Laivas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dižāpas, SIA, Kempings

"Dižāpas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Pirts, melnā pirts, makšķerēšana, laivu noma, sporta spēles, kempings, naktsmītnes, telšu vietas, kempinga mājiņas, 30 viesi, treileru parks, bērnu rotaļu laukums, volejbols, futbola laukums, futbols, volejbola laukums, nojume, lauku nojume, 80 personu zāle, kamīnzāle, kamīnzāle 20 personām, svinības, seminārs, katamarāns, motorlaivas,

Grāveri, kempings

"Grāveri" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
laukums, sporta laukums, ugunskura vietas, telts vietas, piknika galdi, soli, mangalis,  pludmale, laivas

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71b, Rīga LV-1029
Apraksts:

Autonoma "ALVI CAR RENT" piedāvā autonomā 100 dažādas klases vieglās automašīnas biznesam un atpūtai. Dažāda līmeņa klases automašīnas, sākot no ekonomiskās līdz luksusa klases auto. Hyundai, Toyota, Nissan, WV, BMW, Porche, Mercedes, Lexus un citu ražotāju auto. Papildus aprīkojumā iespējams iznomāt papildus jumta bagāžniekus, autosēdeklīšus, navigācijas ierīces. Izīrējam arī motociklus, motorlaivas, ūdensmotociklus, piekabes. Piedāvājam īstermiņa, gan ilgtermiņa nomu. Auto iespējams iznomāt arī ar šoferi, tsk. limuzīna nomu īpašiem notikumiem. Veicam auto piegādi klienta norādītā vietā Rīgā, Rīgas lidostā RIX, Rīgas apkaimē, ar iespēju noslēgt nomas līgumu uz vietas. Nomas punkts Rīgā, Zolitūdes 71B, atrodas netālu no Lidostas Rīga un ir atvērts visu diennakti, 00-24! Laipni lūdzam!

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:

SIA "ARI-VI" ir oficiālie pārstāvji Pasaules līderim riepu remonta materiālu ražošanā REMA TIP TOP (Vācija). Veiksmīga sadarbība jau daudzus gadus ir izveidojusies ar vadošajiem riepu ventiļu, riteņu balansēšanas atsvaru un aksesuāru ražotājiem ALLIGATOR VENTILFABRIK (Vācija), SCHRADER (Francija), ITALMATIC (Itālija), SALVADORI (Itālija), PREMA (Vācija),WEGMANN Automotive (Vācija), TIPTOPOL (Polija), SCASON (Somija), SITEK (Vācija), OKU (Vācija).

Sefinance, SIA

K.Valdemāra 57/59, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ kredītu apvienošana, ✓ auto līzings, ✓ kredīts nekustamā īpašuma iegādei. Par mums::

Sefinance apvieno profesionālu finanšu speciālistu komandu ar 11 gadu pieredzi, lai piedāvātu ērtus un vienkāršus aizdevumu risinājumus saimnieciskās darbības veicējiem. Pirmie Latvijā ieviesām kredītu apvienošanas pakalpojumu, sadarbojamies ar visiem vadošajiem aizdevējiem, individuāli pielāgojot aizdevuma nosacījumus. Sefinance speciālisti nodrošina pilnu atbalsta ciklu aizdevuma izvēlē un noformēšanā, kā arī palīdz risināt sarežģītas kredītsaistību dzēšanas situācijas. Savukārt ilggadēja sadarbība ar vadošajiem aizdevējiem ļauj piedāvāt visus pieprasītākos aizdevumu veidus ar operatīvu novērtējumu un izdevīgākajiem līguma nosacījumiem. Uzticieties Sefinance komandai un taupiet savu laiku, nepārmaksājot par kredītsaistībām! Uzņēmums Sefinance ir reģistrēts Patērētāju tiesību aizsardzības centra Kredītu starpnieku un kredītu starpnieku pārstāvju reģistrā ar reģ. Nr. KS-02.

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

LatKredits.lv, LK Capital, SIA

Hanzas 3a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Latkredits.lv ir finanšu risinājumu kompānija, kuras galvenais uzdevums ir palīdzēt saimnieciskās darbības veicējiem risināt dažādas finansiālas darbības. Izskatīšana bez maksas. Bezmaksas līgumu piegāde visā Latvijā. Ja vēlaties ietaupīt savu laiku (nevis meklēt izdevīgāko piedāvājumu saviem spēkiem), naudu (nepārmaksājot % likmi), iegūt izdevīgākos nosacījumus, aizpildiet pieteikumu!

