Jelgava, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

1tehnika.lv, SIA

Rīga
Ventspils, piegāde Liepāja, piegāde Saldus, piegāde Kuldīga, piegāde Dobele, piegāde Bauska, piegāde Jelgava

3D GEO, SIA, Topogrāfija, ģeoloģija Rīga, Rīgas rajons

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Topogrāfija. Ģeodēzija. Rīga, Rīgas rajons. Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale, Jūrmala, Ogre, Tukums, Sigulda. Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija.

AGV Serviss, SIA

Ganību dambis 49, Rīga, LV-1005
Cēsis, Saldēšanas iekārtu remonts Daugavpils, Saldēšanas iekārtu Gulbene, Saldēšanas iekārtu remonts Jelgava , remonts Cēsis, Refrižeratoru remonts Daugavpils, Refrižeratoru remonts Gulbene, Refrižeratoru remonts Jelgava

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

AL transports, SIA

Bauskas 28-12, Rīga, LV-1004
Imanta, Zolitūde, Teika, Ādaži, Saulkrasti, Salaspils, Ikšķile, Garkalne, Ropaži, Baldone, Jūrmala, Jelgava

ALL Recycling, SIA

Ieriķu 3, TC "Domina", Rīga LV-1084
Rīgā un atsevišķos maršrutos Pierīgā, Ogre, Jelgava , Jūrmala, lielgabarīta EEIA izvešana no dzīvokļiem

AR-TA, Jelgavas A.Zvirbuļa individuālais komercuzņēmums

Marsa gatve 6 – 1, Rīga, LV-1082
uzsākta likvidācija

ARČERS, SIA

Katlakalna 11, Rīga LV-1073
Celtniecības un remonta darbi

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

ATRAKCIJA.LV, SIA Konzums AK

Cēres 69, Rīga, LV-1058
Apraksts: Mūsu uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar piepūšamo atrakciju nomu. Iznomājam lielās profesionālās PVC piepūšamās atrakcijas dažādiem pasākumiem. Atrakcijas iegādājamies pilnīgi jaunas. Mūsu atrakcijas ir sertificētas saskaņā ar CE, EN71, EN14960, ASTM, un ISO standartu, kas ir testēta ar neatkarīgo ekspertu komisiju un ir saņēmusi SGS sertifikātus.
 SGS ir vadošā kontroles, ekspertīžu kompānija dažādās nozarēs un darbības sfērās. Šodien tā atzīta par pasaules kvalitātes etalonu. Tieši tāpēc, produkcija ar SGS sertifikātu – efektivitātes un drošības visaugstākais kritērijs. Pārdodam un iznomājam piepūšamās atrakcijas. Patīkamu atpūtu!

AV Home, SIA

Rustēnu 1, Rīga, LV-1073
SHARLOTA, Classic, LAURA, PATRICIJA, Alūksne, Aizkraukle, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Gulbene, Jelgava

Accountancy Solution, SIA

Krustkalni, Apiņu 31, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Rīga, Krustkalni, Ķekava, Mārupe, Bauska, Rīgas rajons, Salaspils, Baloži, Olaine, Jelgava .

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

ActivSport, veikals un serviss

Rīgas 67, Jelgava, LV-3004
Velosipēdu restaurācija Jelgavā, Jelgava ., Slēpošanas inventāra noma Jelgavā, Jelgava .

Ainavists, SIA

Dēļu 7, Rīga, LV-1004
Dārzu labiekārtošana, Ainavu arhitektūra, Dārzu projekti, Labiekārtošana, apzaļumošana. Dārzu labiekārtošana, apzaļumošana, ierīkošana, izveide. Jumta dārza projekti. Zālieni: piemājas, parku tipa zālāji, Zālienu izveide, kopšana. Dabīgā zāliena sporta laukumi. Sporta zālieni. Privātdārzu un ainavu projekti. Apstādījumi, segumi,

Airkargo, SIA

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Kravu pārvadājumi: aviotransporta, kravas pārvadājumi transporta, auto kravas pārvadājumi, pārvadājumi transporta, pārvadājumi, kurjerpasts, gaisa kravu pārvadājumi. Pilns loģistikas pakalpojumu spektrs: Aviotransports uz visām pasaules valstīm. Regulāri salikto auto kravu pārvadājumi no Eiropas valstīm. Kravu eksprespiegāde Baltijā

Aivus, SIA

Jāņogu 36, Rīga LV-1063
Baldone, Kadaga, Silakrogs, Spuņciems, Plakanciems, Bolderāja, Zaķumuiža, Gauja, Jāņupe, Siguļi, Ropaži, Jelgava

Akvai Rores Ciet? Tehniskais kanalizācijas dienests, SIA, diennakts avārijas dienests

Rīga
Pakalpojumi:: ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Attīrīšana ar augstspiediena ūdens strūklu ✓ TV Diagnostika caurulēm ✓ Bojājuma vietas un trases noteikšana ✓ Beztranšeju remonts Apraksts:

Laika gaitā cauruļvadi aizsērē, aizsprostojas, saplaisā vai iebrūk, kā rezultātā rodas gan sadzīviskas, gan ekoloģiskas problēmas. Lai atvieglotu bojājumu diagnostiku un remontdarbus to novēršanā, piedāvājam būtiski atšķirīgu problēmas risinājumu, neatrokot, neatsedzot un nedemontējot bojātos posmus.

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71b, Rīga LV-1029
Apraksts:

Autonoma "ALVI CAR RENT" piedāvā autonomā 100 dažādas klases vieglās automašīnas biznesam un atpūtai. Dažāda līmeņa klases automašīnas, sākot no ekonomiskās līdz luksusa klases auto. Hyundai, Toyota, Nissan, WV, BMW, Porche, Mercedes, Lexus un citu ražotāju auto. Papildus aprīkojumā iespējams iznomāt papildus jumta bagāžniekus, autosēdeklīšus, navigācijas ierīces. Izīrējam arī motociklus, motorlaivas, ūdensmotociklus, piekabes. Piedāvājam īstermiņa, gan ilgtermiņa nomu. Auto iespējams iznomāt arī ar šoferi, tsk. limuzīna nomu īpašiem notikumiem. Veicam auto piegādi klienta norādītā vietā Rīgā, Rīgas lidostā RIX, Rīgas apkaimē, ar iespēju noslēgt nomas līgumu uz vietas. Nomas punkts Rīgā, Zolitūdes 71B, atrodas netālu no Lidostas Rīga un ir atvērts visu diennakti, 00-24! Laipni lūdzam!