Madonas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Krustaceles NA, SIA, Normunda Arama apbedīšanas birojs Madonā

Rīgas 10, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Normunda Arama apbedīšanas pakalpojumu serviss Madonā. Bēres Madonā un Madonas novadā. Organizējam bēru ceremonijas arī visā Latvijas kapsētās. Katafalka pakalpojumi. Miršanas dokumentu noformēšana. Piedāvājam izvadītāju pakalpojumus. Mirušā transportēšana gan Latvijā, gan no ārzemēm (ārvalstīm) - ir pieredze.

Aktis, SIA, Jelgavas filiāle

Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

SDS Auto, SIA, Veikals

Saules 54b, Madona, Madonas nov. LV-4801
Piedāvājam:: ✓ Lietotas un jaunas auto rezerves daļas ✓ Lietotas un jaunas auto riepas ✓ Auto diski - metāla un lietie ✓ Pērk automašīnas, var būt arī pēc avārijas vai citiem defektiem ✓ Jauni un lietoti velosipēdi ✓ Distanču un kalnu slēpošanas slēpes ✓ Snovbords

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Madonas nodaļa

Saules 63f, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

B & L projekti, SIA

Raiņa 34-2.st., Madona, Madonas nov. LV-4801
Projektēšana, projekti, B&L Projekti, projektēšana Madonā, arhitektūra, tāmēšana, būvkonstrukcijas

Aktis, SIA, Kuldīgas filiāle

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū.

Skandibus, SIA

Cesvaines 8a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Viss hidraulikas vajadzībām!: ✓ Augstspiediena šļūtenes; ✓ Uzgaļi, savienojumi, piederumi; ✓ Hidrosūkņi un cilindri; ✓ Hidrocaurules un to savienojumi; ✓ Hidrocilindru remonts. SIA "Skandibus" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu:: ✓ Serviss/veikals - hidraulika un rezerves daļas smagajām automašīnām; ✓ Transports un loģistika; ✓ Kravas auto serviss.

KarLux, SIA, Komisijas veikals MĒBELES

Strādājam# Preces no Vācijas Norvēģijas
Rīgas 24, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Komisijas veikals - MĒBELES. TRANSPORTA, PIEKABJU UN KEMPERU NOMA. TAXI PAKALPOJUMI.

KN autoklubs, SIA, Autoserviss

Saules 63e, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

SIA "KN autoklubs" ir autoserviss Madonā. Veicam auto diagnostiku, savirzes regulēšanu, ritošās daļas remontu, dzinēju remontu, stūres sistēmas remontu u.c. Auto sagatavošana tehniskajai apskatei. Zinoši un izpalīdzīgi meistari parūpēsies par jūsu auto!

Vemols, SIA

Saules 67, Madona, Madonas nov. LV-4801
Piedāvājam:: ✓ Ārējās palodzes ✓ Atlokus ✓ Kores ✓ Karnīzes ✓ Vējdēļi ✓ Sateknes iekšējā/ārējā ✓ Lietus ūdens noteksistēma (apaļās) ✓ kantainās ZENIT - Jumta lūkas ✓ Sniega barjeras ✓ Jumta laipas ✓ Remontkrāsas ✓ Jumta skrūves ✓ Antikondensāta plēve ✓ Difūziju membrāna ✓ Vēja izolācijas plēve ✓ Tvaika izolācijas plēve ✓ Balex jumti ✓ Sendvič paneļi un to apdares elementi ✓ Zet-profils ✓ C-profils ✓ U-profils ✓ Thermano siltumizolācija. ✓ BALEXMETAL - Betona dakstiņi BENDER  ✓ Metāla dakstiņi WIENERBERGER ✓ Bezazbesta šīferis ETERNIT ✓ Bituma šindelis IKO ✓ Ventilācijas izvadi WIRPLAST ✓ Keramiskie dūmvadi MK KOLEKT ✓ Šķiedrcementa dēļi CEDREAL ✓ Metāla dakstiņi ar akmens smalci ✓ Kompozītdakstiņi ✓ Dabīgās akmens plāksnes (CUPA) ✓ PVC lietus ūdens noteksistēma (DAKOTA;SCALA) ✓ Jumta drošības elementi (ORIMA) ✓ Klinkera ķieģeļflīzes 

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

Damaksnis, SIA

Saules 60a, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: SIA "Damaksnis" ir kokapstrādes uzņēmums Madonā, kas nodarbojas ar mežizstrādi, kokapstrādi, zāģbaļķu iepirkšanu, koku zāģēšanu, ēvelēšanu un celtniecības materiālu tirdzniecību. Savā praksē piekopjam ātru un kvalitatīvu kokmateriālu apstrādi un izgatavošanu, lai mūsu klienti varētu īstenot iecerēto, vai tā būtu koka mājiņa vai guļbūve, vai jebkurš cits objekts, kam nepieciešami celtniecības materiāli. Veicam koku un baļķu transportēšanas pakalpojumus, baļķu izvešanu, kā arī mūsu saražoto kokmateriālu produkciju un pasūtījumus eksportējam uz Eiropas valstīm.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.

Smiltenes apbedīšanas birojs Mirklis AF, IK

Daugavas 24, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Apbedīšana Smiltenē. Apbedīšanas pakalpojumi. Apbedīšanas birojs. Pilns apbedīšanas serviss. Kapu kopiņu labiekārtošana. Transports. Ziedi. Sēru pušķi. Sēru vainagi. Izvadītājs. Smiltene. Valka. Valmiera. Gulbene. Madona. Rūjiena.
ZL.LV iesaka

Evento, SIA, būvuzņēmums

Silva, "Silva 16A" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

Mūsu pieredze ir krāta nu jau vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums SIA "Evento" dibināts 2000. gada 13. martā. Būvuzņēmumā praktiski no pirmsākumiem patstāvīgi strādā vairāki licencēti būvspeciālisti un būvobjektos strādājošo kodolu veido darbinieki ar vairākos gadu desmitos mērāmu pieredzi.

Madonas bērnu un jaunatnes sporta skola

Gaujas 13, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Madonas BJSS apsaimnieko Madonas sporta centra telpas un Madonas "Smeceres sila slēpošanas un biatlona sporta bāzi", treniņiem joprojām, sadarbojoties ar vispārizglītojošām skolām, izmanto to skolu sporta bāzes, kurās tiek komplektētas treniņgrupas, Madonas pilsētas stadionu, kā arī atklātos basketbola, pludmales volejbola un citus sporta laukumus.

Madonas novada bibliotēka

Skolas 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par Madonas novada bibliotēku: Madonas novada bibliotēka ir Madonas novada domes kultūras, izglītības un informācijas iestāde, lielākā publiskā bibliotēka Madonas novadā. Madonas bibliotēka piedāvā dažādus pakalpojumus - literatūras iznomāšanu, dokumentu drukāšanu, kopēšanu un skenēšanu. Bibliotēkā piejams bezmaksas internets pilsētas iedzīvotājiem. Par Madonas rajona bibliotēkas dibināšanas gadu uzskatāms 1923. gads, kad Biržu skolotāju arodbiedrība saņēma Kultūras Fonda nokomplektētu 505 eksemplārus plašu krājumu. Galvenais bibliotēkas uzdevums ir nodrošināt visiem novada iedzīvotājiem brīvu, neierobežotu literatūras un nepieciešamās informācijas saņemšanu, sniedzot visiem pieejamus, bezmaksas un maksas bibliotekāros, bibliogrāfiskos un informacionālos pakalpojumus.

Madonas novadpētniecības un mākslas muzejs

Skolas 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Madonas muzejs, viens no vecākajiem Vidzemes muzejiem, 2009. gadā atzīmēja 65 gadu pastāvēšanas jubileju (dibināts 1944. gada 20. septembrī). 2003. gada nogalē krātuve tika pārcelta uz jaunām telpām Skolas ielā 12. Tās atklāja valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Muzejs atrodas Madonas - bijušās Biržu muižas vēsturiskajā centrā - izstāžu zāles klētī, krātuve - Dzirnavu vietā. Uz 2010. gada 1. janvāri muzeja krājumā ir 123 391 vienība.

Madonas pilsētas kultūras nams

Raiņa 12, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Ēka savulaik būvēta kā Aizsargu nams (arhitekts V.Vitands), tas atklāts 1935. gadā. Par tā laika vajadzībām joprojām atgādina virs ieejas durvīm esošais karavīra cilnis (tēlnieks K.Zemdega). Tolaik Madonas aizsargu nams bijusi apjomīgākā Latvijas jaunbūve ārpus Rīgas. Vērienīgus pārbūves darbus nams piedzīvojis pēc 2005. gada, kad janvāra vētras laikā vējš ēkai norāva jumtu. Šajā laikā radās ideja par ēkas paaugstināšanu un papildus stāva būvniecību, ideja veiksmīgi tika realizēta. Šobrīd ēkā mājo Madonas kultūras nams, dzimtsarakstu nodaļa un bērnu un jauniešu centrs. Madonas kultūras nams ir mājvieta ap 20 amatiermākslas kolektīviem, tautas mākslas studijai un ir pilsētas centrālā kultūras notikumu vieta.