Medicīna, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

SIA KF DENTAL, Siguldas reģionālā zobārstniecība

Zinātnes 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Speciālista konsultācija, zobārsta konsultācija Sigulda, konsultācijaSigulda, Klīniskās situācijas analīze, Kompleksa ārstēšanas plānasastādīšana, Diagnostiskie veiduļi, (algināta nospiedumi, modeļu analīze),Kroņi un tiltveida protēzes, zobu kroņi un tiltveida protēzes, Sigulda,metālkeramikas kronis, Tīrā porcelāna kronis,

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Fizioterapija, fizioterapeits, fizioterapijas klīnika, fizioterapeita konsultācijas, traumu, (t. sk. sporta) rehabilitācija, individuāla ārstnieciskā vingrošana, elastīgo saišu terapija, fizikālā terapija, teipings, teipošana, limfatiskā teipošana, limfas tūskas mazināšana, ārstnieciskā masāža, rehabilitācija, stājas korekcija,

Valens Nutri, SIA

Dundaga, Stacijas 6, Dundagas pagasts, Talsu nov. LV-3270
Prebiotika, Preimmu, ādas veselība, imunitāte, imunitātes stiprināšana, Valens Nutri spēka paka, OBVProt, kaulu veselība, zarnu veselība, apetītes kontrole, gremošanas atbalsts. 

Kārsavas slimnīca, SIA, Dienas stacionārs

Vienības 52, Kārsava, Ludzas nov. LV-5717
Slimnīca, slimnīcas, rehabilitācija, ortopēdija, ortopēds, traumatoloģija, traumatologs, ārsts, ārsti, ārstu konsultācijas, ārsta konsultācija, ķirurgs, ķirurģija, endoprotezēšana, lūzumu ārstēšana, locītavu operācijas, laboratorija, EHO kardiogrāfija, rentgens, terapeits, intensīvā terapija, radioloģija, ambulatorā palīdzība,

Hards, SIA, Individuālie aizsardzības līdzekļi veikals – noliktava

Kuldīgas 69a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Darba cimdi, aizsardzības līdzekļi, darba apavi, darba apģērbs, noformējums ar logo. Vairumtirdzniecība. Darba cimdi, ādas cimdi, gumijas cimdi, adīti cimdi, darba jaka, puskombinezons, kombinezons. Lietus apģērbs, respiratori, gāzmaskas, aizsardzības ķiveres, cepures, aizsargbrilles, halāti, vienreizējās lietošanas apģērbs, drošības

Ogres veterinārā ambulance, SIA

Strādājam pēc pieraksta.
Brīvības 39, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Ogres Veterinārā Ambulance" mazo dzīvnieku prakse - piedāvājam visplašāko veterinārās medicīnas pakalpojumu klāstu: vakcinācijas, sterilizācijas, terapiju, mīksto audu un kaulu ķirurģiju, datorrentgenogrāfiju, mutes dobumu higiēnu u.c.

Leldes Kokaines psihologa privātprakse

Avotu 4, Liepāja LV-3401
Par Leldi Kokaini:

Psiholoģijas maģistrs. Sertificēta klīniskā un konsultatīvā psiholoģija. Apgūtas metodes darbā ar pieaugušo un bērnu psihosomatikas problēmām. Individuāls darbs ar bērniem un pieaugušajiem. Pāru konsultācijas. Veicu no vardarbības cietušo bērnu un pieaugušo rehabilitāciju. Vadu grupu nodarbības vecākiem, kā arī grupu nodarbības par dažādām aktuālām tēmām. Konsultācijās pārsvarā izmantoju mākslas terapijas metodes, EMDR metodes, kā arī kognitīvi-biheiviorālās terapijas metodes. Katram klientam tiek piemeklēta visatbilstošākā metode problēmu situāciju risināšanai. Veic individuālu izpēti bērniem un pieaugušajiem.

Lauvas zobs, SIA

Meža 3, Rīga LV-1048
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "Lauvas zobs" darbojas jau vairāk nekā 18 gadus un ir viena no bērnu stomatoloģijas vadošajām klīnikām. Šodien "Lauvas zobs" ir sertificēta daudzprofilu stomatoloģiskā klīnika, kas aprīkota ar mūsdienīgu medicīnisko aparatūru. Klīnikā ir septiņi stomatoloģiskie kabineti, kuros augsti sertificēti zobārsti Jums vienmēr sniegs kvalificētu stomatoloģisko palīdzību - zobu kosmētisko restaurāciju, zobu protezēšanu un zobu implantāciju. Jūsu rīcībā ir tehnika, kas regulēs un izlabos nepareizu sakodienu, augstas kvalitātes breketes un mūsdienīga zobu balināšanas sistēma, kas veic efektīvu zobu balināšanu. Pateicoties mūsu stomatologu, higiēnistu, ķirurgu, ortodontu un endodontu pieredzei un profesionalitātei, Jūs patīkami pārsteigs ārstēšanas rezultāts un augstais apkalpošanas līmenis. Kvalificēta stomatoloģiskā palīdzība, kas nepieciešama bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadu vecumam, tiek sniegta BEZ MAKSAS valsts programmas ietvaros.

Smile More, zobārstniecības klīnika

Latgales 243-99, Rīga LV-1019
Klīnikas pakalpojumi: ✓ Zobārstniecība ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu implantoloģija Zobārstniecības klīnika: Klīnika SMILE MORE saviem klientiem piedāvā zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus Ķengaragā, Maskavas ielā, Krasta masīvā, Maskavas forštatē, atrodas Maskavas ielā 243. Zobārstniecības klīnikai un tās darbiniekiem ir daudzu gadu pieredze. Mūsu zobārsti un zobu higiēnisti spēs jums palīdzēt ātri un kvalitatīvi. Visi pakalpojumi ir pieejami par izdevīgām cenām. Gaidīsim jūs ciemos mūsu klīnikā SMILE MORE!

SIA ''Iespēja izaugsmei'' alternatīvā izglītības un sociālās attīstības sistēma

Pulkveža O.Kalpaka 16-114, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Alternatīvā izglītība ✓ Sociālie atbalsta pasākumi ✓ Medicīnas atbalsta pasākumi Par mums: SIA „Iespēja izaugsmei” īsteno Eiropas sociālā fonda projektu „Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai”. Iespējams saņemt speciālistu pakalpojumus alternatīvajā izglītībā, uzvedības terapijā, logopēdijā, TOMATIS terapijas runas un valodas attīstības sekmēšanai, kā arī konsultācijas ģimenēm un speciālistiem par bērna attīstības veicināšanu.

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35a, Rīga, LV-1001
Apraksts:

Veselības centrs "Krio", kurā apvienoti krioterapijas profesionāļi ar ilggadēju pieredzi darbā ar klientiem un starptautisku pieredzi krioterapijas jomā. Jautā mums, kā krioterapija var palīdzēt Tev justies labāk. Mēs darbojamies krioterapijas jomā jau 8 gadus. Krioprocedūras iesakām un piedāvājam izmantot kompleksā veidā, apvienojot kopējo krioprocedūru ķermenim (procedūra kriosaunā) ar lokālo kriomasāžu (sejai vai galvas ādai) un skābekļa terapiju.

Apelsīns, Vidzemes bērnu veselības centrs

Pāvila Rozīša 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Bērnu neirologs ✓ Ultrasonogrāfija zīdaiņiem ✓ Neirosonogrāfija zīdaiņiem ✓ Reproduktīvās veselības konsultācija ✓ Podometrijas konsultācijas Par mums:: SIA Vidzemes bērnu veselības centrs "Apelsīns" izveidots, lai nodrošinātu ambulatoro neiroloģisko palīdzību Vidzemes reģiona bērniem. Pie bērnu neirologa var griezties bērni no jaundzimušo vecuma līdz 18 gadu vecumam ar dažādām neiroloģiskām problēmām. Tiek veikta arī neirosonogrāfija zīdaiņiem. Konsultē arī osteopāts, podometrists.

Breicis, SIA, Nodokļu, transfertcenu un grāmatvedības pakalpojumu birojs

K.Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Komercsabiedrības, ārvalstu uzņēmuma filiāles vai pastāvīgās pārstāvniecības grāmatvedības kārtošana saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanas aktu prasībām; ✓ Pārstāvēšana VID un citās valsts institūcijās; ✓ PVN deklarācijas sagatavošana un iesniegšana; ✓ Gada pārskatu sastādīšana; ✓ Statistikas atskaites Centrālajai Statistikas pārvaldei, Latvijas Bankai; ✓ Ikgadējās nodokļu deklarācijas iesniegšana; ✓ Pārskatu un atskaišu sagatavošana dalībniekiem vai akcionāriem; ✓ Grāmatvedības politikas izveide; ✓ Konsultācijas nodokļu jautājumos

Dzintras Tintes ārsta prakse homeopātijā

Liepājas 34, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Dzintra Tinte - ārsts homeopāts. Homeopātija - pieaugušo un bērnu ārstēšanai. Homeopātijas pielietošana bērniem ar uzvedības un emocionāliem traucējumiem, mācību iemaņu traucējumiem, neirologiskās saslimšanas, alerģijas, ādas problēmas, bieža slimošana. Homeopātija ārstē organismu kā vienu veselu, ne tikai fizisko ķermeni, bet sakārto arī emocionālo un garīgo sfēru, kas ir ļoti svarīgi, ja pats svarīgākais. Mājas vizītes pēc vienošanās.

