Kapu pieminekļu izgatavošana

Drukāt
Banner 1050x80
1

Buļļu 46, Diennakts Apbedīšanas birojs

Buļļu 46, Rīga LV-1055
Apraksts: "Buļļu46.lv" – nodrošinās atbalstu un palīdzību visu diennakti .Pilns rituālo pakal pojumu komplekss. Mums ir svarīgi, lai jūs pienācīgi atvadītos no sava mīļotā, bet mēs parūpēsimies par pārējo. Mūsu speciālisti jums palīdzēs 24h/7.
2

Akmens IAB, IK, Kapu pieminekļi Jūrmalā

Jūrkalnes 6, Jūrmala LV-2011
Pakalpojumi:: ✓ Pieminekļu izgatavošana ✓ Portretu gravēšana uz pieminekļiem ✓ Granīta un betona apmales ✓ Iežogojumi ✓ Granīta un koka soliņi ✓ Pieminekļu restaurācija ✓ Kapavietu labiekārtošana ✓ Produktu piegāde un uzstādīšana

Akmeņkaļu darbnīca. Kapakmeņi Rīgā par izdevīgām cenām

Sniķeres 14, Rīga LV-1067
Preces/ pakalpojumi:: ✓ granīta pieminekļu izgatavošana ✓ granīta pieminekļu uzstādīšana ✓ kapa vietas labiekārtošana ✓ kapu pieminekļu izgatavošana ✓ kapa apmalīšu izgatavošana ✓ kopējs kapu dizaina plānojums Par akmeņkali: Šajā nozarē veiksmīgi darbojos jau vairāk nekā 25 gadus. Strādājot savā arodā, uzticos savai pieredzei, gaumes izjūtai, mākslinieciskajai un individuālajai pieejai katram pasūtījumam. Akmens apstrādes darbnīca izgatavo pieminekļus, apmales, soliņus un citus produktus kapiem. Veicam kapu labiekārtošanu. Plašs sortiments, laba KVALITĀTE, GARANTIJA un IZDEVĪGAS CENAS. Slēdzam ar pasūtītāju līgumus un izpildām darbus termiņos. Atrodamies Rīgā, bet varam piegādāt izstrādājumus visā Latvijas teritorijā.

Kvarcīts, SIA, kapu pieminekļi

18.novembra 223, Daugavpils LV-5417
Pakalpojumi:: ✓ pieminekļu, kapa apmaļu, iežogojumu un soliņu izgatavošana; ✓ kapu teritoriju labiekārtošana; ✓ izstrādājumu uzstādīšana kapsētā; ✓ granīta galdu, virtuves virsmu, palodžu, kamīna plauktu, pakāpienu izgatavošana; ✓ granīta suvenīri ar kvalitatīvu gravēšanu; ✓ nestandarta individuālie pasūtījumi.

Ivars Feldbergs, diplomēts amata meistars

Zantes 8, Rīga, LV-1029
Akmens apstrāde, strūklakas, kapu pieminekļi., Kapu pieminekļu izgatavošana . Akmens apstrāde Rīga, kapu pieminekļi Rīga

Livo Art, SIA, Darbnīca

Anšlava Eglīša 9, Rīga LV-1024
Apraksts: Mūsu darbinieki ieguvuši ilggadēju pieredzi akmens apstrādē un ir sava aroda profesionāļi. Un, izmantojot mūsu tehniskās iespējas, varam piedāvāt daudzveidīgus akmens izstrādājumus. Kapu pieminekļi, apmales, kapakmeņi, pieminekļu, apmaļu, granīta kapakmeņu izgatavošana, tirdzniecība, pasūtīšana Rīgā, Siguldā.

Aivars, IK, granīta kapu pieminekļu izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Dārziņu 11. līnija 41, Rīga LV-1063
Apraksts: Meistars Aivars ar 20 gadu pieredzi izgatavo un uzstāda granīta kapu pieminekļus, apmales. Izvēlē vairāk nekā 300 granīta kapu pieminekļu. Bezmaksas konsultācija un uzstādīšana.

Zimans, IK, veikals - darbnīca

Lubānas 82, Rīga, LV-1073
Produkti: ✓ Granīta pieminekļi ✓ Granīta kapu apmales ✓ Metāla sētiņas Par uzņēmumu: Mūsu uzņēmums nodarbojas ar kapakmeņu izgatavošanu un citu apbedīšanas pakalpojumu sniegšanu, kas saistīti ar mirušo cilvēku apbedīšanu.

Tēlnieka Valta Barkāna darbnīca

Alberta iela 8, Rīga, LV-1010
Par mākslinieku: No skaistākajiem Latvijas laukakmeņiem veidoju skulpturālas kompozīcijas un strūklakas ar noskaņu, raksturu un unikalitāti. Strādājam visā Latvijā. Dabīgie granīta akmeņi ar faktūru, bronzas elementi un portreti. Ietilpīgas idejas, izteiksmīgas formas, personīgs vēstījums. Veidojam interesantu un pievilcīgu vidi, vienotu ar dārza un parka elementiem.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

Pokrova kapi, Pokrova kapsētas pārvalde, SIA

Mēness 3, Rīga LV-1013
Apraksts:

Pokrova kapi – vienīgie Rīgā, kuri dod iespēju savlaicīgi iegādāties un noformēt ģimenes apglabāšanas vietu, parūpējoties par to, lai ne jūs, ne jūsu tuvinieki nesastaptos ar liekiem sarežģījumiem jau tā grūtajā brīdī. Izvietoti pilsētas centrā, līdz kurienei pat ļoti aizņemts cilvēks var tikt ērti un droši. Kapi tiek apsargāti un patstāvīgi labiekārtoti.

