Lidostas, visā Latvijā

Drukāt
ZL.LV iesaka

Sixt auto noma , SIA Transporent auto noma

Elizabetes 55, Rīga LV-1010
Biroji visā Baltijā, (Rīgas, Tallinas un Viļņas lidostās) Lidostas birojs - Starptautiskajā lidosta Rīga
ZL.LV iesaka

Sixt auto noma, SIA Transporent auto noma

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Auto noma, auto īre, autonoma, rentals cars, rental car rental, car for rent, SIXT, mikroautobusi, Lidosta Rīga, elektroauto, auto noma Rīga, busu noma, mikroautobusu noma, Sixt auto noma, pilna servisa līzings, kravas auto, Rīgas lidosta, auto īre, kravas busu noma, limuzīna noma, Sixt car rental, mašīnu noma, Transporent, Sixt rent a car, Sixt

Kesto, SIA

Vaiņodes 11, Liepāja LV-3407
Kesto, elektromontāža, būvniecība, elektrība, elektrotīkli, zibensaizsardzība, uzņēmums, Liepāja, rekonstrukcija, būvdarbi, sakaru tīkli, elektroinstalācijas, telekomunikācijas.

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71b, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.

Volvfix, SIA, VOLVO vieglo automašīnu rezerves daļas-autoserviss

Zeltiņu 50-52, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: 10 gadu pieredze servisa darbiniekiem! VOLVO XC90/ S60/ S80/ XC70/ V70/ S40/ V50/S70/ lietotas rezerves daļas ar garantiju, dzinēji. Autoservisā veicam Volvo vieglo automašīnu remontdarbus no salona apdares līdz dzinēja remontam!

Easy Travel LV, SIA

Pļavu 63-1, Liepāja LV-3411
Apraksts:

EasytravelLV - neatkarīgi transporta risinājumi par samērīgām cenām! Pasažieru pārvadājumi. Nodrošinām ērtus un komfortablus pasažieru pārvadājumus gan Latvijas, gan visas Eiropas teritorijā un Krievijā. Sākot no sešvietīgiem miniveniem līdz pat pilnībā aprīkotiem, komfortabliem 50-vietīgiem autobusiem, kas paredzēti ilgiem tūrisma pārbraucieniem. Transfēra pakalpojumi. Automašīnu noma. Pakalpojums pieejams gan Latvijas, gan Eiropas teritorijā.

RIGA CAR RENT, auto noma Rīgā

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Nomas spektrs: Pēc veida: ✓ īstermiņa noma (no 1 līdz 30 dienām) ✓ ilgtermiņa noma (no 30 līdz 90 dienām) ✓ pilna servisa noma (no 90 dienām) ✓ transfērs ✓ autovadītāja pakalpojumi Pēc kategorijas: ✓ ekonomiskās klases mašīnas ✓ biznesa klases mašīnas ✓ apvidus automašīnas ✓ luksusa klases mašīnas ✓ miniveni līdz 9 sēdvietām ✓ automašīnas kāzām un citiem svētkiem

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5

BroPro, SIA, Kravas riepu serviss

Dzirnieku 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Mēs esam kvalificēts kravas un vieglo auto riepu un disku serviss. Sertificēti darbinieki ar vairāk kā 15 gadu pieredzi labprāt sniegs konsultācijas, atbildēs uz Jūsu jautājumiem un palīdzēs izvēlēties tieši Jums piemērotāko risinājumu! Strādājam pēc klienta pasūtījuma arī ārpus darba laika!

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Izvēlies auto mūsu mājaslapā:

Izvēlieties jebkuru automašīnu no pieejamo auto saraksta vai zvaniet mums, lai vienotos par jums piemērotāko automašīnu. Sagatavojiet informāciju auto nomas līgumam - Vārds, Uzvārds, personas kods, deklarētā adrese un e-pasts. Norādiet datumus, kad jums nepieciešama automašīna, izvēlieties, kā vēlaties saņemt automašīnu - mūsu atrašanās vietā vai piegādi uz noteiktu adresi. Mēs sagatavosim jums līgumu, rēķinu un automašīnu. Pēc apmaksas, rezervācija tiks veikta. Saņemot automašīnu, jums jāuzrāda vadītāja apliecība un ID karte/Pase.

