Noma, adresē Rīga

Drukāt

Kurbads un Ko, SIA, Auto transportēšana, pārvadāšana

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
KURBADS, auto transportēšana, automobiļu transportēšana, TIKAI vieglo automašīnu transportēšana, Mikroautobusu transportēšana, automašīnu pārvadāšana, pārvešana, piegāde, atvešana, atvest, ar 8/9 vietīgiem treileriem, autotreileri no Eiropas, autotreileri uz Eiropu, treileri no Vācijas, treileri no Šveices, treileri no Austrijas,

Hipnos, SIA

Tukuma 6, Rīga, LV-1002
ārstēšana, NIV, plaušu ventilācijas iekārtas, skābekļa terapija, skābekļa iekārtas, medicīnas iekārtu noma , , skābekļa koncentrators, skābekļa koncentratoru noma , skābekļa koncentrators, smieklu gāze, zobārstniecības

ABCOM Latvia, SIA

Biroja tehnika, printeri, kopētāji !
Braslas 22b, Rīga, LV-1035
pēcapstrādes iekārtas, drukas izejmateriālu piegāde, zemas drukas izmaksas, lētas drukas izmaksas, printeru noma

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
fotopakalpojumi, fotogrāfs Rīgā, fotogrāfs Centrā, fotostudija Rīgā, fotostudijas Centrā, fotostudijas īre, noma

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

Rapid Rent, SIA

Zolitūdes 57, Rīga, LV-1029
Apraksts:

Šobrīd "RAPID RENT" nomas piedāvājumā ir 20+ mototehnikas vienības, kā arī ekipējums. Rūpējoties par mūsu klientu interesēm, regulāri papildinām piedāvājuma klāstu, lai varētu nodrošināt plašas izvēles iespējas un kvalitāti. Atkarībā no klienta vēlmēm, braukšanas prasmēm un nepieciešamā pielietojuma ieteiksim vispiemērotāko. Mototehnika individuāliem un grupu atpūtas izbraucieniem, koorporatīvajiem pasākumiem, kā arī darbam. Visa veida mototehnika aizraujošām vecpuišu un vecmeitu ballītēm. Izbraucienu organizēšana pa iepriekš izstrādātiem vai ar klientu iepriekš saskaņotiem maršrutiem. Mototehnikas piegāde uz klienta izvēlēto vietu.

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Medemciems, Siena 6, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
“Remontu Nams”: ✓ Par savu paveikto remontu dodam garantiju. ✓ Paveiktajam remontam ir konkurētspējīgi izcenojumi. ✓ Stacionāru iekārtu remonta gadījumā izbraucam pie klientiem. ✓ Slēdzam līgumus uz ilgtermiņa sadarbību ar elastīgiem, pretīmnākošiem noteikumiem.

Autopiķis, SIA, Birstošo kravu piegāde

Piņķi, Saules 2-118, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Apraksts: Piedāvājam grants, šķembu, smilts, melnzemes piegādi ar pašizgāzēju!

Viesītes, atpūtas komplekss

"Jumtiņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Laipni lūdzam lauku tūrisma un atpūtas kompleksā VIESĪTES! Šeit jūs varat pavadīt laiku dabā kopā ar visu ģimeni, neatsakoties no pilsētas ērtībām. Atpūtas kompleksā VIESĪTES katrs jūsu ģimenes loceklis varēs atrast sev tīkamo. VIESĪTES ir mūsdienīga brīvdabas atpūta labiekārtotajā teritorijā Mārupes novadā, kas ir pieejama jebkurā gadalaikā.

Avesco Rent, SIA

Krasta 83, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs apzināmies laika nozīmīgumu ikdienā, kad ātri jāsasniedz rezultāti uzņēmējdarbībā un jāiegūst kvalitāte jebkurā aspektā. Gadu gaitā gūtā pieredze ir palīdzējusi mums izveidot pasaules līmeņa klientu servisu, kas jums palīdzēs jebkurā brīdī, kad tas nepieciešams! Mēs būsim tavs būvniecības pasaules draugs un palīdzēsim tev kopā ar mums realizēt savu projektu! No projekta sākuma līdz tā noslēgumam mēs būsim tev blakus, lai atbildētu uz visiem taviem jautājumiem un panāktu, lai viss noritētu, kā plānots. Darām kopā! Mūsu celtniecības tehnikas nomas klāstā pieejami ekskavatori, iekrāvēji, teleskopiskie un universālie iekrāvēji, buldozeri un blīvētāji, kā arī ģeneratori.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas" , Mārupe, Mārupes nov., LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

AL Ceļu Būve, SIA

Gaujas 27a, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts: AL Ceļu Būve, uzņēmums ar augstu darba kvalitāti un procesu kultūru. AL Ceļu Būvei ir pārdomāta nākotnes vīzija savā nozarē un uzņēmējdarbībā. Uzņēmums strādā, lai uzlabotu ceļu kvalitāti Latvijā. Stratēģiski plānota un pārdomāta darba organizācija sniedz iespēju garantēt augstu darbu kvalitāti un savlaicīgu izpildes termiņu ievērošanu. Ceļu būves uzņēmuma misija - būt līderiem darbu kvalitātē.

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

Anzāģe, SIA

Melnsila 10-14, Rīga LV-1046
Apraksts: Uzņēmums ar pieredzējušiem, kvalificētiem speciālistiem savā jomā veic kvalitatīvus, plaša spektra būvdarbus. Iekļaujamies celtniecības termiņos, garantijas paveiktajam. Sniedzam konsultācijas.

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

NOM, SIA

Narvas 2, Rīga LV-1009
Sporta un tūrisma preču noma

Prime Auto Rent, SIA

Grostonas 12-46, Rīga LV-1013
Auto noma , Autonoma, Auto noma vieglie auto, Auto īre, Auto noma Ogre, Auto noma Rīga, Auto noma lidosta, Lēta auto noma Rīgā, auto piegāde Lidostā Rix, auto noma lidostā, auto noma Rīgā, auto noma Lielvārde

Storent, SIA, Rīgas nomas punkts

Jaunpils 1, Rīga, LV-1002
Celtniecības tehnikas un iekārtas, noma .

CT Noma, SIA

Ventspils 48a, Rīga, LV-1002
Celtniecības tehnika un iekārtas; tirdzniecība, serviss

Storent, SIA, Rīgas nomas punkts

Lubānas 78b, Rīga, LV-1073
Celtniecības tehnikas un iekārtas, noma.