Kāpnes, visā Latvijā

Drukāt

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti

JD Mārketings, SIA

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Mēs piedāvājam šādus nomas un pārdošanas pakalpojumus:: ✓ Fasādes sastatnes ✓ Modulārās sastatnes ✓ Pārvietojamie torņi ✓ Mobilais žogs ✓ Pagaidu jumti ✓ Skatuves un tribīnes ✓ Sieti un plēves ✓ Montāža un demontāža ✓ Kāpņu torņi

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Apraksts: Gelacks ir Metālapstrādes uzņēmums Latvijā. Mūsu piedāvājumā: Metāla detaļu pulverkrāsošana, cinkošana. Virsmu pretkorozijas apstrāde. Metālkonstrukciju abrazīvā tīrīšana, krāsošana. Smilšu strūkla. Skrošu strūkla. Auto disku, rāmju, detaļu atjaunošana, restaurācija. Transporta pakalpojumi.

Gran LV, SIA

18.novembra 192, Daugavpils, LV-5417
Pieminekļu izgatavošana: ✓ Pieminekļi ✓ Kapa pieminekļi ✓ Žogi no granīta un metāla ✓ Soliņi no granīta un metāla ✓ Pieminekļi dzīvniekiem ✓ Gravēšana ✓ Pieminekļu uzstādīšana Akmens apstrāde un akmens izstrādājumi: ✓ Palodzes ✓ Virsmas ✓ Kāpnes ✓ Kamīni ✓ Pieminekļi ✓ Žogi ✓ Soliņi

Premako, SIA

Lielkangari , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Par uzņēmumu: Uzņēmums nodarbojas ar nerūsējošā tērauda iekārtu un izstrādājumu ražošanu pārtikas rūpniecībai, laivām un jahtām.

Darba pieredze nozarē vairāk nekā 10 gadi.

Piedāvājam pilnu ražošanas ciklu no idejas līdz gatavam produktam.

Mūsu pieredze palīdzēs jums realizēt savas idejas un vajadzības dzīvē.

Produs, SIA, metāla jumtu segumi

60 gadu garantija!
Latgales 443, Rīga LV-1063
SIA "Produs" piedāvājums:: ✓ Lielākais JUMTA seguma profilu tirdzniecības piedāvājums ✓ JUMTA lietus noteksistēmu, tekņu ražošana, tirdzniecība ✓ Skārda locījumu ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA drošības elementu ražošana(sniega, cilvēka barjera, aiztures) ✓ JUMTA kāpnes, jumta laipas ražošana, tirdzniecība ✓ JUMTA klāšanas, JUMTA montāžas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Kompānija "PRODUS" ir oficiālie pārstāvji BLACHOTRAPEZ metāla jumtu segumu tirgotāji Latvijā.

Bau24, SIA, Būvmateriālu internetveikals

Ganību dambis 7a, Rīga, LV-1045
Apraksts: Būvmateriālu, apdares materiālu internetveikals Rīga, Latvija. Siltumizolācija, jumta logi, jumta segumi, celtniecības plēves Jelgava, Valmiera, Ogre, Rēzekne, Daugavpils, Liepāja, Ventspils, Tukums, Jūrmala.

Demiurg, SIA

Rankas 2a, Rīga LV-1005
Skārda produkcija: ✓ Jumtu drošības produkti (jumtu kāpnes,tilti-laipas, barjeras) ✓ Nestandarta skārda izstrādājumi (dūmvada cepures, lūkas, skursteņa pieslēgumi) ✓ Elementu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Papildu elementi (kores, palodzes, vējdēļi, karnīzes) ✓ Konstruktīvie profili

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kāpnes , pirts krāsnis, metāla mēbeles, puķu kastes, velosipēdu statīvi, vēsturisku kalumu restaurācija

Evergreen, SIA

Glāzšķūnis, "Burtnieki" , Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2008. gadā, sākotnēji koncentrējoties uz Latvijas laukakmens apstrādi un tirdzniecību. Vēlāk, sastopoties ar klientu vēlmju daudzveidību, sākam attīstīt arī eksotisku akmens veidu importu no visas pasaules. Pašlaik esam kļuvuši par vienu no vadošajiem akmens materiālu tirgotājiem Baltijas reģionā.

BoGeM & Co, SIA, PVC logi Rīga

Skandu 10, Rīga LV-1067
Apraksts:

SIA "BoGeM & Co" Latvijas tirgū darbojas kopš 2003. gada, specializējoties PVC, alumīnija logu un durvju ražošana un uzstādīšana, kā arī piedāvā dažādas montāžas tehnoloģijas, no vienkāršām, paātrinātām montāžas sistēmām līdz siltās montāžas tehnoloģijām, kas izstrādātas ziemeļvalstīm. Izmantojam tikai pārbaudītus labāko kompāniju – „Aluplast”, „Wital”, „Siegenia”, „Maco”, „SOUDAL” – materiālus un komplektāciju. Mūsu priekšrocība ir augsta izgatavotā produkta un piedāvājamo pakalpojumu kvalitāte, kā arī zemās cenas. Piedāvājam visa veida stikla paketes, izmantojam tonētu, matētu, dekoratīvu, laminētu tripleksa plēvi, rūdītu stiklu, kā arī vitrāžas stikla paketes dažādās kombinācijās atbilstoši klienta vajadzībām. Izgatavojam dažādu ģeometrisko formu konstrukcijas: trijstūrus, trapeces, daudzstūrus, izliektus un apaļus logus. PVC logi, durvis, ražošana Rīgā, Imanta.

Celtniecība, pārbūve, renovācija. Pašnodarbināti meistari.

Ausekļa 32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pēc sastādītās tāmes veiksim arī darbus:: ✓ Jaunu pamatu izbūve ✓ Veco pamatu stiprināšana ✓ Jumtu izbūve, segumu maiņa; ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi un infiltrācijas lauku ✓ Ūdens un apkures ierīkošana, tai skaitā esošajā skurstenī metāla čaulas iestrāde ✓ Keramzīta, koka, estrich un betona industriālās grīdas ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana ✓ Kā arī citi celtniecības darbi
ZL.LV iesaka

DIZAINA GALDI, koka mēbeles pēc pasūtījuma

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 51, Liepāja LV-3401
„DIZAINA GALDI” izgatavo galda virsmas no:: ✓ Ozola ✓ Oša ✓ Riekstkoka ✓ Egles ✓ Gobas ✓ Sarkankoka ✓ Priedes ✓ Kļavas ✓ Buka Par uzņēmumu:

„DIZAINA GALDI” nodarbojas ar ekskluzīvu, no viena koka gabala veidotu masīvkoka galdu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Katrs galds ir unikāls ar savu dizainu, krāsu, faktūru un skaidri saskatāmo gadskārtu vijumu. Galdu gatavošanā izmantotie koki ir īpaši izvēlēti un atlasīti, un bieži pat vairākus gadsimtus veci. Tomēr izmantoti tiek vienīgi jau miruši koki. Mēbeļu gatavošanā noderīga parasti ir tikai neliela koka daļa. Koku žāvēšana ilgst vairākus gadus. Tā visa rezultātā, gatavie galdi un citi interjera priekšmeti kalpo paaudzēm ilgi. Dizaina masīvkoka, ozola koka galdi. Dizains. Dizaina Mēbeles.

Izgatavojam virtuves pēc individuāla pasūtījuma no masīvkoka un plātņu materiāliem, veicam uzmērīšanu, projektu izstrādi, ražošanu un montāžu.

Viss no granīta 1, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Rīgas 180, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Mēs specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai - kapu apmales, celiņi un kapu pieminekļi. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Mēs piedāvājam dažādas izvēles iespējas gan formai, gan krāsai.

Viss no granīta, veikals, SIA Kantiņi, Kapu pieminekļi un labiekārtošana

Zaļā 26, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

Specializējamies dažādu veidu granīta un laukakmens apstrādē un piedāvājam pielāgotus risinājumus kapu labiekārtošanai: kapu apmales, kapu pieminekļi, kapu labiekārtošana, akmens apstrāde, akmens produkti. Papildus mēs izstrādājam un sagatavojam arī dažāda veida granīta materiālus celtniecībai, tēlniecībai, interjeram un pieminekļiem. Visi darbi tiek veikti mūsu darbnīcā Jēkabpilī - mūsu darbs sākas ar dizainu un mērījumiem, lai nodrošinātu lietderīgu galaproduktu atbilstoši jūsu vēlmēm. Mūsu darbs sastāv no granīta zāģēšanas, pulēšanas, un termiskās apstrādes, kas procesa galā nodrošina raupju, porainu virsmu un aizsardzību no apkārtējās vides. Granīta izstrādājumi pieejami deviņos dažādos toņos, laukakmens izstrādājumi dažādās variācijās.

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Kurzemes jumti, SIA

Ganību 25, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Jumtu segumi, moduļveida dūmvadi, jumta logi, PVC logi un durvis, jumtu un sienu paneļi, piegāde un montāža.

Kurzemes jumti, SIA, Jumti Tukumā

Pils 14, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
(Sniega barjeras, jumta lūkas, jumta kāpnes , trepes). Būvmateriāli. Metālizstrādājumi.

Valpor, SIA, Akmens izstrādājumu darbnīca

Daugavas 22, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Materiāli - akmens no Skandināvijas, Krievijas un Latvijas dabas resursiem: ✓ Latvijas laukakmens ✓ Karēlijas granīts ✓ Swedish Black Brännhult ✓ Swedish Bårarp Hollandia ✓ Swedish Grey Flivik ✓ Swedish Red Vånga ✓ Aurora ✓ Swedish Black Gylsboda ✓ Kuru Grey ✓ Lundhs Pearl Blue