Jelgava, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Montāžnieks DE, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Montāžnieks DE" piedāvā gan koka, gan PVC logus, durvis. Iespējams pasūtīt visdažādākās formas un izmēru logus - gan uz iekšu, gan uz āru veramus. Koka logi tiek izgatavoti no priedes un cēlkokiem. Pakalpojumus veicam: Rīga, Liepāja, Cēsis, Valmiera, Jēkabpils, Preiļi, Rēzekne, Dobele, Jelgava, Kuldīga, Madona, Ogre, Saldus, Talsi, Tukums, Jūrmala.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

Dialīzes centrs, SIA, Dienas stacionārs

Raiskuma 1, Rīga LV-1006
Apraksts:

Rīgā un Jelgavā ir iekārtoti ambulatori, nefroloģiska profila dienas stacionāri, kas sniedz plānveida nieru aizstājējterapiju hroniskiem nieru slimniekiem, izmantojot hemodialīzi un hemodiafiltrāciju. Sertificēti ārsti – nefrologi sniedz arī konsultācijas un ārstniecisko palīdzību nieru slimību vai aizdomām par tām gadījumos gan pieaugušajiem, gan arī bērniem.

Mučas, SIA

"Imantas 1" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

"Mučas" piedāvā laivu nomu pa visām Latvijas upēm. Mūsu klienti ir iecienījuši tādas upes kā Gauja, Salaca, Brasla, Daugava, Lielupe, Mēmele, Abava, Venta, Irbe un vēl daudzas citas Latvijas skaistākās upes. Lai iznomātu inventāru, lūdzu, sazinieties ar tuvākās laivu bāzes kontaktpersonu Siguldā, Staicelē, Daugavpilī, Jelgavā vai Kuldīgā. Mēs strādājam, lai Jūs atpūstos!

ZL.LV iesaka

Lanor Rīga, apkures radiatori

Antenas 3, Rīga LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Tērauda radiatori ✓ Alumīnija radiatori ✓ Bimetāla radiatori ✓ Konvektori ✓ Daudzslāņu caurules ✓ Veidgabali ✓ Radiatoru ventiļi ✓ Radiatoru noslēgvārsti ✓ Termogalvas ✓ Caurules un piederumi zemgrīdas apkurei

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga LV-1019
Apraksts: Auto un piekabes noma (īre) Rīgā, rent car Riga

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.

Auto vērtēšana Rīgā, Vidzemē, Eksperts A, SIA

Irbenes 14, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

T. 29418810. Auto vērtēšana, notārs, notāriem. Transportlīdzekļu vērtēšana. Kravas automašīnu novērtēšana. Piekabju, puspiekabju, traktoru, traktortehnikas, lauksaimniecības tehnikas vērtēšana. Autovērtētājs. Autovērtētāji. Autovērtējumi. Automašīnu vērtības noteikšana. Vērtēšana notāriem. Ogre, Jelgava, Sigulda, Jūrmala. Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, uzņēmuma reģistram.

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1a-4, Rīga LV-1016
Apraksts:

"bus24.lv" ir progresīvs uzņēmums, kurā strādā cilvēki, kuriem ir daudzu gadu pieredze transporta jomā gan Latvijā, gan Eiropā. Mūsu darba metodi var visprecīzāk raksturot ar individuālu pieeju katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbu augstā līmenī, izvēloties sev visrentablāko risinājumu. Mēs darām visu darbu tā, lai katrs mūsu klients bez šaubām atkārtoti izmantotu mūsu pakalpojumus.

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Apraksts:

"Nuga Medical Co., Ltd" ir pasaules līderis veselības profilakses, rehabilitācijas un aizsardzības aprīkojuma un aksesuāru Nuga Best ražošanā un izplatīšanā. Nuga Best produkcija pieejama kā profesionāļiem, tā klientiem, kuri rūpējas par savu veselību un labsajūtu. Tas ir efektīvs veids un līdzekļi, kā mājas apstākļos mazināt spriedzi , muskuļu sāpes un veicinātu atveseļošanos. Nuga Best masāžas gultas ir ideāls līdzeklis, lai noņemtu nervu stresu un pārslodzes, kā arī osteohondrozes profilaksei, imunitātes uzlabošanai un zarnu trakta slimību ārstēšanai. Masāžas jostas mazina muguras sāpes un spriedzi, sildošie Nuga Best paklāji ar turmāniju uzlabo asins cirkulāciju. Piedāvājam arī sildierīces locītavām, kuras mazina locītavu stīvumu un locītavu sāpes, kā arī aksesuārus, kuri ne vien ārstēs Jūs visas dienas garumā, bet arī izskatīsies pievilcīgi.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Ziedojuma izdales punkts „Mājas atbalstam”

Tallinas 81, Rīga, LV-1009
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Pansija Pārsla

Ieriķu 28, Rīga, LV-1084
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs, sociālās aprūpes centrs, pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests, aprūpe mājās, medicīniskā aprūpe mājās, Drošības poga, pieņemam ziedojumus, medicīniskā komisija, pirmās palīdzības apliecība,

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests

E.Smiļģa 46, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Sociālās aprūpes centrs Pārdaugava

Garozes 15, Rīga, LV-1004
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.