Kokmateriāli

Drukāt
Banner 1050x80

Lateira, SIA

Lauktehnikas 16, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Cirsmu pirkšana, meža īpašumu pirkšana, meža vērtēšana, meža stigošana, stādīšana, kokvedēju pakalpojumi, kamīnmalkas ražošana, meža apsaimniekošana. Koku pirkšana krautuvēs, meži, mežu pirkšana, dastošana, jaunaudzes, jaunaudžu kopšana. Šķelda, šķeldas pirkšana, iepirkšana, apaugumi, apaugumu novākšana, savākšana. Pērk mežus, mežu,

Sandis Stepiņš, IDV

Sidgunda , Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Zāģmateriāli, zāģmateriāli pēc pasūtījuma, zāģmateriāli līdz 13m, 25mm neapzāģis, mobilā lentzāģa pakalpojumi, zāģmateriāli līdz 6m, zāģmateriāli līdz 9m, skaldīta lapu koku malka, malka, unikālas sekcijas, sekciju izgatavošana, sekciju izgatavošana pēc pasūtījuma, dizaina žurnālgaldiņi, izturīgas koka kastes.

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4154
Pakalpojumi: Palešu izgatavošana ✓ Izgatavojam paletes, lapu koku paletes, skuju koku paletes, savlaicīgos termiņos, ar ļoti labu kvalitāti, ātri veicam un izpildām pasūtījumu. Palešu tirdzniecība ✓ Izgatavojam un tirgojam paletes Cēsīs, Cēsu novadā, Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē, Latvijā. Zāģmateriāli ✓ Zāģmateriāli, zāģējam dēļus, brusas, dēlīšus firmām, uzņēmējiem un privātpersonām.

Woodmaster, SIA

Piņķi, Parka 3, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
PĒRK CIRSMAS, ĪPAŠUMUS: • Cirsmas • Mežu ar zemi īpašumā • Kokmateriālus pie ceļa

 

MEŽIZSTRĀDES PAKALPOJUMI:

• Harvestera pakalpojumi – kokmateriālu sagatavošana • Forvardera pakalpojumi – kokmateriālu pievešana • Treilera pakalpojumi – tehnikas pārvadājumi • Kravu pārvadājumi – kokvedēja pakalpojumi • Buldozera pakalpojumi – risu līdzināšana mežā

Abio, SIA - Veikals / Noliktava – Alūksne

"Vārpas" , Annas pagasts, Alūksnes nov. LV-4341
Produkti: ✓ Grīdas dēļi ✓ Ārējās apdares dēļi ✓ Iekšējās apdares dēļi ✓ Zāģmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Četrpusīgi ēvelētie materiāli ✓ Bezzaru priedes apdares līstes ✓ Krāsoti materiāli ✓ Kokskaidu briketes ✓ Kokskaidu granulas

ALra, SIA

Peldu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Alra"- mežsaimniecības uzņēmums, kurš dibināts 2001. gadā un jau vairāk nekā 21 gadu nodrošina pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Mūsu darbības pamatvirzieni ir: garo koku marķēšana, zāģēšana. Nepieciešami stabiem, guļbūvēm, guļbaļķiem.  Garo koku transportēšana no meža līdz nozīmētai vietai. Ir specializēts transports - varam transportēt līdz 20 metrus garus kokus. Nodrošinām pilnu meža apsaimniekošanas ciklu. Zāģējam un izvedam kokus no meža līdz ceļa malai. Iepērkam visa veida apaļkokus. Stabu apaļkokus no 9 līdz 16 metriem, guļbaļķus no 7 līdz 9 metriem, finiera klučus un citus. Pērkam meža īpašumus. Treileru pakalpojumi. Pārvadājam smago tehniku, meža traktorus, ekskavatorus. Strādājam Kurzemes reģionā.

