Medicīnas centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Samariešu atbalsts mājās, Jelgavas nodaļa

Svētes 26-8, Jelgava, LV-3001
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs , sociālās aprūpes, centrs , pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Samariešu atbalsts mājās, Vidzemes nodaļa

Ūdens 2c, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs, sociālās aprūpes centrs, pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests, aprūpe mājās, medicīniskā aprūpe mājās, Drošības poga, pieņemam ziedojumus, medicīniskā komisija, pirmās palīdzības apliecība,

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Pansija Pārsla

Ieriķu 28, Rīga, LV-1084
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs , sociālās aprūpes, centrs , pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Pārtikas Banka Paēdušai Latvijai

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs , sociālās aprūpes, centrs , pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Samariešu atbalsts mājās, Kurzemes nodaļa

Dzirnavu 18, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs , sociālās aprūpes, centrs , pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Sievietēm, Vīriešiem, Bērniem, Dizainieru preces, Populārākie zīmoli, Premium, Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas

Fitosan Plus, SIA

Pērnavas 4-4F, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ Rehabilitācija ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Audiologopēdija ✓ Uztura speciālists ✓ Ergoterapija Medicīnas centrs:

Medicīnas centrs Jelgavā "Fitosan Plus" dibināts 1995. gadā. Laika gaitā esam izveidojuši dienas stacionāru un rehabilitācijas centru, kur fizioterapeiti, ergoterapeiti, uztura speciālists un masieri veic dažādas ārstnieciskās procedūras un profilakses pasākumus bērniem un pieaugušajiem. Labākie speciālisti Jelgavā piedāvā mākslas un mūzikas terapiju, lai mazinātu autisma radītos traucējumus, hiperaktivitāti, uzvedības traucējumus, veicinātu runas attīstību un atmiņas uzlabošanu. Piedāvājam arī audiologopēdu un mākslas terapeitu. Zīdaiņiem izveidotas terapijas zāles, kur kvalificēti fizioterapeiti veic zīdaiņu masāžu un bobata terapiju. Veselības centrs ērti pieejams pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem un invalīdiem. Sertificēti ārsti un speciālisti sniegs rehabilitācijas pakalpojumus visiem, kas vēlas uzlabot un saglabāt savu veselību. Ārstniecības iestādes kods 090065207.

Baltic Beauty Prof - Latvijas birojs, BBP, SIA

Artilērijas 69, Rīga LV-1009
Produkcija: ✓ Filleri ✓ Biorevitalizanti ✓ Kanulas ✓ Matu atjaunošana ✓ Injekcijas ✓ Mezodiegi ✓ Mezoterapija ✓ Derma roller Estētiskā medicīna:

"Baltic Beauty Prof" (BBP) ir estētiskās medicīnas kompānija un tirgū darbojas jau kopš 2010. gada. Visi pakalpojumi un preparāti ir paredzēti kā profesionālai, tā arī mājas lietošanai. Atklājiet savu skaistumu ar mūsu piedāvātajiem produktiem. Kompānijas vadošais speciālists - Irina Kalnina-Dobrovoļska jau 25 gadus strādā estētiskās medicīnas nozarē un no 2017. gada ir oficiālais Caregen Co., Ltd. produkcijas treneris ar vadītiem semināriem Eiropā, Āzijā u.c. valstīs. Uzņēmumam ir divi ofisi - Tallinā (Igaunijā) un Rīgā (Latvijā). Baltic Beauty Prof (BBP) ir Caregen Co., Ltd. produktu ekskluzīvais izplatītājs Latvijā un Igaunijā. Regulāri tiek organizēti semināri par mūsu piedāvātajiem produktiem. Par Aquashine un Prostrolane sērijas semināru apmeklējumu tiek izsniegti punkti.

Zobu feja, specializēta zobārstniecības klīnika bērniem

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ Ortodontija ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu implantācija Par zobārstniecību:

Stomatoloģijas klīnika "Zobu feja" ir zobārstniecība visai ģimenei. Jebkurš mūsu klīnikas ārsts no citiem ārstiem atšķiras ar ļoti sirsnīgu un īpaši draudzīgu attieksmi pret bērniem, līdz ar to "Zobu Feja" ir ideāla vieta, lai veidotu bērna pozitīvu attieksmi pret ārstu-stomatologu.

Ir ļoti svarīgi, lai jūs mums uzticētos. Pirms ārstēšanas uzsākšanas ārsts veiks diagnosticējošo izmeklēšanu, lai sniegtu jums visaptverošu informāciju par visiem iespējamajiem ārstēšanas veidiem, kā arī prognozes par katra ārstēšanas veida izmaksām. Pēc tam tiks izveidoti vairāki ārstēšanas plāni – jums vienmēr būs iespēja patstāvīgi (vai arī kopā ar ārstu) izvēlēties to ārstēšanas variantu, kas atbilst jūsu finansēm.

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Purvciemā

Stirnu 10, Rīga, LV-1082
Kriosaunas ieguvumi:: ✓ liela daudzuma tauku sadedzināšana ✓ augstas sportiskās formas uzturēšana, atjaunošana pēc traumām un fiziskajām slodzēm (palielina fizisko izturību par 6 – 8%); ✓ ādas tonizēšana, uzlabošana un tūsku likvidēšana; ✓ efektīva pretcelulīta procedūra; ✓ dažādu mugurkaula slimību profilakse; ✓ būtiska sāpju sindroma samazināšana un raksturīgas sastinguma artrozes, artrīta un radikulīta samazināšana; ✓ sagatavošana lielai neiru un fiziskai slodzei; ✓ organisma kopējā tonusa paaugstināšana, sāpju sliekšņa paaugstināšana; ✓ imunitātes pastiprināšana, rūdīšana; ✓ organisma novājināto funkciju atjaunošana; ✓ stresa, hroniskā noguruma, depresijas stāvokļa noņemšana; ✓ paģiru sindroma noņemšana; ✓ asinsrites uzlabošana; ✓ normalizē centrālās nervu sistēmas darbību un nervu sistēmas veģetatīvo darbību; ✓ alerģiskā stāvokļa likvidācija (bronhiālā astma, dermīti utt.); ✓ hronisko saslimšanas gadījumu profilakse, kas saistīti ar endokrīniem un imūniem procesiem;

Passo International, SIA

"Lidostas parks" , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Preču katalogā pieejams:: ✓ Matu kosmētika ✓ Frizētavu aprīkojums (instrumenti, piederumi, matu krāsošana, pārējās preces) ✓ Vaksācija (depilācijas vaski, depilācijas kosmētika u.c.) ✓ Salonu aprīkojums (salonu aparāti, kušetes un krēsli, lampas un statīvi u.c. preces) ✓ Kosmētika (GMT, Courtin, Dermedics u.c.) ✓ Manikīra preces (nagu lakas, UV nagu lampas, manikīra galdi, u.c.) ✓ Pedikīra preces (pedikīra aparāti, pedikīra krēsli, urbji un frēzes, u.c.) ✓ Dezinfekcija (šķīdumi, salvetes, vienreizējie cimdi u.c.) ✓ Make-Up  ✓ Masāža 

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Med Alfa, SIA, Hemodialīzes centrs

Bruņinieku 5 k-17, Rīga, LV-1001
Hemodialīzes centrs:

"Med Alfa" Hemodialīzes centra pamatuzdevums ir nodrošināt mūsdienīgu, kvalitatīvu un Eiropas dialīzes un transplantācijas asociācijas standartiem atbilstošu nieru aizstājterapiju dienas stacionārā.

Hemodialīzes centra personāls spēj radīt mājīgu un labvēlīgu atmosfēru pacientu labsajūtai un kā vienota komanda nodrošināt profesionālu palīdzību katrā ārstēšanas posmā.

Ortoadaptic, SIA

Nometņu 26a, Rīga, LV-1048
Piedāvājam:: ✓ Sēdēšanas sistēmas ✓ Kompresijas ortozes ✓ Ortozēšana ✓ Protezēšana Ortopēdijas centrs:

Tehniskās ortopēdijas uzņēmums, specializējamies pēc individuāliem mēriem izgatavotās sēdēšanas sistēmas, kompresijas ortozes. Izgatavojam arī Mīkstās ortozes, cietās ortozes un ekstremitāšu protēzes pēc individuāla pasūtījuma. Sniegtajiem pakalpojumiem pieejams arī valsts atbalsts.

Siguldas slimnīcas Radioķirurģijas centrs

Lakstīgalas 13, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par klīniku:

Moderna diagnostika. Inovatīvas tehnoloģijas. Profesionāla komanda. Mājīga atmosfēra. Radioķirurģijas centrs Sigulda piedāvā labdabīgu un ļaundabīgu audzēju ārstēšanu ar Austrumeiropā modernāko robotu – CyberKnife® M6. Ar šo metodi var ārstēt primārus audzējus un metastāzes cilvēka ķermenī – galvā, mugurkaulā, prostatā, aknās, nierēs, plaušās un citur. CyberKnife robotizēto radioķirurģiju iespējams kombinēt ar citām audzēju ārstēšanas metodēm - ķirurģiju, staru terapiju un ķīmijterapiju. Mūsu speciālisti ir gatavi jums palīdzēt!

Diennakts zobārstniecība, SIA Zobu Paradīze

Avotu 43, Rīga, LV-1009
Diennakts zobārstniecība:

Diennakts zobārsts pieaugušajiem no ceturdienas līdz svētdienai. Zobārstniecības klīnika Zobu Paradīze piedāvā dažādus zobārstniecības pakalpojumus. Mūsu klīnikā iespējamas tādas procedūras kā zobu raušana, zobu ķirurģija, zobu ārstēšana, plombes un implantācija, protezēšana, sakodiena labošana un citi zobārstniecības pakalpojumi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Zobu rotas. Zobu balināšana. Zobu restaurācija dienas laikā.

Varakļānu veselības aprūpes centrs, SIA

Pils 25A, Varakļāni, Varakļānu nov., LV-4838
Apraksts:

Medicīniskie pakalpojumi un sociālā aprūpe.

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības privātprakse, SIA

Dzirnavu 104, Rīga, LV-1050
Zobārstniecība Rīgā:

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības praksē var saņemt zobu ārstēšanas, mutes un zobu higiēnas speciālista, ķirurga un protēzista pakalpojumus.Tāpat pieejama implantoloģija un zobu balināšana. Praksē tiek nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem pēc iepriekšēja pieraksta ar mobilo pacēlāju. Ārstniecības iestādes kods: 10001568.

ZL.LV iesaka

FamilyDent, SIA

Baltāsbaznīcas 34-1, Rīga LV-1015
Ko Piedāvā Mūsu Zobārstniecības Klīnika?: ✓ I-PRF tehnoloģijas zobārstniecībā ✓ Zobu izmeklēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu terapija ✓ Endodontija ✓ Zobu ķirurģija ✓ Gudrības zobu raušana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu balināšana ✓ Zobu implanti