Medicīna, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Jāņa Orbidāna prakse internajā medicīnā

Pērnavas 6, Rīga LV-1012
Prostata, prostatīts, impotence, erektīlā disfunkcija, ādas slimības, ekzēma, sirds aritmija, plaušu slimības, nieru slimības, nefroloģija, urologs, uroloģija, pārbaude uz S.T.S., asinsvadu problēmas

VV Centrs, SIA, Zobu tehniskā laboratorija

Brīvības 103-23a, Rīga LV-1001
Apraksts: SIA “VV Centrs” - medicīnas kompānija, kuru 1994. gada maijā nodibināja brāļi Leonīds un Mihails Veļkoviči. Tā ir zobu tehniskā laboratorija. Izgatavojam augstākās kvalitātes visa veida zobu protēzes pēc zobārstu pasūtījumiem. Kods Ārstniecības iestāžu reģistrā - 019169615.

Ārona Zemīša rehabilitācijas centrs, SIA

Nometņu 18 k.1, Rīga LV-1048
Apraksts:

“Ārona Zemīša rehabilitācijas centra” prakse nodarbojas ar ārstnieciskās masāžas, fizikālās medicīnas, fizioterapijas un alternatīvās medicīnas pakalpojumu sniegšanu. Centra vērtība ir atbildība, godprātība, drošības principu ievērošana sadarbībā ar pacientiem. Ārstniecības procesa mērķis ir veicināt pacienta veselības un funkcionālā stāvokļa uzlabošanos. Centra darbību nodrošina multidisciplināra komanda, sadarbojoties ar citiem veselības aizsardzības jomas speciālistiem.

Sanitas Mitenbergas pediatra privātprakse

Pededzes 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Specializācijas: ✓ regulāras profilaktiskās pārbaudes, slimību diagnostika, imunitātes stiprināšana no bērna dzimšanas līdz 18 gadu vecumam; ✓ konsultācijas vecākiem pirms bērna piedzimšanas; ✓ palīdzība akutos saslimšanas jautājumos; ✓ Valsts programmas ietvaros apmaksāta vakcinācija; ✓ veselības pārbaudes un dokumentu noformēšana; ✓ pirmsskolas izglītības iestādei, skolām, izziņām dažādiem dienestiem; ✓ hronisku un ilgstošu slimību gadījumu bērna veselības risina sadarbībā ar citu nozaru speciālistiem. ✓ Pediatrs Mārupē. Mājas vizītes.

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā

 

Ādas veselības klīnika, SIA

Tallinas 1-27, Rīga LV-1001
Laila Atslēdziņa sertificēts dermatovenerologs pieaugušo un bērnu ādas ārsts.:

Ir absolvējusi Latvijas Universitātes medicīnas fakultāti, rezidentūru dermatoveneroloģijas specialitātē. Latvijas dermatovenerologu asociācijas un Eiropas Dermatoloģijas un Veneroloģijas Akadēmijas biedre. Apmācības un sertifikācija dažādu lāzertehnoloģiju pielietošanā dermatoloģijā, botulīna toksīna, mezoterapijas. Regulāri apmeklē starptautiskos kongresus, kursus un seminārus savu zināšanu papildināšanai.

 

Klīnika Dzintari, SIA, Veģetatīvās distonijas, depresijas, stresa, izdegšanas sindroma ārstēšana

Turpinām strādāt gan klātienē, gan attālināti!
Mežsargu 4/6, Jūrmala, LV-2008
Ārstēšanās soļi “Klīnikā Dzintari”:: Pieraksts rindas kārtībā uz valsts apmaksāto (tālr. +37167754811) vai maksas programmu (tālr. +37129549983), vai pa e-pastu: dzintari@dzintari.lv. Ar jums sazinoties tiks ieplānots iestāšanās datums un laiks, kad jāierodas klīnikā, līdzi ņemot nosūtījumu (valsts programmai uz "Klīniku Dzintari"), personu apliecinošu dokumentu. Ja jums būs nepieciešama nakšņošana, lūgums par to savlaicīgi informēt klīniku, lai varam veikt rezervāciju jūsu izvēlētajā sadarbības viesnīcā. Iestāšanās dienā norādītajā laikā jāierodas pie klīnikas reģistratūras. Reģistratūrā tiks noformēti atbilstoši dokumenti plānotajai programmai. Klients saņem pirmo ārsta konsultāciju, kur tiek nozīmēts viss nepieciešamais veiksmīgai ārstēšanai. Klientam tiek izstrādāts individuāls grafiks, pēc kura klients vadās turpmākajā ārstniecības laikā. Ārstniecības kursa ilgums maksas progammās 5 dienas, valsts programmā no 1 līdz 4 nedēļām. Ja nepieciešams, tiek noformēta DNL (darba nespējas lapa). Pēc ārstniecības kursa beigām visus speciālistus ir iespējams apmeklēt ambulatori.
ZL.LV iesaka

Priva COM, SIA, Darba Apģērbi

Ieriķu 7c, Rīga LV-1084
Sortiments: ✓ Cimdi ✓ Bikses ✓ Jakas ✓ Kombinezoni ✓ Cepures ✓ Termoveļa ✓ Lietusapģērbs ✓ Signālaģērbs ✓ Apavi ✓ Individuālie aizsardzības līdzekļi Darba apģērbi profesijām: ✓ Būvniekiem ✓ Pārtikas rūpniecībai ✓ Medicīnas darbiniekiem ✓ Jumiķis ✓ Rūpniecība ✓ Metinātājiem

Bērsones L. ģimenes ārsta prakse

Brīvības gatve 430, Rīga LV-1024
Ārsta praksē iespējams saņemt tādus veselības aprūpes pakalpojumus kā:: ✓ pirmreizēja un atkārtota ārsta apskate slimības dēļ ✓ profilaktiskā apskate ✓ apskate darbam 27. forma ✓ medicīniskā izziņa par veselības stāvokli braucienam uz ārzemēm ✓ medicīniskās izziņas izsniegšana svešvalodā ✓ medicīnas dokumenta dublikāta izdošana nozaudēšanas gadījumā ✓ ērču encefalīta vakcīna bērniem un pieaugušajiem ✓ medikamentu inhalācija ārsta praksē un ārpus tās ✓ asins analīžu noņemšana ārsta praksē un mājās pie pacienta ✓ ērču izņemšana ✓ potēšanas pases izrakstīšana ✓ ārsta apskate pirms vakcinācijas ✓ mājas vizīte

Headline, privātklīnika, LU MF studiju centrs

Pieņemam pacientus klātienē !
Kalnciema 98-16, Rīga LV-1046
Ārsti: ✓ Benita Krūmiņa. Absolvējusi RMI Ārstniecības fakultāti, klīnisko ordinatūru otolaringoloģijā ✓ Elina Eliasa-Vīgante. Ārste absolvējusi RSU, rezidentūru otolaringoloģijā LVU ✓ Gundars Bākulis. Ārsta profesiju apguvis RMI, otolaringologs-onkologs ✓ Kaspars Peksis. LU Medicīnas fakultātes lektors ✓ Līva Šperla-Skritņika. LU Medicīnas fakultātē ieguvusi ārsta grādu, otolaringoloģe ✓ Valdis Miglāns. Absolvējis RMI, iegūstot ārsta grādu, otolaringologs ✓ Aldis Puķītis - gastroenterologs ✓ Laura Čekstere - anest. ✓ Krista Apšeniece - anest. ✓ Ilona Kurkliete – anest. ✓ Ineta Blumberga – anest. ✓ Agnese Dobele – otolaringologs ✓ Svetlana Koņuhova – otolaringologs ✓ Kristīne Ridere – fizioterapeite ✓ Terēze Gulmane - audiologopēde

Mentamed, SIA, Zobārstniecības kabinets

Melīdas 10, Rīga, LV-1015
Apraksts:

SIA "Mentamed" piedāvā zobārstniecības pakalpojumus bērniem un pieaugušajiem. Mutes veselības stāvokļa novērtējums, mutes dobuma profilakses pasākumi, zobu plombēšana un restaurācija, endodontija, periodonta slimību ārstēšana, mutes higiēna, silanta ieklāšana, zoba izraušana, zoba sakņu izraušana, pacienta ar iekaisuma procesu specializēta ārstēšana, zobu endodontiskā ārstēšana, zobu protezēšana. Zobu higiēnista pakalpojumi.

Piedāvājam bezmaksas zobārstniecības pakalpojumus bērniem (līdz 18 g.v.).

A. Klīnika, SIA

Kabiles 7, Rīga LV-1058
Par klīniku:

"A. Klīnika" tika dibināta 2009. gadā, spēkus un pieredzi apvienojot ginekoloģei-dzemdību speciālistei Marinai Čēmai un zobārstam ar 30 gadu stāžu Andrim Ozoliņam. Klīnika atrodas Mārupē - klusā un mierpilnā vietā, radod patiesu māju nevis aukstas klīnikas sajūtu. Mūsu zobārsti un ginekoloģijas speciālisti regulāri pilnveido savas zināšanas profesijā, apmeklējot konferences, seminārus, kā arī dodoties pieredzes apmaiņas braucienos. Savā klīnikā esam izvirzījuši sev prasību vienmēr būt soli priekšā - gan apkalpošanas kvalitātē, gan jauno tehnoloģiju lietošanā. SIA “A. Klīnika” nodrošina vides pieejamību personām ar funkcionāliem traucējumiem.Mūsu klīnika atrodas Rīgā, Āgenskalna – Mārupes rajonā un nodrošinām profesionālus un augsti kvalificētus ārstniecības pakalpojumus mājīgā atmosfērā un izmantojot jaunāko un modernāko aprīkojumu. Zobārstniecības jomā piedāvājam zobu ārstēšanu, endodontijas un ortodontijas pakalpojumus, zobu protezēšanu un implantāciju, zobu ķirurģiju, kā arī zobu higiēnu un balināšanu ar lāzeru, zobu regulēšanu ar ORDLINE kapēm. Sniedzam arī ginekoloģijas, grūtniecības uzraudzības, ginekoloģiskās USG un endokrinoloģijas pakalpojumus.

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakse Rīgas centrā

Brīvības gatve 221, Rīga, LV-1039
Apraksts: Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Andra Zemīša ārsta osteopāta prakses vieta Saulkrastos

Ainažu 34, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Kas ir osteopātija? Osteopātija ir medicīniskās diagnostikas un ārstēšanas sistēma. Tās pamatā ir filozofija par struktūras (anatomiskā uzbūve) un funkcijas (fizioloģija) vienotību, kā arī cilvēka ķermeņa spēju pašatjaunoties un pašdziedināties. Kā strādā ārsts osteopāts? Galvenais ārsta osteopāta instruments ir rokas. Diagnostiku veic maigi, nesāpīgi palpējot (pieskaroties ķermenim). Diagnostikā izmanto virkni neiroloģisku, ortopēdisku un specifisku osteopātisku testu. Paralēli vispārpieņemtajai medicīniskai diagnozei, ārsts osteopāts uzstāda savu, osteopātisku diagnozi, un saistībā ar šo diagnozi izvēlas ārstēšanas taktiku.

Dr. Mauriņa klīnika

Jaunā Mežaparka 4, Rīga LV-1014
Apraksts:

Dr. Mauriņa klīnika ir viena no Eiropā modernākajām lāzermedicīnas un vēnu ārstēšanas klīnikām. Katru gadu mūs apmeklē tūkstošiem pacientu, kuriem veiksmīgi esam izārstējuši vēnu varikozi, trofiskās čūlas un citas vēnu saslimšanas ar mūsdienīgām, drošām un pārbaudītām metodēm. Vēnu centrs piedāvā kāju vēnu skleroterapiju, lāzeroperācijas, limfodrenāžu, kompresijas zeķes un citus pakalpojumus. Dr. Mauriņa klīnikas sniegtie pakalpojumi un tehnoloģijas ir līdzvērtīgi vadošo Pasaules klīniku piedāvātajiem, savukārt cenas – pieejamas ikvienam. Vēnu centrā ārstēšanu veic tikai augstas kvalifikācijas speciālisti – flebologi vai asinsvadu ķirurgi.

Elizabete klīnika, zobārstniecība un lāzerterapijas klīnika Rīgas centrā

Elizabetes 31, Rīga, LV-1010
Ārstēšanas metodes: ✓ Zobu ārstēša ✓ Protezēšana ✓ Higiēna ✓ Implanti ✓ Mākslinieciskā restaurācija ✓ Balināšana ✓ Vector ✓ Lāzerterapija ✓ BEZMAKSAS zobārstniecības pakalpojumi BĒRNIEM līdz 18 gadiem: zobu ārstēšana, zobu higiēna 

 

E.Gulbja laboratorija, SIA

Brīvības gatve 366, Rīga LV-1006
Apraksts:

Laboratorija ir lielākā klīniskā laboratorija Latvijā, kurā veic bioķīmiskus, mikrobioloģiskus, ķīmiskus, imunohematoloģiskus, hematoloģiskus, citoloģiskus, imunoloģiskus, biofizikālus, citoģenētiskus patoloģiskus no cilvēka vai dzīvnieka iegūtu materiālu izmeklējumus, ar mērķi nodrošināt slimību diagnostiku vai veselības novērtēšanu. Laboratorijas speciālisti sniedz konsultatīvos pakalpojumus visos laboratorijas izmeklējumu aspektos, kā arī klientiem, ja nepieciešams, palīdz izvēlēties piemērotākos izmeklējumus.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

Galma aptieka

Lielā 12-1, Jelgava LV-3001
Par aptieku:

Galma aptieka un aptiekas filiāle "Zalenieki" rūpējas par jūsu veselību. Aptiekā var iegādāties medikamentus, homeopātiju, uztura bagātinātājus un biokosmētiku. Bez maksas piedāvājam ”apotheka.lv” klienta kartes, ar kurām nodrošinām īpaši izdevīgus piedāvājumus. Katru mēnesi ir akcijas bezrecepšu medikamentiem un citām precēm, kas priecē klientus ar speciāliem piedāvājumiem. Aptiekas farmaceiti sniedz kvalitatīvu farmaceitisko aprūpi un konsultācijas par zāļu lietošanu līmenī. Paldies, ka uzticaties mums! Rūpējoties par Jūsu veselību - "Galma aptieka"

Korte.lv, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Zemeņu 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
No mākslīgā akmens piedāvājam:: ✓ Virtuves virsmas ✓ Vannasistabu virsmas ✓ Palodzes ✓ Izlietnes ✓ Dušas paliktņus ✓ Informācijas letes ✓ Bāra letes ✓ Sienu apšuvumu ✓ Medicīniskās izlietnes ✓ Darba galdus ✓ Sapulču galdus ✓ Tirdzniecībai - displeju moduļus ✓ Darba virsmas telpās, kur tiek gatavots ēdiens ✓ Restorāna galdus