Noma, visā Latvijā

Drukāt

Grāveri, kempings

"Grāveri" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Apraksts:

Jauns kempings Usmas ezera krastā! Skaista un ideāli piemērota vieta atpūtai ar ģimeni, draugiem vai privātu pasākumu rīkošanai (sporta spēles, salidojumi, dzimšanas dienas, Līgo u.tml.). Kempinga mājas, pirts, viesu māja, telšu vietas, nojume ar galdiem un soliem, pirtnieka pakalpojumi, futbola un volejbola laukumi, laivu noma, ugunskura vietas, piknika galdi, soli un mangali.  Laipni lūgti kempingā "Grāveri"! http://www.booking.com/hotel/lv/graveri-kempings.lv.html

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Apraksts:

Mēs - Laine un Jānis sevi saucam par ģimenes uzņēmumu. Mūsu ģimene dzīvo Ventspils novadā mežu ieskautajā Ances pagasta Rindas ciemā, tieši blakus nelielajai Rindas upītei. Mūsu sirdīm tik mīļā un skaistā apkārtējā daba radīja vēlmi to parādīt arī citiem un likumsakarīgi domas pievērsās lauku tūrismam. Tā no 2003.g. oficiāli nodarbojamies ar laivu iznomāšanu un transportēšanu galvenokārt Rindas, Stendes, Irbes un Engures upēs. Sākot savu darbību ar 3 makšķernieku laivām, šobrīd piedāvājam un apkalpojam vairākus desmitus laivu. Tūristu ērtībai ir pieejamas vairākas ugunskura  vietas, ap kurām celt teltis, nojumīte, pirtiņa "Pie bebra" un istabiņas "Rindas skolas" ēkā. Ik gadu, ieklausoties tūristu ieteikumos un vēlmēs, cenšamies attīstīt un pilnveidot piedāvātos pakalpojumus. Vadoties no gados gūtās pieredzes, iesakām labākos variantus kā atsevišķiem  laivotājiem, tā ģimenēm vai lielākām kompānijām. Vislielāko gandarījumu un enerģijas lādiņu sniedz tūrista pateikts: "mēs jau pērn braucām ar jūsu laivām, gribējās šogad atkal…" vai "pie jums gan te ir mierīgi un labi…" . Prieks sastapt laivotājus, kas savulaik laivā sēdušies kā bērni, bet tagad laivotpriekam nododas kopā ar saviem bērniem. Tāpēc- atbrauciet, izbaudiet lielisku atpūtu, gūstiet neaizmirstamus iespaidus, bet mēs gādāsim par jūsu atpūtas servisu.

ZL.LV iesaka

NL Truck Serviss, SIA, Kravas autoserviss

Uriekstes 1c, Rīga LV-1005
Apraksts:

Kravas automašīnu serviss piedāvā dažādus remonta pakalpojumus - iespējama ritošās daļas un bremžu sistēmas diagnostika uz Beissbarth stenda, riepu montāža un balansēšana, eļļas maiņa dzinējā un transmisijā, bremžu sistēmu apkope un remonts, kā arī citi auto remonta darbi. Lielākai efektivitātei un ērtībām mēs būsim priecīgi izstrādāt detalizētas, individuālas programmas Jūsu transporta apkopei.

Čiekurlaivas, SIA, laivu noma

"Karateri 2" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts: LAIPNI LŪDZAM LAIVU NOMA ČIEKURLAIVAS! Kanoe un Kajak laivu un SUP dēļu noma laivošanai pa Salacu, Gauju, Braslu. Piedāvājam Jums nomāt divvietīgas kanoe laivas un kajakus lieliskai brīvā laika pavadīšanai pie dabas ar ģimeni, draugiem vai darba kolēģiem. Piedāvājam nomāt arī SUP dēļus nesteidzīgai vai sportiskai un atraktīvai upes un dabas baudīšanai pa Latvijas upēm, ezeriem un citām ūdens tilpnēm.

Vidzemes kubls

"Pēterēni" , Kauguru pagasts, Valmieras nov. LV-4224
Piedāvājam iznomāt piepūšamās atrakcijas.:

Piepūšamās atrakcijas ir lielisks veids kā izklaidēt un iepriecināt bērnus svētkos. Piepūšamās atrakcijas ir tas, kas piešķirs Taviem svētkiem pievienoto vērtību. Piepūšamās atrakcijas nodrošinās neaizmirstamus svētkus Tev un Taviem bērniem. Šobrīd Vidzemes Kubla klāstā ir piecas dažādu izmēru piepūšamās atrakcijas:

✓ ZIBENS MAKVĪNS, ✓ TEMATISKĀ ATRAKCIJA, ✓ FROZEN, ✓ ŪDENS ATRAKCIJA, ✓ MINIONS.

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Latgales 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Mūsu tehnika:: ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Grunts veltņi ✓ Artikulētie pašizgāzēji ✓ Mini ekskavatori ✓ u.c. Pārdodam zemesgabalus savrupmāju būvniecībai ekskluzīvā rajonā:

Ogres salā zemesgabalu tirdzniecības 1. kārta ir veiksmīgi noslēgusies! Esam priecīgi, ka mūsu klienti izvēlējušies šo vietu savām jaunajām mājām. Šobrīd veicam visus nepieciešamos darbus, lai varētu uzsākt zemesgabalu tirdzniecības 2. kārtu - turpat blakus. Informēsim par 2. kārtas sākumu mūsu mājaslapā, kā arī Facebook.

