Nodokļu konsultācijas, adresē Rīga

Drukāt

Financial & Accounting Services, SIA

Latgales 322D-214, Rīga LV-1063
grāmatvedība Ķengaragā, grāmatvedības pakalpojumi Ķengaragā, grāmatvedības apkalpošana, grāmatvedības konsultācijas , , grāmatvedības kārtošana, grāmatvedības uzskaite, pārskatu sagatavošana, konsultācijas nodokļu jautājumos
ZL.LV iesaka

Finanšu un nodokļu serviss, SIA

Lielirbes 1-(206-208A), Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam: ✓ Civiltiesiski apdrošinātu grāmatvedības apkalpošanu; ✓ Grāmatvedības un nodokļu konsultācijas; ✓ Grāmatvedības auditu; ✓ Sia likvidācijas bilances; ✓ Mikronodokļa maksātāju atskaites; ✓ Reģistrēšanu un izslēgšanu no pvn reģistra; ✓ Jūrnieku gada deklarācijas; ✓ Juridisko adresi un korespondences saņemšanu; ✓ Komunikāciju ar klientu latviešu, krievu un angļu valodās.

Fintech Services, SIA

Circeņu 7, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

Fintrust, SIA

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga, LV-1039
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, nodokļi, nodokļu konsultācijas ., Nodokļu optimizācija. Norēķinu kontu atvēršana Eiropas un ārvalstu bankās.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Forwarder, SIA, muitas brokeri

Uriekstes 14A, Rīga, LV-1005
Mēs piedāvājam:: ✓ Muita, eksports, imports ✓ Muitas brokeri, TIR Carnet aizpildīšana, TIR Carnet noformēšana ✓ Importa, eksporta, tranzīta procedūras ✓ Kravu deklarēšana, muitošana iekšzemē, atmuitošana ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Muitas pavaddokumentu aizpildīšana un noformēšana ✓ TIR carnet, Cmr, EXA IMA noformēšana ✓ Importa, tranzīta procedūras, eksporta, tranzīta procedūras, kravu deklarācija, muitas dokumenti, muitas pavaddokumenti, tranzītkravas ✓ Klienta pārstāvība muitā

GC7, SIA

Krišjāņa Valdemāra 38-603, Rīga LV-1010
Nodokļu konsultācijas . Uzņēmumu dibināšana. Uzņēmumu likvidēšana.

GF AUDITS, SIA

Šarlotes 5, Rīga LV-1001
Riski.lv komanda NILLTPFN likuma subjektiem piedāvā:: ✓ Konsultācijas NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jautājumos, tai skaitā gatavojoties NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes pārbaudei; ✓ Ārpakalpojuma grāmatveža licences saņemšanai nepieciešamās konsultācijas un palīdzību dokumentācijas sagatavošanā; ✓ Pielāgotu NILLTPF novēršanas un sankciju pārvaldīšanas iekšējās kontroles sistēmas (IKS) dokumentu izstrādi; ✓ Mācības NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jomā, tai skaitā klientu darījumu uzraudzības un padziļinātās izpētes jautājumos; ✓ Palīdzību komunikācijā ar uzraudzības un kontroles iestādēm NILLTPFN likuma izpildes jautājumos (paskaidrojuma sagatavošana, pārsūdzība u.c.).

GFN, SIA

Duntes 10, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "GFN" nodrošina grāmatvedības pakalpojumus klientiem, kas darbojas dažādās uzņēmējdarbības nozarēs. Grāmatvedības pakalpojumi tiek sniegti gan juridiskām, gan fiziskām personām.

GRĀMATVEDĪBAS STIPRINĀJUMI, SIA

Meirānu 5, Rīga, LV-1073
Grāmatvedības pakalpojumi:

SIA "Grāmatvedības Stiprinājumi" sniedz pilna apjoma grāmatvedības pakalpojumus par saprātīgu cenu gan jauniem un mērķtiecīgiem uzņēmējiem, gan uzņēmējiem, kas Latvijas tirgū ir jau ieņēmuši stabilu vietu un dažādu iemeslu dēļ vēlas uzlabot grāmatvedības pakalpojumu kvalitāti, un saņemt personiskāku un elastīgāku attieksmi. SIA "Grāmatvedības Stiprinājumi" nāk talkā arī saimnieciskās darbības veicējiem un pašnodarbinātajiem, kā arī sniedz konsultācijas grāmatvedībā.

GS1 Latvija, Biedrība

Cēsu 31 k-3, Rīga, LV-1012
Par "GS 1 Latvija":

"GS1 Latvija" ir Latvijas nacionālā automātiskās identifikācijas organizācija - bezpeļņas, nevalstiska, brīvprātīga uzņēmumu apvienība, viena no 116 pasaules GS1 organizācijām, kas darbojas vairāk nekā 150 valstīs.

GSM Apsardze, SIA

Vestienas 32, Rīga LV-1035
kustību sensors, kustību detektors, logu sensors, durvju sensors, apsardzes signalizācija, uzstādīšana, konsultācijas

Golden Accountant, SIA

Alīnes 2-7, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedības konsultācijas , grāmatvedības pakalpojumu sniegšana maziem un, optimizācija, nodokļu konsultācijas , gada pārskati, gada pārskats, gada pārskatu, pārskata sagatavošana

Goldendays, SIA

Meldru 18, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Informācija no uzņēmumu reģistra

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi. Apraksts:

"Grant Thornton Baltic" ir dibināts 1992.gadā un ir revīzijas, grāmatvedības nodokļu, juridisko un finanšu konsultāciju sniedzējs Baltijas valstīs, un tā īpašnieki ir vietējie partneri. Pašlaik 16 partneri, vairāk nekā 200 pieredzējuši speciālisti sniedz pilnu pakalpojumu klāstu vairāk nekā 2600 klientiem.

Greencarrier Freight Services Latvia, SIA, Auto nodaļa

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 12, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Dabas resursu nodokļu atskaišu sagatavošana., Nodokļu aprēķināšana, nodokļu pēcapmaksa, ievedmuitas aprēķins.