Kokmateriāli

Drukāt
Banner 1050x80
1

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Mēbeļu izgatavošana, koka konstrukcijas, kokmateriālu tirdzniecība, kokmateriāli , koka mēbeles, koka
  • 1 Kokmateriālu tirdzniecība
2

Finiera noliktava Rumbula, SIA WOOD POINT

Vējstūru 39, Rīga LV-1063
Kokmateriāli , finieris, saplāksnis., Kokmateriāli . Koka plātnes, preskartons, saplākšņa loksnes. Polikarbonāts.
  • 2 Kokmateriālu tirdzniecība
3

PalWood, SIA, palešu rāmju ražošana, izgatavošana

Palešu rāmju ražošana,palešu apmales, koka paletes
Krogsils, Vīteņu 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Palešu apmales, palešu rāmji, palešu rāmju izgatavošana, paliktņu rāmji, palikņu rāmji, paliktņi, kokmateriāli
  • 3 Kokmateriālu tirdzniecība
4

Wood Point, SIA

Vējstūru 39, Rīga LV-1063
Kokmateriāli , finieris, saplāksnis.
  • 4 Kokmateriālu tirdzniecība
5

Meža Dimzas, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

KOKMATERIĀLI un APDARES DĒĻI visām vajadzībām🏰
Celtnieku 11, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tirdzniecībā dažāda veida kokmateriāli:: ✓ zāģmateriāli ✓ dēļi (ēvelēti, impregnēti, sazāģēti) ✓ terases dēļi ✓ apdares dēļi ✓ brusas līdz pat 9 metri garumā ✓ vagondēļi Mežu, cirsmu pirkšana: ✓ Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Koksnes iepirkšana ✓ Sagatavojam materiālus šķeldošanai ✓ Stigošanas, dastošanas, taksācijas pakalpojumi ✓ Īpašumu sagatavošana ciršanai
6

Kida, SIA

"Mūri" , Stalbes pagasts, Cēsu nov., LV-4151
kokapstrāde Valmierā, zāģmateriāli Limbažos, zāģmateriāli Valmierā, kokmateriālu tirdzniecība, dēļi, latas, kokmateriāli
  • 6 Kokmateriālu tirdzniecība
7

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Finiera saplākšņa un koksnes plātņu veikals Rusvi, SIA WOOD POINT

Aizputes 2b, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ar prieku vēlamies paziņot, ka pēdējo mēnešu darbs pie uzņēmuma komunikācijas koncepta stratēģiskās attīstības ir noslēdzies un sākam to ieviest ikdienā. Esam spēruši pirmo, redzamāko soli, veicot uzņēmuma nosaukuma maiņu no SIA “RUSVI” uz WOOD POINT SIA.

Master klass, SIA

Garkalne, Lielā zaļā 8, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Piedāvātie pakalpojumi saistībā ar kokmateriālu apstrādi: ✓ Zāģēšana ✓ Žāvēšana ✓ Ēvelēšana ✓ Impregnēšana ✓ Garināšana ✓ Šķirošana Produkti: ✓ Svaigi zāģēti kokmateriāli (dēļi, brusas, latas) ✓ Žāvētie – kalibrētie zāģmateriāli ✓ Žāvētie – ēvelētie zāģmateriāli ✓ Apdares dēļi (vagonka un blockhouse) ✓ Grīdas dēļi ✓ Žoga dēļi ✓ Terases dēļi

Mālpils Timber, SIA

Mālpils, Ķiršu 16, Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Uzņēmums ražo arī:: ✓ Spicētos mietus 40x40 30x30 25x25 (dažādi garumi) ✓ Jumta latas 25x50 līdz 4,8m garumam ✓ Brusas, pusbrusas (visa veida biezuma un platuma) (līdz 3m) ✓ Žoga dēļus (sākot no 14x75 līdz 22x100) ✓ Līstes (sākot no 4 mm biezuma) ✓ Skafolda dēļus ✓ Brusas ar izfrēzējumiem ✓ Ēvelētus dēļus, ēvelētus ar pusspundi ✓ Visa veida dēļus, sākot no 14x75 ✓ Šaujam paletes

Kronus, SIA

Ulbroka, Dauguļu 19, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Palešu apmales ✓ Paletes ✓ Koka paletes ✓ Koka iepakojumus ✓ Paliktņu ražošanu ✓ Apmaļu ražošanu Mūsu klienti:

Klienta intereses ir pirmajā vietā. Mēs uzturam pastāvīgu kontaktu ar patērētājiem un piegādātājiem ar mērķi izprast un nodrošināt viņu vajadzības, vēlmes un sagaidāmo rezultātu. Mēs cenšamies patīkami pārsteigt klientus ar izstrādājumiem un apkalpošanas kvalitāti un ļaut viņam sajust, cik ļoti mums viņš ir svarīgs.

Airex, SIA – kokzāģētava, kokmateriālu tirdzniecība

Kalnciema 78, Rīga, LV-1046
Kokmateriālu tirdzniecība: ✓ Celtniecības dēļi un brusas ✓ Ēvelēti dēļi ✓ Apdares dēļi ✓ OSB "AIREX" piedāvā šādus zāģmateriālus:: ✓ dēļi – ēvelēti dēļi, apdares dēļi, grīdas dēļi, žoga dēļi,  ✓ stieņi, koka brusas, ✓ OSB, OSB plāksnes,  ✓ terases dēļi (vagonka).

PAKALPOJUMI:

✓ izgatavojam pēc pasūtījuma,  ✓ impregnējam,  ✓ piegādājam.

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga LV-1057
Kompānijas produkti::

Zāģmateriāli: Koka brusas Сeltniecības dēļi C24 celtniecības dēļi Ēvēleti dēļi Neapzāģēti dēļi Koka mieti

Apdares dēļi: Apdares dēļi iekšejai apdarei Apdares dēļi arējai apdarei Terases dēļi Grīdas dēļi Žogu dēļi Pirts dēļi

Celtniecības materiāli: OSB plāksnes Minerālvate Hidroizolācijas plēve

Apkure: Kokskaidu briķetes RUF Kokskaidu granulas 6mm un 8mm Kurināmā šķelda un kokskaidas

Priežavoti, SIA

Zinātnes 19, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums: SIA „Priežavoti” dibināts 1999.gada 13.oktobrī. SIA „Priežavoti” darbojas nozarēs - zāģmateriālu ražošana un privātmāju celtniecība savos Jauno projektu ciematos. SIA “Priežavoti” no 1999.gada ražo vietējam tirgum un eksportē plašu skujkoku sortimentu zāģmateriālus - zaļus, žāvētus un ēvelētus, kā arī taras dēļus, šķeldu un skaidas. SIA „Priežavoti” 2003.gadā sāk attīstību celtniecības nozarē un attīsta Jaunu privātmāju ciemata projektu Mārupē. No 2006.gada sāk attīstīt Jauno projektu privātmāju ciematu “Priežavoti” pie Salaspils ar 270 apbūves gabaliem klusā, saules gaismas pielietā meža ielokā Bajāros, Salaspils pagastā.

Latvia Timber International, SIA

Meža 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi: ✓ Krāsošana ✓ Ēvelēšana ✓ Žāvēšana ✓ Impregnēšana Apraksts:

"LATVIA TIMBER INTERNATIONAL" ražo visa veida kokmateriālus no priedes, egles un lapegles, kuru pielietojums ir sākot no iepakojuma materiāla līdz pat smalkām būvdetaļām celtniecībai. Rūpējamies, lai Jūsu gaisa pilīm nepietrūktu kokmateriālu. Zāģmateriālu pārstrāde, ēvelētu un profilētu kokmateriālu piegāde Eiropas tirgiem.

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

Anipsis, SIA, zāģmateriāli, malka

Mežapurva 1, Rīga LV-1064
Apraksts:

Kokzāģētava Rīgā. Zāģmateriālu ražošana un tirdzniecība. Antiseptēšana, ēvelēšana. Koka izstrādājumi.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

Bērzmente "Jaunumi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

Marko KEA, SIA, Koka palešu ražotne

Līči, "Ražotne Marko" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2118
Specializācija: MARKO KEA ir specializējies visu koka palešu veidu, tostarp standarta un nestandarta palešu ražošanā. Mēs vienmēr esam gatavi pieņemt izaicinājumu un atkarībā no klienta vajadzībām sākt ražot jebkādas konfigurācijas un sarežģītības paletes. Produkcija:: ✓ standarta koka paletes ✓ nestandarta koka paletes ✓ sausās paletes ✓ termiski apstrādātas IPPC paletes ✓ speciālais marķējums ar kompānijas logotipu ✓ koka kastes ✓ palešu topi ✓ zāģmateriāli ✓ zāģmateriālu žāvēšana ✓ divvirzienu paletes ✓ palešu vāki ✓ iepērk lietotas paletes, taras materiālus

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi
Žāvēti un impregnēti kokmateriāli tiek piedāvāti lielā izvēlē: dēļi, brusas, latas, līstes, apdares dēlīši (vagonka), blockhause dēļi, terases dēļi un žoga dēļi, kā arī - saplāksnis un finieris, kas izmantojami mēbeļu ražošanā un būvgaldniecības izstrādājumu apdarei. Realizēti tiek arī koksnes pārstrādes blakusprodukti: šķelda, skaidas, finiera atgriezumi. Piedāvājumā arī svaigi zāģēti, dabīga mitruma zāģmateriāli.