ZL.LV iesaka

INESTA Consulting and Trading, SIA

Piņķi, Bezdelīgu 5, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Mūsu klienti:

"INESTA" klienti parasti ir pašvaldību iestādes, starptautiski enerģijas ražotāji, siltuma ražotāji, kā arī mazāki vietējie uzņēmumi ar atkritumu savākšanas, šķirošanas, apglabāšanas un pārstrādes prasībām. Mēs strādājam visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Par mums:

"INESTA", kas dibināta 2016. gadā, ir vadošais integrēto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu un atkritumu savākšanas iekārtu piegādātājs. Mūsu pakalpojumu klāstā ir pabeigti risinājumi, atkritumu apsaimniekošana, konsultācijas atkritumu savākšanā, kā arī mēs esam vadošo atkritumu savākšanas iekārtu izplatītāji, papildus piedāvājot mūsu pašu augstas kvalitātes aprīkojuma klāstu.

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10a, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "MultiLines" ir augstas klases tūrisma autobusu nomas uzņēmums Rīgā, kas pārvadā pasažierus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Eiropā, Krievijā, NVS. Mikroautobusu un autobusu noma ar vadītāju. Transfērs no / uz Lidostu Rīga RIX. Auto transporta noma. Pasažieru, darbinieku, skolēnu, tūristu, kāzu viesu, korporatīvo pasākumu organizatoru pārvadājumi.

Taxi Kuldīga

Sūru 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Piedāvājam kvalitatīvus taksometra pakalpojumus ar ilggadēju pieredzi. Profesionāli un laipni šoferīši, iepriekš vienojoties, jūs nogādās jebkurā Latvijas nostūrī, kā arī piedāvājam kurjera pakalpojumus (pārtiku, sīkpaku, ziedu utt.), piegādi jūsu norādītajā laikā un vietā. Uz tikšanos!!!

Alcoscan, veikals

Ieriķu 3, TC "Domina", Rīga, LV-1084
Apraksts:

"Rovico Latvia" piedāvā sertificētus, uzticamus un precīzus alkometrus, kā arī to pilnu servisu. EATA apstiprināti. Atbilst Latvijas likumdošanai. "Rovico Latvia" ar alkometriem apgādā policiju, robežsardzi, pašvaldības policiju, lidostas, lidsabiedrības, autobusu parkus, lielus un mazus uzņēmumus, kā arī privātpersonas. "Rovico Latvia" ir saņēmis ISO 9001:2015 kvalitātes sertifikātu. Ja iedzer, nepaļaujies uz sajūtām! Pārbaudi sevi, izmantojot oriģinālo Alcoscan alkometru!

Alcoscan, veikals

Mūkusalas 71, TC "Rīga Plaza"-1.st., Rīga, LV-1004
Profesionālie alkometri. Alkometru vairumtirdzniecība. Kvalitatīvi. Alkometru serviss, kalibrēšana, narkotiku testeri. Alkometri, Alkometrs Rīgā, kalibrēšana, tirdzniecība, Alcoscan, AlcoSafe. Precīzi, uzticami, sertificēti, alkometrus, EATA apstiprināti, atbilst LR likumdošanai, robežsardzei, pašvaldības policijai. Kur nopirkt

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

Pilenieki, ZS

Ziemupe, "Pilenieki" , Vērgales pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3463
Apraksts:

Pasažieru pārvadājumu pakalpojumi līdz 17 vietām pa Latviju, Lietuvu un Igauniju. Mikroautobusu noma.  Garantē kvalitatīvu un drošu pakalpojumu izpildi.

Darba spars, SIA

Slokas 55, Rīga, LV-1007
Apraksts: Rūpnīca Darba Spars SIA piedāvā metāla apstrādes pakalpojumus un pieņem pasūtījumus metāla konstrukciju un dažādu metālizstrādājumu izgatavošanai no tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija, un citiem krāsainiem metāliem! Izgatavojam ielu nosaukumu plāksnītes!

Liepāja, lidosta

Cimdenieki, Lidostas 8, Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Lidostas