Liepāja, adresē Liepāja

Drukāt

Sklandas, viesu māja

Bernāti , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Par mums:

Viesu nams "Sklandas" atrodas Bernātos, 14 km attālumā no Liepājas. Viesu mājas atrodas tikai 3-5 minūšu pastaigas attālumā no jūras. Viesiem tiek piedāvātas trīs pilnībā aprīkotas mājas ar vienu vai vairākām guļamistabām, viesistabas zonu, virtuvi, privātu vannas istabu un pirti (vienā no mājām). Viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta, bezmaksas wifi, plakanā ekrāna televizori un pilnībā aprīkota virtuve. Tāpat viesu komfortam ir pieejami dvieļi, gultas veļa, čības un bezmaksas tualetes piederumi. Katras mājas teritorija ir aprīkota ar terasi, ugunskura vietu un grilu. Tāpat ir atpūtas iespējas dārzā. Bernāti ir viena no iecienītākajām atpūtas vietām Kurzemē, jo tā ir skaista visos gadalaikos. Vasarā tās galvenais skaistums ir zaļie meži un plašā baltsmilšu jūras piekraste, taču ziemā Bernāti apburs ikvienu ar sasalušo Baltijas jūras piekrasti un tās sniegotie meži ir iemīļota vieta ziemas prieku baudīšanai.

Adele, veikals

Avotu 4, Liepāja LV-3401
Par veikalu:

Dziju veikalā "Adele" ir pieejamas ļoti dažādas dzijas - merino vilna, pusvilna, kokvilna, lauku vilna, lins, tambordiegi, kazlēna mohēra, ir arī specializēta dzija zīdainīšiem, kā arī jau gatavi adīti un austi izstrādājumi. Piedāvājumā ir arī Addi adāmadatas, tamboradatas, pērlītes, podziņas - bērniem, marķieri. Laipni gaidīti!

ASIA, SIA

Meldru 1, Liepāja, LV-3401

Uzkrātā darba pieredze sniedz spēju ātri un precīzi izpildīt pasūtījumu, kas sniedz milzīgu gandarījumu un labi paveikta darba sajūtu.

Apraksts:

"Asia" SIA – vietējais uzņēmums ar milzīgu pieredzi malkas, kamīnmalkas, palešu un kamīnmalkas kastu ražošanā.

Paspārnes G. psihoterapeites privātprakse

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Konsultācijas klātienē un attālināti. Konsultācijas individuāli un grupā. Psihodrāma. Supervīzijas.

Pavlovskas Baibas psihologa privātprakse

Kungu 21-17, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Esmu gatava kļūt par pavadoni ikvienam uz laiku, kamēr esat ceļā, lai rastu atbildes uz saviem jautājumiem! Konsultēju un atbalstu krīzē (tuva cilvēka nāve vai nozīmīgu attiecību, ideālu zudums; smaga slimība; darba zaudējums; dzīves jēgas zudums; fiziska vai emocionāla vardarbība), attiecību jautājumos, atkarības – līdzatkarības jautājumos. Darbs ar psihosomatiskām izpausmēm: galvassāpes, trauksmes izjūta, bezmiegs, murgi, pazemināts enerģijas līmenis ikdienā u.c. Strādāju konsultācijās, izmantojot geštaltterapijas metodes. Sniedzu individuālo klientu konsultācijas karjeras, profesionālās dzīves un darba interviju jautājumos, veicu psiholoģisko diagnosticēšanu jeb izpēti ar psiholoģisko testu palīdzību. Psiholoģijas maģistrs. Psiholoģijas Mg.

ArchiJazz, SIA

Kuršu 29-2, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Uzņēmums Liepājā, nodarbojas ar privātmāju, sabiedrisko ēku, dzīvokļu, palīgēku, guļbūvju un koka karkasa māju projektēšanu, dizaina izveidi un maketēšanu.

AZA lietotas preces

Zemnieku 4a, Liepāja, LV-3401
Par veikalu:

AZA - lietotu preču veikals Liepājā ar lielu sortimentu un laipnu servisu! Mēbeles un sadzīves tehniku var apskatīt klātienē un iegādāties jums ērtākā laikā, iepriekš zvanot pa tel. 26970288. Piedāvājām arī piegādi uz mājām. Laipni gaidīti!

