Jelgava, visā Latvijā

Drukāt

Valants, SIA, Veikals

K.Barona 40, Jelgava, LV-3001
galdiņš, korpusa mēbeles, paklāji, mēbeļu vairumtirdzniecība, mēbeļu veikals, mēbeļu veikals Jelgavā, Jelgava

RIEPU SERVISS RP71, riepu tirdzniecība

Dravnieku 1a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
riepas, autoriepas Lielvārdē, auto riepas Lielvārdē, Ogrē, riepu maiņa Lielvārdē, Ogrē, jaunas riepas jelgava

Baltikons-Centrs, SIA

Lāčplēša 75-4Rīga LV-1011
Pakalpojuma sniegšanas vieta:

Ainaži, Aizkraukle, Aizpute, Aknīste, Aloja, Auce, Baldone, Baloži, Balvi, Bauska, Brocēni, Cesvaine, Cēsis, Dagda, Daugavpils, Dobele, Durbe, Grobiņa, Gulbene, Ikšķile, Ilūkste, Jaunjelgava, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Kandava, Krāslava, Kuldīga, Kārsava, Lielvārde, Liepāja, Limbaži, Lubāna, Ludza, Līgatne, Līvāni, Madona, Mazsalaca, Ogre, Olaine, Piltene, Preiļi, Priekule, Pāvilosta, Pļaviņas, Rēzekne, Rīga, Rūjiena, Sabile, Salacgrīva, Salaspils, Saldus, Saulkrasti, Seda, Sigulda, Skrunda, Smiltene, Staicele, Stende, Strenči, Subate, Talsi, Tukums, Valdemārpils, Valka, Valmiera, Vangaži, Varakļāni, Ventspils, Viesīte, Viļaka, Viļāni, Zilupe, Ķegums, + vēl 490 pagastos

Kates plates, SIA, Veikals-noliktava

Uriekstes 2a, Rīga, LV-1005
Apraksts: SIA Kates Plates mēbeļu materiālu tirgū darbojas jau kopš 1997. gada. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir plātņveida materiālu tirdzniecība mēbeļu ražošanai un celtniecībai. Mēs piedāvājam mēbeļu ražotājiem: skaidu plātnes, laminētas skaidu plātnes, finierētas skaidu plātnes, HDF plātnes, MDF plātnes, finierētas MDF plātnes, gruntētas MDF plātnes, MDF plātnes liektām detaļām (Fibraform), saplāksni, līmētas masīvkoka plātnes (ozols, osis, bērzs, priede, egle), ozola zāģmateriālus, AGT plātnes, apdares maliņas (dabīga koka, PVC, ABS), rorskaidu plātnes, Alpi Lignum nažfinierus, plastikātus un līmes. Celtniecības materiālu sortimentā: OSB/3 plātnes, Durelis plātnes, Clic Wall sienas paneļi un sijas.

P. Alkšņa projektu grupa IK

Jelgavas 7-4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

IK “P. Alkšņa projektu grupa” savu darbību veic no 2002. gada marta būvuzraudzības jomā. 

Ir iegūta liela darba pieredze pašvaldību un meža autoceļu būvprojektos, pilsētu un citu apdzīvoto vietu ielu, veloceliņu un gājēju celiņu, autostāvvietu un uzņēmumu teritoriju labiekārtošanas objektu būvuzraudzībā. Būvuzraudzību esam veikuši arī valsts autoceļu tīkla objektos. 

Jau ilglaicīgi mums izveidojusies sadarbība ar partneriem – dažādu komunikāciju un tiltu projektētājiem, tā kā varam savos projektos iekļaut šādas projektu daļas. 

Tā kā atrodamies Saldū, mūsu darbības reģions ir Kurzeme un Zemgale apmēram 100 km rādiusā. Līdz šim esam strādājuši visos apkārtējos novados, arī Liepājā un Jelgavā, arī turpmāk esam gatavi izskatīt visus piedāvājumus šajā reģionā.

Urbšanas centrs, SIA

Babīte, Rožu 20, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Apraksts: Darbojamies Latvijā no 1994. gada. Mūs raksturo – liela pieredze. Un varam piedāvāt ievērības cienīgu arhīvu ar ģeoloģisko un hidroģeoloģisko informāciju. Aicinām uz sadarbību!

