Liepāja, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Visidarbi.lv, darba sludinājumi

Baznīcas 20/22-30, Rīga LV-1010
Darbs, darba sludinājumi, darba piedāvājumi, vakances, aktuālās vakances, vajadzīgi darbinieki, meklēt darbu, darbs novadā, darbs rajonā, darbs visā Latvijā, darbs Grieķijā, darbs Nīderlandē, darbs Vācijā, visidarbi.Lv Rīgā, Jelgavā, Daugavpilī, Jēkabpilī, Jūrmalā, Liepājā, Rēzeknē, Valmierā, Ventspilī, Ādažos, Aizkrauklē, Balvos,

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
, Dagda, Krāslava, Alsungas novads, Skrunda, Kuldīga, Durbe, Pāvilosta, Aizpute, Grobiņa, Priekule, Liepāja

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Jaunjelgava, Jēkabpils, Jelgava, Jūrmala, Kandava, Kārsava, Krāslava, Kuldīga, Ķegums, Lielvārde, Kurzemē, Liepāja

DSV Latvia, SIA, auto, jūras un avio kravu pārvadājumi

Krustpils 31, Rīga LV-1073
Lielgabarīta kravu pārvadājumi, smagsvara kravu pārvadājumi, negabarīta kravu pārvadājumi, transporta, sauszemes kravu pārvadājumi, autotransporta pakalpojumi, kravu pārvadājumi. Starptautiskie, vietējie kravu pārvadājumi, ar auto transportu, salikto kravu pārvadājumi. Pilno treileru pārvadājumi no Latvijas uz Lietuvu, no Lietuvas.

Ģeo, SIA, Ģeoloģija un mērniecība

Putnu 9, Rīga, LV-1004
Daugavpils, Preiļi, Līvāni, Bauska, Dobele, Jēkabpils, Aizkraukle, Ogre, Saldus, Jelgava, Kuldīga, Liepāja

Baltic Restaurants Latvia, SIA

Aktuālo informāciju skatīt mājas lapā!
Elizabetes 20, Rīga LV-1050
Banketi, ēdināšana, pusdienu piegāde kolektīviem, restorāni, restorāns centrā, izbraukuma banketi, svinības, restorāns, BALTIC RESTAURANTS, DAILY SPECIAL, DAILY, SUBWAY, TAKE OFF, CHAT, pusdienu restorāns, pusdienu restorāni, kafejnīcas, kafejnīca, cafe, ēdnīca, ēdnīcas, uzņēmumu darbinieku ēdināšana, ēdienu piegāde, ēdienu piegāde
ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Jēkabpils, Jēkabpilī, Jelgava, Jūrmala, Kandava, Kārsava, Ķegums, Ķegumā, Krāslava, Kuldīga, Lielvārde, Liepāja

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Lauksaimniecības tehnika Liepāja . Lauksaimniecības tehnika Saldus. Lauksaimniecības tehnika Bauska.

Līrikera-M, SIA

K.Valdemāra 1a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Dobele, Gulbene, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Kuldīga, Krāslava, Liepāja

Baltikons-Centrs, SIA

Lāčplēša 75-4Rīga LV-1011
Pakalpojuma sniegšanas vieta:

Ainaži, Aizkraukle, Aizpute, Aknīste, Aloja, Auce, Baldone, Baloži, Balvi, Bauska, Brocēni, Cesvaine, Cēsis, Dagda, Daugavpils, Dobele, Durbe, Grobiņa, Gulbene, Ikšķile, Ilūkste, Jaunjelgava, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Kandava, Krāslava, Kuldīga, Kārsava, Lielvārde, Liepāja, Limbaži, Lubāna, Ludza, Līgatne, Līvāni, Madona, Mazsalaca, Ogre, Olaine, Piltene, Preiļi, Priekule, Pāvilosta, Pļaviņas, Rēzekne, Rīga, Rūjiena, Sabile, Salacgrīva, Salaspils, Saldus, Saulkrasti, Seda, Sigulda, Skrunda, Smiltene, Staicele, Stende, Strenči, Subate, Talsi, Tukums, Valdemārpils, Valka, Valmiera, Vangaži, Varakļāni, Ventspils, Viesīte, Viļaka, Viļāni, Zilupe, Ķegums, + vēl 490 pagastos

Liepa A.V., SIA

Rīgas 14, Liepāja LV-3401
Apraksts: Ēdināšanas uzņēmums "Liepa A.V." sniedz ēdienu piegādes pakalpojumus, banketu klāšanu (gan uz vietas, gan izbraukumā), telpu nomu pasākumu rīkošanai.

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120m, Rīga, LV-1021
Gultņi, blīvējumi, siksnas, zobrati, ķēdes, speciālie instrumenti, ķīmija, pneimatika – tie ir galvenie PTP Store mērķa produkti, kurus mēs pārstāvam Latvijas tirgū, no lielākajiem pasaules ražotājiem, tādiem kā SKF, FAG, INA, Loctite, SMC, CRC, Optibelt, Nexen. Šie visi ir augstākās kvalitātes produkti, kurus aicinām novērtēt arī potenciālos klientus. Mēs priecāsimies par jebkuru no klientiem, neatkarīgi no jūsu lieluma, vecuma vai konkurējoša uzņēmuma, jautājiet mums e-pastā vai telefoniski. Tāpat aicinātas ir arī privātpersonas apmeklēt mūsu veikalus klātienē Rīgā, Jelgavā un Liepājā vai internetā www.9a.lv.

Dzirnkalns, SIA

Siguļi, "Dzirkalns" , Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Par uzņēmumu:

SIA "Dzirnkalns" nodarbojas ar kamīnu, pavardu, krāšņu, podiņu krāšņu, būvēšanu, mūrēšanu un restaurāciju.

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

VRR auto, SIA, Autoserviss

Turpinām strādāt klātienē!
Skārduciems, "Burkānu pagrabs" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Pakalpojumi: ✓ Riepu bortēšana, remonts ✓ Ritošās daļas remonts, diagnostika ✓ Bremžu remonts, diagnostika ✓ Riteņu savirze-sagāzums ✓ Antikorozijas apstrāde ✓ Buferu remonts ✓ Tehniskā apkope ✓ Lukturu regulēšana ✓ Dzesēšanas sistēmas remonts ✓ Motora zobsiksnas maiņa ✓ Dzinēja remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Izpūtēju remonts, metināšana

Spectra Baltic, SIA, Apsardzes, ugunsdrošības sistēmas

Ganību dambis 7 k.2, Rīga, LV-1045
Apraksts:

PARADOX apsardzes sistēmas. UNIPOS ugunsdrošības sistēmas. SOYAL piekļuves kontroles sistēmas. SUNELL videonovērošanas sistēmas. Mūsu darbinieki ir augsti kvalificēti un kompetenti profesionāļi, kas sniegs katram klientam individuālu attieksmi un pieeju, kā arī atbildēs un konsultēs par jebkuru jautājumu, kas skars drošības sistēmu jomu. Mēs rūpējamies par mūsu klientu ērtībām un vajadzībām, piedāvājot vairāk kā 25000 preču, no kurām izvēlēties tieši sev piemērotāko. Preces skatāmas ne vien mūsu mājaslapā, bet arī uz vietas mūsu veikalos. Darbošanās vietas: Rīga, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme, Latgale, Latvija.

 

Ekopluss, Gaisa siltumsūkņi, kondicionieri

Balasta dambis 1 k.2, Rīga, LV-1048
Siltumsūkņi: Mēs piedāvājam gaisa siltumsūkņus, kas ir ekoloģiska un ekonomiski izdevīga apkures sistēma, atbilstoša Latvijas klimatam. Gaiss-gaiss tipa siltumsūkņi piemērota privātmājām, dzīvokļiem, vasarnīcām, birojiem, veikaliem, kafejnīcām, tehniskajām telpām. Šāda apkure ir moderna, salīdzinoši vienkārši uzstādāma, ērta, droša un ekonomiski izdevīga.

SILTA-MĀJA.LV, Siltumsūkņi, apkure, kondicionieri

Balasta dambis 1, Rīga, LV-1048
Mēs piedāvājam: ✓ Augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieņemamām cenām ✓ Sniedzam pilna servisa ciklu uzstādītai tehnikai visā Latvijā ✓ Nodrošinām garantijas un pēcgarantijas servisu ✓ Veicam pie mums neiegādātu siltumsūkņu un kondicionētāju montāžu, ikgadējo apkopi un remontu augstā kvalitātē

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.