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Jelgavas Impērija, SIA, Veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 32, Jelgava LV-3001
"Jelgavas Impērija" produkcija:: ✓ Bultskrūves ✓ Dībeļi ✓ Paplāksnes ✓ Uzgriežņi ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Celšanas aprīkojums ✓ Instrumenti ✓ Nerūsējošais tērauds

Uzņēmuma galvenais darbības princips ir profesionālas konsultācijas un klientu apkalpošanas kvalitāte un serviss.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

Airtex, SIA, Tentu serviss

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
SIA "AIRTEX" pakalpojumi un piedāvājumi:: ✓ Vieglo piekabju tenti un karkasi ✓ Tenti lauksaimniecības tehnikai ✓ Apvidus un vieglo automašīnu tenti ✓ Pašizgāzēju tenti ✓ Kravas auto tentu izgatavošana ✓ Laivu tenti ✓ Telts ar piepūšamu karkasu ✓ Angāri un karkasa teltis ✓ Rūpnieciskie aizkari un vārti ✓ Baseini zivju audzēšanai ✓ Tentu furnitūra

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Dimanta diski ✓ Griezējdiski ✓ Slīpdiski ✓ Pašlīmējošie abrazīvi ✓ Slīpkluči un slīpšvammes ✓ Slīplentes ✓ Smilšpapīrs ✓ Piederumi un spec produkti ✓ Urbji Par mums: Smilspapirubaze.lv piedāvā klientiem profesionālās klases abrazīvos materiālus par pieejamu cenu, nodrošinot labāko cenas, kvalitātes attiecību tirgū. Nodrošinām ar abrazīviem gan profesionālus kokapstrādes un metālapstrādes uzņēmumus, būvniecības pakalpojumu sniedzējus, amatniekus, gan arī tirdzniecības, nomas uzņēmumus u.c. Veicam operatīvu pasūtījumu izpildi un meklējam piemērotāko risinājumu katrai konkrētajai klienta vajadzībai.

ŠIK studija, SIA, Tentu un laivu pārklāju ražošana

Braila 22, Rīga, LV-1024
Apraksts:

Darbnīca "ŠIK Studija" nodarbojās ar tentu un dažādu laivu pārvalku ražošnu. Piedāvājam lieliskus tentus un pārklājus Jūsu dārza mēbelēm, kā arī ilgtspējīgus, augstas kvalitātes laivu pārvalkus.

Siljurģimet, SIA, Metālizstrādājumu ražošanas, izgatavošanas cehs

Dzirnavu 10, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Frēzēšana ✓ Virpošana ✓ Plazmas griešana ✓ Metāla locīšana ✓ Visa veida metāla metināšana Mūsu produkcija:: ✓ Degvielas mucas ✓ Inspekcijas lūkas (lūka) laivām, kuteriem (dažāda izmēra) ✓ Granulu tvertnes ✓ Ražojam pēc individuāla pasūtījuma

Premako, SIA

Lielkangari , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Par uzņēmumu: Uzņēmums nodarbojas ar nerūsējošā tērauda iekārtu un izstrādājumu ražošanu pārtikas rūpniecībai, laivām un jahtām.

Darba pieredze nozarē vairāk nekā 10 gadi.

Piedāvājam pilnu ražošanas ciklu no idejas līdz gatavam produktam.

Mūsu pieredze palīdzēs jums realizēt savas idejas un vajadzības dzīvē.

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

Motiva Latvija, SIA

Mūkusalas 15a, Rīga, LV-1004
RENSON, fasādes žalūzijas, interjera, iekštelpu žalūzijas, žalūzijas, visa veida žalūzijas Renson, Renson fasādes žalūzijas, premium outdoor, pergolas, terases, verandas, dekoratīvās fasādes, alumīnija fasādes. Viedās tehnoloģijas, preces bērnu drošībai, žalūzijas, fasādes žalūzijas, markīzes, pergolas, terases, elektropievadi,

Dizains un Poligrāfija, SIA

Dobeles iela 43, Jelgava LV-3001
Mēs piedāvājam:: ✓ Poligrāfijas izstrādājumi ✓ Veidlapas | zīmogi | vizītkartes ✓ Lielformāta un uzlīmju druka ✓ Auto aplīmēšana ✓ u.c.

AutoClean, VIEGLO, SMAGO KRAVAS auto mazgāšana, auto salona tīrīšana, dezinfekcija

Akmeņu 45a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Pakalpojumu kvalitāte:

AUTOCLEAN MAZGĀTAVA

Dubultefekts - ĀTRI UN TĪRI!

ĀTRAIS EĻĻAS SERVISS OGRĒ. EĻĻAS MAIŅAS, NOMAIŅA OGRĒ.

ĀTRAIS AUTO RIEPU SERVISS, RIEPU MAIŅA , RIEPU MONTĀŽA OGRĒ.

IZPŪTĒJU MAZGĀŠANA

 

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces