava LV-3002
Par uzņēmumu:

Ūdensapgādes, kanalizācijas, apkures un laistīšanas aprīkojuma vairumtirgotājs. Preces iespējams iegādāties arī mazumtirdzniecībā. Dziļurbuma, kanalizācijas, drenāžas un apkures sūkņi, ūdens sildītāji, apkures katli, akumulācijas tvertnes, radiatori, apkures sistēmu pilns aprīkojums, cauruļvadi un savienotāji ūdensapgādei un apkurei, šļūtenes, laistīšanas ierīces dārziem, pazemes laistīšanai un rūpnieciskai laistīšanai, ūdens filtri u.c. aprīkojums un iekārtas, piegādāts tieši no labākajiem ražotājiem. Nodrošinām pārdoto preču garantiju un servisu.

WURTH, SIA, Veikals

Aviācijas 8a, Jelgava LV-3002
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

Vīnogu stādaudzētava Skāduļi

"Skāduļi" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Z/S "Skāduļi": augstvērtīgi, ražīgi un izturīgi Siguldā audzēti vīnogu stādi. Vīnogu stādi, vīnogu stādu audzēšana. Konsultācijas vīnogu stādu audzēšanā. Aktinīdiju stādi, konsultācijas aktinīdiju stādu audzēšanā. Vīnogu dārza izveides procesā, pareizi izvēloties stādus, Jūs balvā iegūsiet aromātiskas ogas. Kvalitatīvi stādi kļūs par veiksmes avotu šajā lietā un dos iespēju izaudzēt savas neatkārtojamās un garšīgās vīnogas. "Skāduļu" saimniecībā ar stādu audzēšanu nodarbojas īsti profesionāļi ar ievērojamu pieredzi.

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Jelgava

Jelgava LV-3007
Pakalpojumi:: ✓ Dezinfekcija ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Mēs iznīcināsim grauzējus un kukaiņus, kā arī dezinficēsim telpas no vīrusiem. 

Bezmaksas konsultācijas, strādājam arī brīvdienās ar steidzamiem izbraukumiem. 

Atbrīvojam no kukaiņiem 1 stundas laikā!

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija Dezinfekcija un deratizācija:

Palīdzēsim atbrīvoties no kukaiņiem (blusām, tarakāniem, blaktīm, mušām, odiem, kodēm, lapsenēm) un grauzējiem (pelēm, žurkām) jebkura veida telpās. Visi darbi tiek veikti ar profesionāliem un sertificētiem līdzekļiem. Padarītajam darbam ir GARANTIJA! Iespējams kā vienreizējs pakalpojums, tā arī līgums uz pastāvīgu telpu apstrādāšanu! Slēdzot līgumu uz vienreizēju pakalpojumu, uz 12 mēnešiem, jeb uz komplekso telpu apstrādi, tiek piemērotas atlaides! Mūsu speciālisti strādā Rīgā, Rīgas rajonā, Olainē, Jelgavā, Bauskā, Jūrmalā, Salaspilī, Ķekavā, Ādažos, Carnikavā, Garkalnē, Vecāķos, Mārupē, Vidzemē, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Ogrē, Aizkrauklē, Cēsīs, Kuldīgā, Limbažos, Madonā, Saldū, Smiltenē, Talsos, Tukumā, Valkā, Valmierā, Ventspilī.

Svinību nams – ēdienu piegāde, svinības, banketu apkalpošana, banketu telpas, bēru mielasti

Malnavas 12a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Svinību nams. Ēdienu piegāde Ķengaragā, Pusdienu piegāde Maskavas, Dārziņi, Salaspils, Rumbula. Svinības. Banketi, banketu apkalpošana. Bēru mielasti. Izbraukuma banketi. Strādājam visā Latvijā.

Taunatiņu truši

Dobelnieki, Aleksandra 12, Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts: Piedāvājumā svaiga truša gaļa (vesels vai puse truša) un lietošanai gatavs produkts "Truša gaļas bumbiņas buljonā", kas paredzētas gan maziem gan lieliem. 130 g lielā burciņa atvieglo mājas soli, jo tajā esošais produkts ir gatavs lietošanai, to var sildīt, pievienot citiem ēdieniem vai ēst tieši no burciņas. Ar trušu audzēšanu Vitas Zalcmanes saimniecība nodarbojas jau vairāk nekā 15 gadus, kad darbošanos uzsāka ar divām trušu mātēm, domājot par savas ģimenes apgādi ar veselīgo un diētisko gaļu. Nu ganāmpulks ir stipri lielāks, tomēr ir saglabāta sākotnējā attieksme pret dzīvniekiem un to ēdināšanu - ziemā galvenokārt ar sienu, vasarā zāli, dodam arī burkānus, bietes, ābolus un kāpostus no pašu dārza, spēkbarību." Taunatiņu truši" lepojas ar izveidoto PVD reģistrēto kautuvi un mājražošanai paredzēto telpu, realizējot LEADER programmas atbalstītu projektus. Produktus iespējams iegādāties vairākos veikalos Rīgā, Ogrē, Ikšķilē, Jelgavā, kā arī atbraucot uz Dobelniekiem.

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Krodziņā savus viesus sagaida mājīgās un omulīgās telpās. Pieejamas divas zāles viesu ērtībai (mazākā - biznesa pusdienām, darījumu slēgšanai, kā arī romantiskai laika pavadīšanai).

Pieejama daudzveidīga ēdienu izvēle, dažādām gaumēm (vistas, liellopu gaļas, cūkgaļas, zivju ēdieni, omletes, dažādas pankūkas, pelmeņi, kā arī veģetārie ēdieni.) Iespējams apkalpot banketus līdz 50 personām. Pieejamas ērtas autostāvvietas.

Krodziņā "Istaba" var gardi paēst un pavadīt laiku jaukā atmosfērā. Ir iespēja telefoniski iepriekš pasūtīt ēdienu, zvanot pa tālruni 63025909.

VELIS-A, diennakts apbedīšanas birojs

Sakņudārza 5a, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Uzņēmums SIA "Velis - A" dibināts 1996. gadā Jelgavā. Uzņēmuma pamatdarbība ir apbedīšanas, mūzikas un transporta pakalpojumu sniegšana. Tās dibinātājs un īpašnieks ir Aldis Knāviņš. No 1999. gada Dobelē darbojas SIA "Velis - A" filiāle. Darba gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, palielinājis apbedīšanas pakalpojumu klāstu un atvieglojis to pieejamību. Cilvēkiem tiek dota iespēja saņemt maksimāli kvalitatīvus apbedīšanas pakalpojumus un izvēlēties apbedīšanas piederumus atbilstoši savai gaumei un iespējām.