Montāžas darbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AAO projekts, SIA, projektēšana, elektromontāža, būvuzraudzība, caurduršana

Kazarmu 5, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
SIA "AAO Projekts'' dibināts 2015. gadā. Uzņēmuma pamatdarbība ir elektroietaišu projektēšana, izbūve, remonti, pārbaudes un mērījumi. Saviem klientiem vienmēr cenšamies būt uzticams sadarbības partneris, kas nodrošina augstu kvalitāti un solītos termiņus. Uzņēmumam ir visa nepieciešamā tehnika, aparatūra un materiāli, kā arī darbiniekiem ir vajadzīgās atļaujas un sertifikāti, lai nodrošinātu būvdarbu veikšanu, projektēšanu, uzraudzību un mērījumus.:

Darbojamies visā Latvijas teritorijā. Elektromontāžas darbi. Elektroietaišu projektēšana. Būvuzraudzība. Beztranšeju horizontāla urbšana.

Auto KS, SIA, Autoserviss

Brandeļi, "Brandelītis" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Apraksts:

Profesionāla pretkorozijas apstrāde ar zviedru iekārtām un materiāliem. Mašīnas apakšējās daļas plastmasas detaļu noņemšana, rūpīga mazgāšana, žāvēšana. Mašīnas aplīmēšana, apstrāde ar pretkorozijas ķīmiju, plastmasas detaļu salikšana. Darba apjoms no 2 līdz 3 dienām. Garantija.

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts: SIA „Bevel Gear” ir uzņēmums, kas specializējas šaurā un specifiskā metālapstrādes nozarē – konisko un hipoidālo spirālzobratu projektēšanā un izgatavošanā, ražošanā. Atšķirībā no lielajiem ražotājiem, mūsu darbība pamatā ir orientēta un pielāgota individuālu pasūtījumu veikšanu, sākot ar viena zobratu komplekta , līdz pat vairāku desmitu eksemplāru izgatavošanai. Zobratus izmanto kā alternatīvu oriģinālajām rezerves daļām lauksaimniecības tehnikā un agregātos, dažāda veida industriālajās iekārtās, darbagaldos, traktortehnikā un mežizstrādes tehnikā, kur tiek izmantoti konisko spirālzobratu, kā arī, atsevišķos gadījumos, konisko taisnzobu zobratu pārvadi. Zobratu izgatavošanas tehnoloģijas pamatā ir vācu uzņēmuma Klingelnberg, kurš ir pasaules vadošais līderis šajā nozarē. Zobrati izgatavoti Vācijā un Šveicē ražotiem Klingelnberg – Oerlikon darbagaldiem. Konkrētajiem eksemplāriem un katram pasūtījumam tiek veikta kalkulācija individuāli.

Kurzemes jumti, SIA

Ganību 25, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Jumtu segumi, moduļveida dūmvadi, jumta logi, PVC logi un durvis, jumtu un sienu paneļi, piegāde un montāža.

Kurzemes jumti, SIA, Jumti Tukumā

Pils 14, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Noteksistēmas, Skārdnieku darbi , Aizsargbarjeras., Jumtu remonta darbi . Jumiķu darbi . Jumta segumi. Valcprofils. Skārda sienu profils.

KUBX, SIA

J. Poruka 47, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Uzņēmuma pamatdarbība ir kāpņu, virtuves mēbeļu ražošana. Kāpnes ir būtisks mājas interjera elements, tāpēc uzņēmuma darbība ir vērsta uz pieprasījumu pēc kvalitatīvām kāpnēm. To nodrošina augsti kvalificēti speciālisti un modernas ražošanas tehnoloģijas. Kāpnes un virtuves iekārtas tiek izgatavotas pēc klienta projekta vai uzņēmuma izstrādātā projekta. Kāpņu un virtuves mēbeļu izgatavošanai izmanto augstas kvalitātes materiālus, kopā ar prasmīgu meistaru pieredzi garantē izstrādājumu kvalitāti un ilgmūžību. Mēs strādājam arī eksportam, ja nepieciešams, veicam savu izstrādājumu montāžas darbus ārzemēs.

Kurland Auto, SIA, Autoserviss - veikals Talsos

"Rietumi", Zvirgzdi, Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Kurland auto ir autoserviss Talsos, kas piedāvā plašu klāstu ar auto remonta un apkopes pakalpojumiem. Mēs nodrošinam visus servisus - no virsbūves darbiem līdz dzinēja remontam. Mūsu speciālisti detalizēti konsultēs Jūs par visiem jautājumiem, kas attiecas uz Jūsu automobiļa remontu un apkopi, kā arī piemeklēs Jums vispieņemamāko cenu remonta darbiem un rezerves daļām un piemēros patīkamu draugu atlaidi. Mēs saskaņosim ar Jums ērtāko autocentra apmeklējuma laiku un personīgi sagaidīsim Jūs mūsu servisā. Piedāvājam arī autoevakuatora pakalpojumus Talsos un apkārtnē. Mēs informēsim Jūs un saskaņosim ar Jums visus jautājumus, kuri radīsies remonta vai apkopes procesa gaitā, kā arī paziņosim Jums par darbu izpildes noslēgšanu un saskaņosim ar Jums laiku, kad Jums būs ērti saņemt automobili.

Zebra Cargo, SIA, Pārcelšanās serviss

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Apraksts: Kaut arī Zebra Cargo – pārvietošanās serviss speciālisti ir dibināta 1998. gadā, mūsu komanda, kas ir uzsākuši, vada un strādā šajā kompānijā ir ar ļoti bagātu pieredzi personīgo un biroja mantu pārvadāšanas biznesā ! Iespējams, ka mūsu darbiniekiem ir visbagātākā pārvešanas pieredze, jo lielākā daļa ir tie, kas 90. gadu sākumā Latvijā sāka piedāvāt klientiem šādu pārvietošanās servisu. Zebra Cargo augstu novērtē ikvienu pārcelšanās darbu. Attieksme ir balstīta, lai pārvietošanās darba rezultātā klients saņemtu vairāk, nekā sākumā ir gaidīts. Mēs gribam patīkami pārsteigt klientus. Mēs katru pārvietošanās darbu vēlamies paveikt pēc iespējas kvalitatīvāk un labāk. Mēs uzskatām, ka kvalitāte nav piedāvājama, bet gan tai ir jābūt praktiski piegādājamai.

IFC Latvija, SIA

Andreja Saharova 13A, Rīga LV-1082
Kondicionieru izvēle: Ja jūs vēlaties justies komfortabli gan siltajā, gan aukstajā gadalaikā, tad jums būtu jāiegādājas tāda ierīce kā kondicionieris-sildītājs, kas jūsu biroja ēkas vai dzīvojamās mājas gaisu padarīs daudz siltāku vai vēsāku. Turklāt, ja jums rūp tīrs un spirgts gaiss jūsu mājoklī, arī tādā gadījumā vajadzētu padomāt par kondicioniera-sildītāja uzstādīšanu. Ja jūs esat nolēmuši savā mājā uzstādīt kondicionieri, tad jums nepieciešams izvēlēties tehniku tikai no zināmiem ražotājiem, jo tā ir šīs ierīces tiešā drošības garantija.

MGK SOLAR, SIA

Ūdens 29, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"MGK SOLAR" piedāvā Efektīvus Saules Enerģijas risinājumus mājsaimniecībām un uzņēmumiem. Sākot ar nelieliem saules paneļu komplektiem dārza mājām, līdz pat saules paneļu parkiem uzņēmumiem ar lielu enerģijas patēriņu. Nodrošinam pilna servisa pakalpojumus no projekta izstrādes, saskaņošanas līdz saules paneļu uzstādīšanai un nodošanai ekspluatācijā.

Kompānija SIA “MGK SOLAR” nodarbojas ar saules paneļu sistēmu uzstādīšanu. "MGK SOLAR" komandai ir pieredze darbā ar saules paneļu sistēmām gan Latvijā, gan Zviedrijā. "MGK SOLAR" savudarbību uzsāka Zviedrijā, kur Mūsu komanda ir izbūvējusi vairāk kā 100 klasiskās Saules paneļusistēmas, kā arī integrēto Jumtu sistēmas. Ņemot vērā, ka Latvijā strauji pieauga pieprasījums pēc mikroģenerācijas stacijām, uzsākām savudarbību arī Latvijā. Pēdējā gada laikā Latvijā esam apkalpojušī vairāk kā 200 klientu.

"MGK SOLAR" arī ir sadarbības partneris vienām no lielākajām elektroenerģijas kompānijām Latvijā, kurām Mūsukomanda palīdz izbūvēt saules paneļu sistēmas. Mūsu komandai ir pieredze ar visa veidamikroģenerāciju staciju uzstādīšanu gan uz zemes, gan uz visaveida jumtu segumiem.

AERMEC siltumsūkņi, Acqua Cooling, SIA

Brīvības gatve 401, Rīga LV-1024
Svarīgi::

"Acqua Cooling" - esam ekskluzīvi itāļu AERMEC izplatītāji Latvijā. Plašā piedāvājumā ventilācijas iekārtas, kondicionēšanas iekārtas, gaisa sausinātāji, termo konvektori. Pieejamas dažāda veida un izmēra kondicionēšanas iekārtas. Mūsu zinošā komanda palīdzēs izvēlēties pareizo gaisa kondicionēšanas, ventilācijas iekārtu tieši jūsu vajadzībām

Lielvārdes energo sistēmas, SIA

Kaibala, "Griķi" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov. LV-5070
Pakalpojumi: ✓ Iekšējā un ārējā elektromontāža/instalācija ✓ LED gaismekļu piegāde un uzstādīšana gan privātmājām gan rūpnieciskajiem nolūkiem ✓ Saules paneļu uzstādīšana, nodošana ekspluatācijā un valsts atbalsts programmas noformēšana ✓ Zemējuma kontūra un zibens aizsardzības ierīkošana un nodošana ekspluatācijā ✓ Privātmāju un rūpniecisko objektu elektrodrošības pārbaude un nodošana ekskpluatācijā

Sol Power, SIA, Drošības sistēmas Rīgā

Apuzes 34, Rīga, LV-1046
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Drošības sistēmu tirgotājs Rīgā; ✓ Videonovērošanas sistēmas; ✓ Ugunsdrošības signalizācijas sistēmas; ✓ Izziņošanas sistēmas; ✓ Vājstrāvas tīkli; ✓ Energoapgādes tīkli; ✓ Elektrības pieslēguma projektēšana; ✓ Tāmju aprēķins; ✓ Programmēšana; ✓ Video analītika; ✓ Objekta sagatavošana ekspluatācijai; ✓ Drošības iekārtu uzstādīšana, apkalpošana un remonts.

 

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

"Rīgas-Siguldas šoseja 3A", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
Krišjāņa Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ IT atbalsts un datortīklu apkalpošana ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ montāžas darbi un projektēšana ✓ videonovērošanas un drošības sistēmas ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

Skārdmeistars, SIA

"Kuldīgas šoseja 99F", Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: Skārdnieku pakalpojumi, metāla specelementu, oderētu dūmvadu, skursteņu čaulu (apaļas, ovālas, kantainas), jumta noteksistēmu, ventilācijas, aspirācijas izgatavošana, katlu māju dūmeņu un siltumtrases cauruļu siltināšana un apvilkšana ar metālu, montāža un konsultācijas.