ZL.LV iesaka

Kubikmetrs, SIA

"Ķēniņi" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

Uzņēmums ir specializējies melnalkšņa, apses un liepas zāģbaļķu pārstrādē. Ražotne atrodas Latvijas ziemeļu daļā, Salacgrīvas pilsētas lauku teritorijā. Veicam pilnu pārstrādes ciklu – no zāģbaļķu zāģēšanas līdz gatavam produktam. Zāģbaļķu pārstrādes apjoms ir 45 000 - 50 000 m3 gadā. Galvenie produkti ir augstas kvalitātes dažādu dimensiju zāģmateriāli, ēvelēti profilēti kokmateriāli, kokmateriāli pirtīm un saunām, paletes un kokmateriāli iepakojumam. Nodrošinām nemainīgu produktu kvalitāti, precīzus pasūtījumu izpildes termiņus un regulāras piegādes.

Kraujas Z, SIA

"Siltais" , Lizuma pagasts, Gulbenes nov. LV-4415
Apraksts:

SIA "Kraujas Z" nodarbojas ar dažāda sortimenta taras dēļu ražošanu. Esam pierādījuši sevi kā stabilu un uzticamu sadarbības partneri gan vietējā, gan eksporta tirgū, un esam gatavi piedāvāt produktus, kas interesētu pircējus.

ZL.LV iesaka

Vilku meži, SIA

"Ķirši" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Apraksts:

"Vilku mežu" pamatdarbības veids ir mežizstrāde un mežkopība. Kā papildus nodarbe ir teritoriju sakopšana, koku izzāģēšana, zāles pļaušana un mulčēšana, zaru šķeldošana. Pildot darbus, veidojas materiāli, kas tiek piedāvāti pārdošanā: malka apkurei, šķelda kūpināšanai un mulčēšanai. Vēl attīstās kokapstrāde – darbu procesā iegūtie baļķi tiek pārstrādāti dēļos un brusās

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

Serval, Mežizstrāde un mežsaimniecība

Struktoru 14, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Pilns mežizstrādes cikls – no cirsmu ierīkošanas līdz iegūto materiālu realizācijai; ✓ Meža taksācija Vidzemē; ✓ Meža zemes augsnes sagatavošana – pacilu rakšanu ar ekskavatoru, ar speciālu pacilu rakšanas kausu; ✓ Apauguma (koku, krūmu) novākšana no lauksaimniecības zemēm, lauku īpašumiem, mežmalām, ceļmalām, grāvmalām, kā arī pilsētvidē (t. sk. attīrām zemi no apauguma, to sagatavojot būvniecības darbiem); ✓ Celmu un sakņu raušana, frēzēšana un novešana; ✓ Grāvju rakšana ar specializētu trapeces kausu, grāvju padziļināšana un attīrīšana no piesērējuma; ✓ Dīķu rakšana, aizaugušu dīķu atjaunošana, padziļināšana un krastu nostiprināšana.

Pērkam – mežus, cirsmas, ražīgus apaugumus, apaļkokus, energokoksni un aizaugušus lauku īpašumus.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

BONO, SIA

Beātes 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "BONO" pakalpojumi::

Kokmateriālu vairumtirdzniecība

Kokmateriāli tiek ražoti pēc Eiropas vides un funkcionālajiem standartiem. Ražošanas procesā tiek ievēroti tehniskie standarti. Tiek veikta regulāra kvalitātes uzraudzība pirms piegādes pircējam. Piedāvājumā - zāģmateriāli celtniecībai, ēvelēti materiāli, sertificēti FSC, PEFC konctrukcijas materiāli, terases dēļi. Nodrošinām piegādi Baltijā, Skandināvijā, Eiropā. Garantēta Kvalitāte. Ātra Piegāde. Labākā Cena.

✓ Mellužu iela 13, Kurzemes rajons, Rīga, LV-1067, +371 26479610.

Enerģētiskās koksnes / šķeldas laukums Nodarbojamies ar kurināmās šķeldas ražošanu, realizāciju, loģistiku. Šķeldas piegāžu stabilitātes un kvalitātes garantijas. Uzņēmums BONO ir saņēmis starptautiskus, nevalstisku, neatkarīgu bezpeļņas organizāciju sertifikāciju, kas apliecina, ka uzņēmums izmanto kokmateriālus, kas iegūti no atbildīgi apsaimniekotiem mežiem. Koksnes materiāls ir izsekojams visos tirdzniecības procesos.

✓ Rīga, Tvaika iela 70, LV-1034, ✓ Rīga, Beķergrāvja iela 3, LV-1007, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 5, LV-5202, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, +371 26637279.

Apaļkoka laukumi Iepērkam apaļkoku visā Latvijā. Krautuvēs pie ceļa, ostās un koklaukumos. Nodrošinām transportu, augstas cenas, caurspīdību - uzrādot uzmērījuma aktus. Konsultējam, kā veikt mežizstrādi, lai gūtu maksimāli lielāko peļņu. Samaksa pēc uzmērījumu aktu saņemšanas. Lai uzzinātu izdevīgāko cenu, vienotos par darījumu, sazinieties ar tirdzniecības pārstāvjiem.

✓ Rīga, Eksporta iela 15k-1, LV-1045, ✓ Brandeļi, "Astes", Kocēnu novads, LV-4220, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 2, LV-5202, ✓ Stende, Stacijas iela 19A, Talsu novads, LV-3257.

 

Wegopack, SIA, Koka paletes

PALETES gan jaunas, gan lietotas.👌
Daugavgrīvas 144 k.4, Rīga, LV-1007
SIA "Wegopack" koka palešu ražotājs Latvijā:

Jaunu koka palešu ražošanā uz pusautomātiskās līnijas. Standarta izmēri un nestandarta risinājumi jūsu vajadzībām. Ātra un droša piegāde visā Eiropā. Lai iegūtu detalizētu informāciju, sazinieties ar mums: +371 20000102, sales@wegopack.com

SIA "Wegopack" darbība:: ✓ Koka palešu ražošana/EIROPALETES ✓ Iepērk koka paletes ✓ Remontē koka paletes ✓ Šķiro paletes ✓ Pārdod koka paletes ✓ Dažāda izmēra koka paletes ✓ Palešu apmales/ palešu borti

 

Privātbūve, SIA

Baznīcas laukums 16-2.st., Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

SIA "Privātbūve" pērk cirsmas īpašumus. Pērkam arī zāģbaļķus, finierklučus, papīrmalku u.c. apaļkokus. Veicam mežizstrādes kokmateriālu transportēšanas pakalpojumus.

ASIA, SIA

Meldru 1, Liepāja, LV-3401

Uzkrātā darba pieredze sniedz spēju ātri un precīzi izpildīt pasūtījumu, kas sniedz milzīgu gandarījumu un labi paveikta darba sajūtu.

Apraksts:

"Asia" SIA – vietējais uzņēmums ar milzīgu pieredzi malkas, kamīnmalkas, palešu un kamīnmalkas kastu ražošanā.

Bērzkalni, SIA

Imantas 3, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Mežizstrāde

Silviko, SIA

"Briede" , Zilākalna pagasts, Valmieras nov. LV-4222
Zāģmateriāli būvniecībai (nežāvēti, žāvēti, ēvelēti): ✓ dēļi; ✓ brusas; ✓ latas; ✓ grīdas dēļi; ✓ apšuvuma dēļi; ✓ kurināmās granulas (6 mm diametrā); ✓ pakaišu skaidas zirgiem (no egles). Iepērkam egles zāģbaļķus!:

Kvalitātes prasības: Koksnei jābūt svaigi sagatavotai no augošiem kokiem. Zāģbaļķiem jābūt kvalitatīvi atzarotiem. Nepieļaujas: trupe, dvīņserde, saussāni, zilējums, kukaiņu bojājumi, metāla ieslēgumi, gāšanas plaisas, lielzarainība. Līkumainība: vienpusējā līkumainība nepieļaujas lielāka kā 1,5% no zāģbaļķa garuma. Divpusējā līkumainība nav pieļaujama.

 

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Žāvēti un impregnēti kokmateriāli tiek piedāvāti lielā izvēlē: dēļi, brusas, latas, līstes, apdares dēlīši (vagonka), blockhause dēļi, terases dēļi un žoga dēļi, kā arī - saplāksnis un finieris, kas izmantojami mēbeļu ražošanā un būvgaldniecības izstrādājumu apdarei. Realizēti tiek arī koksnes pārstrādes blakusprodukti: šķelda, skaidas, finiera atgriezumi. Piedāvājumā arī svaigi zāģēti, dabīga mitruma zāģmateriāli.