Liepāja, adresē Liepāja

Drukāt

Lauku sēta Liepājā

Krūmu 62, Liepāja LV-3405
"Otaņķu gardumi kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu no "Otaņķu gardumi" saražotā piena, krējuma, sviesta un miltiem. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Liepājas nodaļa

Pulvera 12-16, Liepāja LV-3405
Hidraulika, Hidrauliskās ierīces, Hidraulikas iekārtas, Hidraulikas piederumi, Hidropiederumi, Hidraulikas serviss, Hidroserviss, Pneimatika Hidrauliskās sistēmas, Hidrosistēmas Hidraulisko sistēmu remonts, Hidrosistēmu remonts Hidraulisko sistēmu projektēšana, Hidrosistēmu projektēšana Hidraulisko sistēmu apkope,

Onninen EXPRESS Liepāja

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
"Onninen":

Tirdzniecības vietas

Onninen Express ir pašapkalpošanās veikali, kas piedāvā pasaulē vadošo ražotāju kvalitatīvas preces ūdensapgādei, siltumapgādei, saules enerģijas risinājumiem, ventilācijai, gaisa kondicionēšanai, elektroapgādei, pneimatika, kā arī stiprinājumi, instrumenti, ķīmija un profesionāli darba apģērbi. Ja nepieciešamā prece nav pieejama veikalu sortimentā, to var pasūtīt no Onninen centrālās noliktavas un nākamajā dienā saņemt Express veikalā. Veikalos var saņemt profesionālas konsultācijas par precēm, kā arī ieteikumus inženiersistēmu komplektācijai.

Sarežģītāku jautājumu gadījumos, konsultācijas klientiem sniegs diplomēti projektu tirdzniecības inženieri. ONNINEN EXPRESS Dārzciems

Dārzciema iela 39, Rīga

Mob. tālr. 25672333

E-pasts: darzciema@onninen.com

Darba laiks: darba dienās no 7:30 līdz 18:00

ONNINEN EXPRESS  Pārdaugava

Raudas iela 12b, Rīga Mob. tālr. 23444335

E-pasts: pardaugava@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 ONNINEN EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas iela 14, Valmiera

Mob. tālr. 23444332

E-pasts: valmiera@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 ONNINEN EXPRESS Liepāja

Zemnieku iela 60, Liepāja

Mob. tālr. 23444334

E-pasts: liepaja@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 Latgales reģionā jums palīdzēs Onninen tirdzniecības pārstāvis Ainārs Turčinskis Mob. tālr. 27 316500 E-pasts: ainars.turcinskis@onninen.com

International Property Service, SIA

Bāriņu 15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Aijas Lībekas grāmatvedība. Pilns grāmatvedības cikls. Pakalpojumus sniedz Liepājā, Kurzemē un visā Latvijā. Klientu ērtībai e-pasts: figaro9@inbox.lv

Uaneta, viesu nams

Kalēju 53, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Papildu pakalpojumi:: ✓ pirts ar lauka baseinu, sauna, ✓ banketu zāles līdz 50 personām, ✓ klājam visa veida mielasta galdus. Apraksts:

Viesu māja "UANETA" atrodas Grobiņā, Kalēju ielā 53. Mēs Jums piedāvājam lielisku atpūtu kādā no astoņām viesu mājas mājīgajām istabiņām, kurās vienlaikus var uzņemt līdz 20 cilvēkiem, un relaksēties mūsu pirtiņā ar lauka baseinu. Viesu rīcībā ir plašs dārzs ar šūpolēm, vieta piknikam ar dārza kamīnu, kur var izvārīt gardu zupu, izcept pankūkas vai uzgrilēt, ko sirds vēlas. Jūsu svinībām piedāvājam banketu zāli, kurā var uzņemt līdz 50 viesiem.

Zīmogi, zīmogu izgatavošana Liepājā

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgoņu 20, Liepāja LV-3401
Apraksts: Zīmogi, spiedogi, zīmogu izgatavošana Liepājā, Kurzemē.

Māra Jākobsone, masiere

Kuršu 18-2.st., Liepāja LV-3401
Par masieri: Sertificēta masiere ar vairāk kā 20 gadu darba pieredzi. Neiroenerģētiskā kinezioloģija. Masāža ar Tibetas dziedošajiem traukiem. Ārstnieciskā masāža, klasiskā masāža, hirudoterapeite (ārstēšana ar medicīniskajām dēlēm), limfodrenāža. Darba laiks: pēc pieraksta.

