Jelgava, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ģimenes veselības prakse Hēbe, Ilvas Koškinas privātprakse, SIA

Lielā 3a-3.stāvs, Jelgava LV-3001
Ģimenes ārsts, ģimenes ārsta konsultācijas, ģimenes ārsts Jelgavā, doktorāts, doktorāts Jelgavā, dr. Koškina, daktere Koškina, dr. Ilva Koškina, ārsts pieaugušajiem, bērnu ārsts, zīdaiņi, ārsts zīdaiņiem, mājas vizītes, jaundzimušo aprūpe, slingu siešana, slingu siešanas apmācības, sanitārās grāmatiņas, ārsta homeopāta konsultācija,

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
konstrukcijas, Cēsis metāla konstrukcijas, Daugavpils metāla konstrukcijas, Gulbene metāla konstrukcijas, Jelgava , metālapstrāde, Bauska metālapstrāde, Cēsis metālapstrāde, Daugavpils metālapstrāde, Gulbene metālapstrāde, Jelgava

Terra Modus, SIA

Allaži, Birzes 5, Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Topogrāfiskie plāni ✓ Būvasu nospraušana dabā un nospraušanas akti ✓ Būvju, komunikāciju, ceļu un laukumu nospraušana dabā ✓ Izpildmērījumi būvēm, komunikācijām, ceļiem un laukumiem ✓ Celtniecības ģeodēzija ✓ Nivelēšana, augstumu noteikšana ✓ Platību, tilpumu, apjomu uzmērīšana un aprēķini ✓ Citi nestandarta ģeodēziskie darbi

Projekts 3, SIA

Ūdens 12, Rīga LV-1007
Projektēšanas kompānija - "Projekts 3":

SIA "Projekts 3" ir projektēšanas kompānija, kas dibināta 2002. gada 17. janvārī ar mērķi izveidot spēcīgu, konkurēt spējīgu inženieru komandu transportbūvju infrastruktūras un ar to saistīto inženierkomunikāciju projektu izstrādē. Desmit gadu laikā uzņēmumā izveidojies pieredzējis un stabils kolektīvs, kurā nodarbināti dažāda profila sertificēti būvinženieri, kā arī pašlaik studējošie, topošie inženieri. Uzņēmumam izveidojusies laba sadarbība gan ar valsts, gan privātā sektora klientiem. SIA "Projekts 3" ir liela pieredze ceļu, ielu, tiltu, satiksmes pārvadu un ar tiem saistīto inženierkomunikāciju projektēšanā. Uzņēmuma darbības laikā izstrādāti gan valsts galveno autoceļu un tiltu, gan vietējo un reģionālo ceļu un tiltu, pilsētu ielu, kā arī māju un pagasta ceļu projekti. Uzņēmums ir piedalījies arī ceļu un tiltu tehniski ekonomisko izpētes projektu izstrādē.

IPSYS PRO, SIA

Dobeles šoseja 4b, Jelgava LV-3007
Apraksts:

2023. gada aprīlī uzņēmums "IPSYS pro" nosvinēja 8.-to gadadienu, kopš tas ir uzsācis darbību drošības sistēmu jomā Latvijas tirgū. Šo gadu laikā esam veiksmīgi iesaistījušies dažādos nestandarta projektos, kuros esam pilnībā realizējuši klienta uzstādītos mērķus, pat esam pārspējuši klienta cerības, pateicoties tam, ka sekojam tirgus tendencēm un iekārtu iespējām. Drošības sistēmas ir cieši saistītas ar informācijas tehnoloģijām, kas nepārtraukti un strauji attīstās. Lai būtu, tā teikt, ‘trendā’, nepārtraukti jāpapildina savas zināšanas, kuras tik pat kā uzreiz ir jāpiemēro klientu objektiem un viņu uzdevumu risinājumiem. Tas nozīmē, ka tiekoties ar klientiem mēs sniedzam visjaunāko un aktuālāko informāciju. Tādējādi, mūsu darbības galvenie virzieni ir: - videonovērošanas sistēmas gan privātmājām, gan industriālajos objektos, integrējoties kopējā uzņēmuma sistēmā; - automātiskās ugunsgrēka atklāšanas signalizācijas un viss, kas ar tām saistīts, sākot ar ierīkošanu un beidzot ar esošo sistēmu apsekošanu, apkalpošanu un remontu, kā arī konfigurēšanu, kas būtu viens no sarežģītajiem posmiem; - balss izziņošanas sistēmas; - apsardzes signalizācijas sistēmas un viss, kas ar tām saistīts; - piekļuves kontroles sistēmas; - datortīkli. Esam gatavi uzklausīt jūsu uzstādīto mērķi un kopīgi atrast vispiemērotāko risinājumu.

