Laivas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ripo DL, SIA, Veikals

Vītolu 12, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Auto rezerves daļas, auto, transports, rezerves daļas Grobiņā, rezerves daļas, detaļas, tirdzniecība, Grobiņa, Vītolu iela, veikals, Ripo, Ripo DL, filtrs, eļļas filtrs, eļļas, eļļa, motoreļļa, smērviela, agro eļļa, agro, lauksaimniecības, zāģu eļļa, DOT, kārbas eļļa, bremžu eļļa, piedeva, elektrolīts, degvielas piedevas, antifrīzs,

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla noliktava Latvijā, Rīgā. Metālu vairumtirdzniecība, tirdzniecība, griešana un piegāde. Melnais metāls. Tērauda produkcija: armatūra, dubult T, metāla profili, caurules, loksnes, sieti, tērauds, U profils, armatūras siets, locīta armatūra, sijas, leņķdzelzis, plakandzelzis, sloksne, apaļdzelzis, kvadrāts. Karsti velmētas

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Zobrati. Zobratu izgatavošana, ražošana. Koniskie zobrati, koniskie spirālzobrati. Koniskie hipoidālie zobrati. Zerol sazobes zobrati, (spirālveida zobi). Neortogonālie spirālzobrati. Zobratu projektēšana. Individuāli projekti. Zobratu montāža, regulēšana. Montāžas, regulēšanas pakalpojumi. Zobratu sērijveida ražošana. Zobrati

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
, Šaha spēle, Laivas , makšķerēšana, Sporta inventārs, Sports, Ziemas sporta inventārs, GPS, Tūrisms,

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
Galvenie pakalpojumi: ✓ Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi, darbs augstumā.  ✓ Fasādes darbi augstumā (ēku paneļu un ēkas fasādes restaurācijas, atjaunošanas, remontdarbi) ✓ Metāla konstrukciju montāža/demontāža darbi augstumā (demontāžas un montāžas darbi) ✓ Krāsošana augstumā (metāla konstrukciju apkope, krāsošana) ✓ Jumta darbi augstumā (Jumtu mazgāšana, remonts,Tekņu uzstādīšana / demontāža / tīrīšana (darbi, kas veicami uz ēku jumtiem)  ✓ Logu mazgāšana augstumā (logu, vitrīnu un stikla paneļu sienu apsekošana) ✓ Koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi (bīstamo koku un koku zaru zāģēšana) ✓ Tehnikas noma (busiņu(mikro) noma,kvadracikli, ūdens motocikli, motocikli, laivas, smailītes,  pirtis/baļļas) 

MY CAR, SIA, Automobiļu detalizētās apkopes centrs

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Dīteilinga pakalpojumi:: ✓ Virsbūves attīrīšana no bituma un metāla putekļiem ✓ Disku mazgāšana ar ķīmiju ✓ Vieglā pulēšana - spīduma atjaunošana ✓ Dziļā pulēšana ar keramisko aizsargpārklājumu ✓ Lukturu pulēšana ✓ Stiklu spodrināšana un aizsargpārklājuma (antilietus) uzklāšana ✓ Salona vieglā tīrīšana ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Salona detalizētā tīrīšana ✓ Antibakteriālā apstrāde (ozonācija) ✓ Aizsargpārklājumu uzklāšana ādas apdarei (sēdekļi - piekšā, aizmugurē) ✓ Salonā esošo lakoto paneļu pulēšana ✓ Konsultatīvie pakalpojumi detalizētajā auto kopšanā ✓ Individuālās apmācības auto salona detalizētajā apkopē ✓ Individuālās apmācības auto virsbūves detalizētajā apkopē ✓ Ādas apdares remonts un krāsošana
ZL.LV iesaka

Mare, viesnīca

Roja, Selgas 1c, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
Par viesnīcu:

Viesnīca "Mare" atrodas skaistā un harmoniskā vietā, Rojā - jahtu piestātnes krastā, meža burvību var redzēt no terases un pludmale ir vien 500m attālumā. Šo īpašumu pārstāv ģimenes uzņēmums, kas to ir lolojuši jau daudzu gadu garumā. Viesnīca izveidota 2006. gadā, bet ik gadu tā tiek atjaunota un sapucēta mūsu viesiem. Arī terases un pārējās viesnīcas teritorijas labiekārtošana notiek katru gadu. Esam gatavi iepriecināt ikvienu ar gardu maltīti, izklaidēm, siltām un jaukām naktsmājām, būt kopā Jūsu īpašajos svētkos - kāzu svinībās, dzimšanas dienās, grupu un citos pasākumos. Kā arī pagatavot svētku maltīti un uzklāt Jūsu svētku galdu. 

