Noma, visā Latvijā

Drukāt
ZL.LV iesaka

”Sixt Leasing”, pilna servisa auto līzings, SIA Transporent

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Pilna servisa auto noma uz 12 mēnešiem vai ilgāk! Jaunu un mazlietotu auto līzings. SIXT – uzticami auto par izdevīgu cenu! Ilgtermiņa auto noma jeb pilna servisa auto līzings uz 3-5 gadiem. Izdevīga cena, pilns serviss, drošība un diennakts palīdzība – tie ir būtiskākie ieguvumi, ko atzinīgi novērtē SIXT Leasing klienti. Izvēlieties savu auto no vairāk kā 10 000 auto markām un modeļiem, saņemiet auto ilgtermiņa nomā un baudiet priekšrocības, ko tas sniedz, jau šodien! Pilna servisa auto līzings jeb ilgtermiņa auto noma ir līzinga veids, kad automašīna tiek nodota klientam lietošanā (nomā) uz noteiktu periodu (parasti 3-5 gadi). Šajā laikā klients maksā amortizācijas vērtību. Pakalpojuma ietvaros kopā ar ikmēneša nomas maksājumu ir iespēja saņemt papildu pakalpojumus kā apdrošināšana, apkopes, nodokļi, riepas, riepu uzglabāšanu un maiņu, remontdarbus u.c. Bezmaksas tālrunis labojam uz Tālrunis (24/7)

ZL.LV iesaka

SIA “Transporent”, lietotu auto pārdošana

Viskaļu 33, Rīga LV-1026
Piedāvājumā dažādu marku automāšīnas:: ✓ Alfa Romeo ✓ Audi ✓ Bentley ✓ BMW ✓ Citroen ✓ Dacia ✓ Fiat ✓ Ford ✓ Honda ✓ Hyundai ✓ Infiniti ✓ Jaguar ✓ Jeep ✓ KIA ✓ Land Rover ✓ Lexus ✓ Maserati ✓ Mazda ✓ Mercedes-Benz ✓ MINI ✓ Mitsubishi ✓ Nissan ✓ Opel ✓ Peugeot ✓ Porsche ✓ Renault ✓ Subaru ✓ SEAT ✓ Škoda ✓ Suzuki ✓ Toyota ✓ Volkswagen ✓ Volvo

Tolmets Vidzeme, SIA, Smiltenes metāllūžņu iepirkšanas punkts

Silva , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

ALTER AL, SIA, aprīkojums invalīdiem, nomas punkts-veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Valkas 3, Daugavpils, LV-5417
Tirdzniecība, noma , īre. Pretizgulējuma matrači, sēdekļi.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

AJ Gravels, SIA, karjers Agitas 2

"Smiltskalni" , Grāveru pagasts, Krāslavas nov. LV-5655
Apraksts:

SIA "AJ Gravels" ir karjers Aglonā. Galvenā darbības specifika ir grants, smilts, akmens ieguve. Iegūšana un realizācija. Ekskavatoru noma, transporta pakalpojumi un piegāde.

AirTraining Group, SIA, Pilotu skola

Daugavgrīvas 140, Rīga LV-1007
Apraksts:

"AirTraining Group" piedāvā privāto pilotu un komercpilotu apmācības kursus. Piedāvājam arī papildu apmācību, brīvo nolidojumu. AirTraining Group ir līderis pilotu apmācībā Latvijā. Jums tā ir lieliska iespēja īstenot savu sapni un sajust ne ar ko nesalīdzināmo lidojuma burvību.

Nord Auto Līzings

Latgales 418, Rīga LV-1063
SIA "NORD AUTO LĪZINGS" piemeklēs jums izdevīgāko piedāvājumu auto kreditēšanai.:

"NORD AUTO LĪZINGS" – ir viens no vadošajiem kredītu brokeriem Latvijā, kuru partneri ir NORD līzings, Bigbank, TF Bank AB, Aizdevums LV, OC Finance, MC Finance, DelfinGroup, Mogo, Money Express Credit un E-Kredīts, tādējādi nodrošinot izdevīgākus un ērtākus kreditēšanas nosacījumus mūsu klientiem. Mēs izvirzām augstas prasības apkalpošanas standartiem, tāpēc mūsu klienti saņem maksimāli ātru un saprotamu servisu par visizdevīgākajiem nosacījumiem.

Sanders, viesu nams

Ozolpils, "Zīles" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Apraksts: Viesu nams darbojas no 2007. gada. Viesu nams atrodas 9 km no Tukuma, Rīgas - Ventspils šosejas malā Rīgas virzienā. Iespēja firmām, uzņēmējiem izmitināt savus darbiniekus (cena pēc vienošanās), pēc klientu vēlmēm nodrošinām ar 3 reizēju ēdināšanu . Uz vietas viesu namā ir iespēja iznomāt velosipēdus, vajadzības gadījuma veikt arī remontu. Pirtiņa pēc klientu vēlmēm. Pirms vēlaties izmantot viesu nama "Sanders" viesmīlību, vēlams iepriekš sazināties ar saimniekiem. Viesu nams Tukumā.

