Mežsaimniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte

Lielā 2, Jelgava LV-3001
Apraksts: Latvijas Lauksaimniecības Universitāte. Pētījumu veicināšana un speciālistu apmācība lauksaimniecības jomā, mežsaimniecības un pārtikas zinātnē, sociālās zinātnēs, datorzinātnēs; konsultācijas graudkopībā un lopkopībā.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.

Auguste, SIA

Ķeguma prospekts 5C, Ķegums, Ogres nov. LV-5020
Suvenīri, dāvanas

Ziedu veikals, Ligita Vintere

Pasta 1, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

Rotaslietas, dāvaniņas no polimērmāla.

Bebrīši, ZS

"Bebrīši" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Par uzņēmumu:

Gaļas liellopi. Šķirnes aitu audzētava, tirdzniecība, vaislas materiāls.

Ziedu veikals, individuālais darbs

Cēsu 29, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Ziedu tirdzniecība, floristika

BB skudras, SIA

Ozolu 11-3, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Par uzņēmumu: SIA “BB SKUDRAS” dibināta 2016. gadā. Mūsu saknes aizsāktas mežsaimniecībā. Augot esam veiksmīgi izveidojuši transporta nodaļu, kuras ceļi ved pa Skandināviju, Baltiju un Eiropu. Mūsu panākuma atslēga ir klientu apmierinātība par paveikto darbu.

Alise OZ, SIA

Jelgavas 1, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Ziedu veikals Saldū. 

Spoža Spalva, IK, Veterinārā klīnika

Smilšu 29, Valka, Valkas nov. LV-4701
Par uzņēmumu:

Veterinārie pakalpojumi mājdzīvniekiem un lauksaimniecības dzīvniekiem.

Rītausma, SIA

Sala, "Saules" , Salas pagasts, Jēkabpils nov. LV-5230
Apraksts:

SIA "Rītausma" veic dārzeņu mazumtirdzniecību un vairumtirdzniecību. Uzņēmuma darbības veids ir dārzeņu audzēšana un realizācija. Dārzeņi tiek audzēti segtajās platībās un realizēti visos Latvijas reģionos, kā arī tiek eksportēti uz Igauniju. Kvalitatīvi, veselīgi un gardi dārzeņi ikvienam, auguši zemstiklu siltumnīcās, dabiskā vidē, kameņu apputeksnēti un čaklu dārznieku rokām aprūpēti.

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

MCS serviss, SIA, autoveikals - autoserviss, auto noma

Kuldīgas 90, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

MCS autoserviss, autoveikals, auto noma, auto eļļas Saldū.

Brīvais Vilnis, AS

Ostas 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Augstas kvalitātes zivju konservu ražotājs:

AS "BRĪVAIS VILNIS" ražo gardākos zivju konservus pasaulē, izmantojot labāko, ko jūra un okeāns var sniegt. Pastāvīgi pilnveido ražošanas procesus atbilstoši jaunākajiem sasniegumiem pārtikas ražošanas tehnoloģijā, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un izcilu produkta garšu. "BRĪVAIS VILNIS" galvenais mērķis ir izveidot stiprāko zīmolu starp zivju pārstrādes uzņēmumiem Baltijā un NVS valstīs, piedāvāt ekskluzīvu Latvijā ražotu produkciju vietējā un ārvalstu tirgū. Ilggadējā pieredze, uzlabotā tehniskā bāze, kā arī izglītotie un kvalificētie darbinieki nodrošina produkta izcilu vērtību.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas

Puķu Pastnieks, SIA

Rīga
Apraksts:

Ziedi ar piegādi Rīgā, Latvijā un pasaulē! "Puķu pastnieks" piedāvā piegādāt ziedu kompozīcijas biroja telpām, pušķus darbinieku jubilejās, ziedu sveicienus draugiem un sadarbības partneriem!

W-More, SIA, Veikals

Ainažu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Eļļu un smērvielu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība gan vieglajam transportam, gan komerctransportam, gan motocikliem un ūdenstransportam. Pieejami filtri vieglajam transportam un komerctransportam, motoreļļas, transmisijas eļļas, hidraulikas eļļas, reduktoru eļļas un daudz citas specifiskās industriālās eļļas, tehniskie šķidrumi (antifrīzs, tosols), gultņi un dažādi apkopes un tīrīšanas šķidrumi gan transporta interjeram, gan eksterjeram. Piedāvājam profesionālu auto un moto ķīmiju, kā arī eļļas, degvielas piedevas. Nelielā sortimentā pieejami arī mežizstrādes piederumi (zāģu ķēdes, sliedes, ķēžu eļļa, benzīna eļļa, ķīļi, vīles). 

Silviko, SIA

"Briede" , Zilākalna pagasts, Valmieras nov. LV-4222
Zāģmateriāli būvniecībai (nežāvēti, žāvēti, ēvelēti): ✓ dēļi; ✓ brusas; ✓ latas; ✓ grīdas dēļi; ✓ apšuvuma dēļi; ✓ kurināmās granulas (6 mm diametrā); ✓ pakaišu skaidas zirgiem (no egles). Iepērkam egles zāģbaļķus!:

Kvalitātes prasības: Koksnei jābūt svaigi sagatavotai no augošiem kokiem. Zāģbaļķiem jābūt kvalitatīvi atzarotiem. Nepieļaujas: trupe, dvīņserde, saussāni, zilējums, kukaiņu bojājumi, metāla ieslēgumi, gāšanas plaisas, lielzarainība. Līkumainība: vienpusējā līkumainība nepieļaujas lielāka kā 1,5% no zāģbaļķa garuma. Divpusējā līkumainība nav pieļaujama.

 

Sunergia, SIA

Gaujas 27, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu parka ierīkošana ✓ Saules paneļu parka apkope ✓ Saules paneļu parka finansēšana ✓ Saules enerģija uzņēmumiem ✓ Saules enerģija mājsaimniecībām ✓ Saules paneļu jumts ✓ Saules paneļu nojumes automašīnām Saules paneļu risinājumi:

"SUNERGIA" ir atjaunojamās enerģijas risinājumu uzņēmums, kas plāno, projektē un uzstāda saules enerģijas parkus uzņēmumiem un mājsaimniecībām. Esam uzstādījuši neskaitāmus saules paneļu parkus Baltijas valstīs un esam gatavi parūpēties arī par jūsu saules paneļu parka par uzstādīšanu. Mēs sagatavosim visu nepieciešamo dokumentāciju, izprojektēsim saules paneļu parku, uzstādīsim to un parūpēsimies, lai jūs iegūtu vislabāko cenas un kvalitātes attiecību ar maksimālu jaudu. Pasaulē lielākie saules enerģijas risinājumu ražotāji mums ir uzticējuši tos pārstāvēt Baltijas un Skandināvijas valstīs. Tas ļauj mums piedāvāt labākas cenas un zemākas uzstādīšanas izmaksas mūsu klientiem.

MM mežsaimniecība, SIA

"Priedulāji" , Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
Mežsaimniecība