Laivas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

IGMAL, SIA

Skandu 14, Rīga LV-1067
auto pārbaude, sagatavošana tehniskajai apskatei, diagnostika auto iegādes gadījumā, diagnostika pārdošanas gadījumā, auto apkope, auto metināšanas darbi, riepu maiņa, dpf filtru izgriezšana, chip tuning, auto restaurācija, lukturu pulēšana, auto stiklu maiņa, auto stiklu uzstādīšana, automašīnu krāsošana, motociklu krāsošana, detaļu

Kāpēcis, atrakcijas

Vidzemes 7, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piepūšamo atrakciju noma Ogre, Ogrē, Piepūšamās atrakcijas sporta spēlēm, ballītēm, dārza svētkiem, piepūšamās atrakcijas, bērnu izklaide, atrakcijas bērniem, piepūšamās pilis, "pirātu māja", "Helllo Kitty", "Palmu laiva", "Jautrie šķēršļi", "Mazuļu pils", "Spiderman", "Džungļi", "Spaidermens". Piepūšamo atrakciju noma. „Pirātu

Red Fox, SIA, Veikals Dvina

Spīdolas 13-2, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Mākslīgās ēsmas, mormiškas, mušiņa, dabīgās ēsmas, tārpi, naktstārpi, baltie, mobiļi, ķikuri, mušu kāpuri, laivas

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
ratiņi, šūpoles, gultas gultiņas, bērnu matrači, celtņi, ceļamkrāni, bērnu pistoles, šautenes, ūdens laivas

Otto, veikals

Brīvības 149, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Makšķerēšanas piederumi Jēkabpilī, sporta preces, sporta apavi, inventārs, apģērbs, sports, laivas , makšķerēšanas

Mučas, SIA

"Imantas 1" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Gumijas laivas , Izbraukumi ar kanoe, Izbraukumi ar plostu, Kanoe laivas , Laivas , Laivu aprīkojums, Laivu, braucieni, Laivu noma, Laivu piederumi, Stiklplasta laivas , Kajaki, Laivu braucieni pa Abavu, Laivu

Tomas, SIA, Sporta veikals, preces makšķerēšanai

Dobeles iela 48, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Veikals "Jūsu Sportiskais Stils" piedāvā sporta apģērbus un apavus, sporta inventāru, trenažierus, espanderus, bumbas, skrituļslidas. Preces tūrismam - teltis un guļammaisus, somas un mugursomas, laivas. Preces makšķerniekiem.

''HUBERTS'', Ieroču un makšķerēšanas piederumu veikals Saldū, SIA ''GMB''

Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Veikals "Huberts" aicina iegriezties medniekus un makšķerniekus - gan profesionāļus, gan amatierus, jo piedāvātais sortiments ir tik aptverošs, ka nepieciešamo medībām vai makšķerēšanai atradīs it visi. Munīcija un ieroči, optika un apģērbs, laivas un makšķeres - sākot no demokrātiskām sērijām līdz izcilām un ekskluzīvām.

EKSPERTS AE, SIA

K.Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Vērtēšanas mērķi:: *Kredīta vai līzinga noformēšanai; *Tirgus vērtības noteikšana mantas atsavināšanas gadījumā; *Mantas novērtēšanu izsoles vajadzībām; *Mantojamās mantas novērtēšana; *Mantiskā ieguldījuma novērtēšana; *Īpašuma apdrošināšanai; *Grāmatvedības uzskaites, bilances sakārtošanai; *Īpašuma novērtēšanu pašu vajadzībām.

 

Rožupe, biedrība

Kalni, Kalnu 2, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3898
Apraksts: Kalnu dabas takas upes Losis krastā. Takas garums 2 km. Atpūta pie dabas, dabas objektu apskate, putnu vērošana, telšu vietas, atpūtas vietas ar ugunskuru, laivu noma. Ja paveicas, takā var sastapt kalnu zaļās raganiņas. Taka piemērota dažāda vecuma cilvēkiem, arī ģimenēm ar bērniem.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

vissklimatam.lv

Baltā 1b, Rīga LV-1055
Apraksts:

Uzņēmums piedāvā klimata risinājumus dzīvojamās telpās, ofisos, rūpnieciskos objektos, tirdzniecības centros. Konsultējam, projektējam un uzstādam. Speciālisti palīdzēs izvēlēties piemērotāko aprīkojumu un atbildēs uz visiem interesējošiem jautājumiem.

Amata, tūrisma klubs

Brīvības 111, Rīga LV-1001
Apraksts:

"Amata", tūrisma klubs - rīkojam ekspedīcijas un izstrādājam tūrisma maršutus. Mikroautobusu noma.

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti Par uzņēmumu:

SIA "Niko & Co" ir galdniecības uzņēmums, kas ražo pēc pasūtījuma visa veida galdniecības izstrādājumus, mēbeles, kā arī durvis un logus. Ražojam Kurzemē, apkalpojam visā Latvijā.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Madonas novada pašvaldība, Ošupes pagasta pārvalde

Degumnieki, Skolas 4, Ošupes pagasts, Madonas nov., LV-4833
Apraksts:

Izbaudi Ošupes pagastā plašumu gan laukos, gan Lubānas ezera krastos! Ošupes pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā dienvidaustrumos. Robežojas ar sava novada Barkavas pagastu, Lubānas novada Lubānas pilsētu un Indrānu pagastu, Balvu novada Bērzpils pagastu, kā arī Rēzeknes novadu. Degumniekos (lidlaukā) norisinās novadā iemīļotie mazās Aviācijas svētki, www.aviofest.lv, kuri solās būt interesanti, apmeklētājiem piedāvājot aizraujošu pasākumu programmu ar zaļumballi vakarā!

Madonas novada pašvaldība, Vestienas pagasta pārvalde

Vestiena, "Pagastmāja" , Vestienas pagasts, Madonas nov., LV-4855
Vestienas pagasta pārvaldes iestādes:: ✓ Vestienas bibliotēka ✓ Vestienas pamatskola ✓ Vestienas pamatskolas pirmsskolas izglītības iestāde ✓ Vestienas tautas nams ✓ Vestienas feldšerpunkts Apraksts:

Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Mūsu pagastā atrodas arī Natura 2000 teritorija (ietilpst dabas parks Gaiziņkalns, dabas liegums Ilziņa ezers un Kāla ezera salas, ģeoloģiskais veidojums Bolēnu Acu avots un Vestienas muižas aleja). Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Vestienas pagasts organizē arī Muzikālo pasākumu "Kāla ezera skaņas". Augļu un ogu dārzs – z/s "Jāņkalni" ar iespēju sezonas laikā lasīt, degustēt un iegādāties šo produkciju.

Veicis.lv, INK 99, SIA, Veikals

Striķu 10c, Saldus, Saldus nov. LV-3801
bumbas, šūpoles, rotaļu laukumi, dārza mēbeles, krēsli, matrači, florbols, glābšanas vestes, grili, laivas
ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem