Jelgava, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Jelgavas ielas ligzda, Biedrība

Jelgavas iela 34 – 5, Rīga, LV-1004
Informācija no uzņēmumu reģistra

Jelgavas meliorācija, SIA

Bruņinieku 29/31, Rīga, LV-1001
Meliorācijas darbi

Jelgavas namsaimnieks, SIA

"Dimanti" , Daugmales pagasts, Ķekavas nov. LV-2124
Namu apsaimniekošana

Jelgavas suņu skola,

Melīdas iela 3 k-2 – 9, Rīga, LV-1015
Informācija no uzņēmumu reģistra

Jelgavas tirgotājs, SIA, 78. veikals

Tīreļi, Rīgas 8, Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Pārtikas tirdzniecība

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

KIVauto, SIA

Putnu 59, Rīga, LV-1058
Auto evakuators, autoevakuators, automašīnu evakuators, evakuators, autoevakuatora pakalpojumi, autoevakuācija, auto evakuācija, auto evakuēšana, diennakts autoevakuators, evakuēt, auto transportēsana, palīdzība ceļā, auto transportēšana, tehniskā palīdzība ceļā, SOS, palīdzība avārijas gadījumos, avarījas izsaukums, auto

KOOL Latvija, SIA

Bērzaunes 11a, Rīga, LV-1039
Degvielas, naftas produktu tirdzniecība

KPK, SIA, Deratizācijas, dezinsekcijas, dezinfekcijas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Pleskodāles 1a, Rīga LV-1046
Apraksts: Deratizācija, dezinfekcija visā Kurzemē, Rīgā, Jelgavā, Siguldā un citur Lavijā! Viens no lielākajiem deratizācijas, dezindekcijas uzņēmumiem! Vēršoties pēc palīdzības pie SIA "KPK" kvalificētajiem speciālistiem ar ilggadēju pieredzi, jūsu ieguvums būs profesionāla un operatīva grauzēju un insektu iznīcināšana ar kvalitātes garantiju un individuālu pieeju katram klientam.

KRISTĪNE, Jelgavas rajona Voitkanes individuālais celtniecības uzņēmums

Rīgas iela 16, Ozolnieki, Ozolnieku pag., Jelgavas nov., LV-3018
Informācija no uzņēmumu reģistra

KROJDONA, Jelgavas pilsētas K.Andrejeva individuālais uzņēmums komercfirma

Rīga, Brīvības iela 411-3, LV-1024
Informācija no uzņēmumu reģistra

Karlsons, bērnu pieskatīšanas centrs

Rīgas 67, Jelgava, LV-3004
Auklīte, aukle, audzinātāja Jelgavā. Auklītē Jelgavā. Bērnudārzs Jelgavā, privātais bērnudārzs. Uzmanība, attīstība bērniem. Bērniem no 1-5 gadu vecumam. Bērnu centrs Jelgavā. Latviešu, Krievu bērnu centrs, Attīstošās nodarbības, bērniem, no 1-5 gadiem. Rotaļas, attīstošās nodarbības bērniem. Mājīga atmosfēra. Plašas telpas, strādājam

Kates plates, SIA, Veikals-noliktava

Uriekstes 2a, Rīga, LV-1005
Apraksts: SIA Kates Plates mēbeļu materiālu tirgū darbojas jau kopš 1997. gada. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir plātņveida materiālu tirdzniecība mēbeļu ražošanai un celtniecībai. Mēs piedāvājam mēbeļu ražotājiem: skaidu plātnes, laminētas skaidu plātnes, finierētas skaidu plātnes, HDF plātnes, MDF plātnes, finierētas MDF plātnes, gruntētas MDF plātnes, MDF plātnes liektām detaļām (Fibraform), saplāksni, līmētas masīvkoka plātnes (ozols, osis, bērzs, priede, egle), ozola zāģmateriālus, AGT plātnes, apdares maliņas (dabīga koka, PVC, ABS), rorskaidu plātnes, Alpi Lignum nažfinierus, plastikātus un līmes. Celtniecības materiālu sortimentā: OSB/3 plātnes, Durelis plātnes, Clic Wall sienas paneļi un sijas.

Koblenz drošība, SIA

Mūkusalas 25, Rīga, LV-1004
Apsardzes pakalpojumi, sertificētu apsardzes, ugunsdrošības, videonovērošanas, signalizācijas, piekļūšanas sistēmu uzstādīšana, montāža, apkope, trauksmes pogas uzstādīšana, standartizēti apsardzes risinājumi dzīvokļiem, apsardzes risinājumi mājām, apsardzes risinājumi birojiem, autotransporta satelīta, navigācijas sistēmas,

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.