Noma, visā Latvijā

Drukāt

Komanda24, SIA, Būvgružu un vecu koka mēbeļu izvešanana

Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
Būvgružu izvešana, mēbeļu izvešana, utilizācija, celtniecības atkritumu izvešana, dzīvokļu atbrīvošana, izgāztuve, savākšana, nolietotu mēbeļu izvešana, krāvēju pakalpojumi, krāvējs, būvgružu savākšana, atkritumu izvešana, Būvgruži, koka, stikla, plastmasas, visa veida atkritumu izvešana. Komanda24

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma , auto noma , Busu noma . Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana., Auto rent, Mikriņu noma . Auto īre.

PILSBŪVE, SIA

Kuldīgas 9, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Savā darbā orientējamies uz mūsdienīgu tehnoloģiju izmantošanu, augsti kvalificētu un motivētu personālu, kurš apzinās kvalitāti kā vērtību. Būvniecība, celtniecība, restaurēšana, restaurācija, ēku, māju, būvju renovēšana, būvniecības, celtniecības, restaurēšanas, renovācijas, renovēšanas darbi Ventspilī, Kurzemē, Latvijā. Auto celtņa FAUN RTF40-3 noma.

Pelnrušķītes sapnis, IK

Latgales 60, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Tērpu, dekorāciju noma, banketu zāle, ekskursija, pasākumu organizēšana.

Būvdraugs, SIA

Apraksts:

SIA BŪVDRAUGS piedāvā veikt kvalitatīvus ekskavatora, meliorācijas pakalpojumus, no projekta izstrādes līdz tā nodošanai ekspluatācijā. Dīķi, grāvji, drenāžas, caurtekas, apauguma frēzēšana un citi saistītie darbi pēc Jūsu vēlmēm! Ir sertificēts būvdarbu vadītājs. Strādājam visā Latvijas teritorijā: Cēsīs, Siguldā, Valmierā, Smiltenē, Gulbenē, Alūksnē, Balvos, Madonā, Jēkabpilī, Ogrē, Aizkrauklē u.c. Mums svarīga ir kvalitāte un izpildītas klienta vēlmes!

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k.2, Jūrmala LV-2008
Apraksts:

SIA "Vides remonts" - uzņēmums ar jau vairāk nekā 16 gadu pieredzi kokkopju-arboristu nozarē. Sniedzam jebkuras sarežģītības koku zāģēšanas, kopšanas, vainagu veidošanas, sauso un lūzušo zaru izzāģēšanas pakalpojumus. Celmu likvidēšana. Profesionālu arboristu pakalpojumi un konsultācijas. Pakalpojumus sniedzam Jūrmalā un ap Jūrmalas pilsētu.

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k.1, Rīga LV-1045
Produkti: ✓ MMA/MIG/MAG/TIG metināšanas iekārtas ✓ plazmas griešanas iekārtas ✓ metināšanas aizsargmaskas ✓ invertortipa strāvas ģeneratori ✓ metināšanas automatizācijas risinājumi ✓ metināšanas mehanizācija ✓ nerūsējošā tērauda šuvju kodināšanas un pasivēšanas iekārtas ✓ nerūsējošā tērauda marķēšanas iekārtas

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

ZL.LV iesaka

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

Res-Met, SIA

Esam atvērti un strādājam.
Krautuves 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Res-Met", mūsdienīgi materiālu otrreizējās izmantošanas pakalpojumi uzņēmumiem, metāli, rūpniecības izejvielas, demontāžas pakalpojumi, būvgružu otrreizēja izmantošana, elektroiekārtu un elektronikas otrreizējā izmantošana, materiālu otrreizējas izmantošanas pakalpojumi (RE-USE) konteineri un transporta, treileru pakalpojumi. Privātpersonām nojaukšanas un izjaukšanas pakalpojumi, transportlīdzekļi, akumulatori un baterijas.

LatInSoft, SIA, filiāle Rīga

Baltā 1b-202, Rīga LV-1055
LatInSoft piedāvātie risinājumi balstās uz kompleksas pieejas:: ✓ mūsu izstrādātajām profesionālajām grāmatvedības uzskaites un uzņēmuma vadības programmām GrinS® ✓ mūsu piegādātās IT infrastruktūras risinājumiem ✓ profesionālas un kvalitatīvas apmācības pakalpojumiem ✓ programmētāju, konsultantu, tehnisko speciālistu un menedžeru prasmēm un pieredzi
ZL.LV iesaka

IR auto, SIA

Draudzības 15b, Bauska, Bauskas nov.
Pakalpojumi:: ✓ Pašizgāzēji ✓ Beramie materiāli ✓ Treilera pakalpojumi ✓ Pārvadājumi ✓ Kravas auto serviss ✓ Hostelis/dienesta viesnīca Par uzņēmumu:

IR AUTO – autotransports, autopārvadājumi, beramie materiāli, kravas auto serviss, naktsmājas Bauskā.

 

Nabīte, kempings

"Nabīte" , Padures pagasts, Kuldīgas nov. LV-3321
Par kempingu:

Plaša, iekopta teritorija (11 ha) gleznainā vietā - Lielā Nabas ezera krastā. Iecienīta vieta ūdens tūristiem ar galapunktu Nabas ezerā, jo tas savienojas ar upi Ventu. Piemērota vieta, lai neaizmirstami pavadītu laiku, atpūstos pie dabas krūts, noorganizētu lielākus, piemēram, korporatīvos pasākumus pat 1000 personām, un mazākus - kāzu svinības vai ģimeņu - svētkus. Piedāvājam pilna servisa pasākuma organizēšanu. Makšķerniekiem ir iespējams noķert lielus lomus, kā arī piedāvājam laivu nomu. Aktivitāšu iespējas ir dažādas: sporta laukumi, bērnu atrakciju laukums, ūdens velosipēdu noma, pirts noma. Uz tikšanos kempingā "Nabīte"!

Pro Shop, SIA

Šampētera 2, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ir iespējams iznomāt specifiskos namdara/celtniecības instrumentus. Instrumenti pieejami gan pneimatiski, gan ar bezvadu tehnoloģiju. Katram instrumentam uz vietas pieejami attiecīgie stiprinājumi no dažādiem ražotājiem. Jebkuru pneimatisko instrumentu piedāvājam nokomplektēt ar kompresoru un gaisa šļūteni. Pie mums uz vietas ir iespēja visus instrumentus izmēģināt darbībā. Vairumtirdzniecības cenas skrūvēm, būvkalumiem un citiem stiprinājumiem.

SIA JAGUAR - Palīgs tavos darbos!

Drusti, Meistaru 6, Drustu pagasts, Smiltenes nov., LV-4132
Uzņēmums SIA "Jaguar" nāks palīgā tavos darbos!:

Nodarbojamies ar:

✓ Celtniecības un montāžas darbiem; ✓ Jumtu montāžas darbiem ✓ Ēku demontāžām / iekšdarbu demontāžu; ✓ Īpašumu apsaimniekošanu; ✓ Mežizstrādi / bīstamo koku zāģēšanu; ✓ Ar darbiem augstumā; ✓ Teritoriju uzkopšanu ; ✓ Metināšanas darbiem; ✓ Apkures katlu uzstādīšanu; ✓ Zāles pļaušanu; ✓ Sniega tīrīšanu no jumtiem; ✓ Sniedzam dažādus palīgdarbus jūsu uzņēmumā, objektā , teritorijā vai saimniecībā!  ✓ Pakalpojumus sniedzam ar savu tehniku un instrumentiem. Strādājam visā Latvijā un izskatam piedāvājumus arī darbiem ārzemēs.
ZL.LV iesaka

KL Shipping, SIA

MIERĪGI PĀRVADĀJUMI PA JŪRU UN SAUSZEMI🚢🚚🚂
Gustava Zemgala gatve 83, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ sūtījumi uz un no jebkuras vietas pasaulē (sauszemes kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi, jūras kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi) ✓ kravu apdrošināšana ✓ noliktavu pakalpojumi ✓ dzelzceļa kravu ekspidēšana ✓ muitošana ✓ pārstāvība un klientu konsultēšana loģistikas jomā

Superizklaide, SIA

Kāpu 80, Jūrmala, LV-2008
Apraksts:

Piepūšamo atrakciju noma. Piepūšamās atrakcijas dažādos svētkos un pasākumos ir ideāls veids, kā aktīvi nodarbināt un izklaidēt bērnus. Piedāvājam iznomāt kvalitatīvas industriālā materiāla lielās piepūšamās atrakcijas bērnu ballītēm, dzimšanas dienu vai vārda dienu svinībām, korporatīviem un publiskiem pasākumiem, dārza svētkiem un citiem izklaides pasākumiem, kas radīs bērniem sajūsmas un prieka pilnus dzīves mirkļus, jo ir interesantas ar krāsainību un šķēršļu dažādību. Mūsu piepūšamās atrakcijas atbilst visām drošības prasībām un ir sertificētas saskaņā ar CE, EN71, EN14960 standartu. Mums ir vairāk nekā 10 gadu pieredze, iznomājot piepūšamās atrakcijas. Piedāvājam arī pārvietojamās pirts, pārvietojamā kubla un Sup dēļu nomu.

 

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

Vego Plus, SIA

Dārzu 58, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

  "Vego Plus" SIA automātisko, bīdāmo vārtu un metāla izstrādājumus. Plastikāta logi, durvis, vārti, moskīta tīkli, to pārdošana un montāža. Celtniecības, remonta un santehniskie darbi Rēzeknē. Piedāvājam arī auto nomas pakalpojumus.

Strādājam visā Latgalē!

Pincikājas, pirts un atpūtas vieta

"Pincikājas" , Lejasciema pagasts, Gulbenes nov. LV-4412
Piedāvājam:: ✓ Telpu īre viesībām līdz 30 cilvēkiem ✓ Naktsmītnes – 11 guļvietas ✓ Laivu noma ✓ SUP dēļu noma ✓ Pirts ✓ Ugunskura vieta, ar iespēju vārīt zupu ✓ Telšu vieta ✓ Peldvieta ✓ Bērnu rotaļu laukums ✓ Kubuls