Harmonijas Oāze

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Esmu Diplomēta Spa specialiste ,profesionaāla masiere ar ilgstošu darba pieredzi. Zināšanas apgūtas dažādās starptautiskās skolās   un semināros gan Latvija, gan ārzemēs. Ir  ITEC  Kvalifikācija, ITEC diploms. Turpinu mācities  un pilnveidoju savas zināšanas un prasmes.  7 gadu  pieredze Latvijā un  SPA  centros  Eiropas valstīs.

Priekatrakcija, IK

Dārza 12a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Sumo noma . Bērnu piepūšamās atrakcija. Batutu noma . Rodeo bulla noma . Telts noma ., Velokartu noma .

Agris Sniedziņš, pasažieru pārvadājumi

Pils 67, Ventspils LV-3601
Apraksts: Mikroautobusu, autobusu noma, pasažieru pārvadājumi, ekskursijas.

DL Auto, SIA

Stacijas 1a, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Pakalpojumi: ✓ auto noma ✓ auto piekabju noma ✓ mikroautobusu noma ✓ automašīnu maiņa ✓ auto piegāde no Eiropas ✓ auto uzpirkšana ✓ auto līzings ✓ auto reģistrācija un komisija Apraksts:

SIA "DL Auto" – plašākā auto tirdzniecība Smiltenē. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā auto piekabju nomu, auto nomu, mikroautobusu nomu. Auto piegāde no Eiropas, ir pieejams arī auto līzings.

Laubet, SIA, Celtniecības tehnikas noma ar operatoru

Turpinām strādāt klātienē!
Muitas 3d, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Laubet piedāvā: betona izstrādājumi, betona grodi, aku grodi, grodu vāki, grodu savienojumi. Strādājam visā Latvijā! Ekskavatora, celtniecības tehnikas, pašizgāzēja noma, celtniecības darbi, jumtu maiņa Daugavpilī

AB eksperts, SIA

Liepājas 40 k.7, Rīga, LV-1002
Apraksts: Piedāvājam sertificēta autoeksperta pakalpojumus. Auto tehniskā ekspertīze - zaudējumu aprēķināšana: pēc ceļu satiksmes negadījuma, krītoša ledus un sniega radītie bojājumi, trešo personu prettiesiska rīcība. Automašīnu tirgus vērtības noteikšana: mantojuma procesa kārtošanai, uzņēmumu vajadzībām (bilances, pirkšanas un pārdošanas vajadzībām), maksātnespējas administratoru maksātnespējas procesa vajadzībām, notāru vajadzībām.

Saldus medicīnas centrs, SIA, Aprūpes slimnīca

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi: ✓ Ķirurgi ✓ Kardiologi ✓ Ginekologi ✓ Acu ārsti ✓ Rehabilitācija un fizikālā terapija ✓ Traumpunkts ✓ Aprūpe mājās ✓ Aprūpes nodaļa Apraksts:

Saldus medicīnas centrs, SIA, ir moderns un plaši atzīts aprūpes slimnīcas komplekss, kas nodrošina augstas kvalitātes medicīnisko aprūpi un pakalpojumus Saldus un apkārtnes iedzīvotājiem. Mūsu misija ir nodrošināt visaptverošu aprūpi, kas ietver gan diagnostiku, gan ārstēšanu, gan arī rehabilitāciju, lai nodrošinātu mūsu pacientu veselību un labklājību.

Feel Clean, SIA

Skolas 68, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Preces Jūsu tīrībai un labsajūtai mājās! Izmantojiet profesionālus un kvalitatīvus produktus, kuri atvieglos ikdienas uzkopšanas darbus. Mūsu mērķis ir padarīt uzkopšanu ērtu un patīkamu!

Policijas akadēmija 98, restorāns

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 12, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Restorāns ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi piedāvā: gardas maltītes restorānā vai vasaras terasē, biznesa pusdienas, svētdienas vēlās brokastis / brunch, dzīvās mūzikas vakarus, banketus, seminārus, korporatīvos pasākumus, izbraukuma tirdzniecība, telpu nomu, ēdienus ar SierŠtelle sieru, ekskursiju SierŠtelle ražotnē un grupu ēdināšanu.

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils" , Cesvaines pagasts, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

Viesnīca Grašu Pils ir iekārtota 18. gadsimta muižas ēkā un atrodas klusā vietā Latvijas laukos netālu no 4km Cesvaines. Viesnīcu ieskauj skaists franču baroka parks. Uzdāviniet sev brīnišķīgu nakti mājīgās, eleganti mēbelētajās istabās un pamostieties kopā ar sauli un putnu dziesmām ērtās dabīgā koka gultās!

RIGA CAR RENT, auto noma Rīgā

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Nomas spektrs: Pēc veida: ✓ īstermiņa noma (no 1 līdz 30 dienām) ✓ ilgtermiņa noma (no 30 līdz 90 dienām) ✓ pilna servisa noma (no 90 dienām) ✓ transfērs ✓ autovadītāja pakalpojumi Pēc kategorijas: ✓ ekonomiskās klases mašīnas ✓ biznesa klases mašīnas ✓ apvidus automašīnas ✓ luksusa klases mašīnas ✓ miniveni līdz 9 sēdvietām ✓ automašīnas kāzām un citiem svētkiem

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.