Ervīns Siliņš, IK, Kapu pieminekļi

Alūksnes 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

CENU SADĀRDZINĀJUMS IR NELIELS!

Izgatavojam granīta kapu pieminekļus, apmales, soliņus un cita veida izstrādājumus. Pasūtījuma izgatavošanai tiek izmantots roku darbs.

Pieminekļus izgatavojam individuāli pēc Jūsu izvēlētās formas un gravējuma. 

Strādājam no Zviedrijas un Somijas iegādāta materiāla. 

Veicam labiekārtošanas darbus, stādam puķes un citus darbus.

37 gadu darba pieredze ar kapu pieminekļiem.

Strādājam katru dienu, kā arī svētku dienās. Strādājam pa visu Latviju!

Dana, SIA, Rīgas filiāle

Kārļa Ulmaņa gatve 201, Rīga, LV-1029
Kapu pieminekļi, piemineklis, kapu piemineklis. Vainags, štrausi, ziedi, izgatavošana . Štrauss., Kapu pieminekļi Latgalē, kapu pieminekļi Ogrē, kapu pieminekļi Rēzeknē, kapu pieminekļi Viļānos, kapu

Dana, SIA, Ogres filiāle

Rīgas 10a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apbedīšana, rituālie pakalpojumi, autokatafalks, zārki, krusti, vainagi, apbedīšanas piederumi, kapu rakšana, granīta pieminekļi, kapakmeņi. Apbedīšanas pakalpojumi Rēzeknē. Apbedīšanas pakalpojumi. Kapu pieminekļi, piemineklis, kapu piemineklis. Vainags, štrausi, ziedi, izgatavošana. Štrauss. Pilns apbedīšanas serviss,

Dana, SIA, Viļānu filiāle

Rīgas 5a, Viļāni, Rēzeknes nov. LV-4650
Kapu pieminekļu izgatavošana

Dana, SIA, Jēkabpils filiāle

Rīgas 141, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Kapu pieminekļi, piemineklis, kapu piemineklis. Vainags, štrausi, ziedi, izgatavošana . Štrauss., Kapu pieminekļi Latgalē, kapu pieminekļi Ogrē, kapu pieminekļi Rēzeknē, kapu pieminekļi Viļānos, kapu

Livo Art, SIA, Darbnīca

Jaunciema 8.šķērslīnija 8, Rīga LV-1023
Kapakmeņi, krusti, kapakmeņu, kapu pieminekļu izgatavošana pēc pasūtījuma., , Kapu pieminekļu izgatavošana Berģi.

Livo Art, SIA

Lubānas 100a, Rīga LV-1021
Apraksts: Mūsu darbinieki ieguvuši ilggadēju pieredzi akmens apstrādē un ir sava aroda profesionāļi. Un, izmantojot mūsu tehniskās iespējas, varam piedāvāt daudzveidīgus akmens izstrādājumus. Kapu pieminekļi, apmales, kapakmeņi, pieminekļu, apmaļu, granīta, kapakmeņu izgatavošana, tirdzniecība, pasūtīšana Rīgā, Siguldā, Lapmežciemā.

Livo Art, SIA

Miera 20, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Kapakmeņi, krusti, kapakmeņu, kapu pieminekļu izgatavošana pēc pasūtījuma., Gravēšana, granīts, akmens krusti, krustu izgatavošana , granīta, betona kapu apmaļu izgatavošana , pasūtīšana

BalticAkmens, SIA

Rīgas 9, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Uzticiet savu projektu profesionāļiem. Mēs specializējamies akmens apstrādē. Esam meistari ar 20 gadu pieredzi savā jomā. Ieteiksim labākos risinājumus. Mūsu darbinieki ir saprotoši un atsaucīgi, katram klientam pievēršamies individuāli.

✓ Pasūtījumu pieņemšana Varakļānos: katru piektdienu; citās darba dienās, iepriekš sazvanoties. ✓ Pasūtījumu pieņemšana Kārsavā: katru sestdienu un tirgus svētdienā (mēneša trešajā svētdienā), citās darba dienās, iepriekš sazinoties.
Aizgājēja piemiņai speciālisti piedāvā izgatavot gan atsevišķu kapu pieminekli ar gravējumu, gan - vienotu piemiņas ansambli, kuru veido piemiņas zīmei pieskaņotas kapu apmales, soliņi, ziedu trauki un kapa vietas norobežojums, kas visi tiek izgatavoti no granīta, marmora vai laukakmens. Ja nepieciešams, tiek veikta pieminekļa uzstādīšana un visas kapa vietas labiekārtošana, renovācija.