Medicīna, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Certrārija, SIA

Kr. Barona 41, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Zāles, medikamenti, vitamīni, homeopātiskie līdzekļi, apdrošināšana, kompensējamie medikamenti, kosmētika, uztura bagātinātāji, sēklas, dabīgā kosmētika. Medus, bioloģiskie biškopības produkti, šūnu gatavošana, bioloģisko produktu fasētava, ziedputekšņi, floristikas materiāli. Aptieka Ludzā, medus Ludzā.

Rehad, SIA

Juglas 20, Rīga LV-1079
Tehniskā ortopēdija, ortozes, apavi, cietās ortozes, mīkstās ortozes, ortopēdiskie apavi, rehabilitācija, Gundars Rusovs, dakteris Rusovs, mugurkaula deformācija, rehabilitologs, skolioze, fizioterapija, koriģējošās korsetes, Katrīnas Šrotas skoliozes ārstēšanas metode, Šrotas metode, tehniskais ortopēds.

J.Kociņa medicīniskā privātprakse

Parka 14, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Medicīna , medicīniskā palīdzība, Kociņš, Juris Kociņš, Juris Kociņš Limbaži, dr.

Union Med, SIA, Aptieka 1

Baznīcas laukums 6, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Zāļu izgatavošana, veterinārija, medicīnas preces, medikamenti, zāles, uztura bagātinātāji, bērnu preces, higiēnas preces, bērnu pārtika, kosmētika, slimnieku kopšanas piederumi, saites, ārstnieciskās zeķes, grūtnieču bikses, grūtnieču jostas, muguras jostas, ortozes, dezinfekcijas līdzekļi, asinsspiediena mērāmie aparāti,

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Elīnas Putraševicas Podologa privātprakse

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Podologa kompetencē ir problemātiskās un / vai bojājuma skartas pēdas novērtēšana, aprūpe un rehabilitācija, kas ietver pēdas apstrādi, lokālu medikamentozu pielietošanu un individuālu palīglīdzekļu izgatavošanu, pielāgošanu. Pakalpojumā izmanto autoklavētus instrumentus. Autoklāvs ir iekārta, kurā pie 121 – 134 grādiem karstā tvaikā, zem spiediena tiek sterilizēti pakalpojumā izmantojamie instrumenti. Instrumentu komplektu skaits ir pielāgots apmeklētāju daudzumam vienā dienā. Tas nozīmē, ka katram klientam ir individuāli sagatavots instrumentu komplekts. Pārējie dezinfekcijas veidi: (virsmām, iekārtām, ādai pirms un pēc manipulācijas) atbilst normatīvajiem aktiem un sanitārajām prasībam.

Seržānes Marutas ģimenes ārsta prakse

Ozolnieki, Skolas 6a, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Marutas Seržānes ģimenes ārsta prakse. Ģimenes ārsts, mājas vizītes, vakcinācija, medicīnisko izziņu izsniegšana, sanitāro grāmatiņu noformēšana. Praksē ir nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.

Sandras Gritānes ģimenes ārsta prakse

Pils 25A, Varakļāni, Varakļānu nov., LV-4838
Apraksts:

Sandras Gritānes ģimenes ārsta prakse Varakļānos. Konsultācijas visai ģimenei, vakcinācijas, darba nespējas lapas, ārstu komisijas.

 

Ruicēnas L. zobārstniecības prakse

Brīvības 7-47, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Leilas Ruicēnas zobārstniecības prakse Dobelē sniedz dažādus zobārstniecības pakalpojumus - zobu ķirurģija, protezēšana, zobu ārstēšana un citi zobārstniecības pakalpojumi. Zobārstniecības pakalpojumi ar pieņemamām cenām un pretīmnākošu servisu.

Harmonijas Oāze

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Esmu Diplomēta Spa specialiste ,profesionaāla masiere ar ilgstošu darba pieredzi. Zināšanas apgūtas dažādās starptautiskās skolās   un semināros gan Latvija, gan ārzemēs. Ir  ITEC  Kvalifikācija, ITEC diploms. Turpinu mācities  un pilnveidoju savas zināšanas un prasmes.  7 gadu  pieredze Latvijā un  SPA  centros  Eiropas valstīs.

Ineses Kreicas ārstes prakse otolaringoloģijā, SIA

Stirnu 8-324, Rīga LV-1082
Apraksts:

Sertificēts otorinolaringologs (LOR). Bērnu un pieaugušo ausu, kakla un degunu slimību diagnostika un ārstēšana. Veic LOR manipulācijas un mazinvazīvas deguna, deguna blakusdobumu, kakla, kā arī auss operācijas. Deguna blakusdobumu iekaisumu izmeklēšana un ārstēšana. Ilgstošu iesnu izmeklēšana un ārstēšana. Deguna blakusdobumu US izmeklēšana. Deguna asinsvadu piededzināšana. Balss saišu stāvokļa novērtējums (endoskopija). Apmeklējumu rekomendējam saskaņot ar reģistratūru vai personīgi ar ārstu.

Nataļjas Ļutikovas psihologa privātprakse

Viestura 17, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Konsultācijas klātienē un attālināti. Sertificēta klīniskā un veselības psiholoģijā. EMDR terapeite. Jums ir piemērota mana konsultācija, ja jūs vēlaties izdzīvot un izanalizēt:

✓ Neuzticību, neuzticēšanos vai vainas izjūtu, greizsirdību pret partneri ✓ Līdzatkarīgas attiecības un, kopumā, attiecības ar citiem cilvēkiem, kolēģiem ✓ Hronisku stresu, apātiju, izdegšanu darba vietā ✓ Fizisku un emocionālu vardarbība ✓ Nedrošības sajūtu, zemu pašvērtējumu un savas vērtības izjūtas krišanos ✓ Trauksmes sajūtu, panikas uzbrukumus, depresiju ✓ Eksistenciālo krīzi (dzīves jēgas un pašrealizācijas zudumu) ✓ Fobijas un dažādas bailes, tajā skaitā, bailes uzstāties, vadīt automobili, lidot ar lidmašīnu ✓ Seksuālās dzīves problēmas ✓ Grūtības ar bērna ieņemšanu ✓ Bērnu un šoka traumas ✓ Psihosomatiku

Baltās pūces, IK

Baltā 1b-403, Rīga LV-1055
Apraksts:

13 gadus psihologa pieredze, esmu sertificēta klīniskā un veselības psiholoģe, sertificēta smilšu spēles terapijas metode lietotāja, sertificēta konsultēšanas psiholoģe un sertificēta skolu un izglītības psiholoģe, strādāju ar bērniem no 3 gadu vecuma, sniedzu konsultācijas pusaudžiem un jauniešiem. Sniedzu atbalsta konsultācijas bērnu vecākiem. Konsultēju pieaugušos dažādos jautājumos – emociju regulēšana, atbrīvošanās no trauksmes, bailēm, dusmām, aizvainojuma, vainas apziņas, attiecību grūtības, krīzes situācijas, depresija, izdegšana, pārciestā vardarbība, atbrīvošanās no bērnībā pārciestām traumām,  pašvērtējuma pacelšana, sevis meklējumos, sevis iepazīšanā, savu resursu apzināšanās, savu talantu un spēju iepazīšana, savas lomas apzināšanās, dzīves jēgas atrašana, sevis iemīlēšana un daudzos citos jautājumos, kas pašam klientam ir svarīgi. Konsultēju klātienē un arī attālināti. Strādāju latviešu un krievu valodā.

Ar ģimenes ārsta norīkojumu ir iespējams saņemt 10 Valsts apmaksātas konsultācijas pie klīniskā psihologa.

Veselības studija, SIA

Pils 16, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"Veselības studija" sniedz dažādus skaistumkopšanas pakalpojumus un relaksējošas masāžas. Mūsu pakalpojumi iekļauj ķermeņa ietīšanas procedūras un aplikācijas, mezoterapiju, vaksācijas procedūras, masāžu grūtniecēm, šokolādes masāžu un citus. Klasiskās sejas un aparātprocedūras. Augsti sertificēta un profesionāla kosmetologa pakalpojumi. Kā arī medicīniskās rehabilitācijas procedūras.

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža

Jāņa Asara 5, Rīga, LV-1009
Par medicīnas koledžu: Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža ir RSU pārraudzībā esoša aģentūra. Koledža sniedz augsti kvalificētu medicīnisko izglītību, īstenojot kopskaitā četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas - Ārstniecība (ārsta palīgs), Ārstniecība (neatliekamās medicīnas ārsta palīgs), Farmācija (farmaceita asistents) un Ārstnieciskā masāža (masieris), arodizglītības programmu Māszinības (māsas palīgs), kā arī profesionālās vidējās izglītības studiju programmu - Zobārstniecība (zobārsta asistents). Koledža piedāvā pilna laika klātienes studijas, budžeta un maksas vietas.

Saldus medicīnas centrs, SIA, Aprūpes slimnīca

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi: ✓ Ķirurgi ✓ Kardiologi ✓ Ginekologi ✓ Acu ārsti ✓ Rehabilitācija un fizikālā terapija ✓ Traumpunkts ✓ Aprūpe mājās ✓ Aprūpes nodaļa Apraksts:

Saldus medicīnas centrs, SIA, ir moderns un plaši atzīts aprūpes slimnīcas komplekss, kas nodrošina augstas kvalitātes medicīnisko aprūpi un pakalpojumus Saldus un apkārtnes iedzīvotājiem. Mūsu misija ir nodrošināt visaptverošu aprūpi, kas ietver gan diagnostiku, gan ārstēšanu, gan arī rehabilitāciju, lai nodrošinātu mūsu pacientu veselību un labklājību.

Valdas aptieka, SIA

Ugāle, "Mežrūpnieki" , Ugāles pagasts, Ventspils nov., LV-3615
Apraksts:

VALDAS APTIEKA piedāvā plašu medikamentu klāstu. Laipni un atsaucīgi farmaceiti, kas atbildēs uz jūsu jautājumiem un palīdzēs jums ar medikamentu ieteikumiem. Pieejami recepšu un bezrecepšu medikamenti, kā arī dažādas higiēnas preces.

Renātes Krūkles privātprakse, SIA

Lis prospekts 36-19, Ventspils LV-3601
Ginekologs Ventspilī, daktere Krūkle, grūtnieču aprūpe, dzemdību speciālists, doktorāts, dzemdniecība. Sonogrāfija Ventspilī, sonogrāfija, transvaginālā sonogrāfija. Nodrošināta vides pieejamība prakses vietai cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem. Renāte Krūkle, analīzes ginekoloģiskās.

Madonas optika, SIA, Briļļu salons Madonā

Poruka 1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: Acu ārsts-okulists uz doto brīdi nepieņem. Lūdzam sazināties telefoniski.

Aleksejevas I. zobārstniecības prakse

Brīvības 162-5, Rīga LV-1012
Zobārsts, zobārstniecība, zobārsts Rīgā, stomatologs, stomatoloģija, stomatologs Rīgā, zobu higiēna, higiēnists, higiēnists Rīgā, zobu protezēšana, zobu protēzes, protezēšana, izņemamās protēzes, zobu kroņi, kroņi, zobu tilti, tilti, loki, zobu restaurācija, zobu rentgens, zoba rentgens, zobārsts Inese Aleksejeva, zobārsts Aleksejeva,