Alviri, SIA, uzkopšanas serviss, tīrīšanas pakalpojumi

Smiltnieku 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Uzkopšanas kompānija SIA „ALVIRI” piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, noliktavās u.c., kā arī dzīvokļu un māju uzkopšanu.

Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kas garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti!

Savickas G. ģimenes ārsta prakse, arodslimību ārsts

Varšavas 43a, Daugavpils, LV-5404
Ģimenes ārsta prakse:

Ģimenes ārsts Daugavpilī. Mājas vizītes. Vakcīnas.

Dr. Federa Vācijas-Latvijas Kardioloģijas Privātprakse

Baznīcas 18, Rīga, LV-1010
Pie mums pieejamie speciālisti:: ✓ kardiologs ✓ aritmologs ✓ asinsvadu ķirurgs ✓ kardioķirurgs (sirds ķirurgs) ✓ internists ✓ uztura speciālists Pie mums veicamie izmeklējumi:: ✓ ehokardiogrāfija (sirds ultraskaņas izmeklējums) ar modernāko Philips iekārtu ✓ veloergometrija jeb slodzes tests ✓ elektrokardiogrāfija (EKG) ✓ 24 un 72 stundu Holtera monitorēšana (24 h EKG) ✓ 24 stundu asinsspiediena monitorēšana ✓ bioimpedances izmeklējums ✓ Piedāvājam arī mājas vizītes, kuru laikā iespējams veikt gan ehokardiogrāfiju, gan elektrokardiogrammu! ✓ Sadarbojoties ar fizioterapeitiem, piedāvājam "sirds sporta individuālās nodarbības".

Rūjienas Senioru māja

Valdemāra 26, Rūjiena, Valmieras nov. LV-4240
PAKALPOJUMI:: ✓ Īstermiņa aprūpe ✓ Ilgtermiņa aprūpe ✓ Fizioterapija ✓ Dienas centrs Apraksts:

"Rūjienas senioru māja" - sociālais aprūpes un rehabilitācijas centrs. Pieejama kvalitatīva medicīniskā aprūpe un konsultācija. Par visām jūsu un jūsu tuvinieku rūpēm pārūpēsies nozares profesionāļi.

Piedāvājam saviem klientiem, vecumam un veselības stāvoklim atbilstošas nodarbības un interešu pulciņus. Iesaistoties piedāvātajās aktivitātēs, klienti vairāk saglabā savas prasmes, dzīvesprieku un veselību. Sociālā aprūpes un rehabilitācijas centrs spēj nodrošināt aprūpi 100 klientiem.

Uro, SIA, Uroloģijas ambulance

Tālivalža 2a, Rīga LV-1006
Apraksts:

Ambulancē „Uro” urologs un kardiologs pieejami katru darba dienu. Ārsti – urologi veic visa veida stacionārās uroloģiskas operācijas Rīgas 1. slimnīcā. Pieejama laparoskopija, lāzerķirurģija, visa veida mazinvazīva nierakmeņu ārstēšana, operācijas pie urīna nesaturēšanas u.c.

Cieceres pamatskola

Kalnsētas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mēs piedāvājam:: ✓ Radošu mācību procesu mūsdienīgās telpās; ✓ Alternatīvās dienas, kad mācīto apgūst ārpus skolas; ✓ Pagarinātās dienas grupu līdz plkst.17.00; ✓ Izglītojošas mācību ekskursijas; ✓ Džimbas skoliņu; ✓ Ārpusstundu nodarbības – jauno gidu skolu, teātri, mākslu, mūziku, sportu, keramikas pulciņu; ✓ Izglītojošas un izklaidējošas nometnes; ✓ Peldēšanas un slidošanas nodarbības; ✓ Moderni aprīkotu sporta zāli; ✓ Internātu, ēdināšanu x4 dienā; ✓ Medicīnas personāla pakalpojumus; ✓ Atbalsta personālu – logopēds, psihologs, sociālais pedagogs; ✓ Masāžas; ✓ Dabas vides estētikas nodarbības un silto smilšu terapiju; ✓ Mūzikas terapijas nodarbības. ✓ Cieceres pamatskola 2022./2023. m. g. uzsāk sešgadīgo bērnu apmācību ar pēctecības mērķi nodrošināt bērnu sagatavošanu skolai.

   Skolu vada direktore Vineta Vovere.