Elīnas Lauvas ārsta prakse, SIA

Ziemeļu 19, Liepāja, LV-3405
Izglītība un pieredze: ✓ Latvijas Medicīnas akadēmijas Medicīnas fakultāte (1995) ✓ Rezidentūra dzemdniecībā un ginekoloģijā (1999) ✓ „Techniques Avancées en Endoscopie Gynécologique” (Centre International de Chirurgie Endoscopique), France (2011) ✓ New Trends in Operative Hysteroscopy held in Milan, Italy (2014)        ✓ Modern Hysteroscopy (Europian Academy of Gynaecological Surgery) held in Nicosia, Cyprus  ✓ Advanced Techniques in Laparoscopic Gynecological Surgery, IRCARD, France (2017) ✓ SIA „Cēsu klīnika” – Vidzemes Mazinvazīvās ķirurģijas dienas centrs (līdz 2018) 

SANTAS, dārzniecība

Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

Santas Reinholdes dārzniecībā "Santas" plašā sortimentā vasaras un daudzgadīgās puķes, garšaugu un graudzāļu stādi Grobiņā. Piedāvājumā arī košumkrūmu un skujeņu stādu tirdzniecība.

No aprīļa līdz septembrim ir iespēja mūsu audzētos un lolotos stādus iegādāties pie mums stendā Liepājas Pētertirgū Kuršu ielā 5-7/9.

BL serviss, SIA

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Darbības jomas:: ✓ Kondicionieri ✓ Ventilācija ✓ Siltumsūkņi ✓ Apkure Apraksts: Uzņēmums piedāvā kondicionieru, ventilācijas, gaiss-gaiss un gaiss-ūdens siltumsūkņu, kā arī apkures sistēmu uztādīšanu, apkalpošanu un remontu. Uzņēmuma darbinieki ir kvalificēti speciālisti ar ilggadēju pieredzi nozarē, tāpēc spējam ieteikt labākos iespējamos risinājumus atbilstoši klienta vēlmēm. Uzticētos darbus veicam ātri, precīzi un kvalitatīvi. 

Lejas-Andersones I. psihologa privātprakse

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Psihologa konsultācijas pieaugušajiem ✓ Psihologa konsultācija jauniešiem ✓ Grupu psihoterapija ✓ Psihisko traumu psihoterapija ✓ Atbalsta terapijas Apraksts:

Konsultācijas virzītas uz klienta resursu apzināšanos, tikšanos pašam ar sevi, savām vēlmēm un reālajām iespējām. Tās veicina sevis pašizjūtu. Konsultācijas sekmē problēmsituāciju izpratni un attiecību labirintu šķetināšanu. Konsultācijās tiek veikta risinājumu meklēšana attiecībās ar citiem un attiecībās ar sevi. Būšu kā pavadošais atbalsta gids jūsu individuālajā izaugsmes ceļojumā. Mana izglītība ir psihologijā (konsultēšanā psiholoģiskās krīzes situācijās, grupu psihoterapijā (psihodinamiskā pieeja), psihisko traumu psihoterapijā (psihodinamiskā procesuāli-somatiskā pieeja)), kā arī pedagoģijā un jogā. Darba pieredze: 2004. – 2005. skolas psihologs; 2005. – 2009. psihologs, karjeras konsultants PKIVA; kopš 2009.gada psihologa privātprakse; kopš 2012.gada psihologs ieslodzījuma vietā.

Pavillone De Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"PAVILLON de ROZE" – kaukāzu virtuves restorāns Liepājā, izsmalcinātā un mūsdienīgā izpildījumā. Tā ir vieta, kas stāsta par Kaukāza virtuves tradīcijām, papildinot tās ar mūsdienīgām garšām un nelielu Eiropas akcenta pieskārienu.

Roze, restorāns

Rožu 37, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

ROZE RESTAURANT – Eiropas virtuves restorāns, kas atrodas vienā no labākajām vietām Liepājā, netālu no Baltijas jūras krasta. Restorāns ir atvērts sezonāli no 1.maija līdz 1.oktobrim.

Anitas Burkevicas zobu higiēnista prakse

Lielā 81, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Par zobu higiēnista praksi:

Anitas Burkevicas zobu higiēnista prakse Grobiņā, Lielā iela 81. Darba laiks pēc pieraksta. Grobiņā ziemas mēnešos pieņem arī sestdienās.