Autobusu nomas centrs, SIA

K.Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Autobusu nomas centra pakalpojumi: ✓ Vietējie pasažieru pārvadājumi ✓ Starptautiskie pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Mikroautobusu noma ar šoferi ✓ Autobusu ekskursijas Autobusu noma:

Nodrošinām vietējos un starptautiskos pasažieru pārvadājumus kopš 2000.gada. Spējam piedāvāt autobusus un mikroautobusus, kas apmierina klientu vēlmes, jo mēs sadarbojamies ar daudzām autobusu kompānijām Latvijā. Esam uzticams un drošs sadarbības partneris. Mūsu klientu vidū ir gan lielas un Latvijā pazīstamas organizācijas, gan mazi uzņēmumi un privātpersonas.

Solinna, IK, Piekabju noma

Kurzemes 57, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts:

”Solinna” IK nodarbojas ar vieglo automašīnu piekabju nomu. Nomājam dažādas vieglo automašīnu piekabes, auto vedamos treilerus, cieto sakabi. Papildus dodam arī štropes kravas nostiprināšanai un pārejas, ja nepieciešams. Piekabes iespējams saņemt un atdot arī brīvdienās un pēc darba laika (iepriekš piezvanot). Piekabes lūdzam rezervēt savlaicīgi.

Drabešu Jaunā pamatskola

Drabeši, "Drabešu skola" , Drabešu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts:

"Drabešu Jaunā pamatskola" – vieta, kur kopā būt! Pamatskolas darbības mērķis ir radīt skolas vidi, kurā mācību un audzināšanas procesa pamatā ir valstī noteikto ārējo normatīvo aktu prasībām atbilstošu mērķu un uzdevumu sasniegšana, kas tiek īstenota, ievērojot skolas misiju, vīziju un vērtības.

Solinna, IK

Kurzemes 57, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: ”Solinna” IK nodarbojas ar dekoratīvo un puķu stādu audzēšanu un tirgošanu. Dārzniecībā uz vietas plašā klāstā audzējam vasaras puķes, dekoratīvos stādus un ziemcietes. Sniedzam konsultācijas, veicam augu komplektācijas, stādam puķu podus un balkonu kastes.

Fotogrāfs Edgars Kalniņš

Rīgas 181, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Kāzu foto:

Dažas stundas | Pilns dienas stāsts

✓ Ceremonija ✓ Ceremonija + fotosesija (~2.5h) ✓ Kāzu dienas stāsts (līdz 12 stundām)  Citi pakalpojumi:: ✓ Kristību foto; ✓ Individuāla fotosesija; ✓ Sociālo tīklu foto; ✓ Dāvanu karte; ✓ Fotoautomāta noma svētkiem; ✓ Polaroid kameras noma.

Vizo.lv, virtuālā tūre

Mazā Nometņu 31, Rīga, LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ 360 telpu tūres izstrāde; ✓ Fotogrāfa pakalpojumi; ✓ Google biznesa lapas izstrāde; ✓ Google atsauksmes vērtējumu sistēma. Kādām biznesa nozarēm būs noderīgs 360° telpu tūres?: ✓ Viesnīcas un Apartamenti ✓ Restorāni un Bāri ✓ Kāzu norises vietas ✓ Viesu nami ✓ Veikali ✓ Skaistumkopšanas saloni ✓ Mākslas galerijas un izstādes ✓ Auto saloni

Kalna Spuļļu dīķi, atpūtas komplekss, maksas dīķi

Upesciems, "Jaunvilciņi" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Atpūtai: Ir iekārtotas atpūtas vietas ar galdiem un griliem, lapenes, pirtis, brīvdienu māja 6personām, kubls jeb baļļa, volejbola laukums, rotaļu laukums, ugunskuru vietas,naktsmājas pirtsaugšā 10 personām, un telšu vietas. Kā atrast: Mūsu dīķi ir, braucot no Upesciema, 1,5 km aiz autobusa pieturas, pa labi pirmstelekomunikāciju torņa. Lūdzu, nejaukt ar citiem Upesciema dīķiem.

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

Baltic Agro Machinery, SIA, Kurzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Kuldīgā

"Tornīši" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Baltic Agro Machinery, SIA, Reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jēkabpilī

"Asniņi" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov. LV-5204
Tehnikas noma . Būvtehnikas noma , īre. Asfalta ieklājējs, ieklājēja noma .

Baltic Agro Machinery, SIA, Zemgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jelgavā

Rubeņu ceļš 46c, Jelgava LV-3002
Lauksaimniecības tehnika. Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu tirdzniecība. Lauksaimniecība: Traktori: Claas, Graudu kombaini: Claas. Arkli: Lemken. Sējmašīnas. Pļaujmašīnas. Rituļu preses, rulonu ietinēji. Minerālmēslu izkliedētājs, (izkliedētāji). SIA Baltic Agro Machinery