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Kudrjavceva Z., šūšanas pakalpojumi

Mārupes 19, Rīga, LV-1002
Tentu, visa veida tentu ražošana, šūšana, izgatavošana. Mašīnu, kuteru, piekabju, puspiekabju, nojumju remonts, nojumju, tūrisma inventāra, pārklāju, čeholu, mugursomas, mugursomu, tekstila, sporta, mūzikas instrumentu, brezenta, matraču, nojumes, izstrādājumi, izstrādājumu, salonu, jahtu, inventāra, piekabju, puspiekabju, markīzu,

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Kitt, SIA

18.novembra 6, Rēzekne LV-4601
Apraksts: Makšķerēšanas piederumu centrs. Piedāvājam plašu spiningošanas aprīkojumu. Tirdzniecībā arī makšķerēšanas un jūras makšķerēšanas piederumi. Plašs klāsts pludiņmakšķerēšanai un upes makšķerēšanai.

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

NIKNĀS LAIVAS

Baznīcas 32, Liepāja, LV-3401
Kāpēc izvēlēties Niknās laivas?:

Mēs vēlamies, lai laivu brauciens Tev paliktu atmiņā kā komfortabls un bezrūpīgs piedzīvojums, tāpēc piedāvājam Tev pilnībā aprīkotu kajaku. Tavām ērtībām piedāvājam Vista Expedition kajakus ar regulējamiem mīkstiem sēdekļiem ar nolokāmu atzveltni, regulējamiem kāju balstiem, ergonomiskiem rokturiem nešanai, drenāžas korķi, iekšējiem peldspējas blokiem, integrētiem dzērienu turētājiem un viegli noslēdzamu mantu glabātuvi.

Liarps, SIA, Preces sportam un atpūtai

Partizānu 28, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apraksts: Preces makšķerēšanai, tūrismam, sportam. Pirotehnika.

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Kanāla kuģīši River Cruises Latvia - ekskursijas

Radio 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Reisu laiki kanāla kuģītim “AURORA” (24 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:30. Reisu laiki kanāla kuģītim “AMBER RĪGA” (12 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00. Biļešu cenas: “Vecpilsētas panorāmas reiss” 1h pieaugušajiem – 15.00 EUR, skolēniem un studentiem (uzrādot ISIC apliecības) – 10.00 EUR, bērniem līdz 10 gadu vecumam – 8.00 EUR.

Amata Adventure, SIA

Miera 11, Rīga LV-1001
Apraksts:

SIA "Amata Adventure" nodarbojas ar laivu, plostu, sporta un tūrisma inventāra nomu, īri. Piedāvājumā rafti, teltis, guļammaisi, kajaki, katamarāni, tenti, glābšanas vestes, hidrotērpi. Mikroautobusu noma. Laivu remonts. Laivu nomas centrs. Rīkojam ekspedīcijas un izstrādājam tūrisma maršutus.

Čiekurlaivas, SIA, laivu noma

"Karateri 2" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts: LAIPNI LŪDZAM LAIVU NOMA ČIEKURLAIVAS! Kanoe un Kajak laivu un SUP dēļu noma laivošanai pa Salacu, Gauju, Braslu. Piedāvājam Jums nomāt divvietīgas kanoe laivas un kajakus lieliskai brīvā laika pavadīšanai pie dabas ar ģimeni, draugiem vai darba kolēģiem. Piedāvājam nomāt arī SUP dēļus nesteidzīgai vai sportiskai un atraktīvai upes un dabas baudīšanai pa Latvijas upēm, ezeriem un citām ūdens tilpnēm.