Mērniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Intra MTD, SIA

Brīvības gatve 195-1, Rīga, LV-1039
Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija

Izpēte, SIA

Graudu 58, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "IZPĒTE" mērniecības un ģeoloģijas nozaru pakalpojumi. Topogrāfiskais plāns ir nepieciešams dažādu plānošanas un projektēšanas stadiju posmos. Punktu nospraušana dabā ir darbība, kad pēc projekta izstrādātās dokumentācijas mērnieku brigāde izsprauž punktus apvidū. Izpilduzmērījuma plāns ir līdzīgs topogrāfiskajam plānam, jo tajā tiek attēloti virszemes un apakšzemes objekti. Ģeotehniskā izpēte ir process, kad veic grunts sastāva, pamatu atsegumu detalizētus izpētes darbus.

Kompānija Parnas Pro, SIA

Ēveles 12 k.2, Rīga LV-1013
Apraksts:

Kompānija "Parnas Pro" piedāvā dažāda apjoma un sarežģītības inženierģeodēziskos, topogrāfiskos, kadastrālās uzmērīšanas, zemes ierīcības darbus. Informācija www.parnas.lv vai 67339911

Kripto, SIA

Brīvības gatve 362, Rīga LV-1006
Akas, Artēziskie urbumi, Mērniecība , ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija, Kripto, ārējās ūdensapgādes, Ģeodēzija, mērniecība , kadastrālā uzmērīšana, robežu uzmērīšana, kartogrāfija, kartogrāfs, robežu uzmērīšana

Kroks R, SIA

Rīgas 3, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001

Kroks pluss, SIA

Rīgas 3-19, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001

Latvijas Ģeotehniskā Laboratorija Gruntseksperts

Margrietas 7, Rīga, LV-1046
Apraksts: Latvijas Ģeotehniskā Laboratorija “Gruntseksperts” ir dibināta 2014. gadā. 2015. gada maijā laboratorija ir akreditēta atbilstoši LVS EN ISO/IEC 17025:2005 grunts un minerālmateriālu fizikālā un mehāniskā testēšanā (Latvijas Nacionālajā akreditācijas biroja reģistrācijas numurs LATAK-T-510), no 2018. gada laboratorija ir akreditēta ūdens un grunts fizikālā un ķīmiskā testēšanā.

Laboratorijai ir plašākais grunts fizikāli mehāniskās testēšanas piedāvājums Latvijā. LĢL “Gruntseksperts” veic grunts un gruntsūdens agresivitātes noteikšanu pret betonu un tēraudu.

Paraugu testēšanu veic augsti profesionāls personāls ar vairāk nekā 30 gadu darba pieredzi, izmantojot mūsdienīgas testēšanas metodes un iekārtas.

Latvijasmernieks.lv, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga, LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Zemes kadastrālā uzmērīšana; ✓ Zemes ierīcība; ✓ Topogrāfija; ✓ Inženierģeodēziskie darbi; ✓ Ceļu projektēšana; ✓ Ģeoloģija; ✓ Aerofotogrammetrija; ✓ 3D lāzerskenēšana. Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.

Limbažu mērniecības birojs, SIA

Rīgas 16-413, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Mērniecība . Zemes ierīcības projekti. Inženierģeodēzija. Zemes ierīcības projekti., Mērniecība . Topogrāfija. Izpildmērījumi. Būvasis. Trases nospraušana. Robežu uzmērīšana.

Lipsbergs, SIA

Balasta dambis 1 k.2, Rīga LV-1048
Mērniecība , mērnieks, mērnieki, zemes robežu uzmērīšana, apvidus objektu uzmērīšana, būvasis, būvasu, komunikāciju izpildshēmas, komunikāciju izpilduzmērījumi, zemes ierīkošana, zemes kadastrālā uzmērīšana, zemes mērniecība