Atštaukas, Liepājas aktrišu folkloras apvienība

Bāriņu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: 1995. gada jūnijā mēs, Liepājas teātra aktrises, nolēmām iepriecināt kolēģus sezonas slēgšanas koncertā ar Līgo dziesmām. Šajā brīdī tad arī dzima doma par "Atštaukām". Mēs nākam no visiem Latvijas novadiem, tāpēc arī dziedam dažādu novadu dziesmas. Protams, pārsvarā tās ir Kurzemes puses dziesmas, jo mūsu priekšdziedātāja bija Austra Pumpure - īsta rucavniece. Viņas dziesmu pūru izmantojam joprojām. Tā kā bieži iznāk dziedāt dažādos godos, kā jau aktrises, savas programmas veidojam kā nelielus uzvedumus, atbilstošus gadskārtu svētkiem un dažādiem godiem - kāzām, kristībām utt. Uzņem "NAMĪNĀ" viesus, sagaida ar zupu, cienastu, koncertu. Aicinām bērnus piedalīties tradicionālo svētku folkloras skoliņās. 2017. gadā Lauku Ceļotājs piešķīra folkloras grupai "Atštaukas" kultūras zīmi "Latviskais mantojums". Laipni gaidām tūristus un Liepājas viesus folkloras centrā "Namīns".

Greywolf Accounting, SIA

Kuģinieku 5, Liepāja LV-3401
Apraksts: Grāmatvedības uzņēmums ar vairāku gadu pieredzi sniedz grāmatvedības pakalpojumu maziem un vidējiem uzņēmumiem. Pieredze darbā ar bāriem, restorāniem, celtniecības uzņēmumiem, veikaliem. Uzņēmumā ir kvalitatīvi izstrādāti iekšējās kārtības noteikumi NILLF un sankciju likumu jomā, darbība apdrošināta. Pakalpojuma cena tiek aprēķināta individuāli, vadoties pēc klienta pamatojumu dokumentu apjoma, EKA un darbinieku skaita, skaidras naudas darījumu apjoma u.c.

O!Bistro, kafejnīca

Brīvības 164, Liepāja LV-3401
Piegāde:

Privātpersonām pakalpojums pieejams tikai Liepājas pilsētas teritorijā;

Juridiskās personas apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās;  

Ēdiens līdzņemšanai, piegāde, uzņēmumu ēdināšana

Apraksts:

Atrodamies veikala K-SENUKAI telpās. Kafejnīca “O!Bistro” nodrošina kvalitatīvu pusdienu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Par fiksētu cenu pieejams komplekso pusdienu piedāvājums “Sātīgais” un “Veselīgais”. Pusdieno uz vietas vai pasūti ēdiena piegādi, zvanot uz 63431717.  Pasūtījumus pieņemam 9:00 - 14:00.

#garšoēst!, kafejnīca

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Piegāde:

Juridiskām personām (uzņēmumu ēdināšana) apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās.

Apraksts:

Kafejnīca “garšoēst” piedāvā vienkāršu, garšīgu un sātīgu pusdienu piedāvājumu par draudzīgu cenu, cilvēkiem ar steidzīgu dienas ritmu. Ikviens patīkamā vidē var malkot aromātisku kafiju un baudīt svaigus, gardus un uz vietas gatavotus konditorejas izstrādājumus.

KŪP bbq, kafejnīca

Atmodas bulvāris 6a, Liepāja LV-3414

"Kūp BBQ" strādā pēc pieprasījuma banketos, pasākumos un festivālos.

Ēdiens līdzņemšanai Wolt pakalpojumos.

Apraksts:

"KŪP BBQ" brīvdabas kafejnīca un bārs atrodas kultūrvietā "Atmodas Dārzs". "Kūp BBQ" ir vieta, kur brīvā atmosfērā var nogaršot sātīgus gaļas ēdienus ar piedevām. Mūsu ēdienkarte ir balstīta uz autentisko bārbekjū ēdiena pagatavošanas procesu. Mūsu gaļa ir lēni kūpināta un gatavināta, tādējādi nezaudējot sulīgumu.

Piedāvājam banketu sortimentu, galdu klāšanu, dalību ar pārvietojamo “food truck” festivālos, pasākumos, publiskās un privātās svinībās.

Kafejnīca darbojas vasaras sezonā, pirmdienā un otrdienā atpūšamies! Izbraukuma banketus nodrošinām visu gadu!