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Sebr Met, SIA

Tērvetes 67a, Jelgava LV-3008
Apraksts:

Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “SebrMet” pērk melnos un krāsainos metāllūžņus no juridiskām un arī no privātpersonām. Saskaņā ar mūsu licenci, mūsu darbības spektrs ietver šķirošanu, demontāžu un transportēšana.

Svetlana Kaļenčuka-ārsta prakse neiroloģijā

Sudrabu Edžus 9 k.6, Jelgava LV-3001
Par mani:

Kaļenčuka Svetlana, ārsta prakse neiroloģijā. Pieņemšana pēc pieraksta.

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Medemciems, Siena 6, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
“Remontu Nams”: ✓ Par savu paveikto remontu dodam garantiju. ✓ Paveiktajam remontam ir konkurētspējīgi izcenojumi. ✓ Stacionāru iekārtu remonta gadījumā izbraucam pie klientiem. ✓ Slēdzam līgumus uz ilgtermiņa sadarbību ar elastīgiem, pretīmnākošiem noteikumiem.

Helikons Pluss, SIA

Griķi, "Vīganti" , Inčukalna pagasts, Siguldas nov. LV-2136
Apraksts: Rīgas rajona uzņēmums "Helikons pluss" piedāvā kurināmo materiālu tirdzniecību. Siltums mājai, birojam. Tirdzniecībā skaidu briketes. Malkas piegāde. Viss apkurei, siltumam.

Zvērinātu advokātu birojs Atlācis un Partneri

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Advokāti Valmierā, Rīgā. Juridiskie pakalpojumi, advokāts, jurists. Fizisko un juridisko personu maksātnespēja, mantojuma lietas, servitūti, kopīpašuma izbeigšana, juridisko personu apkalpošana, publiskais iepirkums, konkurences tiesības. Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Gulbene, Madona, Rīga, Vidzeme.

Velis-A, SIA, Dobeles filiāle

Ādama 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts: Uzņēmums SIA "Velis - A" dibināts 1996. gadā Jelgavā. Uzņēmuma pamatdarbība ir apbedīšanas, mūzikas un transporta pakalpojumu sniegšana. Tās dibinātājs un īpašnieks ir Aldis Knāviņš. No 1999. gada Dobelē darbojas SIA "Velis - A" filiāle. Darba gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, palielinājis apbedīšanas pakalpojumu klāstu un atvieglojis to pieejamību. Cilvēkiem tiek dota iespēja saņemt maksimāli kvalitatīvus apbedīšanas pakalpojumus un izvēlēties apbedīšanas piederumus atbilstoši savai gaumei un iespējām. Strādājam visā Latvijā.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte

Lielā 2, Jelgava LV-3001
Apraksts: Latvijas Lauksaimniecības Universitāte. Pētījumu veicināšana un speciālistu apmācība lauksaimniecības jomā, mežsaimniecības un pārtikas zinātnē, sociālās zinātnēs, datorzinātnēs; konsultācijas graudkopībā un lopkopībā.

VVVA, SIA, Autoserviss

Aviācijas 12a, Jelgava LV-3002
Apraksts: Kravas auto remonta un apkopes uzņēmums ar lielu pieredzi un senu vēsturi pēc vislabākajiem standartiem salabos jūsu auto! Uzņēmums VVVA veic arī alumīnija daļu metināšanu, labo arī piekabes un refrižeratorus.

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

Fortum Jelgava, SIA

Pasta 47, Jelgava, LV-3001
Siltumapgāde un siltumtīkli

Agrofirma Jelgava, SIA

"Darbnīcas" , Bērzes pagasts, Dobeles nov. LV-3732
Piena pārstrāde, pārtika