Medicīna, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Vēnu slimību ārstēšana. Diagnostika. Ķirurgs - flebologs. Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. Vēnas. Vēnu diagnostika - duplekssonoskopija. Vēnu bezrētu ārstēšanas metodes: endoluminālās lāzeroperācijas, putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē, Miniflebektomijas pēc Varady. Klasiskās vēnu operācijas. Ķirurga konsultācijas, (vēdera

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Klostera 6a, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Vidzemes vēnu centrs, Vēnu diagnostika, ārstēšana Vidzemē

Pļavas 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Vēnu slimību ārstēšana. Diagnostika. Ķirurgs - flebologs. Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. Vēnas. Vēnu diagnostika - duplekssonoskopija. Vēnu bezrētu ārstēšanas metodes: endoluminālās lāzeroperācijas, putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē, Miniflebektomijas pēc Varady. Klasiskās vēnu operācijas. Ķirurga konsultācijas, (vēdera

Vestermanes Sandras ārsta neirologa prakse

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Apraksts: Neirologa konsultācijas Rīgā. Strādā ar pacientiem individuāli un grupās. Biofeedback terapija. UDHS ārstēšana pieaugušajiem un bērniem. Konsultācijas stresa pārvarēšanā un profilaksē. • Jautājumos, kas tieši neattiecas uz neiroloģiju, palīdzēsim orientēties medicīnas terminoloģijā un sistēmā, palīdzot atrast sev nepieciešamo virzienu.

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

Bellezza Nordica, IK

Gustava Zemgala gatve 80-169a, Rīga LV-1039
VERISOL® klīniskie pētījumi apstiprina šādus efektus:: ✓ mazinās grumbas   ✓ paaugstinās ādas elastība   ✓ samazinās celulīts   ✓ uzlabojas nagu augšana un nagu struktūra   ✓ mati kļūst biezāki Par mums: Vācijā ražots QYRA® kolagēna dzēriens satur VERISOL® – unikālus, zinātniski pierādītus bioaktīvos kolagēna peptīdus, kas stimulē paša organisma kolagēna sintēzi, iedarbojoties dziļajos ādas slāņos starpšūnu telpā.

MT fizioterapijas privātprakse

Kraujas 6, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Komanda:

Mūsu lielākais lepnums ir komanda. Katrs no mūsu komandas dalībniekiem ir ar augsti kvalificētu izglītību savā jomā, sniedz augstākā līmeņa fizioterapijas un ārstniecības pakalpojumus, kuru efektivitāte ir balstīta zinātnē un daudzu gadu pieredzē.

Piedāvājam plašu fizioterapijas pakalpojumu klāstu profesionālu un sertificētu speciālistu vadībā:: ✓ Fizioterapija traumatoloģijā, ortopēdijā, neiroloģijā; ✓ Klasiskā masāža, sporta masāža , grūtnieču masāža; ✓ FIZIOTERAPIJA , fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem; ✓ Teipošanas pakalpojumi, kinezioloģiskā teipošana; ✓ Rehabilitācijas programma, atveseļošanās procesa programmas sastādīšana pēc traumām; ✓ Traumu profilakse, rehabilitācija. Ārstnieciskā vingrošana; ✓ Mājas vizītes -  Ārstnieciskā vingrošana, fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem.

Airsoft Events, SIA

Dzērvju 8, Rīga LV-1019
Kā Airsofts tiek spēlēts?:

Spēles dalībnieki tiek sadalīti divās vai vairākās komandās. Katrai komandai tiek izstāstīts viņu mērķis un uzdevums. Spēles dalībniekiem, izmantojot komandas darbu vai savas induviduālās spējas, jānonāk pie komandas kopējā mērķa. Trāpot pretiniekam ar bumbiņu, pretinieks tiek neitralizēts un viņam jāatgriežas uz savu bāzes punktu. Spēlē uzvar komanda, kura noteiktajā laikā izpildījusi visus savus uzdevumus.

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

Carino, zobārstniecība

Pasta 19, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

"Carino" zobārstniecības kabinets sniedz plašāko pakalpojumu klāstu. Piedāvā augsti kvalitatīvus un efektīvus pakalpojumus Jums. Pie mums ir iespējams veikt arī mutes higiēnas pārbaudi.

Dr. Leopolds, SIA

Z.Meierovica prospekts 5-1, Jūrmala LV-2015
Apraksts:

Uzņēmums "Dr.Leopolds" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1992.gadā. To izveidoja ķirurgs-traumatologs, plašu apdegumu ārstēšanas speciālists Leopolds Ozoliņš. Mūsu uzņēmumā ražoto veselības līdzekļu mērķis ir palīdzēt cilvēkiem atrisināt noteiktas ādas problēmas. Dr. Leopolds produktos ir ieguldītas trīs paaudžu ārstu: vectēva - dermatologa Alfrēda Ozoliņa, tēva Leopolda Ozoliņa un dēla - dermatologa Paula Ozoliņa zināšanas un pieredze.

