Klīnika, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Skyhunters.lv, optisko ierīču tirdzniecība, Levenhuk Baltic, SIA

Senču 2, Rīga LV-1012
Lupas, binokļi, monoklis, palielināmie stikli, mikroskopi hobijam, tālskatis, mikroskops, optika medniekiem, optika iesācējiem, lupas juvelieriem, binokļi medniekiem, mitrumizturīgs monoklis, kompakts monoklis, viegls monoklis, nakts redzamības binoklis, jūras binoklis, bērnu binoklis, kabatas binoklis, operas binoklis, teātra

SV Centr, SIA, stomatoloģija Ziepniekkalnā

Valdeķu 55-82, Rīga LV-1058
Apraksts:

"SV Centr" stomatoloģija – tā ir mūsdienīga stomatoloģiskā klīnika, kura strauji attīstās. Šeit Jūs varat saņemt kvalificētu palīdzību vairākās stomatoloģijas nozarēs. Lieliskas iekārtas, unikālas stomatoloģijas tehnoloģijas, kvalificēti speciālisti un patīkama atmosfēra ir mums ļāvusi iekarot mūsu klientu atzinību un mīlestību.

 

Dental Klīnika, SIA Denta-Z

Pieņem tikai pēc pieraksta!
Bruņinieku 28-27, 2.st., Rīga LV-1011
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "Denta-Z", piedāvā zobārstniecības pakalpojumus Rīgas centrā. Piedāvājam zobu protezēšanu, ārstēšanu, restaurēšanu, balināšanu.

Sana LV, SIA

Slokas 161, Rīga LV-1067
Apraksts:

"Sana LV", SIA zobārstniecība. Zobu labošana, higiēna, raušana, protezēšana. Bezmaksas zobārstniecība bērniem līdz 18 gadiem. Kklīnika piemērota invalīdiem.

Agates smaids, SIA

Ziedu 5, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Bērnu zobārsts ✓ Zobārsta konsultācijas ✓ Zobu raušana ✓ Zobu protēžu likšana ✓ Zobu rentgens ✓ Mutes dobuma profilakse ✓ Zobu kroņi ✓ Zobu plombēšana ✓ Zobu restaurācija

Rubenhair Baltika, SIA

Republikas laukums 3-12, Rīga LV-1010
MATU UN UZACU TRANSPLANTĀCIJA: ✓ Matu transplantācija Matu pārstādīšana, kurā izmanto paša pacienta matus. Pārstādītos matus nav iespējams atšķirt no dabīgajiem matiem. ✓ Uzacu transplantācija Jums ir iespēja atjaunot savas uzacis. Procedūra sniedz iespēju iegūt tieši jums vēlamo uzacu formu un kuplumu. ✓ Ārsts trihologs Palīdzēs jums, ja ir sākusies matu izkrišana. Pēc analīžu rezultātu apkopošanas izstrādās ārstēšanās kursu. ✓ Ārsts dermatologs Ādas problēmu diagnostika un ārstēšana, papilomu un kārpu noņemšana, dzimumzīmju diagnostika . ✓ Estētiskā kosmetoloģija Mīmisko un vecuma krunciņu izlīdzināšana bez injekcijām un ķirurģiskās iejaukšanās.

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca, SIA

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Par slimnīcu:

VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” ir daudzprofilu slimnīca, kas sniedz pilna apjoma neatliekamo un plānveida medicīnisko palīdzību, kā arī nodrošina pirms un pēc diploma izglītību, veic zinātniskus pētījumus un nodrošina jaunu ārstniecības metožu un tehnoloģiju aprobēšanu un ieviešanu Latvijā.

Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs, Valsts SIA

Tvaika 2, Rīga LV-1005
Psihiatriskā palīdzība: ✓ AMBULATORĀ ĀRSTNIECĪBA. Ārstu – psihiatru konsultācijas un ārstniecību garīgās veselības traucējumu gadījumos bez nepieciešamības ievietot pacientu ārstēšanai slimnīcā. ✓ STACIONĀRĀ ĀRSTNIECĪBA. Nepieciešama, ja ārstēšanu nevar nodrošināt ambulatori. Piemēram, akūtos psihotiskos stāvokļos, pacientiem ar smagām depresijām, kas izpaužas ar pašapdraudējumu (autoagresiju) vai agresiju pret citiem, kā arī citos organiskos centrālās nervu sistēmas saslimšanas gadījumos. ✓ TIESAS EKSPERTĪZE. Procesuāla darbība, kuru veic viens vai vairāki tiesu eksperti pēc procesa virzītāja lēmuma krimināllietas vai civillietas ietvaros, un kuras saturs ir ekspertīzei iesniegto objektu pētīšana, lai noskaidrotu procesam nozīmīgus faktus un apstākļus, – par to tiek sniegts eksperta atzinums.
ZL.LV iesaka

LUC MEDICAL, SIA

Rīgas 54a, Daugavpils LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Uroloģija ✓ Nefroloģija ✓ Hemodiālīze ✓ Ķirurģija ✓ Bērnu ķirurģija ✓ Proktoloģija ✓ Ginekoloģija ✓ USI diagnostika ✓ Kardioloģija ✓ Endokrinoloģija ✓ Onkoloģija ✓ Fizioterapija ✓ ĶĪmijterapija ✓ Mamoloģija ✓ Laboratorija ✓ Anestezioloģija

Zoobums, veikals

Ventas 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Raksti: Zoo veikals Aizkrauklē ✓ Zoo veikals, preces dzīvniekiem, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Daugavpilī ✓ Ērtība ir vērtība. Labākā barība Daugavpilī. Fasēta un sverama. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Cēsīs ✓ Dzīvnieku, kaķu un suņu barība Cēsīs. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Jēkabpilī ✓ Mājdzīvnieku, dzīvnieku, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Koknesē ✓ Preces dzīvniekiem, zoo preces. Suņu, kaķu un dzīvnieku barība. Dzīvnieku aksesuāri

Zoobums, ZOO veikals Valmierā TC Maxima

Rīgas 46, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Zoo centrs, ZOO, Zoo serviss, Pet Pro serviss, Pet Net, veterinārā, veterinārā aptieka, aptieka, vet, klīnika

Zobu feja, specializēta zobārstniecības klīnika bērniem

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ Ortodontija ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu implantācija Par zobārstniecību:

Stomatoloģijas klīnika "Zobu feja" ir zobārstniecība visai ģimenei. Jebkurš mūsu klīnikas ārsts no citiem ārstiem atšķiras ar ļoti sirsnīgu un īpaši draudzīgu attieksmi pret bērniem, līdz ar to "Zobu Feja" ir ideāla vieta, lai veidotu bērna pozitīvu attieksmi pret ārstu-stomatologu.

Ir ļoti svarīgi, lai jūs mums uzticētos. Pirms ārstēšanas uzsākšanas ārsts veiks diagnosticējošo izmeklēšanu, lai sniegtu jums visaptverošu informāciju par visiem iespējamajiem ārstēšanas veidiem, kā arī prognozes par katra ārstēšanas veida izmaksām. Pēc tam tiks izveidoti vairāki ārstēšanas plāni – jums vienmēr būs iespēja patstāvīgi (vai arī kopā ar ārstu) izvēlēties to ārstēšanas variantu, kas atbilst jūsu finansēm.

DentaVita, zobārstniecība visai ģimenei

Zobārsti- profesionāļi kuriem uzticas !
Latgales 283, Rīga LV-1063
Apraksts:

"DentaVita" - zobārstniecība Ķengaragā. Zobārsts Ķengaragā. Laipni lūdzam "Dentavita", mūsdienīgā un saulainā zobārstniecības klīnikā, kura atrodas netālu no lielākā Rīgā transporta krustceļa Dienvidu tilta, atsevišķi stāvošajā, pilnīgi renovētajā ēkā ar ērtu stāvvietu. Mēs sniedzam visa veida zobārstniecības pakalpojumus: ārstēšanas, protezēšanas, implantācijas, higiēnas un estētiskās stomatoloģijas jomā. Ja jūs vēlaties būt pārliecināti par savu smaidu un savu zobu veselību vai jums ir vajadzīga neatliekamā stomatoloģiskā palīdzība, vai jūs vienkārši meklējat drošu zobārstu savai ģimenei, mēs vienmēr atradīsim labāko risinājumu katra klienta smaidam un laikam.

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Vītols un Vītols, SIA

Raiskuma 1-2.st., Rīga, LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Ginekologa konsultācijas ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Ginekoloģiska ultrasonogrāfija ✓ Ambulatora histeroskopija ✓ Laparoskopiskas operācijas ✓ Histeroskopiskas operācijas ✓ Maksts pieejas operācijas ✓ Konvenciālās operācijas

Detox, SIA

Kārļa Mīlenbaha 18, Rīga LV-1050
Apraksts: "Detox" ir privāts medicīnas centrs, kas sniedz stacionāro un ambulatoro narkoloģisko palīdzību. Klīnika speciālisti veic alkoholisma un narkotiskās atkarības ārstēšanu ar modernām un starptautiski atzītām metodēm, tajā skaitā, izmantojot preparātu Naltrexone, kas palīdz izvairīties no opiātatkarības recidīvu atkārtošanās. Medicīnas centrā "Detox" ir iespējams iziet detoksikācijas procedūru, saņemt konsultācijas un patiesu informāciju par jebkura veida ķīmiskās atkarības ārstēšanas metodēm, kā arī sastādīt individuālu ārstēšanas plānu. Palīdzība narkomāniem un alkohola atkarīgiem tiek sniegta anonīmi un jebkurā diennakts laikā.

Med Alfa, SIA, Hemodialīzes centrs

Bruņinieku 5 k.17, Rīga, LV-1001
Hemodialīzes centrs:

"Med Alfa" Hemodialīzes centra pamatuzdevums ir nodrošināt mūsdienīgu, kvalitatīvu un Eiropas dialīzes un transplantācijas asociācijas standartiem atbilstošu nieru aizstājterapiju dienas stacionārā.

Hemodialīzes centra personāls spēj radīt mājīgu un labvēlīgu atmosfēru pacientu labsajūtai un kā vienota komanda nodrošināt profesionālu palīdzību katrā ārstēšanas posmā.

Hipnos, SIA

Tukuma 6, Rīga, LV-1002
Specializējamies:: ✓ miega medicīnas tehnoloģijās, CPAP, APAP, BiLevel terapijas iekārtu pārdošanā un apkalpošanā, neinvazīvo un invazīvo plaušu ventilatoru pārdošanā un apkalpošanā, miega diagnostikas iekārtu un miega laboratoriju aprīkojuma pārdošanā, uzstādīšanā un apkalpošanā; ✓ miega klīniku, miega laboratoriju organizēšanā, individuālo risinājumu izstrādē; ✓ skābekļa terapijas un skābekļa padeves risinājumu pārdošanā stacionāriem; ✓ skābekļa koncentratoru un to piederumu pārdošanā un apkalpošanā; ✓ inhalatoru pārdošanā un apkalpošanā; ✓ gāzes sajaucēju pārdošanā un apkalpošanā zobārstniecības, dermatoloģijas, ginekoloģijas un skaistumkopšanas klīnikām. Individuālo risinājumu izstradē.

Rīgas Lāzer klīnika, SIA

Strēlnieku 9-5, Rīga LV-1010
Apraksts:

Rīgas Lāzer klīnikā izmantojam tikai jaunākās paaudzes lāzertehniku, kas ļaus sasniegt viss labākos rezultātus.

ĀRSTNIECĪBAS IESTĀDES REĢISTRĀCIJAS KODS 005000007

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības.