Noma, visā Latvijā

Drukāt

Kanti metāls, SIA

Celtniecības 2a, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Metāla piegāde pēc pasūtījuma, velmējumi, nerūsējošais tērauds, piegāde, transports, piekabju noma Līvānos

AE24, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa

Rīga
Cenas:

Evakuatora pakalpojumu cenas Rīgas robežās

✓ Vieglie auto no 35.00 EUR ✓ Džipi no 40.00 EUR ✓ Busi no 40 EUR ✓ Traktortehnika no 40.00 EUR

Evakuācija nakts laikā (Rīga)

✓ Visiem auto veidiem pēc vienošanās

Evakuatora pakalpojumu cenas ārpus Rīgas robežām

✓ Visiem auto veidiem no 40.00 EUR (plus 0,60 par km) ✓ 100km no Rīgas 0.50 - 1.00 EUR/km + no 30.00 EUR ATKARĪBĀ NO SITUĀCIJAS (JO TĀLĀK, JO LĒTĀK)

Evakuācija nakts laikā (ārpus Rīgas) - Visiem auto veidiem pēc vienošanās. 

✓ Pakalpojumu cenās nav iekļauts PVN 21%. ✓ Neparedzētu apstākļu dēļ cenas var mainīties. ✓ Precīzas cenas var uzzināt, konsultējoties pa tālruni. Individuāla pieeja katram klientam. ✓ Ja klienta vainas dēļ evakuatoram ir jāgaida, papildus tiek pieskaitīti 20.00 EUR/h.

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Kolumbs" iekārtota 1914. gadā celtā ēkā, pēc tās pārbūves atvērta apmeklētājiem kopš 2006. gada. Viesnīca ir ģimenes uzņēmums, tajā ir 32 dažādu kategoriju numuriņi, kuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas sistēmu. Piedāvājam mājīgas telpas darbam un atpūtai. Mums ir konferenču un biljarda zāles, SPA atpūtas komplekss ar saunu un džakuzi. Ēdināšanas pakalpojumus mūsu viesiem sniedz restorāns "Tik un tā". Iekšpagalmā iespējama elektroauto uzlāde, sadarbībā ar "Elektrum". Viesnīcai ir ērta atrašanās vieta, jo tā ir tuvu gan centram, gan pludmalei.

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120m, Rīga, LV-1021
Gultņi, blīvējumi, siksnas, zobrati, ķēdes, speciālie instrumenti, ķīmija, pneimatika – tie ir galvenie PTP Store mērķa produkti, kurus mēs pārstāvam Latvijas tirgū, no lielākajiem pasaules ražotājiem, tādiem kā SKF, FAG, INA, Loctite, SMC, CRC, Optibelt, Nexen. Šie visi ir augstākās kvalitātes produkti, kurus aicinām novērtēt arī potenciālos klientus. Mēs priecāsimies par jebkuru no klientiem, neatkarīgi no jūsu lieluma, vecuma vai konkurējoša uzņēmuma, jautājiet mums e-pastā vai telefoniski. Tāpat aicinātas ir arī privātpersonas apmeklēt mūsu veikalus klātienē Rīgā, Jelgavā un Liepājā vai internetā www.9a.lv.

Ziedu veikals Oāze, Oāze-LP, SIA

Gravas 1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

"Ziedu veikals Oāze Kuldīgā - ziedu piegāde ar kurjeru, telpu dekorēšana un visplašākais pakalpojumu klāsts kāzām, jubilejām un citiem īpašiem notikumiem. Plašā izvēlē grieztie ziedi, telpaugi un dāvanas. Ziedu salons piedāvā dāvanu saiņošanu, svētku pušķus, kāzu pušķus un dekorācijas, kā apzaļumošanas pakalpojumus. Piedāvājumā ziedi dzimšanas dienām, kāzu jubilejām, kāzām, sēru pušķi, sēru vainagi, dekori valsts svētkiem, dekori ziemassvētkiem, adventes vainagi, puķes, kurjers, piegāde."

