Kāpnes, visā Latvijā

Drukāt

AGNI AKMENS APSTRĀDE, SIA

Krustabaznīcas 11, Rīga LV-1006
Apraksts: Piedāvājumā dabīgais akmens no visas pasaules: granīts, marmors, marmora onikss, travertīns, smilšakmens, slāneklis, kaļķakmens, dolomīts, šūnakmens. Visiem akmens veidiem ir iespējami dažādi virsmas apstrādes veidi: pulēts, dedzināts, bučardēts, apstrādāts ar augstspiediena ūdens strūklu vai smilšu strūklu, birstēts vai slīpēts. Sadarbojamies ar lielākajiem dabīgā akmens apstrādes uzņēmumiem. Piegādājam dažāda akmens plāksnes, flīzes un dažādus interjera un eksterjera elementus. Izgatavojam un uzstādām visdažādākās akmens detaļas: virtuves darba virsmas, galdu virsmas, akmens palodzes, kamīnu apdares, āra un iekštelpu kāpnes, akmens grīdas un sienas.

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

ARRE, SIA, Metālkalumi, metāla vārti

Turpinām strādāt klātienē!
"Cieceri" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Piedāvājam:: ✓ Margas ✓ Vārtus ar kalumiem ✓ Žogus ✓ Dažādus metālkalumus ✓ Dažādus metālizstrādājumus ✓ Zirgu boksus ✓ Vārtus, žogus bez kalumiem Apraksts:

Piedāvājam arī visus izstrādājumus nocinkot, izmantojot karsto cinkošanu. Mūsu piedāvājumā ir gan plašs spektrs jau gatavu paraugu, t.sk. kompleksu risinājumu privātmājām, biroju ēkām un tml. Darbā izmantotās tehnoloģijas nodrošina arī individuālu klienta ideju īstenošanu, kuras skiču veidā izskatīsim un kopīgi atradīsim vispiemērotāko veidu, kā šo ideju īstenot dzīvē.

GanCo, SIA

"Skudras" , Daukstu pagasts, Gulbenes nov. LV-4429
Apraksts: SIA "GanCo" galdniecības pakalpojumi: koka logi, durvis, virtuves iekārtas, iebūvējamie skapji ar bīdāmām sistēmām, kāpnes, trepes, gultas, biroja mēbeles, grāmatu plaukti, kumodes. Bišu stropi. Sadarbojamies arī ar apbedīšanas birojiem - izgatavojam koka krustus un zārkus, urnas. Strādājam pēc individuāla pasūtījuma visā Latvijas teritorijā.

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Ventspils metināšanas rūpnīca, SIA

Rūpniecības 39, Ventspils LV-3601
Apraksts: SIA "Ventspils metināšanas rūpnīca" uzsāka savu darbību 2012. gadā. Piedāvājam plašu pakalpojumu klāstu metāla/tērauda konstrukcijas jomā: metāla/tērauda konstrukcijas izgatavošanu, pretkorozijas apstrādi, metināšanas šuvju kontroli, malu slīpēšanas apstrādi, montāžas un krāsošanas darbus, kā arī citus augsti kvalitatīvus un profesionālus pakalpojumus. Izgatavojam metāla/tērauda izstrādājumus atbilstoši klientu vajadzībām. Izpildām gan individuālus, gan uzņēmumu pasūtījumus. Klientu apmierinātība ar piedāvātajiem pakalpojumiem ir mūsu PRIORITĀTE.

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
logi, jumta logi cenas, jumta lūkas, jumta lūka, FAKRO jumta logi, Roto logi, bēniņu lūkas, bēniņu kāpnes , , alumīnija kāpnes , izbīdāmās kāpnes , maisi, polipropilēna maisi, norobežojošās lentas, līmlentas, līmlenta

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

GP Services, SIA

Padures 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Pakalpojumi: ✓ metāla zāģēšana; ✓ metāla urbšana; ✓ metināšana ar pusautomātu; ✓ metālapstrādes projekti pēc individuāla pasūtījuma; ✓ jaunaudžu kopšanu un apstādīšanu.

 

Par uzņēmumu:

SIA "GP Services" ir uzņēmums, kas specializējies metālapstrādes nozarē, piedāvājot plašu spektru augstas kvalitātes metāla izstrādājumu un pakalpojumu ražošanu un apstrādi. Mūsu uzņēmums ir pazīstams ar savu moderno aprīkojumu, tehnoloģisko inovāciju un stingro kvalitātes kontroli, kas nodrošina augstāko iespējamo standartu klientu vajadzībām.

TEDS, SIA, filiāle

Viestura 5, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Kokdari, SIA

Jaunā 12-12, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Galdniecība Limbažos. Izgatavojam mēbeles, koka durvis, kāpnes, logus un citus izstrādājumus pēc individuāla pasūtījuma.

Skabarga, zāģmateriāli Jēkabpils, koka dārza mēbeles, kokmateriāli Jēkabpils, koka šūpoles Jēkabpils, gateris Jēkabpilī

Turpinām strādāt klātienē!
Spuņģēni , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5202
Koka mēbeles, dārza mēbeles, koka kāpnes , logi, durvis, cirsmu pirkšana, malka, malkas tirdzniecība Jēkabpilī

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
Lepšas, "Lepšukalni" , Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Sertificēti restauratori. Kvalitatīva mēbeļu atjaunošana, arī kultūras pieminekļu restaurācija ar autentiskām darba metodēm. Apzeltīšanas darbi, būvgaldniecības elementu restaurācija u.c. profesionāli restauratora darbi. Vēsturisku mēbeļu kopiju izgatavošana.

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas