Kapu vietu labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Valdis Volks, akmeņkaļu darbnīca, kapu vietu labiekārtošana

Pīlādžu 6, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Granīta pieminekļi. Kapu vietu labiekārtošana - sētiņas, apmales, soliņi, granīta vāzes, aprīkojumu izgatavošana un uzstādīšana. Strādājam visā Latvijā.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

Stādaudzētavas Zaļā oāze, individuālais darbs

Rencēni, Pumpura 1a, Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Apraksts: Stādu audzētava ir ģimenes uzņēmums, kas 20 gadu laikā ar savu kvalitatīvo piedāvājumu, uzņēmību un laipno attieksmi iemantojis daudzu klientu uzticību, kuri katru gadu saviem dārza darbiem izvēlas tieši stādaudzētavas "Zaļā Oāze" stādus un pakalpojumus. Stādi, kas audzēti un aprūpēti ar gudrību un mīlestību, ļoti labi adaptējas jaunajās mājās un izdaiļo apkārtējo vidi. Iepazīsties ar piedāvājumu un izvēlies, ko sirds kāro!

SOL 51, SIA

Sila 1, Ventspils LV-3601
Par uzņēmumu:

Kapa vietu labiekārtošana, pieminekļi, granīta apmales, soliņi, apzaļumošana.

Stendes akmens, SIA

Stacijas 25, Stende, Talsu nov. LV-3257
Pakalpojumi:

Kapu pieminekļu un piemiņas plākšņu izgatavošana, uzstādīšana. Izmantojam Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas un Karēlijas granītu.

 

– Kapu pieminekļu izgatavošana no granīta un Latvijas laukakmens.

– Granīta kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana un uzstādīšana.

– Betona kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana, uzstādīšana.

– Kapu pieminekļu, apmaļu un sētiņu atjaunošana, kapu labiekārtošana, seguma maiņa (grants, šķembas, mulča).

– Kapu soliņu izgatavošana.

Rekviēms LP, IK

Jaunceltnes 40a, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Apbedīšanas serviss

Rekviēms LP, IK

Jaunceltnes 40a, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Kapu soliņi. Kapu labiekārtošana . Kapu apzaļumošana., Kapu vietas, vietu kopšana atkarībā no klientu vēlmēm. Bēru mielasti.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Kantiņi, SIA Apstrādes cehs

Birži, "Vangas" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Patlaban uzņēmumā strādā desmit darbinieki, un šeit notiek viss ražošanas process, kura laikā neapstrādāts izejmateriāls pārtop gala produktā. Mēs piedāvājam:: ✓ Akmens eksperta un dizainera konsultācijas ✓ Mērījumu veikšana objektā ✓ Akmens bloku (lielgabarīta akmens detaļu) piegāde ✓ Akmens griešana ✓ Akmens pulēšana ✓ Akmens termoapstrāde ✓ Akmens tīrīšana, apstrāde ar speciālo ķīmiju ✓ Gravēšanas pakalpojumi ✓ Teksta iestrāde ar smilšu strūklu ✓ Portretu gravēšana ✓ Fotokeramikas izgatavošana ✓ Materiālu piegāde objektā (visā Latvijā)

Berggranit, Brāļu Bergu akmeņkaļa darbnīca

"Akmenskalni" , Zirņu pagasts, Saldus nov., LV-3853
Pieminekļi: ✓ Kapu pieminekļi ✓ Publiskie pieminekļi ✓ Granīta apmales ✓ Akmens soliņi ✓ Labiekārtošana ✓ Pieminekļi dzīvniekiem Par darbnīcu:

Brāļu Bergu akmeņkaļa darbnīcā pārvērtīsim parastu akmeni Jūsu izvēlētajā mākslas darbā. Akmens apstrāde, dārza mēbeles, vāzes, kapu pieminekļi, soliņi, apmales. Kapu vietu iekārtošana un restaurācija.

Slāpe, akmeņkaļu darbnīca

"Slāpe" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov. LV-4870
Par mums:

Akmeņkaļa darbnīca Slāpe piedāvā granīta kapakmeņu izgatavošanu, kā arī visu nepieciešamo kapu vietai - kapu apmales, soliņus, pieminekļus un akmens plāksnes. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavoti akmens izstrādājumi. Piedāvājam kapu vietas labiekārtošanu.

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Akmens Kleisti, SIA

Mālu 21, Rīga LV-1058
Produkcija: ✓ Ansambļi ✓ Kapu Pieminekļi ✓ Kapu Apmales ✓ Soliņi un Metāla Žogi ✓ Vāzes un Svečturi ✓ Pieminekļi Dzīvniekiem Par uzņēmumu: SIA “AKMENS KLEISTI” piedāvā izgatavot pieminekļus un citus granīta izstrādājumus no melnā un krāsainā augstas kvalitātes granīta no Zviedrijas un Somijas, kā arī izgatavojam no vietējā granīta (laukakmens). Mēs piedāvājam dažāda izmēra vienkāršus un ekskluzīvus pieminekļus, granīta un betona apmales, kā arī izgatavojam pēc pasūtījuma vāzes no granīta materiāla un soliņus no koka un granīta materiāliem. Mūsu darbinieku pieredze ir liela (15-35 gadi), kas nodrošina kvalitatīvu un ātru pasūtījumu veikšanu.

Arņa Krūmiņa apbedīšanas birojs

Rūpniecības 32, Madona, Madonas nov., LV-4801
, kapu , labiekārtošana Latvijas kapsētās., Piedāvājam speciālistu, kurš projektē un apzaļumo kapa vietu . Kapu vietas apzaļumošana pieminekļi.

Glasstone, SIA

Ganību dambis 24a, Rīga, LV-1005
Kapu pieminekļi. Dzimtas piemiņas vietas dizaina izveide. Dzimtas piemiņas vietas labiekārtošana ., Kapu vietas labiekārtošana . Ģimenes kapu vietas labiekārtošana . Kapakmeņi un kapu pieminekļi Rīgā.

Ainavas ALG, SIA

Latgales 8b, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Kapu labiekārtošana . Kapu vietu uzkopšana. Kapu ierīkošana. Kapakmeņu tīrīšana., Kapu apmalīšu tīrīšana. Betona kapu apmalīšu izgatavošana. Kapu soliņu atjaunošana.

Dārzu aģentūra, SIA

Cēsu 10, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apzaļumošana, teritorijas apsaimniekošana, labiekārtošana , teritoriju apsaimniekošana, labiekārtošana , , kapi, kapu kopšana, kapu vietu labiekārtošana , dārzu projektēšana, dārzu rekonstrukcija, dārza projektēšana

Monumenti.lv

Kleistu 44, Rīga, LV-1067
vietu iekārtošana, kapu apzaļumošana, akmens restaurācija, keramiskās fotogrāfijas, akmens soliņi, kapu ,  uzstādīšana, kapu vietu labiekārtošana , gravēšana kapos, augstas kvalitātes granīts, granīta

Monumenti.lv

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Kapu pieminekļi Rīgā, kapu pieminekļi Daugavpili, kapu pieminekļi Lielvārdē, kapu pieminekļi Valmierā, kapu pieminekļi Rēzeknē, kapu pieminekļi Latgalē, kapu pieminekļi Vidzemē, kapa pieminekļi, laukakmeņi, granīta piemineklis, pieminekļu uzstādīšana, pieminekļu restaurācija, kapu plākšņu restaurācija, dekoratīvi akmeņi, slīpēti