Zvaigznītes, ZS, Viesu māja pie Aiviekstes upes

"Zvaigznītes" , Indrānu pagasts, Madonas nov., LV-4826
Viesu mājas pakalpojumi:: ✓ Nakšņošana ✓ Pirts ✓ Āra kubls ✓ Nojume līdz 40 personām ✓ Laivas noma ✓ Telts vieta ✓ Batuts ✓ Siera degustācijas ✓ Kāzu pieturvieta Brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā::

Jauka un omulīga brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā! Piedāvājam gan pirtiņu, gan nakšņošanu, gan telpu ar kamīnu nelielām viesībām. Mums ir arī nojume āra pasākumiem vasarā, volejbola laukums, batuts, laiva, kā arī gatavojam mājas sieru! Būsiet mīļi gaidīti izbaudīt klusumu un mieru pie dabas! Mēs strādājam, lai pie mums ne tikai iegrieztos, bet arī atgrieztos!

Raudiņš A., individuāli praktizējošs zvērināts advokāts

Lāčplēša 27-4, Rīga LV-1011
Zvērināts advokāts:

Andis Raudiņš - zvērināts advokāts. Juridiskie pakalpojumi, krimināllietas, civillietas, tieslietas, administratīvās lietas, laulību šķiršana, kopīpašuma dalīšana, mantojuma tiesības, mantojuma lietas, dzīvokļu tiesības, pārstāvniecība tiesās, izlīguma sarunu vešana un parādu piedziņa, uzturlīdzekļi, sadarbības ar VDK fakta konstatēšana, ceļu satiksmes negadījumi. 

Andžela Sprūģe, juridiskie pakalpojumi

Daugavas 24, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi::

Civiltiesības:

✓ Konsultācijas juridiskajos jautājumos; ✓ Līgumu un/vai vienošanās projektu sagatavošana, korekcijas; ✓ Zaudējumu atlīdzība un/vai piedziņa ar riska faktoru izvērtēšanu; ✓ Mantojuma lietas un/vai bezmantinieka manta; ✓ Fiziskās personas maksātnespēja; ✓ jebkādas citas lietas.

Darba tiesības:

✓ Darba strīdu risināšana.

Ģimenes tiesības:

✓ Konsultācijas pirms laulības slēgšanas; ✓ Laulības šķiršana; ✓ Uzturlīdzekļu piedziņa; ✓ Bērna dzīves vietas  un/vai  saskarsmes noteikšana; ✓ Paternitātes noteikšana.

Administratīvās tiesības:

✓ Konsultācijas (administratīvie pārkāpumi, administratīvie akti, iestādes lēmumi); ✓ Iesniegumi; ✓ Sūdzības; ✓ Paskaidrojumi; ✓ Apelācijas sūdzības.

Tiesvedība un klienta interešu pārstāvība:

✓ Prasības pieteikumi; ✓ Pieteikumi; ✓ Pretprasības; ✓ Paskaidrojumi (prasībai, pretprasībai, apelācijai, kasācijai); ✓ Apelācijas sūdzības; ✓ Kasācijas sūdzības; ✓ Fizikās un/vai juridiskās personas intereses pārstāvība un/vai pavadība jebkurā valsts vai privātā telpā.

GoldenGaz, SIA

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Autogāze ✓ Rezerves daļas ✓ Auto noma ✓ Riepu serviss ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Elektroauto tirdzniecība Par uzņēmumu:

GoldenGaz piedāvā gāzes iekārtu uzstādīšanu, remontu un diagnostiku. Tāpat arī saviem klientiem piedāvājam auto nomu, riepu montāžu, riepu remontu u.c.

Gadu gaitā papildinot savas zināšanas, esam pilnveidojušies un saviem klientiem piedāvājam tikai kvalitatīvus pakalpojumus.

Par savu misiju uzskatām uzņēmuma attīstību, lai pilnveidotos mūsu esošie pakalpojumi un saviem klientiem varētu piedāvāt daudz ko jaunu.

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

SAS Manpower Lit filiāle Manpower Lit

Strādājam attālināti, bet esam blakus!
K.Valdemāra 33-17, Rīga LV-1010
Cilvēki:

Mēs rūpējamies par cilvēkiem un saprotam, cik svarīga loma ikviena cilvēka dzīvē ir darbam. Ar karjeras plānošanu, apmācībām, konsultācijām un piemērota darba atrašanu, mēs palīdzam cilvēkiem realizēt viņu maksimālo potenciālu. Augstu vērtējam ikvienu mūsu darbinieku, kandidātu un klientu, jo viņu sasniegumi ir mūsu veiksmes stāsts.

