Noma, adresē Rīga

Drukāt

Prime Car Rent, auto noma

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Jaunu automašīnu noma:: ✓ Toyota CHR Hybrid, Yaris cross, Corolla, Sedans, RAV 4, Hilux ✓ VW T-Cross, Golf, Volkswagen Taigo, Jetta, Passat ✓ Škoda Kodiaq, Scala, Octavia ✓ Ford Fiesta, Mondeo, Kuga ✓ Opel Mokka, Insignia, Vivaro ✓ BMW 5 ✓ Honda CR ✓ Chrysler Grand Voyager ✓ Mercedes Benz GLE ✓ Renault Trafic ✓ Audi Q5

RIGA CAR RENT, auto noma Rīgā

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Nomas spektrs: Pēc veida: ✓ īstermiņa noma (no 1 līdz 30 dienām) ✓ ilgtermiņa noma (no 30 līdz 90 dienām) ✓ pilna servisa noma (no 90 dienām) ✓ transfērs ✓ autovadītāja pakalpojumi Pēc kategorijas: ✓ ekonomiskās klases mašīnas ✓ biznesa klases mašīnas ✓ apvidus automašīnas ✓ luksusa klases mašīnas ✓ miniveni līdz 9 sēdvietām ✓ automašīnas kāzām un citiem svētkiem

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5b, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Ērtāk nekā teltī, lētāk nekā viesnīcā – tā varētu raksturot dzīvojamo treileri. Dzīvojamais treileris ērti izmantojams ne tikai atpūtai, bet arī darbam – celtniecībā, mežizstrādē, objektu apsardzē, tirdzniecībā utt. Galvenās priekšrocības – viegli transportēt, iespēja novietot tiešā objekta tuvumā, izmantot gāzes plīti, ledusskapi, kā arī patverties no aukstuma, lietus un vēja. Galvenā priekšrocība, ceļojot ar dzīvojamo treileri, ir neatkarība. Braucot esi noguris – vari iegriezties tuvākajā benzīntankā vai autostāvvietā un, iekāpjot treilerī, tūlīt pilnā augumā ērti izstiepties guļvietā. Ja gribi baudīt brīvdienas ar lielāku komfortu, jāsameklē kempings, kur par nelielu samaksu būs iespējams pieslēgties elektrībai, kā arī izmantot citas kempingā piedāvātās ērtības. Ja brīvdienas gribas pavadīt atsevišķi no citiem, jāsameklē kluss nostūris. Autonomā gāzes apkure, gāzes plīts un ledusskapis arī šeit jums nodrošinās komfortablu atpūtu.

Latio, SIA, Valmieras nodaļa

Rīgas 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Deppo, SIA, mikroautobusu noma, busu noma

Latgales 449, Rīga LV-1063
AUTO Jūsu vēlmēm un vajadzībām:: ✓ Vieglie auto ✓ pasažieru mikroautobusi ✓ kravas auto ✓ iespēja iznomāt piekabes, treilerus, jumta bagāžniekus, bērnu sēdeklīšus, navigācijas Par uzņēmumu:

Par uzņēmumu SIA "Deppo" - mikroautobusu pasažieru noma. Pasažieru busu noma un kravas busu noma. DEPPO RENT. Atrodamies Rīgā un Ogrē, iespējama arī piegāde. Auto noma ne tikai Latvijā, bet arī pa Eiropu. Cenas sākot no 10.00 līdz 40.00 EUR/diennaktī. Piedāvājam arī progresīvu atlaižu sistēmu. Automašīnas ir labā tehniskā un vizuālā kārtībā!

Deppo, SIA, saimniecības preču noliktava

Latgales 449, Rīga LV-1063
Apraksts: Profesionālās saimniecības preces. Profesionāli uzkopšanas līdzekļi, tirdzniecība, vairumtirdzniecība.

Kuehne + Nagel, SIA, Kravu pārvadājumi, loģistika, noliktavu pakalpojumi

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
KN EuroDirect un KN EuroLink:

KN EuroDirect

✓ Mūsu panākumu pamatā ir katra klienta individuālo vēlmju izpilde, mūsu specifiskās zināšanas un mūsu darbinieku pieredze. Jūs varat paļauties uz viņu uzticamajiem loģistikas un transportēšanas risinājumiem (kuri ir pielāgoti dažādu uzņēmējdarbības nozaru prasībām), kuri kļūs par jūsu atvērtajiem vārtiem uz visas Eiropas tirgu.

KN EuroLink

✓ KN EuroLink pietuvina Jūs Jūsu klientiem, nodrošinot ātrus, uzticamus un ekonomiskus komplektēšanas risinājumus visā Eiropā. Ar vairāk nekā 180 Kuehne + Nagel filiālēm un centriem, mūsu Eiropas sauszemes kravu pārvadājumu tīkls nodrošina plašu pārklājumu un augstu pārvadājumu blīvumu. Mūsu labi apmācīto vietējo ekspertu komandas piedāvā visaptverošu loģistikas prasmju klāstu. Mēs vienmēr spēsim Jums piedāvāt individuālus Eiropas mēroga risinājumus neatkarīgi no tā, kādi transportēšanas vai loģistikas pakalpojumi ir jums nepieciešami.

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA "GPS Partners" ir Leica Geosystems oficiālais pārstāvis Latvijā. Leica Geosystems ir pasaulē vadošā pozicionēšanas un ģeomātikas tehnoloģiju ražošanas kompānija ar mītnes vietu Šveicē un tā piedāvā plašu mērniecības instrumentu un risinājumu klāstu: mērniecības instrumenti (tahimetri, robota tahimeti, droni, bezpilota lidaparāti, GNSS, GPS, ĢIS); 3D instrumenti (skeneri, lāzera skeneri, 3D mērniecības instrumenti); celtniecības instrumenti (optiskie nivelieri, lāzera nivelieri, teodolīti); instrumenti montāžas darbiem (krusta lāzeri); arhitektu un dizaineru instrumenti (lāzera tālmēri, 3D tālmēri, skeneri); mērniecības un 3D modelēšanas programmatūras. Piedāvājam arī instrumentu remonta un kalibrēšanas pakalojumus autorizētā servisa centrā ar pieredzes bagātākajiem servisa meistariem Latvijā!

Bora NC, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ tehnikas piegāde uz objektu ✓ konsultācijas un apmācības tehnikas lietošanā, atbilstību veicamajiem darbiem ✓ palīdzības sniegšana celtniecības tehnikas vai elektroinstrumentu izvēlē Jūsu veicamajiem darbiem ✓ kvalitatīvs un ātrs Jūsu tehnikas remonts ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi Jūsu tehnikai ✓ individuāla pieeja katram klientam, profesionalitāte, darba pieredze un draudzīgas cenas

LVKV, SIA

Rīgas 39, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Vidzemes tirgū aktīvi darbojamies kopš 1992. gada, esam lielākais nekustamā īpašuma uzņēmums Vidzemes reģionā, kas piedāvā visus ar nekustamo īpašumu saistītus pakalpojumus. Mūsu speciālisti piemeklēs izdevīgāko un veiksmīgāko atrisinājumu Jūsu īpašuma iegādē vai realizācijā, kā arī sniegs profesionālas konsultācijas finanšu vai juridiskos jautājumos saistībā ar nekustamiem īpašumiem.

Latio, SIA, Jūrmalas nodaļa

Jomas 52, Jūrmala LV-2015
Nekustamais īpašums, aģents, mākleris, vērtēšana, noma , īre, īpašuma pārdošana, īpašuma noma , meži,, , telpu noma , nekustamā īpašuma noma , īpašuma noma , biroju noma , biroja noma , tirdzniecības

Krustaceles NA, SIA, Normunda Arama apbedīšanas birojs Madonā

Rīgas 10, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Normunda Arama apbedīšanas pakalpojumu serviss Madonā. Bēres Madonā un Madonas novadā. Organizējam bēru ceremonijas arī visā Latvijas kapsētās. Katafalka pakalpojumi. Miršanas dokumentu noformēšana. Piedāvājam izvadītāju pakalpojumus. Mirušā transportēšana gan Latvijā, gan no ārzemēm (ārvalstīm) - ir pieredze.

Gerkors, IK, manipulatora pārvadājumi

Tilta 24, Rīga LV-1005
Apraksts: Kravas transporta noma, pakalpojumi. Automašīna ar celtni – manipulatoru. Smagais auto ar celtni. Mēbeļu furgons. Kravas mikroautobuss. Pārcelšanās serviss – Celtniecības materiālu, klavieru, tehnikas, mēbeļu, personīgo mantu pārvadāšana.

Mučas, SIA

"Imantas 1" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

"Mučas" piedāvā laivu nomu pa visām Latvijas upēm. Mūsu klienti ir iecienījuši tādas upes kā Gauja, Salaca, Brasla, Daugava, Lielupe, Mēmele, Abava, Venta, Irbe un vēl daudzas citas Latvijas skaistākās upes. Lai iznomātu inventāru, lūdzu, sazinieties ar tuvākās laivu bāzes kontaktpersonu Siguldā, Staicelē, Daugavpilī, Jelgavā vai Kuldīgā. Mēs strādājam, lai Jūs atpūstos!

Mobire Latvija, SIA

Akmeņu 14, Rīga, LV-1048
Apraksts: Pilna servisa noma ir transportlīdzekļa operatīvā noma korporatīviem klientiem, kur visas izmaksas, kas saistītas ar automašīnas izmantošanu, tiek iekļautas vienā un fiksētā ikmēneša maksājumā. Izmantojot šo pakalpojumu uzņēmums var brīvāk operēt ar uzņēmuma kredītportfeli, aizmirst par auto apkopēm, sezonas riepu maiņām un autoparka pārvaldību. Par to rūpēsimies mēs. Papildus tam - palīdzam izvēlēties transportlīdzekli, izskaidrosim priekšrocības attiecībā pret finanšu līzinga izmantošanu, atpirksim esošo auto, garantēsim rezerves automašīnu visos gadījumos un piedāvājam klientu atbalstu 24/7.

AIROK, SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Pašapkalpošanās punkts

Anšlava Eglīša 6, Rīga LV-1024
Piedāvājumā:: ✓ gāzes, gāzes iekārtas ✓ detaļas gāzes iekārtām ✓ individuālie aizsardzības līdzekļi ✓ metināšanas iekārtas un piederumi ✓ aerosoli ✓ balonu ratiņi u.c.

Pilna servisa klientu apkalpošanas punkti:

 

"AIROK" SIA, Metināšanas iekārtu serviss, Maskavas iela 433, Rīga, LV-1063, Mobilais telefons, 29993548 un 26111616

 

"AIROK" SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Ganību dambis 29C, Rīga, LV-1005, Mobilais telefons- 25749067 un 26111616

 

 

Pašapkalpošanās punkti:

   

"AIROK" SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Brīvības iela 447, Rīga, LV-3362. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Baldones iela 1, Rīga, LV- 1007. Mobilais telefons- 20349663, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Vienības gatve 153a, Mārupe, LV-2167. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

 

 

Attālinātās klientu apkalpošanas punkti:

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Bebru iela 104a, Jēkabpils "Ošukalns", LV-5201. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Parka iela 4, Gulbene, LV-4401. Mobilais telefons- 20349663, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Ata Kronvalda iela 40/18 Cēsis ,"Metālu pasaule". LV-4101. Mobilais telefons- 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Jaunceltnes iela 13a Aizkraukle ,"Ošukalns", LV-5101. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Gulbenes iela 3a, Alūksne, LV-4301. Mobilais telefons- 26133533, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Klusā iela 3, Ape, "TTR Company" LV-4337. Mobilais telefons- 26133533, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Stacijas iela 4, Tukums "IKU Eduards", LV-3101. Mobilais telefons- 26133533, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, V. Baloža iela 13a, Valmiera "Metāla alianse",LV-4201. Mobilais telefons- 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Vecpiebalga, "Laura" , Vecpiebalgas pagasts LV-4122. Mobilais telefons- 25749067, 26111616

 

 

 

Pašapkalpošanās punkti rajonos: 

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Ķekava, Rīgas iela 107, Ķekavas pagasts LV-2123. Mobilais telefons- 25749067, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Lauku iela 3, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150. Mobilais telefons- 25749067, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Vidzemes 4c, Ogre LV-5001. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Parka iela 17, Lielvārde, LV-5070. Mobilais telefons- 26111616, 29993548.

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta,  Dzirnavu 23, Saldus LV-3801. Mobilais telefons- 20349663, 26111616

 

"AIROK", SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Līvciema iela 9, Ikšķile, LV-5052. Mobilais telefons- 29993548, 26111616

 

ROLANDS L

Rīga
Apraksts:

Veic pilno cikla dzīvokļu, dzīvojamo ēku, palīgēku demontāžas darbus. Izvedam būvgružus ar busiņiem vai konteineriem. Darbiem pieņemamas cenas, kā arī garantējam kvalitāti.

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Izvēlies auto mūsu mājaslapā:

Izvēlieties jebkuru automašīnu no pieejamo auto saraksta vai zvaniet mums, lai vienotos par jums piemērotāko automašīnu. Sagatavojiet informāciju auto nomas līgumam - Vārds, Uzvārds, personas kods, deklarētā adrese un e-pasts. Norādiet datumus, kad jums nepieciešama automašīna, izvēlieties, kā vēlaties saņemt automašīnu - mūsu atrašanās vietā vai piegādi uz noteiktu adresi. Mēs sagatavosim jums līgumu, rēķinu un automašīnu. Pēc apmaksas, rezervācija tiks veikta. Saņemot automašīnu, jums jāuzrāda vadītāja apliecība un ID karte/Pase.

Noraga_s, SIA, ziedu salons Jūrmalā

Turpinām strādāt klātienē!
Dubultu prospekts 18, Jūrmala LV-2015
Piedāvājumā:: ✓ Ziedu tirdzniecība ✓ Ziedu pušķi un kompozīcijas ✓ Kāzu un pasākumu dekorēšana ✓ Suvenīri un dāvanas ✓ Telpaugi un stādi ✓ Bēru izstrādājumi ✓ Baloni Par mums:

Mājīgs ziedu namiņš Jūrmalā, Dubultos, kas savus klientus priecē jau vairāk kā 20 gadus. Visu gadu plašs ziedu piedāvājums. No pavasara līdz rudens beigām arī daudzpusīgs stādu piedāvājums. Vienmēr atsaucīgas un profesionālas floristes. Pēc pasūtījuma izgatavojam ziedu pušķus, kompozīcijas, veidojam bēru izstrādājumus, dekorējam kāzas un citus svētkus, apkalpojam uzņēmumus un birojus. Piedāvājumā balonu dekorācijas un hēlija baloni. Veicam piegādes Jūrmalā, Rīgā, Pierīgā, kā arī pēc pieprasījuma - pa visu Latviju. Esam atvērti īstenot visdažādākās jūsu radošās ieceres, jo šis nav darbs, bet mīlestība pret to, ko darām!