SIA Zanes Mareckas ģimenes ārsta prakse

Dreiliņi, Garā 27c, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Informācija no uzņēmumu reģistra

MADY DENTAL LAB, zobu tehniskā laboratorija

Apguldes 5, Rīga LV-1004
Zobu protezēšana:: ✓ Komplicēti, sarežģīti risinājumi balstīti uz implantiem ✓ Izņemamā plate ✓ Plastmasas totālā protēze ✓ Kombinēta lokveida protēze ✓ Lokveida parciāla protēze ✓ Teleskopa protēze ✓ Plastmasas protēžu repertūras ✓ Nakts kapes ✓ Balināšanas kapes ✓ Sporta kapes ✓ Pagaidu kroņi ✓ Metāla keramika ✓ Presētā keramika ✓ Presētā keramika, pilnas formas ✓ Onlejas ✓ Venīri ✓ Non Prep venīri ✓ Cirkonija keramika ✓ Cirkonija inlejas ✓ Cirkonijs, pilnas formas ✓ Cirkonija Meryland tilts ✓ Kompozīta Meryland tilts ✓ Diagnostiskais uzvaskojums ✓ Digitālais uzvaskojums ✓ 3D skenētu failu apstrāde, to izmantošana produkta ražošanā ✓ Metāla Inlejas ✓ 3D printēti produkti ✓ Ķirurģiskie gidi ✓ 3D printēti ķirurģiskie gidi ✓ Metāla frēzēti karkasi pēc faila ✓ Cirkonija frēzēti karkasi pēc faila ✓ Diagnostiskie modeļi ✓ Lokatori ✓ Individuālie abatmenti ✓ Stieņa fiksācijas   

La Vie Beauté, lāzerepilācijas un skaistuma studija

A.Deglava 66, Rīga, LV-1035
Lāzerepilācijas un skaistuma studija "La Vie Beauté":

Skaistuma studija La Vie Beauté piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus, jaunākās tehnoloģijas un izcilu speciālistu servisu.

Mēs piedāvājam:

✓ lāzerepilācijas procedūras, izmantojot jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru ar unikālo tehnoloģiju Moveo; ✓ figūras korekciju, izmantojot inovatīvo iekārtu „Onda Plus”. Dažu procedūru laikā var atbrīvoties no tauku nogulsnējumiem, celulīta un ādas ļenganuma; ✓ maigu ādas attīrīšanu un atjaunināšanu ar iekārtu „AquaClean”.

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

Loradent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 33 k.3, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Zobārsts, zobārsti, zobu labošana, zobu higiēna, higiēnists, protezēšana, Zobārsts un higiēnists pēc pieraksta, zobu ārstēšana, zobu higiēnists, zobu protēzes, zobu sāpes, stomatoloģija, stomatologs, zobu balināšana, protezēšana, protēzes, ķirurgs, kronīši, tiltiņi, profilakse, rentgens, zobu rotājumi, rotiņas, dimanti, akmentiņi uz

Ultra Express, SIA

A.Čaka 145, Rīga LV-1012
Apraksts:

SIA "Ultra Express" ultrasonogrāfijas (USG) centrs atrodas Rīgā, Čaka ielā145, Dr. Pētera Kučāna Medicīnas un Sporta centra 1. stāvā. Mūsu ultrasonogrāfijas (USG) centrs jau vairāk nekā 15 gadus specializējas ultrasonogrāfisko izmeklējumu sniegšanā. Uzņēmuma misija ir sniegt visaugstākās kvalitātes ultrasonogrāfijas izmeklējumus un diagnostiku, palīdzot mūsu pacientiem iegūt kvalitatīvu informāciju par savu veselību.

 

Veselības sporta stacija

Nometņu 61, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Veselības sporta stacija" ir vingrošanas studija, kas nodrošina individuālus un grupu treniņus: pilates uz paklāja un trenažieriem, joga, muguras veselība, stājas uzlabošana, pēcdzemdību vingrošana. Treneri izvērtē klienta fizisko sagatavotību un stāju, konsultē un,  klienta mērķu sasniegšanai, sadarbojas arī ar citu nozaru speciālistiem.

G.Grantis, SIA, Apbedīšanas birojs

Parādes 15, Daugavpils LV-5401
Piedāvājam:: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Morga pakalpojumi ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas laika un datuma saskaņošana kapsētā ✓ Sanitāra pakalpojumi ✓ Apbedīšanas ceremonija ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Bēru organizēšana ✓ Kapavietu iekārtošana ✓ Dažādu konfesiju apģērbi ✓ Pieminekļi ✓ Dabīgā koka zārki

Šmitu zobārstniecība, SIA

Priežu 9, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Šmitu Zobārstniecība ir klīnika, kas sniedz plašu zobārstniecības un mutes higēnas pakalpojumu klāstu Ogrē. Pie mums iespējama zobu implantēšana, ārstēšana, protezēšana, ķirurģija un citi pakalpojumi. Mūsu klīnika ir atvērta gan pieaugušajiem, gan bērniem.