ZG Ailes, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16-101, Jelgava LV-3001
Produkcija: ✓ Durvis ✓ Logi ✓ Vārti ✓ Virtuves mēbeles Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir koka, PVC un alumīnija logu un durvju, kā arī sekciju vārtu tirdzniecība, montāža un garantijas apkalpošana. Mēs sadarbojamies ar vieniem no lielākajiem PVC, koka un alumīnija logu un durvju ražotājiem Eiropā un piedāvājam viņu produkciju Baltijas valstīs. Mūsu piedāvātajos PVC izstrādājumos tiek izmantoti tikai un vienīgi vācu firmu REHAU GmbH, Brugmann un GEALAN 5 un 6 kameru profili, kuri visi atbilst kvalitātes augstākajām prasībām. Arī koka logus un durvis piedāvājam dažādās versijās: vācu tipa logi (veras uz iekšu), skandināvu tipa logus (veras uz āru). Piedāvājam arī alumīnija konstrukcijas gan iekštelpām, gan logus un ārdurvis. Visos mūsu piedāvātajos produktos tiek izmantota vācu firmu ROTO, SIEGENIA AUBI, G-U vai austriešu firmas MACO furnitūra un stikla paketes tiek ražotas no tādu pasaulē zināmu firmu kā Guardian, Saint Gobain, Euroglas stikliem, kuri atbilst visaugstākajiem termoizolācijas parametriem. Piedāvājam arī sekciju vārtus un iekraušanas sistēmas, kā privātajiem klientiem, tā zemnieku saimniecībām un loģistikas centriem. Vārti tiek izgatavoti no vācu firmas Teckentrup vai itāļu firmas Italpannelli sekciju paneļiem un tiek aprīkoti ar holandiešu firmas Flexiforce furnitūru. Mūsu piedāvātie produkti ir atzīti visā Eiropā un ir saņēmuši starptautisko CE marķējumu, kas apliecina uzņēmuma produktu atbilstību ES Direktīvu būtiskām prasībām.

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

Dzirnkalns, SIA

Siguļi, "Dzirkalns" , Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Par uzņēmumu:

SIA "Dzirnkalns" nodarbojas ar kamīnu, pavardu, krāšņu, podiņu krāšņu, būvēšanu, mūrēšanu un restaurāciju.

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120m, Rīga, LV-1021
Gultņi, blīvējumi, siksnas, zobrati, ķēdes, speciālie instrumenti, ķīmija, pneimatika – tie ir galvenie PTP Store mērķa produkti, kurus mēs pārstāvam Latvijas tirgū, no lielākajiem pasaules ražotājiem, tādiem kā SKF, FAG, INA, Loctite, SMC, CRC, Optibelt, Nexen. Šie visi ir augstākās kvalitātes produkti, kurus aicinām novērtēt arī potenciālos klientus. Mēs priecāsimies par jebkuru no klientiem, neatkarīgi no jūsu lieluma, vecuma vai konkurējoša uzņēmuma, jautājiet mums e-pastā vai telefoniski. Tāpat aicinātas ir arī privātpersonas apmeklēt mūsu veikalus klātienē Rīgā, Jelgavā un Liepājā vai internetā www.9a.lv.

GoldenGaz, SIA

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Autogāze ✓ Rezerves daļas ✓ Auto noma ✓ Riepu serviss ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Elektroauto tirdzniecība Par uzņēmumu:

GoldenGaz piedāvā gāzes iekārtu uzstādīšanu, remontu un diagnostiku. Tāpat arī saviem klientiem piedāvājam auto nomu, riepu montāžu, riepu remontu u.c.

Gadu gaitā papildinot savas zināšanas, esam pilnveidojušies un saviem klientiem piedāvājam tikai kvalitatīvus pakalpojumus.

Par savu misiju uzskatām uzņēmuma attīstību, lai pilnveidotos mūsu esošie pakalpojumi un saviem klientiem varētu piedāvāt daudz ko jaunu.

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

Skursteņu serviss, SIA

J.Asara 6a, Rīga LV-1009
Pamatpakalpojumi: ✓ dūmvadu tīrīšana ✓ apkures ierīču remonts ✓ apkures ierīču tīrīšana ✓ dabīgās ventilācijas pārbaude ✓ gāzes ierīču pārbaude ✓ skursteņu oderēšana Apkalpo:

 70 km rādiusā ap Rīgu.

"Skursteņu serviss" Rīgas rajonā:

Sniedz profesionālus dūmvadu tīrīšanas pakalpojumus.