Matisons Auto, SIA

"Mazturaidas" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

"Matisons Auto" lietotu un mazlietotu automašīnu tirdzniecība, kuras ievedam no Vācijas. Piegādājam automašīnas arī pēc pasūtījuma, kā arī Jūsu iegādātās automašīnas piegāde līdz Latvijai. Kreditēšana - iespēja iegādāties uz nomaksu, līzingu

IMF, SIA

Raiņa bulvāris 15, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Industriālo ēku celtniecība ✓ Dzīvojamo ēku celtniecība ✓ Dažādu lielo objektu celtniecība ✓ Rakšanas darbi ✓ Būvlaukumu sagatavošana ✓ Būvuzraudzība ✓ Apdares darbi ✓ Demontāža ✓ Ēku remonta darbi Par mums::

Celtniecības uzņēmums IMF jau 10 gadus darbojas būvniecības sfērā. Industriālo ēku un citu lielu objektu celtniecība. Rakšanas darbi, būvlaukumu sagatavošana, būvuzraudzība. Strādājam visā Latvijā.

Goldingen Auto, IK

Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto līzings: ✓ Izvēlies auto no piedāvājuma ✓ Aizpildi pieteikuma formu blakus auto sludinājumam ✓ Brauc mājās ar jauno auto!

Jums atliek tikai izvēlēties automašīnu un blakus sludinājumam aizpildīt pieteikuma formu - tālāk visu darbu, kas ir saistīts ar līzinga izskatīšanu, auto vērtēšanu, izdarīsim mēs. Jums atliek tikai sagaidīt mūsu menedžera paziņojumu par līzinga piešķiršanu!

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maiņa ✓ Lukturu pulēšana ✓ Auto datordiagnostika, kļūdu dzēšana ✓ AUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaiņa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošana ✓ Autodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

Dēseles Dzirnavas

"Dēseles Dzirnavas" , Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3436
Dēseles Dzirnavas - vieta svētku svinēšanai:

"Dēseles Dzirnavās" - iespēja svinēt nozīmīgus dzīves svētkus (kāzas, jubilejas, bērnības svētkus utt.), organizēt apmācības vai seminārus un baudīt mierīgu, nesteidzīgu atpūtu, un nedaudz aizmirsties no ikdienas steigas. Piedāvājam divas zāles svinībām un semināriem (129 kv.m. un 60 kv.m), labiekārtotas 10 istabas un gultasvietas līdz 50 personām. Pie dzirnavām ir skaists dzirnavu dīķis, makšķerēšanas un laivu nomas iespējas, augļu un ogu dārzi segtajās platībās. Pie mums sezonas laikā var mieloties un iegādāties zemenes, avenes, krūmmellenes, ķiršus, upenes, plūmes un ābolus. Piedāvājam ekskursijas dārzos. Kā arī gatavo produkciju, kas ražota no dārzos audzētā - sukādes, džemi, mērces, ievārījumi un citas labas lietas.

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

AZ - BIO, SIA, BIO TUALETES

Kovārņu 14a, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

SIA "AZ-BIO" nodarbojas ar pārvietojamo bio tualešu nomu, tirdzniecību un apkalpošanu. Piedāvājam arī roku mazgājamo iekārtu īri un nodarbojamies ar atkritumu urnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam kanalizācijas izvešanu, asenizācijas pakalpojumus.

Tiečas, ZS

"Tiečas" , Slampes pagasts, Tukuma nov. LV-3119
Par ZS "Tiečas":

ZS "Tiečas" nodarbojas ar svaigu dārzeņu vairumtirdzniecību (burkāni, kartupeļi, galda bietes, kāposti), graudu audzēšanu un vairumtirdzniecību (rudzi, mieži, rapsis, kvieši), cūkgaļas ražošanu un tirdzniecību, kā arī ar lauksaimniecības zemju nomu un iepirkšanu.