Labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvir, SIA, Apbedīšanas birojs

Kalnciema 115, Rīga LV-1046
Rīga, Zolitūde, Imanta, Pārdaugava, Āgenskalns. Diennakts apbedīšanas birojs, pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss: Kvalificēta aģenta izbraukums, (izsaukums) un pasūtījuma noformēšana pie klienta mājās. Mirušā transportēšana, (nogādāšana) ar katafalku, (katafalks, katafalki) no mājām uz morgu visu diennakti. Visi morga pakalpojumi,

Akmeņkaļu darbnīca

Kapu pieminekļi. Kapu labiekārtošana.
Miera 11, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
pieminekļi, kapu pieminekļu izgatavošana, kapu uzkopšana, kapu apmales, kapu soliņi, kapu sētiņas, kapu labiekārtošana

E Būvvadība, SIA

"Kargo" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
atbalsta sienas, zemes darbi, ūdens pazemināšana, rievsienas, celtniecības tehnikas noma, teritoriju labiekārtošana

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Ilūkstes 54 k.2, Rīga, LV-1082
Apbedīšana. Apbedīšanas pakalpojumi. Apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas piederumi, kapličas, (kapliča) pakalpojumi, saldētava, Lēts, Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss, lēts apbedīšanas serviss. Kremācija, kremācijas pakalpojumi. Nelaiķa nogāde uz jebkuru Latvijas kapsētu. Mirušo repatriācija. Mirušo aizvešana no mājas,

Pokraska R, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Višķu 21t, Daugavpils LV-5410
Disku krāsošana, labiekārtošana , metālapstrāde, metāla virsmu apstrāde, smilšstrūkla, skrošu strūkla

Kravauto, SIA

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Kravauto" piedāvā pakalpojumus ar savu tehniku, ko iespējams arī iznomāt. Tie ir traktori, ekskavatori, autokrāni, universālie pašizgāzēji beramo un konteinera kravu pārvadāšanai celtniecības un labiekārtošanas darbu veikšanai. Kravu pārvadājumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā.

EDA darbi, SIA

1905. gada 27-5, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Pakalpojumi:: ✓ Ēku celtniecība ✓ Remonta darbi ✓ Bruģēšana ✓ Mūrēšana ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes siltināšana ✓ Projektēšana ✓ Fasāžu atjaunošana ✓ Jumtu maiņa ✓ Terases izbūve Par mums::

SIA "EDA darbi" - celtniecības uzņēmums Koknesē. Veic plaša spektra celtniecības un būvniecības darbus - angāru būvniecību, māju celtniecību, kā arī māju remonta un montāžas darbus.

Namejs, apbedīšanas birojs

Zaļā 25, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

"Namejs", apbedīšanas pakalpojumu birojs, piedāvājam pilna apjoma pakalpojumu - sākot no brīža, kad jānogādā morgā, līdz pat sēru ceremonijai un kapu labiekārtošanai. Sniedzam palīdzību 24 stundas diennaktī.

Apbedīšanas birojs Atvadas, SIA

Lielā 24, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Palīdzēsim jums grūtā brīdī, uzņemoties visus ar apbedīšanu saistītos jautājumus. Atbildība un individuāla pieeja. Konsultācija, bēru organizēšana, aizgājēja transportēšana (katafalks), morga pakalpojumi, kremēšanas pakalpojumi, zārki – piederumi, kapavietu labiekārtošana.

Valdis Volks, akmeņkaļu darbnīca, kapu vietu labiekārtošana

Pīlādžu 6, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Granīta pieminekļi. Kapu vietu labiekārtošana - sētiņas, apmales, soliņi, granīta vāzes, aprīkojumu izgatavošana un uzstādīšana. Strādājam visā Latvijā.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.

 

Krustaceles NA, SIA, Normunda Arama apbedīšanas birojs Madonā

Rīgas 10, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Normunda Arama apbedīšanas pakalpojumu serviss Madonā. Bēres Madonā un Madonas novadā. Organizējam bēru ceremonijas arī visā Latvijas kapsētās. Katafalka pakalpojumi. Miršanas dokumentu noformēšana. Piedāvājam izvadītāju pakalpojumus. Mirušā transportēšana gan Latvijā, gan no ārzemēm (ārvalstīm) - ir pieredze.

Kristers Pukšto, IDV

Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Veicam dažāda veida kvalitatīvus būvdarbus par pieņemamām cenām, galvenokārt Ziemeļvidzemē no piejūras līdz Valkai. Sadarbībai atvērti.

GRANITI, SIA

Tirgus 4, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Par uzņēmumu:

Izgatavojam kapu pieminekļus, piemiņas plāksnītes, kapu pieminekļus no laukakmens, dubultos kapu pieminekļus, granīta kapu apmalītes, slēgtās un daļēji slēgtās apmalītes, kapu sētiņas, kapu soliņus, akmens galdus un citus granīta izstrādājumus no augstvērtīga dažādu krāsu vietējā un Zviedrijas granīta. Pie mums var iegādāties betona apmalītes un sētiņas, bronzas krustiņus, keramiskās bildes, kapu soliņus, granīta vāzes, svečturus. Gravēšana - ornamenti, portreti, ainavas, ziedi, lapiņas u.c. Realizējam individuālus pasūtījumus. Strādājam, veicam pieminekļu uzstādīšanas un kapavietu labiekārtošanas darbus visā Latvijā.

Ludzas Apsaimniekotājs, SIA

K.Barona 49, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Galvenie darbības veidi:: Apzaļumošanas un labiekārtošanas iecirknis Ielu un ceļu uzturēšanas iecirknis Atkritumu apsaimniekošanas iecirknis Ūdensapgādes un kanalizācijas iecirknis Siltumapgādes iecirknis Gāzes saimniecības iecirknis Transporta iecirknis Avārijas dienests

Debesiss, SIA

Gaujas 12, Rīga LV-1026
Par granītu:

Granīta bloki tiek ievesti no Zviedrijas, Karēlijas vai Somijas, kur tie tiek iegūti no klinšaino apvidu karjerām. Šo valstu klimats ir līdzīgs mūsu klimatam, kā rezultātā akmens ir spējīgs dzīvot mūsu klimata apstākļos. Sīkāk par pašu granītu: tas ir kristālisks iezis, kas sastāv no laukšpatiem (40-50%), kvarca (25-30%) un krāsainiem minerāliem (līdz 15%), ir viens no izplatītākajiem akmens veidiem. Paveidi: kālija laukšpatu granīts (normālgranīts), plagioklazu granīts 9plagiogranīts) un sārmainais granīts. Piemīt masīva tekstūra. Izšķir magmatiskos granītus, kas radušies magmai kristalizējoties, un metamorfos granītus, kas radušies metamorfo iežu granitizācijas procesā. Granītam raksturīga augsta salizturība, maza ūdensuzsūce, liela izturība pret dēdēšanu un to var labi apdarināt, slīpēt un pulēt. Granīta krāsojums ir bagātīgs no tumši melniem, sarkanie, zaļganiem, raibiem, pelēkiem līdz pat ļoti gaišiem un pat kristāliskiem. Melnā granīta pieminekļi būs vispiemērotākie gravēšanai, jo uz tiem vislabāk var redzēt gravējumu, kas ļoti kontrastē: Tumši melns granīta kapakmens un gaiši pelēcīgs gravējums.

Smiltenes apbedīšanas birojs Mirklis AF, IK

Daugavas 24, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Apbedīšana Smiltenē. Apbedīšanas pakalpojumi. Apbedīšanas birojs. Pilns apbedīšanas serviss. Kapu kopiņu labiekārtošana. Transports. Ziedi. Sēru pušķi. Sēru vainagi. Izvadītājs. Smiltene. Valka. Valmiera. Gulbene. Madona. Rūjiena.

Semko, SIA, Rosela

Bauskas 20, Rīga, LV-1004
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Mūsu uzņēmums ražo augstas kvalitātes korpusa mēbeles mājām, dzīvokļiem, ofisiem, mazumtirdzniecības un sabiedriskām telpām. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

Stādaudzētavas Zaļā oāze, individuālais darbs

Rencēni, Pumpura 1a, Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Apraksts: Stādu audzētava ir ģimenes uzņēmums, kas 20 gadu laikā ar savu kvalitatīvo piedāvājumu, uzņēmību un laipno attieksmi iemantojis daudzu klientu uzticību, kuri katru gadu saviem dārza darbiem izvēlas tieši stādaudzētavas "Zaļā Oāze" stādus un pakalpojumus. Stādi, kas audzēti un aprūpēti ar gudrību un mīlestību, ļoti labi adaptējas jaunajās mājās un izdaiļo apkārtējo vidi. Iepazīsties ar piedāvājumu un izvēlies, ko sirds kāro!