Pilenieki, ZS

Ziemupe, "Pilenieki" , Vērgales pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3463
Apraksts:

Pasažieru pārvadājumu pakalpojumi līdz 17 vietām pa Latviju, Lietuvu un Igauniju. Mikroautobusu noma.  Garantē kvalitatīvu un drošu pakalpojumu izpildi.

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Diagnostika ✓ Ārstniecība ✓ Rehabilitācija ✓ Profilakse un veselības pārbaudes ✓ Grūtnieču un bērnu veselība Apraksts:

Veikt veselības pārbaudes VCA poliklīnikās ir ātri, kvalitatīvi un patīkami – visi nepieciešamie speciālisti vienuviet Jūsu ērtībām un labsajūtai. Kvalitatīvas veselības aprūpes viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem ir ātra un precīza slimības diagnostika. Mēs piedāvājam sertificētus medicīnas speciālistus, kas ir pieredzes bagāti un zinoši dažādās medicīnas nozarēs un savā darbā izmanto modernas un augstas kvalitātes tehnoloģijas. Medicīniska rehabilitācija ir nepieciešama, lai samazinātu pārejas posmu no slimības uz iespējami pilnīgāku veselības atgūšanu, kā arī ikvienam, kurš vēlas rūpēties par savas veselības profilaksi.

 

Ferro Terminal, SIA

Brīvostas 22, Liepāja, LV-3405
Pakalpojumi: ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Kuģu aģentēšana ✓ Muitas brokeru pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi

 

Ekspedēšana visaugstākajā līmenī:

Maksimālā efektivitāte, augstas kvalitātes pakalpojumi un jūsu kravas drošības garantija

Par mums:

SIA "Ferro Terminal" dibināts 2005. gadā Liepājā, Liepājas ostas teritorijā.  Mūsu uzņēmums specializējas beramu, ģenerālu un gabalainu kravu pārkraušanā un apstrādē. Mūsdienās mēs galvenokārt sadarbojamies ar uzņēmumiem, kuri veic ferosakausējumu pārkraušanu. Kā jau zināms, šādas kravas ir “kaprīzas” un ir nepieciešama lielāka uzmanība attiecībā uz pārkraušanas kvalitāti un drošību. Lai nodrošinātu pakalpojumu maksimālo efektivitāti un kvalitāti, lai nodrošinātu kravas drošību, sadarbojamies ar neatkarīgām survejeru kompānijām. Mums ir unikāla iespēja izmantot neaizsalstošu ostas akvatoriju. Mēs nodrošinām maksimālu efektivitāti un drošību, strādājot ar Jūsu kravām.

Šmid Ltd., SIA

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Darba apģērbi un apavi:

Šmid Ltd. ir darba apģērbu, darba apavu, darba cimdu un specapģērba tirdzniecību visā Latvijā un Baltijas valstīs.Uzņēmums sniedz pakalpojumus jau 18 gadus. Piedāvājam tādus produktus kā ķiveres, cimdus, aizsargapavus, kombinezonus un cita veida apģērbi, kas paredzēti darbam.Mūsu uzņēmumā Jūs atradīsiet tādus darba apģērbu zīmolus kā: 3M, HELLY HANSEN, MONITOR, SIEVI, ZEKLER, TOP SWEDE, L, BRADOR, DELTA PLUS, COFRA, GUIDE, GRIPPAZ, UVEX, PESSO, BALTIC CANVAS, FTG, GIASCO, TEXSTAR, ATG, CXS,FRISTADS, ACODE, BLAKLADER, VIKING, SIRSAFETY, KASK, CRESTO un citi.

Irēna Kibelko, zvērināts advokāts

Graudu 43a, Liepāja LV-3401
Par mani: Irēna Kibelko - zvērināta advokāte ar 30 gadu pieredzi amatā. Sirdij ļoti tuvas ir civiltiesības, bērnu un ģimenes lietas, kā arī darba tiesības. Sniedzu juridisko palīdzību (arī ar dzīvokļu apsaimniekošanu saistītiem jautājumiem), gatavoju juridiskos dokumentus Liepājā, Kurzemē un citviet Latvijā. Pārstāvu tiesā personu likumīgās intereses.

Otaņķu gardumi, kafejnīca

Klaipēdas 104c, Liepāja LV-3416
Produkti:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums:: "Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus.