Mežsaimniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ziedu veikals “Hedera” Mazsalacā, SIA Iltas Dārzi

Baznīcas 15, Mazsalaca, Valmieras nov. LV-4215
Ziedi, ziedu veikals Mazsalacā, grieztie ziedi, ziedu pušķi, kāzu pušķi, jubilejas pušķi, bēru pušķi, štrausi, sēru vainagi, sēru vainagi Mazsalacā, stādi, stādi Mazsalacā, sēklas, dārza preces, preces dārzam, augu aizsardzības līdzekļi, mēslojums, mēslošanas līdzekļi; floristika; dāvanas, sveces; Veikals Hedera. Grieztie ziedi un

Madonas novada pašvaldība, Praulienas pagasta pārvalde

Prauliena, Kalna 2, Praulienas pagasts, Madonas nov., LV-4825
Par uzņēmējdarbību:

Ar uzņēmējdarbību Praulienas pagastā nodarbojas vairāki kokapstrādes uzņēmumi: SIA "NORTE-KOKAPSTRĀDE", SIA "Medene", zemnieku saimniecības "Silieši", "levlīči". Zemnieku saimniecības "Līdumnieki" un "Ataugas" nodarbojas ar ogulāju audzēšanu. Zemnieku saimniecība "Lejnieki" - ar biškopību, Z/s "Auziņas" darbojas graudu kalte, kur tiek sniegti pakalpojumi iedzīvotājiem graudu kaltēšanā un lopbarības sagatavošanā. Šautuve medniekiem "Palejas". Pašreiz ar tūristu uzņemšanu nodarbojas trīs viesu mājas - "Madaras", "Apiņu kalte" un "Palejas". "Palejas" ir izveidojušas šautuvi, kur tiek rīkotas sacensības dažādās šaušanas disciplīnās. Pašvaldības sniegto pakalpojumu pieejamību pašvaldības teritoriālajās vienībās nodrošina šādas pagasta pārvaldes pārraudzībā esošās iestādes: Praulienas pamatskola, pirmsskolas izglītības iestāde "Pasaciņa", Praulienas bibliotēka, Saikavas bibliotēka, Saikavas tautas nams, Sociālās aprūpes centrs "Vecsaikava".

Kanons, SIA

Kalnciema 114-47, Rīga LV-1046
Apraksts:

Lietotas lauksaimniecības tehnikas piegādātājs Latvijā: Traktori, preses, kombaini, lopbarības novākšanas un sagatavošanas tehnika, pļaujmašīnas, piekabes, miglotāji, laistītāji, frontālie iekrāvēji, sējtehnika, tehnika ar ierīci mēslu izsējai.

Jau vairāk kā 15 gadus, sadarbībā ar Polijas un Vācijas lauktehnikas un komerctransporta tirgotājiem, mēs piedāvājam iegādāties populārāko ražotāju jaunus un mazlietotus traktorus, augsnes apstrādes un ražas novākšanas tehniku, kravas automašīnas, piekabes, kā arī speciālo tehniku.

Visai piedāvātai tehnikai ir veikta pirmspārdošanas sagatavošana, nepieciešamības gadījumā arī remonts un detaļu nomaiņa. Nodrošinām pareizu visu pārdošanas dokumentu sagatavošanu un iegādātās tehnikas nosūtīšanu uz Latviju. Nepieciešamības gadījumā, varam nodrošināt pircējam vai pircēja pārstāvim iespēju personiski apmeklēt mūsu partnerus Polijā vai Vācijā, lai klātienē veiktu tehnikas izvēli un pārbaudi. Visa iegādātā tehnika 3-5 darba dienu laikā tiek piegādāta uz pircēja norādīto adresi. Rezerves daļu piegāde visām populārākajām traktoru markām.

Palīdzēsim realizēt vai piedāvāt uz apmaiņu jūsu veco vai nevajadzīgo tehniku.

AntWorks, SIA, metālapstrāde

Ķūļciems, "Pagrabs" , Ķūļciema pagasts, Talsu nov. LV-3283
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies dažādu metāla konstrukciju, iekārtu un to elementu izgatavošanā.

ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā aptieka

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Apraksts:

Lai pēc veterinārārsta apmeklējuma Jūs varētu pagūt nopirkt visu dzīvniekam nepieciešamo, veterinārās aptiekas darba laiks ir garāks nekā veterinārajai klīnikai. Darba dienās aptieka strādā no plkst. 9.00 līdz plkst.19.00, savukārt sestdienās un svētdienās no plkst.10.00 līdz plkst.16.00.

Paulwood, SIA

"Kalnieši 3" , Liezēres pagasts, Madonas nov., LV-4884
Piedāvājam:: ✓ Koku zāģēšanu ✓ Koku pievešanu un izvešanu ✓ Apauguma novākšanu ✓ Šķeldas un malkas ražošanu ✓ Treilera (ar vinču) pakalpojumus ✓ Minerālmaisījumu piegādi (smiltis, šķembas, grants, melnzeme). Par uzņēmumu:

Mēs, SIA "Paulwood" sniedzam mežizstrādes pakalpojumus Vidzemē. Pērkam cirsmas un meža īpašumus visā Latvijā.

ZL.LV iesaka

„Krokusiņš”, ziedu un dāvanu salons

Strādājam pēc pasūtījuma!
A.Lerha-Puškaiša 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Ziedu un dāvanu tirdzniecība, floristikas pakalpojumi dažādiem dzīves gadījumiem, jubilejām, kāzu un kristību noformējumi, sēru pušķi, telpu dekorēšana. Ziedu piegāde, ziedu muzikālā piegāde. Glāžu un citu stikla trauku dekorēšana pēc pasūtījumiem, kartiņu, dāvanu aplokšņu izgatavošana. Fotosesija ar zirgiem Strādājam, uzklausot un izpildot klientu vēlmes. Strādājam pēc pasūtījuma, iespējama arī piegāde!

Ziedu veikals Kristas ziedi

Lielcieceres 2a, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts: Ziedi katrai dienai - "Kristas Ziedi". Ziedi ikdienai un svētku priekam! Daudzveidībā. Krāsās. Sajūtās.

Agrotrac, SIA

Turpinām strādāt klātienē un attālināti!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Priekšrocības: Papildus vadošās lauksaimniecības tehnikas sortimentam jums ir pieejami uzticami un zinoši tehnikas eksperti, kas ieteiks jūsu saimniecībai visatbilstošāko aprīkojumu, sniegs jums konsultācijas par tehnikas apkopi un rezerves daļām un parūpēsies, lai jūsu saimniecība strādātu maksimāli produktīvi un ar optimālu investīciju atdevi.
ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

Sakstagals, stādaudzētava

Pedeļi, "Āboliņa" , Sakstagala pagasts, Rēzeknes nov. LV-4638
Stādaudzētavā pieejams:: ✓ Augļu koki, ogulāji, zemenes; ✓ Ārstniecības augi; ✓ Dārzeņu stādi; ✓ Graudzāles; ✓ Lapu koki, krūmi; ✓ Peonijas; ✓ Reti, eksotiski augi; ✓ Rododendri, viršaugi; ✓ Rozes; ✓ Sīpolpuķes; ✓ Skuju koki, krūmi; ✓ Tējas augi; ✓ Ūdensaugi, ūdensrozes; ✓ Viengadīgie augi; ✓ Vīteņaugi; ✓ Ziemcietes.

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
J.Vācieša 1c, Rīga LV-1021
Dzīvnieku ārstēšana, diagnostika, terapija, vakcinēšana, ultrasonogrāfija, morga pakalpojumi, eitanāzija, mājas vizītes, konsultācijas, ķirurģija, palīdzība dzemdībās, kastrācija, sterilizācija, inhalācijas, narkozes aparāts, veterināro izziņu noformēšana, žetonu izsniegšana, suņu frizēšana, kaķu frizēšana, veterinārās diētas,

GM Engineering, SIA, industriālās tehnikas dzinēju remonts, serviss

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov. LV-5001
GM Engineering SERVISA pakalpojumi :: ✓ Industriālās tehnikas apkopes ✓ Industriālās tehnikas kapitālais remonts ✓ Traktortehnikas remonts ✓ Ekskavatoru remonts ✓ Buldozeru remonts ✓ Frontālo iekrāvēju remonts ✓ Asfaltēšanas tehnikas remonts ✓ Hidraulisko sūkņu remonts (Bosch Rexroth hidrauliskie sūkņi un citi) ✓ Dīzeļdzinēju remonts ✓ Dzinēju diagnostikas, hidraulikas, elektroiekārtu un ritošās daļas diagnostika ✓ Rezerves daļu iegādi, tirdzniecību ✓ Mobilais izbraukuma serviss, remonts pie klienta visā Latvijā, Baltijā

Hydraulik Bauteile Baltic, SIA

Rūpniecības 24, Ventspils LV-3601
Apraksts:

SIA "Hydraulik Bauteile Baltic" ir Vācijas uzņēmuma "Hydraulik Bauteile GmbH" saistītais hidraulikas un pneimatikas detaļu vairumtirdzniecības uzņēmums. Papildus uzņēmuma produktu klāstam tas nodrošina arī mašīnbūvē nepieciešamās palīgkomponentes un detaļas. Uzņēmuma produkcija tiek ražota galvenokārt Vācijas tirgum un Latvijas uzņēmumiem, kas ir saistīti ar kuģu remontu, naftas produktu uzglabāšanu, mašīnbūvi. Mēs sevi raksturotu kā sistēmpiegādātājus. Tas nozīmē, ka papildus mūsu produktu klāstam  jūs varat pasūtīt dažnedažādākās palīgkomponentes un citas detaļas, kuras var tikt izmantotas mašīnbūvē. Tā, piemēram, mēs labprāt pārņemsim jūsu sīko palīgdetaļu piegādes (paplāksnes, skrūves, vadu stiprinājumi u. tml.). Mēs palīdzēsim jums samazināt piegādātāju skaitu un vienkāršot iepirkšanas procesu.

EI DĀRZI Olaines kokaudzētava

Turpinām strādāt klātienē!
Brankas , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3042
Par mums:

SIA “Olaines kokaudzētava” darbojas no 1994. gada, taču tās pirmsākumi meklējami ievērojami senākā pagātnē – ap 1960 gadu, kad Olaines novadā tika ierīkotas pirmās platības priežu un egļu stādu audzēšanai mežu atjaunošanai.

Patlaban veiksmīgi izdodas apvienot dekoratīvo stādu audzēšanu, Ziemassvētku eglīšu audzēšanu un kārklu vicu audzēšanu dzīvo žogu veidošanai. Šobrīd sortimentā ir vairāk nekā 700 dažādas formas un krāsu gammas skuju un lapu koki, dekoratīvie krūmi, stādi dzīvžogiem un vienkārši priekam. Esam paplašinājuši darbības virzienus - veicam dārzu ierīkošanas, apzaļumošanas un kopšanas darbus.

Mūsu devīze: Tikai Latvijā audzēts!

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

Vet Spec, SIA

Ventas 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

"Vet Spec", SIA, Vetārsts Siguldā. Sniedz palīdzību gan mājas mīļuļiem, gan lauksaimniecības dzīvniekiem. Sniedz konsultācijas, diagnostiku, veterināro palīdzību, vakcinācija un čipošana, kā arī piedāvājam augstas kvalitātes barību mājdzīvniekiem!

Stādaudzētavas Zaļā oāze, individuālais darbs

Rencēni, Pumpura 1a, Rencēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4232
Apraksts: Stādu audzētava ir ģimenes uzņēmums, kas 20 gadu laikā ar savu kvalitatīvo piedāvājumu, uzņēmību un laipno attieksmi iemantojis daudzu klientu uzticību, kuri katru gadu saviem dārza darbiem izvēlas tieši stādaudzētavas "Zaļā Oāze" stādus un pakalpojumus. Stādi, kas audzēti un aprūpēti ar gudrību un mīlestību, ļoti labi adaptējas jaunajās mājās un izdaiļo apkārtējo vidi. Iepazīsties ar piedāvājumu un izvēlies, ko sirds kāro!

Vēja roze, ziedu salons

Vējavas 31, Rīga LV-1035
Ziedu veikals. Florista pakalpojumi, konsultācijas, floristika. Ziedi uz, pēc, pasūtījuma. Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu,