Madonas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Madonas pilsētas sporta centrs

Gaujas 13, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Madonas pilsētas sporta centrs ir sporta komplekss ar plašām iespējām, kā aktīvi pavadīt savu brīvo laiku, kā arī piedāvājam iespējas rīkot sacensības un sporta pasākumus lielākām grupām. Organizējam dažādas sacensības gan Latvijas līmenī, gan starptautiskās vairākos sportos. Pie mums ir pieejamas tādas aktivitātes kā basketbols, futbols, florbols, fitnesa zāle, alpīnistu siena, vieglatlētikas stadions un daudzi citi sporta veidi. Bez sporta aktivitātēm pie mums pieejams arī medicīnas kabinets, sauna, konferenču zāle (100 vietas) un ēdināšana.

Madonas novada pašvaldība, Sarkaņu pagasta pārvalde

Biksēre, "Biksēre" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov., LV-4870
Apraksts:

Sarkaņu pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā vidienē. Robežojas ar sava novada Madonas pilsētu un Dzelzavas, Aronas un Praulienas pagastiem, Lubānas novada Indrānu pagastu un Cesvaines novada Cesvaines pagastu. "Īvānu Velnakmens" – dižakmens. Etnogrāfijas un sadzīves priekšmetu krātuve Sarkaņos. Sarkaņu novadā pieejamas dažādas atrakcijas un apskates vietas, piemēram, Senlietu muzejs "Biksēres klēts", parks ar brīvdabas skulptūrām, skatu panorāma, iespējamas arī ekskursijas ar gidu, dažādu muzeju apskate un brīvdabas vietas atpūtai svaigā gaisā.

Madonas novada pašvaldība, Mētrienas pagasta pārvalde

Mētriena, Mētru 1, Mētrienas pagasts, Madonas nov., LV-4865
Mētrienas apkaime:

Apceļojiet Mētrienas apkaimi! Mētrienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā dienvidos. Robežojas ar sava novada Ļaudonas, Praulienas un Barkavas pagastiem, Varakļānu novada Murmastienes pagastu, kā arī Krustpils novada Atašienes un Mežāres pagastiem. Mētrienas pagasta kopējā platība ir 14025,2 ha, pagasta centrs ir Mētrienas ciems.

Madonas novada pašvaldība, Liezēres pagasta pārvalde

Liezēre, "Ozolkalns" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Apraksts: Apceļojiet Liezēres āres un laukus! Liezēres pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā ziemeļos. Pagasts atrodas Vidzemes centrālajā augstienē, pagasta teritorija ir ļoti pauguraina ar skaistu ainavu. Teritorija bagāta mežiem un nelielām upītēm. Liezēres pagasta teritorija, kā konstatēts arheoloģijas izrakumos, bija apdzīvota jau ļoti sen. Par to liecina 1915. gadā Liezēres ezera ziemeļu daļā atrastā akmens laikmeta ezera mītne. Valodnieki ir noskaidrojuši, ka daudzi vietu nosaukumi Liezēres pusē ir cēlušies no igauņu valodas. Liezēres pagastā 2012. gadā reģistrēti 1423 iedzīvotāji. Lai gan pašreizējā pagasta teritorija ir liela, iedzīvotāju blīvums ir mazs. Lielākās apdzīvotās vietas pagasta teritorijā ir Liezēres ciems un Ozolu ciems.

Madonas novada pašvaldība, Praulienas pagasta pārvalde

Prauliena, Kalna 2, Praulienas pagasts, Madonas nov., LV-4825
Par uzņēmējdarbību:

Ar uzņēmējdarbību Praulienas pagastā nodarbojas vairāki kokapstrādes uzņēmumi: SIA "NORTE-KOKAPSTRĀDE", SIA "Medene", zemnieku saimniecības "Silieši", "levlīči". Zemnieku saimniecības "Līdumnieki" un "Ataugas" nodarbojas ar ogulāju audzēšanu. Zemnieku saimniecība "Lejnieki" - ar biškopību, Z/s "Auziņas" darbojas graudu kalte, kur tiek sniegti pakalpojumi iedzīvotājiem graudu kaltēšanā un lopbarības sagatavošanā. Šautuve medniekiem "Palejas". Pašreiz ar tūristu uzņemšanu nodarbojas trīs viesu mājas - "Madaras", "Apiņu kalte" un "Palejas". "Palejas" ir izveidojušas šautuvi, kur tiek rīkotas sacensības dažādās šaušanas disciplīnās. Pašvaldības sniegto pakalpojumu pieejamību pašvaldības teritoriālajās vienībās nodrošina šādas pagasta pārvaldes pārraudzībā esošās iestādes: Praulienas pamatskola, pirmsskolas izglītības iestāde "Pasaciņa", Praulienas bibliotēka, Saikavas bibliotēka, Saikavas tautas nams, Sociālās aprūpes centrs "Vecsaikava".

Madonas novada pašvaldība, Kalsnavas pagasta pārvalde

Jaunkalsnava, Pārupes 2, Kalsnavas pagasts, Madonas nov., LV-4860
Apraksts:

Kalsnavas pagasts atrodas Madonas novadā, Latgalē. Kalsnavas pagasta liela daļa atrodas Vidzemes augstienes gleznainajā Vestienas paugurainē, DA stūris iesniedzas Austrumlatvijas zemienes Aronas paugurlīdzenumā. Populāri apskates objekti Kalsnavā ir Aiviekstes HES, Aizsprosts uz Aiviekstes upes, Ozolsala, zivju ceļš. Dabas liegums "Vesetas palienes purvs" 427,1 hektāra platībā. Tūrisma pakalpojumus sniedz LVM., čiekurkalte, modernākā Latvijā. Pie mums atrodama arī Kalsnavas kokaudzētava "Kalsnava" - Latvijā vienīgā meristēmu laboratorija, kur tiek audzētas noteiktas šķirnes apses, kas gatavību pārstrādei sasniedz 30 gados, tā ir viena no lielākajām dekoratīvo krūmu un koku audzētavām. Kalsnavas arborētums. Lielākā dekoratīvo koku un krūmu kolekcija Latvijas austrumdaļā - kopējā platība 143, 96 ha, koku un krūmu stādījumi 98 ha. Kalsnavas arboretums veic ilglaicīgus novērojumus par koku attīstību, piemērotību noteiktam klimatam, sēklu ražošanu un pavairošanu.

Maksima Sputaja privātprakse, IK

Rīgas 111, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Pieņemam pēc iepriekšēja pieraksta.

Priežu aptieka

Rūpniecības 20 k.9, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Aptieka Madonā, Kusā, Mārcienā Piedāvājumā: Medikamenti, vitamīni, tējas, kosmētika.

 

Paulwood, SIA

"Kalnieši 3" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Piedāvājam:: ✓ Koku zāģēšanu ✓ Koku pievešanu un izvešanu ✓ Apauguma novākšanu ✓ Šķeldas un malkas ražošanu ✓ Treilera (ar vinču) pakalpojumus ✓ Minerālmaisījumu piegādi (smiltis, šķembas, grants, melnzeme). Par uzņēmumu:

Mēs, SIA "Paulwood" sniedzam mežizstrādes pakalpojumus Vidzemē. Pērkam cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā.

Tabesco, SIA

Valmiermuiža, Vidzemes 2, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Apraksts: Cirsmu pirkšana, apaļkoku pirkšana, mežizstrāde, transporta pakalpojumi. Mežizstrāde Vidzemē, visā Latvijā.

JGM, SIA

L.Paegles 2d-52, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Nodarbojamies ar celtniecības un remontdarbiem, jau 20 gadus veicam ēku tehnisko apsekošanu, būvuzraudzību, apdares darbus, siltināšanas un jumiķa darbus.

Auto vērtēšana Rīgā, Vidzemē, Eksperts A, SIA

Irbenes 14, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

T. 29418810. Auto vērtēšana, notārs, notāriem. Transportlīdzekļu vērtēšana. Kravas automašīnu novērtēšana. Piekabju, puspiekabju, traktoru, traktortehnikas, lauksaimniecības tehnikas vērtēšana. Autovērtētājs. Autovērtētāji. Autovērtējumi. Automašīnu vērtības noteikšana. Vērtēšana notāriem. Ogre, Jelgava, Sigulda, Jūrmala. Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, uzņēmuma reģistram.

Propus, SIA

Varšavas 48, Daugavpils, LV-5404
Piedāvājam:: ✓ darba apģērbu ✓ darba cimdus ✓ darba apavus ✓ preces dzirdes aizsardzībai ✓ preces elpošanas aizsardzībai ✓ preces galvas aizsardzībai ✓ acu un sejas aizsarglīdzekļus u.c. Par uzņēmumu: SIA PROPUS ir dibināts 2009.gadā un veiksmīgi attīsta savu darbību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas gan mazumtirdzniecības, gan vairumtirdzniecības jomā, piedāvājot saviem klientiem modernu un kvalitatīvu produktu klāstu no pasaulē plaši pazīstamiem darba aizsardzības līdzekļu ražotājiem. Plašais preču klāsts, ko piedāvā uzņēmums SIA PROPUS, ļaus Jums izdarīt izvēli atbilstoši Jūsu vajadzībām un finansiālām spējām. Preču piegāde tiek organizēta sadarbībā ar kurjerpastu, kas ļauj veikt piegādes ātri un uz jebkuru klienta norādīto vietu.

Alūksnes Energoceltnieks, SIA

Apes 4, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Apraksts:

Elektromontāžas darbi Alūksnē, Balvos, Gulbenē, Madonā. Elektrobūve, celtniecība, projektēšana. Elektropreču veikals. Termogrāfija. Elektrotehnisko parametru pārbaude. Termogrāfiskie mērījumi. Konsultācijas par elektro izbūvi. Kabeļi, vadi, drošinātāji, aizsargslēdži, vienfāzes elektrības skaitītājs, sadalnes, nozarkārbas. Transporta pakalpojumi.

Darba laiks elektropreču veikalam Alūksnē darba dienās 8:30-13:00; 13:30-17:00

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1a-4, Rīga LV-1016
Apraksts:

"bus24.lv" ir progresīvs uzņēmums, kurā strādā cilvēki, kuriem ir daudzu gadu pieredze transporta jomā gan Latvijā, gan Eiropā. Mūsu darba metodi var visprecīzāk raksturot ar individuālu pieeju katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbu augstā līmenī, izvēloties sev visrentablāko risinājumu. Mēs darām visu darbu tā, lai katrs mūsu klients bez šaubām atkārtoti izmantotu mūsu pakalpojumus.

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

Brieži AJ, SIA

Saules 63, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

SIA "Brieži AJ" ir lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu veikals. Piedāvājumā ir dažādas traktoru rezerves daļas (MTZ, T40, T25, SMD, JuMz), riepas, kameras, elektrodi, gultņi, ķīļsiksnas, akumulatori, metināšanas piederumi, dažādi instrumenti. Veikalā ir pieejamas arī pļaujmašīnu, kartupeļu racēju, arklu rezerves daļas, lemeši, kalti, naži, zari. Dažādas rezerves daļas arī automašīnām GAZ, VAZ, UAZ. Pieejami LED lukturi plašā klāstā! Ir atsevišķa nodaļa ar zirglietām, kur iespējams iegādāties vai pasūtīt ekipējumu gan jātniekiem, gan zirgiem. Nāciet, apskatiet un novērtējiet! Gaidīsim!

AUTEKO & TUV LATVIJA - TUV Rheinland grupa, SIA, Madonas tehniskās apskates stacija

Saules 62c, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Tehniskā apskate transportlīdzekļiem ar pilnu masu līdz 3500kg.

Strautiņi, veikals, Mājai, dārzam, saimniecībai, būvei

Sauleskalns, Raiņa 4, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Apraksts: Plašākais preču sortiments ārpus Madonas! Laipni lūdzam!

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

Bērzmente "Jaunumi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.