Kondicionieri

Drukāt
Banner 1050x80

Siltumsūkņu centrs, SIA

Robežu 46, Rīga LV-1004
Preces: ✓ Gaiss-gaiss siltumsūkņi ✓ Gaiss-ūdens siltumsūkņi ✓ Zeme-ūdens siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Gāzes apkures katrli ✓ Saules baterijas ✓ Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas

Juvik, SIA

Kupravas 41, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mēs specializējamies siltumsūkņu kondicionieru tirdzniecībā, kā arī montāžā un apkopē. Piedāvājam dažādu ražotāju siltumsūkņus un nodrošinām pilnu darba ciklu un to saistīto servisu sniegšanu mūsu klientiem. Strādājam ar visdažādākajiem apsaistes materiāliem. Atvērti sadarbībai!

Krigo, IU

Raiņa 33-3, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Apraksts: Sadzīves tehnikas remonts. Kondicionēšanas iekārtu remonts un apkope. Saldēšanas iekārtu remonts un apkalpošana, kā arī auto kondicionieru remonts un apkope. Izbraucam pie klienta.

 

AG Industrial, Industriālie riteņi

Visa veida industriālie riteņi un rullīši™👍
Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Kvalificēts personāls:

Uzņēmuma "AG Industrial" mērķis ir kļūt par ceļvedi Baltijas uzņēmumiem plašajā industriālo izstrādājumu pasaulē. Mums ir profesionāla un kvalificēta konsultantu komanda, kas pārzina produktu un ieteiks izstrādājumus, kas nodrošinās precīzi jums nepieciešamo funkciju, līdz ar to arī perfekti un ilgstoši kalpos.

DHG Construction, SIA

Zārdu 2a, Rīga, LV-1083
Mūsu pakalpojumi: ✓ Degvielas uzpildes stacijas ✓ Vispārēja celtniecība ✓ Aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmas ✓ "Zviedru mājiņas" Būvē ar Daldehog:

Pašmāju celtniecības vadības uzņēmums ar saknēm Zviedrijā un plašu portfolio Austrumeiropā.

Nodarbojamies ar degvielas uzpildes staciju projektēšanu un būvniecību, kā arī ar vispārējo celtniecību un remontdarbiem, aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmu instalāciju un apkalpošanu.

DNS automātika, SIA

Krasta 86, Rīga, LV-1019
Produkti:: ✓ Dūmu novadīšana ✓ Dabiskā ventilācija ✓ Automātika ✓ Ugunsdrošība ✓ Durvju automātika ✓ Dūmu aizkari ✓ Dūmu lūkas Ugunsdrošības, ventilācijas un automātikas risinājumi: SIA “DNS automātika” – dabiskie risinājumi Jūsu drošībai un veselībai! SIA “DNS” automātika ir Vācijas uzņēmuma D+H Mechatronic AG oficiālais pārstāvis Latvijā. Pirms 40 gadiem D+H Mechatronic AG bija viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas ir attīstījis dabiskās, elektriski vadāmās dūmu un karstuma izvadīšanas sistēmas. Tāpēc D+H Mechatronic AG dūmu un karstuma izvadīšanas jomā ir vairāk pieredzes un kompetences nekā jebkuram citam piegādātājam. D+H Mechatronic AG – tas ir: 40 gadu pieredze pasaules tirgū, vairāk kā 1 000 000 objektu visā pasaulē, pētniecības centrs, izstrādes un ražošanas centrs Vācijā, jebkādas sarežģītības pakāpes dūmu izvades sistēmu izstrāde un ražošana jebkurai ēkai.

SCC, SIA

Lielā 19-33, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Iekšējie un ārējie elektroapgādes tīkli ✓ Iekšējā un ārējā ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Apkures, ventilācijas un dzesēšanas sistēmu izbūve ✓ Vispārceltnieciskie darbi ✓ Rekonstrukcijas darbi ✓ Projektēšana un projektu vadība

Tehnikas pasaule, veikals

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Veikalā atradīsiet noderīgas preces mājas un piemājas saimniecībai: apkures, ventilācijas preces, santehnikas preces, ūdens apgādes automātus, elektroinstalācijas preces gaismas ķermeņus, darba instrumentus, dažādus stiprinājumus, darba apģērbus un apavus. Piedāvājam arī dažādu veidu žalūzijas – gatavas, kā arī pēc individuāliem projektiem.

Tehnikas pasaule, veikals-serviss

Miesnieku 1, Krāslava, Krāslavas nov., LV-5601
Apraksts: Mūsu veikalā atradīsiet daudzas noderīgas preces Jūsu mājas un piemājas saimniecībai, visu veidu tehniku meža un dārza darbiem: zālienu pļāvējus, skarifikatorus, krūmgriežus, motorzāģus, malkas skaldītājus, kultivatorus, minitraktorus, instrumentus, elektroinstrumentus un akumulatorinstrumentus.. Mūsu tehnikas remontdarbnīcā palīdzēs Jums sagatavot tehniku katrai sezonai. 23 gadu pieredze ļauj mums ar pārliecību piedāvāt mūsu klientiem tikai labāko! Uzticiet savu tehniku profesionāļiem!

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

STARTERI⚙ĢENERATORI🚗TURBĪNAS🚀 SPRAUSLAS🛠👍
Silmaču 64, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:

SIA "ARI-VI" ir oficiālie pārstāvji Pasaules līderim riepu remonta materiālu ražošanā REMA TIP TOP (Vācija). Veiksmīga sadarbība jau daudzus gadus ir izveidojusies ar vadošajiem riepu ventiļu, riteņu balansēšanas atsvaru un aksesuāru ražotājiem ALLIGATOR VENTILFABRIK (Vācija), SCHRADER (Francija), ITALMATIC (Itālija), SALVADORI (Itālija), PREMA (Vācija),WEGMANN Automotive (Vācija), TIPTOPOL (Polija), SCASON (Somija), SITEK (Vācija), OKU (Vācija).

Nitram, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Lubānas 133, Rīga, LV-1021
Saviem klientiem piedāvājam:: ✓ radiatorus vieglajiem auto; ✓ radiatorus smagajiem auto un lauksaimniecības tehnikai; ✓ radiatorus stacionārajām iekārtām; ✓ radiatorus vilcieniem un lidmašīnām, kā arī nestandarta tehnikai; ✓ radiatoru remontu; ✓ radiatorus pēc individuāla pasūtījuma; ✓ detaļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma; ✓ visu ar radiatoriem saistīto darbu veikšanu.

VRV Motors, autoserviss, VOLVO rezerves daļu serviss

Tīraine, Vecozolu 43, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167

Plaša atpazīstamība Baltijas tirgos. Protam rast risinājumu sarežģītākajās situācijās!

Par mums::

Jau 20 gadu pieredze! Volvo automašīnu serviss. Volvo automašīnu pēcgarantijas serviss. Volvo automašīnu rezerves daļas. Sadarbībā ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām.

Auto ritms, SIA, Auto remonts Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 66, Rīga LV-1004
Auto un mikroautobusu stūres iekārtu remonts: ✓ ritošās daļas remonts ✓ automašīnas sagatavošana TA ✓ instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ bremžu sistēmas remonts ✓ sajūga remonts ✓ eļļas maiņa ✓ sveču maiņa ✓ savirzes / izgāzuma regulēšana ✓ riepu montāža un balansēšana ✓ riepu remonts ✓ kondicionieru uzpilde ✓ izpūtēju remonts ✓ savirzes / izgāzuma regulēšana ✓ elektroiekārtu diagnostika un remonts ✓ elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ dzinēju diagnostika ✓ kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana ✓ klimata kontroles sistēmas diagnostika un remonts

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

Oppozit, SIA, auto radiatoru servisa centrs

Latgales 433B, Rīga LV-1063
Auto servisa galvenie darbības virzieni: ✓ Auto radiatoru remonts ✓ Auto radiatoru restaurācija ✓ Auto radiatoru serviss ✓ Auto serviss, auto remonts, auto apkope ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts un apkope Par mums:

Lai nodrošinātu iespējami operatīvus pakalpojumus, SIA "OPPOZIT" uztur sakarus arī ar citu firmu ražoto radiatoru piegādātājiem Latvijā, tāpēc mūsu radiatoru katalogā un noliktavā var atrast gandrīz visu nepieciešamo. Bez tam kompānija pati organizē braucienus pēc detaļām un radiatoriem, kā arī, ja iespējams, piedāvā alternatīvus risinājumus, piemēram, izmantot detaļas no cita modeļa radiatora un tamlīdzīgi. Klientiem vienmēr tiek piedāvāti vairāki risinājumi sākot ar radiatoru remontu vai restaurāciju, kas ļauj klientiem būtiski ietaupīt līdzekļus, beidzot ar radiatoru izgatavošanu pēc parauga vai klienta individuālajām vēlmēm.

Dimanta tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt izbraukumos pa visu Latviju!
Rāmuļu 3, Rīga LV-1005
Veicam sekojošus urbšanas un zāģēšanas darbus jebkurā dziļumā un leņķī (granītā, dzelzs betonā, ķieģelī, asfaltā u.c.):: ✓ caurumu urbšana ✓ zāģēšana ✓ aiļu izveide ✓ štrobēšana ✓ kontaktligzdu urbšana ✓ demontāža Priekšrocības izmantojot dimanta griešanas tehnoloģiju:: ✓ bez dinamiskas slodzes (bez plaisām) ✓ salīdzinoši zems trokšņu līmenis (~ 86 dB) ✓ relatīvi zems vibrācijas līmenis (~ 2,5 m/s2), kas ļauj veikt darbu arī dzīvojamā zonā

Xadolat, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Lastādijas 17, Rīga LV-1050
Apraksts:

Koncerna XADO oficiālais pārstāvis Latvijā piedāvā zīmolus XADO, 1 STAGE, VERYLUBE, ATOMEX, MOTTEC – motorvielas, smērvielas u.c. produkti. Mūsu tehnoloģijas pagarina mehānismu darbmūžu, samazina patērētās enerģijas un kaitīgo izmešu daudzumu. Pateicoties šīm īpašībām, tiek taupīta nauda un resursi, saglabāta apkārtējā vide.

Tako serviss, autoserviss

Stacijas 34, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Par autoservisu: Auto serviss Balvos. Kvalitatītvi automašīnas remonta pakalpojumi. Sagatavošana tehniskajai apskatei. Vieglo automašīnu apkope. Piedāvājam arī auto rezerves daļas.

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

Temperatūras režīma un labas gaisa kvalitātes uzturēšanai izmantojamas kondicionēšanas, ventilācijas, sildīšanas un dzesēšanas sistēmas. Uzņēmumi veic sistēmu projektēšanu, izgatavošanu uzstādīšanu un apkopi. Pieejama arī 24/7 apkalpošana. Gaisa žāvētāji nodrošina telpās zemu mitruma līmeni, neļaujot attīstīties pelējumam un citām būvelementu infekcijām. Plaši tiek izmantotas siltumsūkņu sistēmas.