Klīnika, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Zalamanes, Skrodeles, Bīgestānes klīnika, SIA

Brīvības 84-6, 4.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

"KZS Klīnika" dibināta 2007. gadā kā privāta konsultatīvās ginekoloģiskās palīdzības iestāde. Mūsu labākie speciālisti – ginekologi, neirologi, radiologi, terapeiti un dermatologi ir ar bagātīgu darba pieredzi, kura gūta, strādājot P.Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā, kā arī citās valsts un privātā sektora ārstniecības iestādēs, apvienojumā ar mūsu klīnikā pieejamajām progresīvajām diagnostikas metodēm garantē augsti kvalificētu, profesionālu sievietes veselības aprūpi. Klīnikā šobrīd pieejams plašs pakalpojumu klāsts sievietes veselībai – ginekoloģiskie izmeklējumi, neauglības ārstēšana, ultrasonogrāfija grūtniecēm, dermatovenerologa konsultācija un citi ārstnieciskie izmeklējumi, kā arī notiek māmiņu skolas nodarbības topošajiem un esošajiem vecākiem.

Ava-Clinic, vadošā ginekoloģijas un reproduktoloģijas klīnika

Baznīcas 20/22-5.st., Rīga LV-1010
Uzņēmums piedāvā: ✓ Neauglības pārbaudes. ✓ Mākslīgā apaugļošana. ✓ Ģenētiskā materiāla sasaldēšana. ✓ Ginekoloģija. ✓ Grūtniecības aprūpe. ✓ Pediatrija. ✓ Kļūšana par donoru. ✓ Valsts apmaksātas medicīniskās apaugļošanas procedūras.

OSI serviss, SIA, Veterinārā klīnika

Avotu 66, Rīga LV-1009
Veterinārā klīnika aptieka: ✓ Dzīvnieku terapija ✓ Ķirurģija dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Dzīvnieku frizieris ✓ Veterinārā aptieka ✓ Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu Par veterināro klīniku:

SIA „OSI serviss” veterinārā klīnika sniegs Jums un Jūsu mīlulim savlaicīgu un kvalitatīvu veterināro palīdzību dzīvnieku slimību ārstēšanas un profilakses jomā. Veterinārā klīnika ir uzsākusi savu darbību 2001. gada 28. aprīlī. Mēs cenšamies īstenot individuālu pieeju dzīvnieku ārstēšanā un vēlamies, lai mūsu klienti ir pieejama pilna pakalpojumu pakete, lai apmierinātu visas savas vēlmes. Tikai profesionāla veterināra klīnika ir spējīga savlaicīgi un precīzi noteikt saslimšanas iemeslu, uzstādīt precīzu diagnozi, kā arī izstrādāt efektīvu ārstēšanas taktiku, kas nodrošina dzīvnieka veiksmīgu ārstēšanu un atveseļošanos. Veterinārā palīdzība var būt vajadzīga jebkurā dzīves mirklī, pat ja dzīvnieks uz doto brīdi izskatās pilnīgi vesels. Kvalitatīva veterinārā palīdzība un profilakse nozīmē savlaicīgu un precīzu saslimšanu diagnostiku, kā arī atbilstošas ārstēšanas stratēģijas izveidi, kas palīdz sasniegt maksimālo ārstniecisko efektu katram dzīvniekam.

Acu veselības centrs, SIA

A.Čaka 70-6, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Ambulatorie pakalpojumi ✓ Pieaugušo acu ārsts ✓ Bērnu acu ārsts ✓ Acu sausums ✓ Svešķermenis acī ✓ Acu operācijas ✓ Kataraktas operācija ✓ Glaukomas operācija ✓ Veidojumu noņemšana ✓ Plakstu operācijas ✓ Acu lāzerprocedūras ✓ Tīklenes lāzers ✓ Glaukomas lāzers ✓ Sekundārās kataraktas šķelšana ✓ Acs izmeklējumi ✓ OCT Izmeklējums ✓ Redzes lauks ✓ Acs biometrija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Acs spiediens ✓ Optometrista pakalpojumi ✓ Brilles ✓ Lēcas ✓ Intravitreālās injekcijas ✓ Vecuma makulas deģenerācija ✓ Avastīna intravitreālā injekcija ✓ Eylea intravitreālā injekcija ✓ Kenaloga intravitreālā injekcija

Latvijas Amerikas acu centrs, SIA, Acu klīnika

A.Deglava 12a, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Diagnostika ✓ Diagnostiskie izmeklējumi ✓ Acu un redzes pārbaude bērniem ✓ Lāzerterapija ✓ Ķirurģija ✓ Optika ✓ Kontaktlēcas ✓ Acu spiediena mērītāju noma ✓ Plakstiņu higiēna ✓ Acu veselība grūtniecības laikā ✓ Redzes korekcija ✓ Nakts lēcas ✓ Klīniskie pētījumi

Latvijas Amerikas acu centrs, SIA, Filiāle

Bruņinieku 8, Rīga LV-1010
Amerikāņu acu klīnika , Amerikas acu centrs. Acu klīnika Rīgā., Latvijas, Amerikas acu centrs, klīnika , acu ārsts, acu operācijas, redzes korekcija ar brillēm, intraokulārās

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība,(“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

Labākas Dzirdes Centrs, SIA

Brīvības 83-1, Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Dzirdes stāvokļa diagnostika un novērtēšana ✓ Dzirdes speciālista konsultācija  ✓ Dzirdes rehabilitācijas programma ✓ Individuāla dzirdes aparātu piemeklēšana un pielāgošana ✓ Dzirdes aparātu apkalpošana un kopšana ✓ Dzirdes aparātu tehniskā apskate un remonts ✓ Dzirdes aizsardzība: individuālie ausu aizbāžņi peldēšanai, individuālie ausu aizbāžni aizsardzībai no trokšņiem, individuālie ausu aizbāžņi mūzikantiem

Ārstu prakse Harmonija, SIA

Lāčplēša 27-20, Rīga LV-1011
Konsultācijas ietver::

• Profilaktisko izmeklēšanu • Ginekoloģisko saslimšanu diagnostiku, ārstēšanas plāna sastādīšanu, medikamentozās terapijas nozīmēšana • Konsultācijas ģimenes plānošanā, piemērotas kontracepcijas metodes izvēle • Konsultācijas neauglības diagnostikā un ārstēšana • Grūtnieču novērošana • Dzemdes kakla priekšvēža saslimšanu diagnostika • Menopauzes jautājumu risināšana • Konsultācijas pirms un pēc operatīvas izmeklēšanas

Nagi Ragi, SIA

Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Govju nagu apgriešana, govju nagu ārstēšana, liellopu infekcijas slimību noteikšana, liellopu ārstēšana, vetārsts. Latvijā ražotu govju nagu kopšanas boksu tirdzniecība. Izbraukumi uz Jūsu saimniecību.

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Veterinārās klīnikas pakalpojumi:: ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Rentgenoloģiskie izmeklējumi ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Stomatoloģija ✓ Ķirurģija ✓ Stacionārs Par mums::

"Dr. Beinerts" uzņēmums aug un attīstās gan fiziski - struktūrvienību daudzumā, zinošu darbinieku skaitā, telpu un iekārtu apjomā -, gan atvērtībā - pret sabiedrības uzskatiem un vajadzībām, pret inovācijām un tehnoloģijām. Mēs sekojam nozares aktualitātēm, lai tajās dalītos ar savu klientu.

Rubenhair Baltika, SIA

Republikas laukums 3-12, Rīga LV-1010
MATU UN UZACU TRANSPLANTĀCIJA: ✓ Matu transplantācija Matu pārstādīšana, kurā izmanto paša pacienta matus. Pārstādītos matus nav iespējams atšķirt no dabīgajiem matiem. ✓ Uzacu transplantācija Jums ir iespēja atjaunot savas uzacis. Procedūra sniedz iespēju iegūt tieši jums vēlamo uzacu formu un kuplumu. ✓ Ārsts trihologs Palīdzēs jums, ja ir sākusies matu izkrišana. Pēc analīžu rezultātu apkopošanas izstrādās ārstēšanās kursu. ✓ Ārsts dermatologs Ādas problēmu diagnostika un ārstēšana, papilomu un kārpu noņemšana, dzimumzīmju diagnostika . ✓ Estētiskā kosmetoloģija Mīmisko un vecuma krunciņu izlīdzināšana bez injekcijām un ķirurģiskās iejaukšanās.

Med Alfa, SIA, Hemodialīzes centrs

Bruņinieku 5 k.17, Rīga, LV-1001
Hemodialīzes centrs:

"Med Alfa" Hemodialīzes centra pamatuzdevums ir nodrošināt mūsdienīgu, kvalitatīvu un Eiropas dialīzes un transplantācijas asociācijas standartiem atbilstošu nieru aizstājterapiju dienas stacionārā.

Hemodialīzes centra personāls spēj radīt mājīgu un labvēlīgu atmosfēru pacientu labsajūtai un kā vienota komanda nodrošināt profesionālu palīdzību katrā ārstēšanas posmā.

Rīgas Lāzer klīnika, SIA

Strēlnieku 9-5, Rīga LV-1010
Apraksts:

Rīgas Lāzer klīnikā izmantojam tikai jaunākās paaudzes lāzertehniku, kas ļaus sasniegt viss labākos rezultātus.

ĀRSTNIECĪBAS IESTĀDES REĢISTRĀCIJAS KODS 005000007

Ārstu prakse Saulespuķe, SIA

A.Čaka 83/85-2.st., Rīga, LV-1011
Par ārstu praksi:

"Saulespuķē" jums palīdzēs augsti kvalificēti un pieredzējuši ģimenes ārsti, ginekologi, ultrasonogrāfi, masieri, endokrinologs, dermatovenerologs, neirologs un kardiologs.

Dr. Vijas Plūmes ginekoloģijas privātklīnika - diagnostika un ārstēšana, ginekoloģiskās operācijas, ultrasonogrāfija, dzemdniecība

Bruņinieku 67, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Dr. Vija Plūme ir sertificēts operējošs ginekologs. Dr.Plūmes ginekoloģijas privātklīnikas pakalpojumi: - Ginekoloģiskās konsultācijas. - Laparoskopiskas operācijas. - Histerorezektoskopija. - Dzemdes kakla elektroekscīzija. - Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija. Konsultācijas Rīgā un Ādažos.

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Dr.R.Sietnieka privātprakse, SIA

Dzirnavu 104-1, Rīga LV-1050
Ķirurģija, zobārstniecības klīnika Rīgā, zobārstniecības klīnika centrā, stomatoloģija, zobārsti Rīgā