Medicīna, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Mikroķirurģijas centrs

Brīvības gatve 410-2.st., Rīga LV-1024
Kapēc mēs: ✓ Augsta profesionalitāte

Jums palīdzēs starptautiski pazīstami Latvijas vadošie plastikas ķirurgi un rokas ķirurgi, kas profesionālās zināšanas apguvuši un regulāri papildina ASV, Singapūras, Norvēģijas, Vācijas un Austrijas klīnikās. No mūsu enerģiskajiem speciālistiem mācās citi vietējie kolēģi – jūs būsiet patiesi drošās rokās!

Multidisciplināra pieeja

Mūsu komandu veido pieredzes bagāti plastikas ķirurgi, traumatologi, ortopēdi, rokas ķirurgi, bērnu ķirurgi, anesteziologi, reanimatologi, ergoterapeiti un diagnostiskās radioloģijas speciālisti. Tas nozīmē, ka saņemsiet visu nepieciešamo speciālistu konsultācijas un palīdzību vienuviet.

Komfortabli apstākļi

Pēc operācijas jūs varēsiet netraucēti atpūsties mājīgās telpās, kur par jums rūpēsies pieredzējis un atsaucīgs personāls. Nodrošinām ērtu servisu, personīgu attieksmi un konfidencialitāti.

Loradent, SIA

Kalnciema 98-16, Rīga LV-1046
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Surdovest, SIA, Jelgavas filiāle

Zemgales prospekts 5-29, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Deguna, ausu, kakla akūtu un hronisku slimību ārstēšana; ✓ Dzirdes un vestibulārā aparāta funkcionālā stāvokļa diagnostika; ✓ Dzirdes aparāti; ✓ Ārstēšanu bez operācijas - konservatīvo ārstēšana; ✓ Akupunktūra jeb adatu terapija Surdovest: Nosaukums „Surdovest" nozīmē Surdoloģiskais vestibulārās rehabilitācijas centrs. Ko tas nozīmē praksē? - To, ka šajā centrā sertificēts ārsts-otalarinologs Aivars Plēpis izārstēs no dažādām ausu-kakla-deguna saslimšanām -- iesnām, rinīta, tonzilīta un citām. Lai uzstādītu precīzu diagnozi, dakteris izmanto vismūsdienīgāko metodiku, tai skaitā endoskopiju. Endoskopija ļauj redzēt to, ko nav iespējams apskatīt ar neapbruņotu aci un atklāt ausu, kakla vai deguna slimību jau sākumstadijā.

Dr. Irēnas Mangales privātprakse, dēļu terapija, akupunktūra un biorezonanse

Stirnu 8-328, Rīga, LV-1082
Pakalpojumi: ✓ Dēļu terapija; ✓ Homeopātija; ✓ Akupunktūra (atkarību ārstēšana); ✓ Biorezonanse Dēļu terapija: Ārstniecisko procedūru ar dēlēm sauc par hiroduterapiju. Medicīniskās dēles ir efektīvs ārstniecisks līdzeklis. Ar tām var izraisīt daudzas kompleksas, gan specifiskas, gan nespecifiskas, izmaiņas cilvēka organismā. Dēlēs sakoncentrētas visas dzīvībai nepieciešamās bioloģiski aktīvās vielas, tāpēc tās var izmantot dažādu slimību ārstēšanai. Vieglāk pateikt, ko hirudoterapija neārstē, jo dēles palīdz pat tādos gadījumos, kad tradicionālā medicīna ir bezspēcīga. Šī terapija palīdz ārstēt sieviešu problēmas, asinsvadu problēmas, insults, psoriāze, kā arī vairogdziedzera saslimšana, depresiju un grūti ārstējamas ādas slimības.

Tempora, IK

Lāčplēša 36/38-1, Daugavpils, LV-5401
Par uzņēmumu:

Uzņēmums "Tempora" nodarbojas ar tulkošanas pakalpojumu sniegšanu Daugavpilī. Tiek piedāvāti rakstiski un mutiski tulkojumi no un uz dažādām valodām: latviešu, krievu, angļu, vācu, lietuviešu. Iespējams saņemt notariālu vai tulkojumu biroja apliecinājums. Dokumentu tulkojumi Krievijas Federācijas un Baltkrievijas konsulātiem.

Ingadent, SIA, zobārstniecības klīnika Cēsīs

Vaļņu 11-7, 2.st., Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu RTG izmeklēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu balināšana Zobārstniecība Cēsīs:

Mūsu praksē iespējams saņemt sejas-žokļu ķirurga konsultāciju, kurš veic arī implantēšanas operācijas. Svarīga nozīme mutes dobuma veselībā ir zobu higiēnai, tādēļ mūsu praksē strādā divas pieredzējušas zobu higiēnistes. Sadarbojoties prakses speciālistiem, varam sniegt pilnvērtīgu mutes dobuma aprūpi gan pieaugušajiem, gan bērniem. Un gribu teikt ikvienam pacientam - neatrisināmu problēmu zobārstniecībā nav, vajag tikai gribēt tās risināt, un viss izdosies!

Acu veselības centrs, SIA

A.Čaka 70-6, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Ambulatorie pakalpojumi ✓ Pieaugušo acu ārsts ✓ Bērnu acu ārsts ✓ Acu sausums ✓ Svešķermenis acī ✓ Acu operācijas ✓ Kataraktas operācija ✓ Glaukomas operācija ✓ Veidojumu noņemšana ✓ Plakstu operācijas ✓ Acu lāzerprocedūras ✓ Tīklenes lāzers ✓ Glaukomas lāzers ✓ Sekundārās kataraktas šķelšana ✓ Acs izmeklējumi ✓ OCT Izmeklējums ✓ Redzes lauks ✓ Acs biometrija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Acs spiediens ✓ Optometrista pakalpojumi ✓ Brilles ✓ Lēcas ✓ Intravitreālās injekcijas ✓ Vecuma makulas deģenerācija ✓ Avastīna intravitreālā injekcija ✓ Eylea intravitreālā injekcija ✓ Kenaloga intravitreālā injekcija

Latvijas Amerikas acu centrs, SIA, Acu klīnika

A.Deglava 12a, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Diagnostika ✓ Diagnostiskie izmeklējumi ✓ Acu un redzes pārbaude bērniem ✓ Lāzerterapija ✓ Ķirurģija ✓ Optika ✓ Kontaktlēcas ✓ Acu spiediena mērītāju noma ✓ Plakstiņu higiēna ✓ Acu veselība grūtniecības laikā ✓ Redzes korekcija ✓ Nakts lēcas ✓ Klīniskie pētījumi

Latvijas Amerikas acu centrs, SIA, Filiāle

Bruņinieku 8, Rīga LV-1010
Baltijas apdrošināšanas nams (BAN) acu veselības centrs, medicīna , acu slimības, acu saslimšanas.

Rīgas Privātie Kapi, SIA Mūžības pulss

Smalkjūtīgs risinājums emocionāli grūtajā brīdī 🖤
Dreiliņi , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Rīgas Privātajiem Kapiem ir dažas priekšrocības:: ✓ Pie kapiem ir ierīkota ērta autostāvvieta ✓ Visai kapu teritorijai ir pievadīta ūdensapgāde un elektrība, kas jūtami atvieglo kapa vietu apkopi ✓ Apbedījumu vietas var rezervēt iepriekš, par to veicot reizi gadā nelielu iemaksu ✓ Iespējams veikt apbedīšanu un pārapbedīšanu Rīgas Privātajos Kapos no jebkuras vietas Latvijā un ārzemēs ✓ Nopērkot vai rezervējot apbedījumu vietas Rīgas Privātajos Kapos, dzīves vietas deklarācijai nav nozīmes ✓ Iespējams noformēt līgumu par kapa vietas mantošanu ✓ Iespējama ģimenes apbedījuma vietas ierīkošana ✓ Rūpes par apbedījumu vietas apkopi un uzlabošanu var uzticēt Rīgas Privātiem Kapiem ✓ Personām, kuras ir vecākas par 70 gadiem un kuras ir iepriekš noslēgušas līgumu par visu apbedīšanas pakalpojumu kompleksu, paredzētas atlaides ✓ Iespējama nepieciešamo dokumentu sagatavošana un juridisko formalitāšu kārtošana apbedīšanai atbilstoši Latvijas valsts likumiem

Tedijs, veterinārā klīnika, zooveikals, SIA Janas veterinārā prakse

Uzvaras bulvāris 30, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ dzīvnieku terapija ✓ ķirurģija ✓ sterilizācija ✓ kastrācija ✓ vakcinācija ✓ čipošana ✓ profilakse ✓ konsultācija ✓ dzīvnieku barība, aksesuāri, kopšanas līdzekļi ✓ laboratoriskie izmeklējumi Par klīniku:

"Tedijs", veterinārā klīnika, zooveikals, SIA "Janas veterinārā prakse", veterinārārsts, vetārsts, veterinārā klīnika, laboratoriskie izmeklējumi dzīvniekiem, veterinārārsti Cēsīs. Dzīvnieku klīnika. Veterinārija, mikročipi, dzīvnieku ķirurģija Cēsīs. Zoo veikals, dzīvnieku barība, zoopreces, mājdzīvnieki Cēsīs, Uzvaras bulvāris, Cēsu novads, Priekuļi, Limbaži, Vidzeme, Valmiera.

Medicīnas centrs, ARS

Skolas 5, Rīga, LV-1010
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Lazurīts S, SIA

Zemitāna iela 3, Rīga LV-1012
Par firmu:

SIA "Lazurīts S" piedāvā Latvijā ražotas kvalitatīvas mēbeles – birojiem, skolām, bērnudārziem, mājām. Polijā ražotus metāla dokumentu un garderobes skapjus. Stacionāros plauktus arhīviem un noliktavām no Itālijas ražotāja. Piedāvājam biroja krēslus un mīkstās mēbeles. Precēm nodrošinām 2-5 gadu garantiju. Nodrošinām preču piegādi un uzstādīšanu.

Universitātes Vetfonds, SIA, Veterinārā aptieka

K.Helmaņa 8, Jelgava, LV-3004
Šo gadu laikā esam organizējuši:: ✓ Izglītojošas lekcijas un seminārus veterinārārstiem un studentiem. ✓ Veterinārārstu kvalifikācijas paaugstināšanu ārzemēs. ✓ ASV diagnostikas speciālistu konsultācijas par sarežģītiem gadījumiem un diagnostikas metožu izmantošanu. ✓ Veterinārmedicīnas studentu apmācības. ✓ Kopā ar LLU VMF vairākas VMF zinātniskās konferences, seminārus un izglītības pasākumus.

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Raiņa 28, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana ✓ Sēru floristika ✓ Bezmaksas konsultācija Sēru ceremonijas organizēšana un vadīšana, kremācija: ✓ Dažādu reliģisko konfesiju mācītāji ✓ Laicīgie izvadītāji ✓ Muzikālais noformējums ✓ Transports bēru viesiem ✓ Kapa rakšanas pakalpojumi ✓ Racēju, nesēju pakalpojumi ✓ Foto un video pakalpojumi ✓ Nesēju pakalpojumi bērēs ✓ Atvadu organizēšana pirms vai pēc kremācijas

Mantona Ulda ģimenes ārsta prakse

Skaistkalne, Slimnīcas 7, Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov. LV-3924
Apraksts:

Ģimenes ārsts Skaistkalnē un Bārbelē. Piedāvājam ģimenes ārsta Ulda Mantona pakalpojumus. Ārsta prakses telpas pieejamas invalīdiem ratiņkrēslā (tikai Skaistkalnē).

FizProf, SIA

Dīķa 44, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "FizProf" profesionālā speciālistu komanda parūpēsies par jūsu veselību. Kompleksa pieeja, uzmanīga attieksme, mūsdienīgas zināšanas un inovatīvu tehnoloģiju izmantošana palīdzēs jums atgūties no traumām un slimībām, saglabāt formu, kā arī izbaudīt procedūras. Savas darba specifikas ietvaros mūsu personāls pastāvīgi saskaras ar ļoti dažādām medicīniskajām problēmām, kuras veiksmīgi tiek risinātas, pateicoties kvalificētam personālam un mūsdienīgām iekārtām. SIA „FizProf” personāla kodolu veido profesionāļi, pieredzējuši speciālisti katrs savā nozarē, medicīnā un atbilstošajiem specializētajai darbībai nepieciešamajiem sertifikātiem. Visi darbinieki brīvi pārvalda kā latviešu, angļu, tā arī krievu valodu.

Liepiņi, SIA

Carnikava, Plūmju 3, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163
Sadarbojamies ar sekojošām veselības apdrošināšanas kompānijām:: ✓ If... ✓ BTA ✓ Gjensidige ✓ Balta ✓ Seesam ✓ Baltijas Apdrošināšanas nams ✓ Compensa ✓ Ergo

Ja Jums ir citu apdrošināšanas kompāniju veselības apdrošināšana, tad: saņemiet pakalpojumus pie mums -> iesniedziet savam apdrošinātājam prasības pieteikumu, pievienojot čeka kopiju -> saņemiet atlīdzību ar pārskaitījumu uz savu kontu.

 

Gunta Frīdenberga, ārsts ginekologs Tukumā

Elizabetes 8-3.st., Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Prakses pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskās pārbaudes ✓ Ginekoloģisku saslimšanu diagnostika un ārstēšana ✓ Piena dziedzeru saslimšanu diagnostika un ārstēšana ✓ Konsultācija kontracepcijas līdzekļu izvēlē ✓ Konsultācijas menopauzes traucējumu terapijā ✓ Grūtniecības novērošana ✓ Nodarbības vecākiem