Kāpnes, visā Latvijā

Drukāt

Valpor, SIA, Akmens izstrādājumu darbnīca

Daugavas 22, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
pieminekļi, apmales, akmens būvelementi, bruģis, laukakmens izstrādājumi, akmens virsmas, plāksnes, kamīni, kāpnes

Valpor, SIA, Granīta izstrādājumu tirdzniecības salons

Mazā Stacijas 2, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Akmens apstrāde, granīta kapakmeņi, kapu pieminekļi, apmales, akmens būvelementi, bruģis, laukakmens izstrādājumi, akmens virsmas, plāksnes, kamīni, kāpnes, akmens darbi, akmeņkalis, akmens slīpēšana, restaurācijas darbi, remonts, uzstādīšana, restaurācija, kapu portreti, vāzes, soli, soliņi, akmens apdares materiāli, gravēšana

Valpor, SIA, Akmens apstrāde

Gulbītis , Jaungulbenes pagasts, Gulbenes nov. LV-4420
Kapu pieminekļu izgatavošana

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.

KUBX, SIA

J. Poruka 47, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Uzņēmuma pamatdarbība ir kāpņu, virtuves mēbeļu ražošana. Kāpnes ir būtisks mājas interjera elements, tāpēc uzņēmuma darbība ir vērsta uz pieprasījumu pēc kvalitatīvām kāpnēm. To nodrošina augsti kvalificēti speciālisti un modernas ražošanas tehnoloģijas. Kāpnes un virtuves iekārtas tiek izgatavotas pēc klienta projekta vai uzņēmuma izstrādātā projekta. Kāpņu un virtuves mēbeļu izgatavošanai izmanto augstas kvalitātes materiālus, kopā ar prasmīgu meistaru pieredzi garantē izstrādājumu kvalitāti un ilgmūžību. Mēs strādājam arī eksportam, ja nepieciešams, veicam savu izstrādājumu montāžas darbus ārzemēs.

Akrolita L, IK

Tālavijas 142, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts: Granīta pieminekļa individualitāti var panākt ar māksliniecisku gravējumu un rotājumiem. Uz pieminekļa var būt iegravēts ne tikai uzraksts, bet arī attēls – portrets, grafika, simbolika. Plaša izvēle, daudzveidīgs produkcijas klāsts (dažādu krāsu toņi - melnais, zaļais, sarkanais, zilais), pilns pakalpojumu spektrs mākslinieciskajā gravīrā. Jebkuras sarežģītības pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Dzintars Workshop, SIA

"Auzbiķkalēji" , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Mūsu galvenie produkti:: ✓ Pirts krāsnis ✓ Ugunskura vietas  ✓ Gatavošanas aprīkojums  ✓ Dizaina priekšmeti  ✓ Grili/Kazana krāsnis ✓ Krāsnis ✓ Individuāli pasūtījumi  ✓ Dārza un iekštelpu mēbeles  ✓ Malkas statīvi

AS „INGRID D”

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)

PASCO, SIA, koka logu siltināšanas, remonta serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 201, Rīga LV-1019
Uzņēmuma apraksts: Taupi naudu – nosiltini logus un durvis! PASCO piedāvā koka logu siltināšanu, remontu un restaurāciju. Veicam logu, durvju un garāžu vārtu nosiltināšanu, iefrēzējot blīvgumijas vērtņu spraugās. Mēs strādājam ar zviedru firmas "Trelleborg" blīvējamiem materiāliem, kuri ir testēti un pārbaudīti Skandināvijas Tehniskajos institūtos. Noblīvēti logi un durvis ievērojami paaugstina māju un dzīvokļu energotaupību. Izdevumi par telpu apkuri pēc noblīvēšanas samazinās līdz 30%! 5 gadu garantija, sīkāk www.andris.lv, www.pasco.lv , tālr. 26111888.

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

A.Ceriņa akmens apstrāde, IK, Darbnīca

Gulbju 31, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
restaurācijas darbi, kamīnu dekoratīvie elementi, pieminekļu uzstādīšana, akmens galda virsmas, granīta kāpnes

Zemgales smēde, SIA, Zemgales Nažu Darbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 64d, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Zemgales smēde ir metālapstrādes darbnīca, un tās galvenais kalējs ir Uldis Šulcs. Darbnīca nodarbojas ar dažādu veidu metālapstrādi un metāla izstrādājumiem pēc pasūtījuma. Ir EN-1090 sertifikāts. Galvenā darbnīcas joma ir nažu un citu asmeņu izgatavošana - izgatavojam virtuves nažus, mednieku nažus, metamos nažus, kā arī lielākus asmeņus, piemēram, cirvjus un mačetes. Katrs izstrādājums tiek veikts ar uzsvaru uz detaļām, piedodot asmeņiem juvelierdarba smalkumu. Ulda pēdējā aizraušanās ir asmeņi no Damaskas tērauda, kas ļauj izpausties un apvienot raupjo āmura kalšanu ar juveliera smalko darbu, un galējais iznākums ir brīnišķīgs. Taču bez asmeņiem mūsu darbnīcā iespējams pasūtīt daudzus citus metāla izstrādājumus - gaismas ķermeņus, dekoratīvos žogus, loga režģus un daudzus citus izstrādājumus, radītus praktiskām vai dekoratīvām vēlmēm.

SIA “ND METALIKA”, apkures katlu un iekārtu ražošana Tukumā

Stacijas 12b, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Granulu apkures katli ✓ Apkures katli ✓ Apkures iekārtas ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Dārza dekori ✓ Ugunskura vietas ✓ Krāsniņas ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Pēc individuāla pasūtījuma metālapstrādes pakalpojumi

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem Pulverkrāsošana - krāsojam pēc RAL kataloga: ✓ metāla detaļas industriālajiem pasūtījumiem ✓ profilus un to izstrādājumus ✓ auto detaļas un diskus ✓ velo detaļas un moto detaļas ✓ nestandarta un cita veida detaļas

Izmēri, kurus krāsojam ir no mazākajām detaļām līdz maksimālākajiem izmēriem, krāsns izmēri 1600x4200x1600 mm  

Skrošu strūkla

✓ Visa veida metāla virsmu skrotēšana. Skrotēšanas kamerasizmēri 2200x 5900 x2300mm 

Aivars-K, SIA, Akmeņkaļu darbnīca

Saulrītu 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Aivars-K - kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana Cēsīs. Kapu apmales, akmens apstrāde, granīta kāpnes, kapu labiekārtošana, skulptūras, Valmiera, Vidzeme, Latgale, Kurzeme, Zemgale, Smiltene, Salacgrīva, Limbaži, Stalbe.

S 47 veidņi betonam, SIA

Miera 12, Jūrmala, LV-2015
BŪVKONSTRUKCIJU HIDROIZOLĀCIJAS REMONTS:

Veicam pakalpojumu - būvkonstrukciju hidroizolācijas remonts. Tehnoloģijas: poliuretāna, cementa, akrilāta, epoksīda materiālu injekcijas. Poliuretāna, cementa pārklājuma materiāli.

MATERIĀLU TIRDZNIECĪBA: ✓ Autostāvvietu pārklājumi ✓ Betona kāpņu pārklājumi ✓ Betona padošanas piltuves, injekciju sūkņi ✓ Jaunbūves ✓ Schock - aukstuma tiltiņu pārrāvumi ✓ Skaņa, troksnis, vibrācija, akustika ✓ Starpsienas ✓ Epoksīda grīdu pārklājumi ✓ Balkoni un terases ✓ Betona rezervuāri ✓ Ceļu būves materiāli ✓ Ēku renovācija ✓ Grunts pastiprināšana ✓ Hidroizolācijas materiāli ✓ Jumta remonta materiāli ✓ Lauksaimniecības būves ✓ Notekūdeņu sistēmas ✓ Palīgmateriāli betonēšanai

Liarps, SIA, Galdniecība

Vidzemes 30a, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apraksts: Izgatavojam pēc pasūtījuma koka logus, durvis, kāpnes; mēbeles koka un lamināta no projektēšanas līdz uzstādīšanai. Piedāvājumā: Plastikāta logi, durvis. Metāla durvis dzīvokļiem, privātmājām! Strādājam pa visu Latviju.