Māju būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Poliuretāna sveķu, krāsu pārklājumi, Poliuretāna putu uzklāšanas iekārtas, GRACO krāsošanas iekārtas, Industriālās iekārtas, krāsošanas iekārtas aizsargpārklājumu uzklāšanai, korozijas novēršanai, bezputekļu abrazīvā tīrīšana, aizsargpārklājumi, Poliuretāns, poliuretāna risinājumi, Snaco, Airblast - smilšstrūkla, Smilšu strūklas

Maltas celtnieks, SIA

Malta, Andrupenes 55, Maltas pagasts, Rēzeknes nov., LV-4630
Vispārējie būvniecības darbi, būvniecība , celtniecība, celtniecības darbi, remonts, remonta darbi, remontdarbi, Siltināšana, ēku siltināšana, māju siltināšana, remonti, dzīvokļu remonts, santehniskie darbi, santehnikas

EDA darbi, SIA

1905. gada 27-5, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Celtniecības uzņēmums, ēku celtniecība, māju būvniecība , celtniecības un remonta darbi, celtniecības, siltināšana, dzīvokļu remonts, māju remonts, dzīvojamo ēku būvniecība , elektroinstalācijas darbi, elektroinstalācija

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
palodzes, skārds, skārda izstrādājumi, iekšējā, ārējā, aiļu apdare, makrofleks, makroflex putas, kompleksā būvniecība , thermix līste, grāmatvedības pakalpojumi, jumti, jumta uzstādīšana, metāla ārdurvis, dzīvokļu ārdurvis, māju

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
labiekārtošana, labiekārtošanas darbi, celiņu izbūve,bruģēšana, apzaļumošana, celtniecības darbi, celtniecība, būvniecība , ,ēku būvniecība , būvlaukumu sagatavošana,darbs ar reģipsi, jumta darbi, jumiķu darbi.

Ēriks Plucis, IDV

Jelgava LV-3007
Celtniecība, celtniecības darbi, būvniecība , tāmēšana, demontāža, fasādes darbi, fasādes siltināšana

Latbuv 1

Rīga
Tāmēšana, celtniecība, celtniecības darbi, būvniecība , ēku remonts, dzīvokļu remonts, kapitālais remonts, darbi, elektromontāža, elektroinstalācija, fasādes darbi, fasādes siltināšana, siltināšanas darbi, māju

LabiPamati.lv

Optimizēti būvniecības risinājumi
Nākotnes 2, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Betonēšana, betonešānas darbi, pamatu betonēšana, sienu betonēšana, pārsegumu betonēšana, pamati, plātņveida pamati, betona grīdas, grīdu betonēšana, starpstāvu pārsegumi, dzelzsbetona pārsegumi, stabveida pamati, pagrabu sienas, Tāmēšana, konulstācijas par ēku pamatiem, celtniecība, celtniecības darbi, remonta darbi, ēku

Māja Tev, SIA

Baltā 8, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

SIA "Māja Tev" ir sertificēts būvniecības uzņēmums, kas dibināts 2006.gadā. Esam izveidojuši stabilu profesionāļu komandu, kas būvniecībā spēj sasniegt izcilus ilgtermiņa rezultātus, apvienojot radošumu, tehniskās zināšanas un pieredzi. Uzņēmuma galvenais darbības pamatvirziens ir Moduļu māju un Privātmāju būvniecība izmantojot gan standarta, gan individuāli, katram klientam veidotus projektus. Būvniecībā izmantoto materiālu izvēle ir klienta ziņā – mūsu uzdevums ir ieteikt labāko un ērtāko risinājumu ņemot vērā klienta, vides un projekta specifiku.

Celten, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Esam uzņēmums ar ilgu pieredzi būvniecībā kā privātajā tā komercsektorā. Mēs palīdzēsim realizēt jūsu projektus, palīdzēsim ar materiālu izvēli un piegādi, arī ar būvgružu utilizāciju. Izstrādājam dizainprojektus, rekomendējam dizainerus. Ir laba pieredze arī lielo objektu silitnāšanas darbos, lai uzlabotu telpu energoefektivitāti. Daļu no darbiem varat redzēt Facebook grupā - Būvējam kopā. 

Aleksandrs Gajdajs, IDV

Jūrmala
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar savu komandu veiks pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Kvalitatīvs darbs, termiņu ievērošana. Sadarbībai atvērti.

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

NMHOUSE PLUS, SIA

Liepājas 37b, Rīga LV-1002
Apraksts:

Pilna cikla būvniecības uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus visā Latvijas teritorijā. Speciālistiem ir profesionāla darba pieredze Beļģijā, Dānijā, Francijā. Visam paveiktajam - garantija!  Atvērti sadarbības iespējām!

Gundars Šterna, IDV

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Pieredze būvniecībā 15 gadi. Darbā mērķis ir uzsākto novest līdz galam, lai rezultāts būtu ilgtermiņā. Veicu visa veida celtniecības un remontdarbus, sākot no demontāžas darbiem, līdz beigu apdarei  (reģipša, špaktelēšanas, krāsošanas, flīzēšanas darbi). Darba pieredze galdniecībā (logu, durvju, kāpņu ražošana), metālapstrādē (metināšana, konstrukciju montāža). Pieredze iegūta arī Vācijā (pilns privāto dzīvokļu remonts, jūgendstila fasādes remonts, terases izbūve). Laba sadarbība realizēta ar firmām un privātpersonām. Darba praksē ir vairāk kā 50 vannas istabu pilnas pārbūves, dēļu grīdas restaurācija, fasādes restaurācija, jumtu nomaiņa privātmājām, apmešana, armēšana, siltināšana un koka karkasa mājas būvniecība.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

Servisa Group, SIA, Jumtu darbi

Zvaigznāja gatve 9-75, Rīga LV-1082
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar dažādu jumta segumu ieklāšanu, jumtu renovāciju. Veicam jumta konstrukciju izveides un visus sekojošos jumtu darbus. Tāpat veicam arī ātrā servisa darbus (remontdarbus). Sadarbojamies ar tādiem jumta seguma tirgotājiem kā: Erroof, Ruukki, Latroof, Lebens, Toode u.c.

ZL.LV iesaka

Evento, SIA, būvuzņēmums

Silva, "Silva 16A" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

Mūsu pieredze ir krāta nu jau vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums SIA "Evento" dibināts 2000. gada 13. martā. Būvuzņēmumā praktiski no pirmsākumiem patstāvīgi strādā vairāki licencēti būvspeciālisti un būvobjektos strādājošo kodolu veido darbinieki ar vairākos gadu desmitos mērāmu pieredzi.