Noma, visā Latvijā

Drukāt

JK industriālais parks, SIA

Viļakas 1d, Rēzekne, LV-4604
iekārtas, metāls, metāla caurules, metāla konstrukciju izgatavošana, tērauds, metāla izstrādājumi, telpu noma

Göllner Spedition, SIA

Braslas 20, Rīga, LV-1084
Transports. Transporta pakalpojumi. Starptautiskie kravu pārvadājumi. Starptautiskais autotransports, auto transports, Saliktas kravas: sīkkravas - no/uz Eiropas valstīm: Vācija (Vācijas, Vāciju), Beļģija (Beļģijas, Beļģiju), Nīderlande (Nīderlandes, Nīderlandi), Francija (Francijas, Franciju), Itālija (Itālijas, Itāliju), Šveice
ZL.LV iesaka

Būvserviss Roja, SIA, Veikals, būvmateriālu tirdzniecība

Roja, Bangu 2, Rojas pagasts, Talsu nov. LV-3264
, apavi, celtniecības remonta darbi, plēves jumtiem, tvaika, celtniecības, siltumnīcām. instrumentu noma

Grivika, IK

Viskaļu 27a, Jelgava LV-3008
klavieru pārvešana, pārbraukšanas pakalpojumi, pārvietošanās serviss, pasažieru pārvadajumi, piekabju noma , , evakuators, evakuācija auto, tehnikas transportešana, vieglo automašīnu transportēšana, piekabju noma

Kames, SIA

Transporta 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Celtniecība, celtniecības darbi, celtniecība Vidzemē, celtniecības tehnika, celtniecības tehnikas noma

Tolmets Vidzeme, SIA, Valkas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Varoņu 35, Valka, Valkas nov., LV-4701
Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ IT atbalsts un datortīklu apkalpošana ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ montāžas darbi un projektēšana ✓ videonovērošanas un drošības sistēmas ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

ProfITs Telecom, SIA

Kalnciema 40, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ printeru remonts, kārtridžu uzpilde, konfigurēšana ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

Autohaoss, 24h autoevakuatora tehniskā palīdzība

Dobeles šoseja 43, Jelgava LV-3007
Apraksts: Uzņēmums Autohaoss sniedz auto evakuācijas pakalpojumus, kā arī palīdzību uz ceļa Jelgavā un tās apkārtnē. Nodarbojamies arī ar lietotu automobīļu iepirkšanu un pārdošanu, auto nomu un pie mums ir arī kvalitatīvs autoserviss.

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

''EUROCASH1'', SIA

Citadeles 8, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Biroju apsardze; ✓ Mājokļa apsardze; ✓ Fiziskā apsardze; ✓ Individuālo seifu noma; ✓ Drošības sistēmu montāža un apkalpošana; ✓ Tehnisko risinājumu izstrāde; ✓ Video novērošanas sistēmas; ✓ Tehniskās apsardzes sistēmas; ✓ Piekļuves kontroles sistēmas; ✓ Ugunsdrošības sistēmas; ✓ Attālinātā objektu video novērošana; ✓ Bezvadu drošības risinājumi.

Kafijas pauze, Kafijas automātu serviss, SIA, Debeta

Sesku 10 k.2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Kafijas automātu serviss, apkope un remonts.  Kafijas automātu noma Jūsu kafejnīcai vai pasākumam! Seko mūsu darbiem Facebook.

Mikor, SIA

Brodi, Brīvības 2, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

SIA “MIKOR” dibināta 1992. gada 2. oktobrī. Veicam šādus darbus un pakalpojumus: ceļu būvi un ceļu uzturēšanu, ceļu būves materiālu ražošanu, beramo kravu pārvadāšanu, karjeru izstrādi. Veicam ceļu marķējuma, ceļu zīmju un barjeru montāžas darbus. Celtniecības būvdarbus. Ģeodēzisko darbu mērniecību. Tehnikas nomu un visu veidu riepu montāžu. SIA “Mikor” nodarbina vidēji 90-100 darbinieku. Mēs lepojamies ar saviem darbiniekiem, kuri spēj nodrošināt kvalitatīvu un profesionālu pieeju uzdotajiem darbiem. Mūsu kolektīvs māk labi strādāt!

Žagarkalns, slēpošanas komplekss, laivas un kempings

Cīrulīšu 70, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Atpūtas komplekss ar slēpošanas un snovošanas trasēm ziemā, kempingu un laivu nomu vasarā. Kameršļūkšana. Dabas takas. Kafejnīca.

M-Gottwald, SIA

Pārvadājam bez starpniekiem - 100% mūsu autoparks!
Braslas 22, Rīga, LV-1035
Apraksts: Kravu pārvadājumi Rīga un Latvija. Darbs būvlaukumos: manipulatora pakalpojumi. Licence kravas komercpārvadājumiem Latvijas teritorijā. Licence starptautiskajiem kravas komercpārvadājumiem. Atļauja lielgabarīta un smagsvaru kravu pārvadājumiem.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga, LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.

Asaru krogs, ZS

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
riepu balansēšana. 5t kompaktiekrāvēja pakalpojumi, evakuatora pakalpojumi, mini iekrāvējs, pacēlāju noma

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: Piedāvājam taisnstūra, ovāla, apaļas, banāna formas polipropilēna baseinus ar pārplūdes restēm vai skimeriem, kā arī nestandarta formu baseinus pēc individuāla pasūtījuma.

Jana K, SIA, kravu deklarēšana, muitas pakalpojumi

Salacas 17-69, Rīga LV-1019
Kravu deklarēšana. Muitošanas lietu speciālists visā Latvijā. Muitas pakalpojumi/ muitas brokeri-24/7.:

Par uzņēmumu

Kravu deklarēšana. Muitošanas lietu speciālists visā Latvijā. Muitas pakalpojumi / muitas brokeri - 24/7.

 

Mēs piedāvājam:

✓ Kravu deklarēšana ✓ Muitas deklarācija ✓ Preču atmuitošana ✓ Kravu deklarēšana ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Muitas deklaranti ✓ Muitas pakalpojumi ✓ Atmuitošana ✓ Konsultācijas par muitas procedūrām

Zvērināta advokāte - Jekaterina Barere

Emīlijas Benjamiņas 10-34, Rīga LV-1050
Zvērinātas advokātes Jekaterinas Bareres sniegtie pakalpojumi:: ✓ laulības šķiršanas lietas – bērnu aizgādības un saskarsmes kārtības noteikšana, konsultācijas uzturlīdzekļu jautājumos, tajā skaitā arī uzturlīdzekļu piedziņa bijušā laulāta labklājības līmeņa nodrošināšanai; laulības laikā iegādātas kopmantas sadale; vienošanu sastādīšana starp laulātiem laulības šķiršanai ārpus tiesas procesā; ✓ administratīvie jautājumi (sodi un tml.), pieteikumu sastādīšana administratīvajā procesā – administratīvo aktu un iestādes faktiskās rīcības apstrīdēšana, pārstāvība administratīvajā tiesā; ✓ konsultācijas mantojuma lietās – likumiskā, testamentāra, līgumiskā mantošanas kārtība, atstumšana no mantojuma, mantojuma dalīšana starp mantiniekiem un citi; ✓ konsultācijas kriminālajos jautājumos, kā arī aizstāvība pirmstiesas izmeklēšanas laikā, kā arī tiesā; cietušo pārstāvība kriminālprocesā, kompensācijas pieteikumu sastādīšana; ✓ konsultācijas saistību tiesībās – līgumu sastādīšana un grozīšana, nomas, pirkuma, dāvinājuma, uztura, patapinājuma, piegādes līgumi; ✓ dažādu vienošanu, paskaidrojumu, iebildumu sastādīšana, citu procesuālu dokumentu sagatavošana iesniegšanai tiesā; ✓ juridisko personu apkalpošana – līgumi, pretenzijas, citu juridisko, ar saimnieciskas darbības organizēšanu saistīto jautājumu risināšana.