Metālapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Reinis Matiss, IDV

Svētes 21-6, Jelgava LV-3001
Metinātājs, metinātājs Rīgā, metinātajs Latvijā, metināšanas pakalpojumi, izbraukumu metināšana, metināšana, profesionāli metināšanas pakalpojumi, profesionāls metinātājs, nerūsējošā tērauda metināšana, alumīnija metināšana, metināšanas darbi,plaša profila metināšana, MIG metināšana, MAG metināšana, TIG metināšana, metināšana

AntWorks, SIA, metālapstrāde

Ķūļciems, "Pagrabs" , Ķūļciema pagasts, Talsu nov. LV-3283
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums, kas specializējies dažādu metāla konstrukciju, iekārtu un to elementu izgatavošanā.

AP metals, SIA

Jaunolaine , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Par uzņēmumu:

SIA "AP Metals" izgatavo metāla vārtus, žogus un citas metāla konstrukcijas. 

AJL Group, SIA

Puškina 8b, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
AJL Group piedāvā veikt jebkādas sarežģītības metināšanas darbus: ✓ MMA ✓ MIG/MAG ✓ TIG Metināšana AJL GroupMetināšana:

"AJL Group" piedāvā veikt jebkuras sarežģītības metināšanas darbus. Mēs esam uzņēmums ar lielu pieredzi metinātu konstrukciju un aprīkojuma izstrādē. Mūsu komandā strādā profesionāļi ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi metināšanas nozarē.

Detek, SIA

Raubēni, Rubeņu ceļš 62c, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Apraksts: METĀLAPSTRĀDES UZŅĒMUMS, KAS SPECIALIZĒJIES DAŽĀDU METĀLA KONSTRUKCIJU, IEKĀRTU UN TO ELEMENTU IZGATAVOŠANĀ. Detek ir uzticams un uz attīstību vērsts partneris metālapstrādē. Balstoties uz mūsu zināšanām ražošanā, mēs kopā ar klientu radām nestandarta risinājumus, tādējādi piedāvājot produktus ar augstu kvalitāti un efektivitāti. Esam fleksibls uzņēmums, kurš spēj ražot gan vienkāršus, gan sarežģītus produktus vienā eksemplārā vai sērijā.

Takser, SIA

Kazarmu 12, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

"Takser", SIA piedāvā metālapstrādes pakalpojumus, kā arī meža īpašumu novērtēšanu un pirkšanu. 

multicolor.lv, Goodwin, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Višķu 17, Daugavpils LV-5410
Apraksts: Uzņēmuma galvenais mērķis ir metāla izstrādājumu pulverkrāsošana, izmantojot modernas iekārtas. Infrasarkano staru krāsns iekšējie izmēri 7,5m x 1,7m x 2,25m. Produkcijas max. izmērs krāsošanai 7,3m x 1,65m x 2,1m. Lielo izmēru polimerizācijas ļauj īsā laikā krāsot līdz 300m2 dienā. Saprātīgas cenas. Augsta kvalitātes garantija. Precīzi termiņi. Individuāla pieeja katram klientam. Pulvera pārklājuma priekšrocības ir augstāks vides, skrāpējumu, korozijas, ķīmisko un mehānisko bojājumu aizsardzības līmenis. Darbā mēs izmantojam RAL krāsu katalogu.

Metāla konstrukcijas, SIA

Lielupes 28, Jūrmala, LV-2015
Par uzņēmumu:

Nodarbojamies ar visu veidu metāla konstrukciju tirdzniecību, izgatavošanu un montāžu. Ražojam žogus, kāpnes un vārtus pēc individuāla projekta, piedāvājam metāla konstrukciju ražošanu un restaurāciju.

MVS Project, SIA

Ogresgals, Liepu 42, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5041
Apraksts: SIA "MVS Project" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar dažāda veida nožogojumu un vārtu tirdzniecību, ražošanu un uzstādīšanu. Pateicoties gadu gaitā uzkrātajai pieredzei, mēs spējam saviem klientiem piedāvāt vispiemērotāko risinājumu viņu ideju īstenošanai. Vārtu un žogu uzstādīšanu veicam visā Latvijā.

RM Seda, SIA

Sporta 2g, Seda, Valmieras nov. LV-4728
Par uzņēmumu:

SIA "RM SEDA" nodarbojas ar kūdras ieguves tehnikas ražošanu un tirdzniecību, kā arī sniedz metālapstrādes pakalpojumus. Strādājam Latvijā, kā arī uz eksportu.

Ferro plus, SIA

Jaunolaine, "Mehāniskās darbnīcas" , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Par uzņēmumu:

SIA "Ferro Plus" nodrošina pilna spektra metināšanas pakalpojumus. Varam palīdzēt sākot no idejas formulēšanas, projektēšanas, rasējumu uzlabošanas, līdz detaļu izgatavošanai. Nodrošinām augstāko kvalitāti gan individuālu pasūtījumu izgatavošanā, gan sērijveida ražošanā.

Lom.LV Uzņēmums, SIA

Spilves 6a, Rīga LV-1055
Apraksts:

Metāllūžņu iepirkšana. Krāsaino, melno metāllūžņu uzpirkšana. LOM.LV, tālr. 80003800. CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana. Konteineru uzstādīšana un metāllūžņu izvešana no klienta teritorijas. Demontāžas pakalpojumi: kuģu demontēšana (sagriešana), metāllūžņu savākšana un izvešana, transporta pakalpojumi, konteineru dienests, iekārtu demontāžas darbi, katlu māju demontāža, izjaukšana, siltumiekārtu demontāža, izjaukšana, ventilācijas iekārtu izjaukšana, cauruļvadu demontāžā, darbi augstumos, tilpumu griešana un demontāža, buku krānu demontāža, torņu krānu demontāža, ostas krānu demontāža, tiltu krānu demontāža.

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

Ambler, SIA

Valkas 5e, Daugavpils, LV-5417
Apraksts:

SIA "Ambler" nodarbojas ar metināšanas piederumu, iekārtu, kā arī industriālā aprīkojuma, metālapstrādes instrumentu, pneimatikas un darba apģērbu tirdzniecību. Balstoties uz ilggadējo pieredzi rūpniecisko iekārtu un materiālu piegādē, mēs rūpīgi izvēlamies jums preces ar labāko cenas/kvalitātes attiecību. Veikals "Weldrex" Daugavpilī, piegāde visā Latvijā.

ANY Metal, SIA

Metāla tirdzniecība. Turpinām strādāt klātienē!
Krustpils 121, Rīga, LV-1057
Metāla materiālu piedāvājums: ✓ Nerūsējošā tērauda: loksnes, caurules, stieņi, profili ✓ Alumīnija: loksnes, caurules, stieņi, profili ✓ Tērauda: loksnes, caurules, stieņi, profili, cauruļveida sijas, režģi, pakāpieni ✓ Vara: loksnes, caurules, apaļstieņi, plakanstieņi ✓ Misiņa: loksnes, caurules, stieņi

NAGLIS & ERR, SIA

Uzvaras prospekts 1c, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts:

Kompleksi tehniskie risinājumi metālapstrādes nozarē. Mūsu speciālisti metālapstrādes iekārtu tirdzniecībā un apkalpošanā darbojas vairāk nekā divdesmit gadus. Apvienojot uzkrātās zināšanas un iepriekšējo starptautisko pieredzi, 2007. gadā radījām uzņēmumu “Naglis & Err”, kura tehniskos risinājumus šobrīd izvēlas vadošie metālapstrādes uzņēmumi Baltijā.

Bauska lauktehnika 1, SIA

Rītausmas, "Bauskas "Lauktehnika"" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Preču kategorijas:: ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ MTZ (Belarus) rezerves daļas ✓ Starteri, ģeneratori ✓ Traktoru kabīnes ✓ Lukturi, spoguļi, atstarotāji ✓ Rezerves daļas lauksaimniecības tehnikai ✓ Lopkopības un ganību aprīkojums ✓ Akumulatori ✓ Dārzam un saimniecībai ✓ Kardāni ✓ Kravu stiprinājumi ✓ Instrumenti, darbarīki

Tehniskie projekti, SIA

Latgales 322B-403, Rīga LV-1063
Mūsu produkti:: ✓ KOMPENSATORI (lokanie savienojumi) - gumijas, metāla, auduma ✓ EĻĻAS un SMĒRVIELAS ražošanas iekārtām (eļļošanas materiāli) ✓ Mehāniskie gala BLĪVSLĒGI ( Sūkņu ASS blīvējums, blīvējumi) PUMP packing ✓ EJENDALS darba cimdi un JALAS darba apavi ✓ PECOFACET šķidruma filtri, gaisa filtri

Frezaluks, SIA, lokšņu materiālu frēzēšanas pakalpojumi

Cepļa 22b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: Piedāvājam figūrgriešanas, 3D frēzēšanas, gravēšanas pakalpojumus kopā ar kvalitatīviem pazīstamu firmu un ražotāju materiāliem par konkurētspējīgām cenām. ✓ Lielformāta frēzēšanu ✓ Frēzēšana ✓ Gravēšana ✓ Projektēšana Mūsu izmantotie materiāli: ✓ Orgstikls ✓ PVC ✓ Polikarbonāts ✓ Tehniskā plastmasa ✓ Kompozītie paneļi ✓ Materiāli no koka ✓ Krāsainie metāli
Metālapstrādes speciālisti piedāvā veikt virpošanu, locīšanu, frēzēšanu, metināšanu un metāla virsmu apstrādi.