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Liepājas filiāle

Ventspils 51, Liepāja, LV-3405
Izglītības programmas (vidējā profesionālā izglītība):: ✓ Enerģētika un elektronika ✓ Programmēšana ✓ Datorsistēmas, datubāzes un datortīkli ✓ Elektronika ✓ Telekomunikācijas ✓ Administratīvie un sekretāra pakalpojumi ✓ Kokizstrādājumu izgatavošana ✓ Metālapstrāde ✓ Mehatronika ✓ Siltumenerģētika ✓ Inženiermehānika ✓ Telemehānika un loģistika

Studiju programmas (1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība):

✓ Elektriskās iekārtas ✓ Siltumenerģētika ✓ Aukstumtehnika ✓ Informācijas tehnoloģijas ✓ Telekomunikācijas ✓ Elektronika ✓ Telemātika un loģistika ✓ Autotransports ✓ Inženiermehānika (mehatroniķis, mašīnbūves speciālists) ✓ Kokapstrāde

Siriuss-A, TV Remontdarbnīca

Ugāles 7-16A, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Siriuss-A, TV Remontdarbnīca - TV darbnīcā veic visa veida televizoru, monitoru un dekoderu remontu ar garantiju uz izpildīto darbu. TV pultis un programmēšana. Meistars ar 25 gadu pieredzi - konsultācijas, diagnostika un izbraukšana pie klienta. Iepērk LED televizorus ar bojātu vai sasistu ekrānu un citiem defektiem. Sniedz attālinātu bezmaksas konsultāciju pa telefonu vai whatsapp.

Kristīgā literatūra un dāvanas, veikals

Siena 10, Liepāja LV-3401
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

Latvijas Neredzīgo bibliotēka, Liepājas filiāle

Ganību 197/205, Liepāja LV-3407
Kam var tikt izsniegtas pielāgotās audiogrāmatas?: Latvijas Neredzīgo bibliotēka apkalpo ikvienu, kuram ir grūti vai nespēj lasīt parasto drukāto tekstu. Mūsu lasītāji ir neredzīgas un vājredzīgas personas, kā arī personas ar citādām lasīšanas grūtībām (t.sk. seniori, cilvēki ar disleksiju u.c) un ar fiziskiem traucējumiem, kas minētas Autortiesību likuma 22(1). pantā.
ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

VL Serviss 1, SIA, Vārti, vārtu automātika, serviss Liepājā, Kurzemē

Ezermalas 5, Liepāja LV-3401
Produkcija:: ✓ Garāžu vārti ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Žalūzijas ✓ Sētas divviru vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Pieejas kontrole ✓ Barjeras ✓ Vārtu automātikas Par uzņēmumu:: SIA "VL Serviss" ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar aizsargžalūziju, vārtu un to automātiku uzstādīšanu, kā arī servisu. Automātiskie vārti. Garāžu vārti. Vārtu automātika. Pasūtīšana. Vārti, žogi.

FN-Serviss, SIA, Liepājas birojs-veikals/noliktava

Zemnieku 57, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi::

Ugunsdrošības pakalpojumi:

✓ Ugunsdrošības uzraudzība – “Drošais” ✓ Ugunsdzēsības inventāra pārbaude, apkope, izvietošana un utilizācija ✓ Skursteņslauķa pakalpojumi ✓ Mehānisko ventilācijas sistēmu tehniskā stāvokļa pārbaude un tīrīšana ✓ Ugunsdrošības audits, dokumentācijas izstrāde un uzraudzība ✓ Evakuācijas plānu un ūdensņemšanas vietu shēmu izstrāde, uzstādīšana ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu apkope, montāža un remontdarbi ✓ Elektroinstalāciju pārbaude ✓ Praktiskās apmācības un instruktāžas ugunsdrošības jomā ✓ Kursi un semināri ugunsdrošības jomā  ✓ Evakuācijas apgaismojumu pārbaude  ✓ Objekta plānojuma shēmas izstrāde  ✓ Virtuālā dzēšana ar ugunsdzēsības aparātiem

Darba aizsardzības pakalpojumi:

✓ Darba aizsardzības uzraudzība – “Drošais” ✓ Darba vides risku novērtējums ✓ Darba vides iekšējā uzraudzība ✓ Darba aizsardzības sistēmas audits ✓ Ergonomikas audits ✓ Obligātās veselības pārbaude ✓ Instruktāžas darba aizsardzībā ✓ Kursi un semināri darba aizsardzības jomā

FN-SERVISS on-line sistēmas pakalpojumi:

✓ On-line instruktāžas ugunsdrošībā un darba aizsardzībā, pirmajā palīdzībā ✓ Obligātās veselības pārbaužu karšu administrēšanas modulis ✓ Iekšējo apmācību modulis

Apmācības

✓ Kursi Darba aizsardzībā ✓ Kursi Ugunsdrošībā ✓ Pirmās palīdzības kursi

FN-Serviss, SIA, Ventspils birojs-veikals/noliktava

Liepājas 4, Ventspils LV-3601
Darba drošība, Darba aizsardzība, Ugunsdrošība, Ugunsdrošības pakalpojumi,  Darba aizsardzības pakalpojumi, Darba drošības pakalpojumi, Darba aizsardzības sistēmas audits, Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana, Darba vides risku novērtēšana, Darba vides risku novērtējums, Darba