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Auto evakuācija ✓ Likvidācijas sertifikāti Autokapsēta:

Laipni aicināti autokapsētā Mariņas! Autokapsēta Mariņas darbojas jau no 1993. gada. Mūsu galvenais darbības virziens ir vieglo automašīnu lietotu rezerves daļu tirdzniecība. Autokapsēta Mariņas ir viena no lielākajām Latvijā, tādēļ klientiem varam piedāvāt ļoti plašu auto detaļu klāstu. Mūsu auto kapsēta iepērk automašīnas ar jebkura izlaiduma gadu, tajā skaitā arī avarējušas un ar defektiem jebkurā Latvijas vietā. Iespējama auto evakuācija. Apmaksu veicam tūlīt ar skaidru naudu vai ar pārskaitījumu. Visiem auto kapsētā pieņemtajiem transporta līdzekļiem tiek izsniegti likvidācijas sertifikāti.

Arvīds Zirnis, krāšņu un kamīnu meistars

Zeļļu 13-40, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Kamīnu un krāšņu mūrēšana ✓ Kamīnu un krāšņu remonts ✓ Seno krāšņu un kamīnu restaurācija Krāšņu podnieks:

Arvīds Zirnis, krāšņu podnieks ar vairā kā 30 gadu pieredzi, mūrē un remontē apkures krāsnis, pirts krāsnis, maizes krāsnis, pavardus, kamīnus, krāsnis skārda apvalkā u.c.. Ir iespēja sagādāt vajadzīgos materiālus un pieejami dažādi krāsns podiņi. Piedāvāju arī seno krāšņu un kamīnu restaurāciju. Darbus veicu visā Latvijā.

Toode, SIA, Jelgavas filiāle

Lietuvas šoseja 2, Jelgava, LV-3001
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Spectra Baltic, SIA, Apsardzes, ugunsdrošības sistēmas

Ganību dambis 7 k.2, Rīga, LV-1045
Apraksts:

PARADOX apsardzes sistēmas. UNIPOS ugunsdrošības sistēmas. SOYAL piekļuves kontroles sistēmas. SUNELL videonovērošanas sistēmas. Mūsu darbinieki ir augsti kvalificēti un kompetenti profesionāļi, kas sniegs katram klientam individuālu attieksmi un pieeju, kā arī atbildēs un konsultēs par jebkuru jautājumu, kas skars drošības sistēmu jomu. Mēs rūpējamies par mūsu klientu ērtībām un vajadzībām, piedāvājot vairāk kā 25000 preču, no kurām izvēlēties tieši sev piemērotāko. Preces skatāmas ne vien mūsu mājaslapā, bet arī uz vietas mūsu veikalos. Darbošanās vietas: Rīga, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija.

 

Rausis - konditoreja, kafejnīca

Vaļņu 10, Jelgava, LV-3001
Produkti un pakalpojumi::

Konditorejas izstrādājumi:

✓ Rauga mīklas izstrādājumi ✓ Eļļā cepti izstrādājumi ✓ Kāzu tortes ✓ Plaucētās mīklas izstrādājumi ✓ Kūciņas ✓ Dažādas tortes ✓ Kliņģeri ✓ Bērnu tortes ✓ Cepumi

Pakalpojumi:

✓ Banketi ✓ Galdu klāšana ✓ Ēdienu piegāde ✓ Izbraukuma banketi

N.K. Grāmatvedības birojs, SIA

Lielā 6-129, Jelgava LV-3001
Grāmatvedības pakalpojumi: ✓ Gada pārskati ✓ Ceturkšņu pārskati ✓ Nodokļu aprēķini ✓ VID atskaites ✓ Grāmatvedība juridiskām personām ✓ Grāmatvedība fiziskām personām Grāmatvedības birojs:

„N.K. Grāmatvedības birojs” sniedz pilnu grāmatvedības pakalpojumu klāstu Jelgavā. Lai uzzinātu cenas pakalpojumiem, lūdzu, sazinieties ar mums! Nepiedāvājam: dibināt uzņēmumu, veikt izmaiņas komercreģistrā, auditu.

Jelgavas centra veterinārā klīnika, VETI.LV

Driksas 1, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

Mūsu veterinārā klīnika sniedz plašu veterināro pakalpojumu klāstu. Īpaši esam zinoši mājas sesku aprūpē.